kızlar sevgilinizin veya erkeklerde ses tonu önemli mi nasıl olmalı kalın ince cok ince iticimi cok kalın itici mi?
Çok ince cocuk gibi
Ince
Kalın
Boru gibi :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sesim çok ince. Telefonda bazen çocuk zannediyorlar bazen bayan... Geçenlerde pizza söylemiştim telefondaki bayan ''bir büyüğünüzü verir misiniz ?'' demişti. Annemiz telefonuna bazen ben cevap vermek zorunda kalıyorum ablam zannediyorlar. Büyüyünce kalınlaşacağını söylemişlerdi. 20 yaşına geldim hala ince... Daha kalın olsaydı iyi olurdu ama bunu problem etmiyorum. Önemli olan sesimizin inceliği ve kalınlığı değil, önemli olan ne konuştuğumuz...
sesimi çok begeniyorlar bnde bunu farketmemiştm daha önce ama konustum butun kız arkadaslar hayran kaldıgını söylediler... =)
ne ınce ne kalın abı öyle ses tonları varya sesınden tahrık olucam yanı o derece guzel :D hele o dersanedekı hocam yanı benı benden alıyo adam :D çok çok önemlı olmasa da dıkkat cekıyor :D
Tok sesli olması benim için herşey hatta ses tonu konuşması aksanı vurgu ve tonlamaları vs vs bunların hepsi %100 önemli benim için diyim.
ivit ^.^
@virgoinaction benim sesim tok herkes diyor seslendirme sanatçısı gibi sesin var. Yani böyle mi olmalı ses tonu?
Cevap
7Cevap
kardeşim ergenlerin ve belli bir yaşa gelmiş insanların sesleri farklı olur..
ergen sesi boru sesi gibi olur :)
kardş sana şunu diyim eski kız arkadaşım nasıl bağlandı bana ; sen diyodu sadece konuş ne dersen de sadece konuş..sesin beni alıp götürüyo demişti..
Kalın, seksi olsun. Her konuştuğunda uu beybiiii demek istiyorum. Tşkkrlr.
önemli olan ses tonu değil diksiyondur,o sesi doğru şekilde kullanırsan kalın veya ince farketmez etkilersin.. ve tatlı sesleri severim,hem bayanda hem erkekte :)
kesinlikle :)
İnce olmasın kadın sesi gibi azıcık kalın olsun. Sesini duyunca heyecanlanayım falan.
Şimdi kalın var kalın var. Sesin kulağa nasıl geldiğine bağlı.
Çok önemli . Ses dublaj gibi olmamalı tipe yakışmalı :D
fark etmez ama abes bi ses olmasın işte
uç nokta bunlar , ne kalın ne ince , sesiyle aşık etmeli insanı
teşbihde hata olmaz şekerim , olunmayacağını biliyorum mübalağa ediyorum ;)
çok kalın ve çok ince olmamalı..ama Allah vergisi sonuçta,git değiştir gel diyemeyiz
ses tonu dinlemek ısıtoyrsanız gıdın micheal jacksonun ses tonunu dinleyin:D
Çok önemli,kalınlığı ya da inceliği değil tatlılığı önemli.Tatlı olmasıda zor 1-2 ancaaa...
Pilot sesi denen bir şey var,ondan olsun :D
Çok kalın seslerı sevmıyorum açıkçası cokta tız olmayacak
Boru gibi ses en iyisidir erkek dedigin kalin sesli olur yani
Küçük ayrıntılarda takılıp kalmıyorum.
ona göre öyle olabilir,bana göre değil.
Boyle konustugunda insani alip götürmeli ya..
Çok ince ses tonuna sahip olmamalı. Kalın olmalı.
kalin olacak yerimden ziplatacak beni
:)
Can Baydarın sesi gibi olsun,evlenirim.
kalın veya boru gibi olmalı
neden olsun yahu
Ben varken subwoofer a gerek kalmıyor :(
Kalın... bu kızlar işi biliyo hepsi kalın demiş
ahaaayt pek severler sesimi :P
neyini seviyolarsa :P
sen daha iyi bilirsin :P
hiçbiri değil
orta kalınlıkta
nazik ve çekici olsun
Kalın olur erkek dediğin
sesim seni tahrik etmiyor mu SEVGILIM :) HAYIRR :)
evet :))
Kalın olsuun
B: Ince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar