AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ses tonu ilgimi çok çekebiliyor. Ne kadar doğru bir şey bilmiyorum ama etkileniyorum :)
ses tonu pek önemli degil bence yüzüne bakılsın o yeter
Ses tonunu kullandığı kelimelerle bütünleştirebiliyorsa en çekici erkektir
Baya önemli kız gibiyse sesi güler geçerim kanka olurum
Benim için bir insanın ses tonu ve ahenki herşeyden önce gelir
Ses tonunun çekiciliği ayrı bir hava katıyor. Ve karşı koymayı zorlaştırıyor 😂😇
Önem veririm
Sesim gür değil lanet olsun :) diksiyon geliştirilebilirde ses tonu Allah vergisi:) Bide ses o kdr önemlo değil bence
Bu erkek icinde gecerli. Ama kimse bir Cuneyt Turey, bir Musfik Kenter olamaz
Cuneyt Turel biraz zorlama geliyor bana ama Musfik babadir...
Cevdet Tekindor' u da unutmamak gerek
Evet o da iyidir. Cevdet, Cetin Tekindor'un gercek adi mi bu arada?
Evet hocam
Eskilerden super adamlar da var tabi, Hayri Esen, Abdurrahman Palay falan
Bence çok onemli bir şey. Sırf sesi yüzünden hoşlandığım insanlar bile oldu. Kalın, erkeksi ama ayni zamanda anlaşılir ve duzgun diksiyonlu erkek sesi beni cok etkiliyor.
sırf eski erkek arkadaşımla ses tonu için sevgili olmuştum tipi falan hiç yoktu ama ses tonu beni deli ediyodu <3 :D linktekinin sesi normal..
Linktekinin sesi normal mi? :))) Sungun Babacan Tanidigin butun Hollywood aktorlerine ses veren adamdir :))
benim zevkim farklı yemişim hollywoodu :D
Cooook önemli ama konuşması birazda tatlı olmalı mesela kiraz mevsimi ayaz poyraz karayel poyraz murat boz falan coook gzl ses tonları
Ben yeni nesil pek bilmem de, mesela Mumtaz Sevinc, Sungun Babacan kiz olsam evlenebilecegim adamlardir :)))
Iıı hiç bilmem onları ama ferdi Tayfur zamanında yasasaydım olurdu
çok önemli yani tipi çok iyi okuyor mesela sesi bitiyor :D
Cok etkilenirim ses benim icin cok ama cok onemli tip olmasada olur.
Ses tonu konuşma şekli erkeğin karakterini belli eder
Ses tonu önemli olduğu kadar diksiyonu da çok önemli :)
önemli , ama sevdikten sonra herşeyin güzel gelir insana
Ses tonu ve diksiyonu guzel erkek yakisikli olmasa bile etkileyebilir ^^
En önemli şeylerden biri kesinlikle sesi ince konuşması mıymıy olan erkekler çekici gelmez
Ses tonu ve diksiyon dış görünüşten önde geliyor bende, çok önemli tabiki
Tok bir ses her zaman önemlidir insanı güvende hissettirir
Konuşmayı bilmeli. Bir bayana hitap şekli önemli ve tabii fazla kibar olmamalı. Yüksek sesle konuşmamalı
senını tonunu herseyını gectım benı anlasın yeter sadece ama yok yok yok
Anlamadim... Yani hayatinda biri var ve seni anlamiyor mu, yoksa hayatinda kimse yok da mi yok yok yok dedin? :))
:) durum o kadar mi kotu @betyyyy
sesin de önemi çıktı artık tamam biz iyice yalnız kaldık o zaman benim sesim de tipim kadar iğrenç
Kararlılık sahiplenme kültür diksiyon yerinde espritüel olma davranışlarda erkeksilik gbi şeyleri geliştir ozmn
@JüpiterAcrus napıcağımı sana sorcak değilim işime karışma git entel yakışıklı erkeklerinle takıl hadi gelmiş buraya bni aşağılıyosun bn snn sandığın kadar gerizekalı değilim kültürlüyüm diksiyonum gayet iyi ve çokta delikanlı bir insanım i*ne değilim kararımı kendim veririm ve sahiplenirim espri yeteneğim yoksa bu benim suçum mu?
Bn çirkin erkek seviyorum sana ne! Yalnız kaldık iyice ozmn yazmışsın o konuda söyledim ne aşağılaması olan özelliklerini öne çıkar anlamındaydı. ne cırlıyosun hemen bna
@JüpiterAcrus çirkin erkek seviyomuş blah blah blah ozaman siz kızların tipime karşı ettiğiniz hakaretler noluyo iltifat mı oluyo? Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Bnde olan özellikler ztn hep ön plandadır dışarı da vururum ama sizin şekilciliğiniz dış görünüşe olan hastalığınızı da arkaya koysaydınız bunlar olmazdı
Beni katma öyle bir hareket yapmadm yapmamda.. Sesten tipten yakınmışsn onunla alakası olmadgni söylemeye clsmıs bir kiza hiç diyemezsn. Bide siz az şekilcisiniz sanki kilo al kilo ver saçını uzat kes diye bizi şekile kalıba koymaya clsrken
@JüpiterAcrus ben fazla şekilci değilim sizin gibi yakışıklılığa veya güzelliğe tapmıyorum. ben de sizin için kılıktan kılığa girdim değiştirdim ama yaranamadım ne yapsam kimse beğenmedi sevmedi nefret ediyolar benden dış görünüşüm yüzünden sen çirkin erkek seviyorum diye burada yaranmaya çalışıyosun ama yemezler ben salak değilim güzelim. madem çirkin seviyosunuz o zaman hergün bana hakaret mesajı yazmayın senin bana da yazmadığını nerden bileyim hergün 10'dan fazla hakaret mesajı alıyorum tipime karşı kimsenin de ismine bakamadım ztn silmeseydim belki senin de adın çıkacaktı orada sen de kapak olurdun
Dalga mı geçiyosun bnmle? Bn niye ve kime yaranmaya clşim.. sen git yakışıklılarla takıl yazmışsn ilk cvpta, bnde sanane bn çirkin seviyorum dedm benim kimle takilcagm seni ilgilendirmez çünkü sen öyle diosun ya. O sözün senle ne alakası olabilir. Ayrıca yeni üyeym 3kez girdm bu sitede milletin birbirine hakaret msji falan attğnıda bilmiodum öyle bişe sandıysanda kbkma.
madem beni ilgilendirmez o zaman cevaplarıma da karışma anladın mı? benim yazdıklarım da seni ilgilendirmez hadi yallah @JüpiterAcrus
çirkin erkek sevdiğini kanıtla kanıtlayamazsın çünkü şekilcisin yakışıklılığa tapan bir kezbansın
Galiba sesin onemi hep vardi kardesim, yeni bir sey degil bu :))
Ayrica neden kavga ediyorsunuz yaa :)
Abicim gerçek hayatta olduğu gibi sanal hayatta bile benle anlaşan bir tane Allah'ın kulu kız yok ne yazsam yaziyim cevabımın altına hep kavga çıkaran şeyler yazıyolar hem kendilerine zarar veriyolar hem de beni sinirlendiriyolar ondan sonra kötü olan haksız olan suçlu olan bn oluyorum
Benim icin asiri onemlidir sadece sesinden etkilenebilirim
Umarim bulursun onu...
Tuncel Kurtizin ses tonunun üzerine ses tonu tanımam...
Birak sesi ben Tuncel Kurtiz'in uzerine adam tanimam...
Kesinlikle...
sevdigim cocukların nesini seviyorsun diyolar tarif edemiyorum seslerine aşıgım ama ya da bana güzel geliyor?
Ben sevgilimi gormeden ses tonuna asik oldum. Sesi bile yakisikli ulan dedim. 1.5 senedir devam yani :D
Guzel :)
ses tonuna aşık oldugum adam var
çekici çok çekici :
Çok önemli bence. sadece şu k harflerini g diye okumasalar da yeterli..
Ses tonu güzel ve diksiyonu yerindeyse çekici olur ;)
Ses tonuna bile asik ilabiliyo insan bazen radyoculara tutuluyorum resmen:))
Ben seviyorsam zaten sesi en güzel sesmiş gibi gelir kulağıma
Çok önemli değil. Ama etkileyici bir sesi olursa daha hoş olur tabii kide.
Kalın ve tok bir ses konuştuğu şeyi anlamama bile engel oluyor sadece sesle ilgileniyorum
Ses tonu tok ve erkeksi olmalı tabii ki diksiyonu ve de Türkçesi benim için çok önemlidir :)
Soyle dusun ikiz kardeslerden biri agir siveli digeri diksiyon egitimi almis berrak gibi konusuyor
Ses tonu ve kibar konuşması benim için oldukça önemli
İlk izlenim için önemli ama işin içine karakter ve davranışları ekleyince ufak bir ayrıntı olarak kalıyor
ses tonu elbette çok önemlidir fakat üslubu daha da önemlidir.. konuşmayı bilmiosa mahveder o güzelim tonu:))
Kesinlikle çok önemlidir tiz olması kadar itici bir şey yok
Bazen mesela tanıstıgın bırıyle telefonla felan konusuyon sesınden etkılenıyosunn iş görüsmeye geldıkte Amam Allahım oses bu çırkın seyden nasıl çıkardıye söylersınn
ses okadar da önemli değil ama çokta kötü olmamalı :D
Çok önemli. Sesi konuşması kötüyse hiçbir çekiciliği kalmaz
Çok önemli bazen tip olmasa da davranış ve ses tonu olayı bitirebiliyo
en önemli sey ses tonudur kimisi için :) bende onlardan biriyimm :)
Sadece ses tonuyla da aşık olunabilinir :)) desem yalan olur ama ses onemli
Eyer normal arkadaşımsa gerçekten çok seciciyimdir diksiyon konusunda ama aşksa gerek duymuyorum ama zaten ses guzelligi degil konusma guzelligi etkileyebilmesi onemli :)
bence tipten daha önemli ses etkiler önce insanı :D ben sesine aşık olurum genelde bir insanın
onemli degil dis gorunusu ve kendini iyi ifade edebilmesii yeterlidir
illa karizmatik sesli olsun diyemem ama karizmatik sesi olanlardan etkileniyorum
Cok onemli, ayrildiktan sonra bile insan ses tonunu unutmuyor herkesin sesini ona benzetiyor. Beni erkeklerin ses tonu cok etkiliyor.
Ya biz üniversitedeyken yani halen bir hoca giriyo gözlerin kamaşıyo ama sesi bir anda her şeyi değiştiriyo kendine geliyosun
Benm sesimi bilir burdaki çoğu hatun😁 etkilenmeyen kalmadl phum ohum😁
Eyvallah :)
Kesinlikle tip kadar önemli hatta tipinden daha önemli
Çok önemli bir erkegin ses tonu beni çok etkiliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=HwXUs944urc
Böylesiyle karsilas insallah emi :D
Ses tonu ve hitabeti düzgün olursa, çekici oluyorlar.
Borunun içine bağıran bir ses kadar kalın olmamalı ve bir kız gibide ince olmamalı bencee
etkileyici bir faktördür eğer hoş ise kolayca ilgi çeker
Önemli degil ama guzelse etkilenebilirim. Diksiyon önemli ama.
Çok önemlidir. Hem seksi hem de güven verici olmalıdır