https://www.youtube.com/watch?v=H6lhoDo2UWc
Kızlar, bir erkeğin ses tonu sizin için ne kadar önemlidir?
https://www.youtube.com/watch?v=H6lhoDo2UWc
Kızlara sormuşsun azizim, lakin bende cevaplamak istedim...
Kadınların erkeğin dış görünüşünde en çok iki nokta vardır; birincisi ayakkabısı ikincisi kol saati, konu ses olunca hele birde hoşnut eden ağır bir diksiyonu varsa erkeğin, kadınlar ilk iki seçeneği unutabilirler. Ve o diksiyon birde vizyon ile uyum sağlıyorsa ozaman vazgeçilmezsindir :)
Haha Sungun Babacan harika ya... sanki biri üstüne dublaj yapmış gibi :)))
Genelde kızlar hoslandiklari kişilerin sesini zaten cekici bulurlar. Kimi zaman bu kisinin erkeksi bir sesi, kimi zaman boğuk bir sesi, kimi zaman ise cocuk (iince) sesi vardir. Ama onemli olan kızın diğer açılardan da begenmesidir.
nasil kiz sadece sesi icin birinden hoslanmayacaksa, sadece sesi icinde birinden hoslanmayi birakmaz
Ses tonu güzel ve diksiyonu yerindeyse çok etkileyici oluyor...
Sesini bilmem ama diksiyonunu geliştirebilirsin... :)
Bunu anlamak hiçte zor değil ;)
Teşekkür ederim ;)
Cevap
12Cevap
Br arkadaşımla internetten kameralı vs. görüşüyorduk hiç telefonda konuşmadık sesini duymadım reel buluştuuk bayağı tipi falan iyiydi bir konuştu şok oldum kimseye bu sorununu anlatmıyordu herkes bunu yakışıklı falan buluyordu internette de ben popiyim havalarındaydı bayağı şok olmmuştuum, önemli bence yani
Bnce önemli ama böle aman aman bir düzgün konuşma die değil. bazen gözlerinin içine bakarken konuşurken kekelemesi bile göze çok hoş gelebilir :')
bakınız "erkekler gözleriyle kadınlar kulaklarıyla sever diye bir söz duymuştum" accayip inanırım.. 2 adama aşık oldum ikisininde yüzü hoştu sesleri daha hoştu ama karakterleri hep tuhaf çıktı galiba yanlış yoldan gitmişim.. ama yapabilceğim bişy de yok :/
Aslında çok önemli. Bazılarının ses tonu kalbinin en dibine işliyor bazılarınında kulagının :) ama Tuhaf olan birşey telefonda konuştugunuz çok etkilendiğiniz o ses tonu 60 yaşındaki amcada olabiliyor hatta begenmediğiniz ses tonu yakışıklı beyfendi biride :D
Ses tonu çok önemlidir.
Bekarken ilk ses tonundan etkilendim tanıdım ve sevdim evlendim.
Ama bana gelip ses tonumu ahmet, mehmet çok beğeniyor diye anlatırdı.
Meğer başka kadınlarla saatlerce telde konuşup iltifat üstüne iltifat alırmış böyle bir yavsakla evliydim bir zamanlar
Bak işte Ses ile ilgili sorular sormayın üzülüyorum... Sevdiğim sesi duydugum şu ana kadar ki en iyi ses... çokta özledim duymayı ilk duyduğum anı hatırlarım hep.. sevdiğinin herşeyi güzel gelir ama ses cidden önemlidir..
Sesi borazan gibi kalin kiz gibi ince ergenlige yeni girmis gibi catalli olmamali bence rahatsiz eder sonra sonra alisilir tabi ama ses etkileyici bir unsur
ses tonu benim için çok önemlidir ama bu zaman da erkeklerin çoğu sigara içiyor dolayısıyla kötü koktukları yetmezmiş gibi iki yıl içinde sesi en etkileyici olan erkeklerin sesi bile kötüleşmeye başlıyor ne yazık ki...
Bakıyosun tatlı sempatik birisi İlk başlarda hoş diyosun sesini duyunca (eğer inceyse tizse) bir garip oluyo ama alışınca hoşsohbet biriyse farketmiyo sesi
Çok fazla... Ses tonu kişiliği yansıtabilir. Kızlar erkeklerde en çok tipe bakar tabiki ama beğenmeseler bile ses tonu onları büyük oranda etkileyebilir.
Aynen :D
Bu kadınları etkiliyor. Aslında hemen ses ya da görüntüden etkilenmemek lazım.
Çok etkileyici oluyor. bir anda neye uğradığını şaşırıyorsun :O
Önemlidir çünkü erkeğin verdiği güven sesinin tınısında belli olur, kararlılığı, sevgisi, merhameti hep ses tonundan geçer...
Bir erkeğin günlük konuşması başka sevdiği kadına konuşması başka
Ses tonu, konuşurken kullandığı kelimeler, vurgu, telaffuz, diksiyon gayette önemli. Kişinin o yaşa dek kendini nasıl geliştirdiğinin göstergesidir diye düşünüyorum.
Ses tonu muhim hem erkekte hemde kizda. Ama o digallik ses tonu degistiremesin yapsan zaten fake olur. Ben bir kiz olarak sesim kalin. Ve cirkin buluyorum bir video cekildiginde asla konudmama sonra sesim erkek gibi cikiyor cunku. Ama bunda yapacak bir dey yok. Benimkide boyle incecik zarif olsun isterdim. Takmayin boyle deylere ferim
Önemli tabiki tiz bir ses düşünemiyorum bir erkekte kadına bile yakışmıyor çok güzel bir Kadından tro gbi ses cıktıgını düşün yani onun gbi bişi :D
hitap edişi ses tonu hoşluğu hayati organlarına darbe almaması için gerekli olan ilk etkendir korkunca yanlış yerlere vurabilirimde :)
kısır kalabilceği yerlerine yani korkarsam :)
:) korkarsam toplarına vururum
Şimdi bir Ajdar var bir de Jason Statham var. Şahsen ben Jason'ı tercih ederim. :) ses tonu, diksiyonu + puan kazandırır bence :)
Bazen sesine aşık olursun tip önemli değildir ama bazende o kadar yakışıklıdır ki sesinin nasıl oldugu umurunda bile olmaz. ama bence ses tonu onemli :))
Baya onem tasir hele radyo djleri sesleri tonlari konusmalari insani alip baska yere goturuyo. Kralfm ve best fm serdar yayinda
Cok onemli walla hani acaip tarz olup cook ince olunca istemszce soguyabilio insan ki ayni sey sizler icinde gecerli
dıştan çok yakışıklı ve havalı görünen bir çocukta incecik ve komik ses nasıl olurdu sence :) ordan düşün artık :)
aynen ya bazen bişe sormam gerekiyor sorduguma soracagıma pişman oluyorum :D ya uzulme ama sesin kötüysede önmli olan ses degil konustugun
haha :) tamam be bişe demedik :D
:) güzel sesli cocuk :D
guzel sesli amca :D
:D :D
hiçbir şey karakterden önemli değildir ama erkeğin kadından birazda olsa uzun olması ve diksiyonu kelimeleri kullanış tarzı da çok önemlidir yani :)
ses tonu bir insanın fiziki ve simasıyla uyumlu olursa çok çekici olur. ve öyle insanlar nadir olduğu için kapıları açılıyor
Ses bir yere kadar sonucta dogustan gelen birsey. Ama konusma tarzi, sesini ayarlamasi cok onemli hatta etkiler de
Ses tonu onemli tabi ki ama bir erkek ses tonu guzel olmasina ragmen bos konuşuyorsa ses tonu da degerini kaybeder bence
Mobilim izliyemedim ama biraz önemlidir benim içinde diksiyonu düzgünse ses tonuda ne çok kalın olacak ne de çok ince olacak biçimde değilse bence idealdir
ben bazen yakışıklı bir erkeğin ses tonunu duyunca tahrik oluyorum ki bayanlarda bunu yaşar doğal olarak :))
ayyy ayı gibi konuşmasın yeter... ses tonu Allah vergisi..
kürt bir çocuk bana aşık olmuştu kürt şivesiyle konuşurken ben hayattan soğuyodum o bana aşıktı ama ben ondan dha da soğuyodum he valla felan diyodu ben böööğğğğ yapıyodum içimden resmen :D aman yaa o çocuktan ne çektm ben... ama sevgilim benle konuşurken öyle işten ve etkileyici konuşurdu kii... özlettiniz sevglmi yaa... :D <3
ama oyle napıyım... çocuğu istemiyorum herkesle olan zibidinin teki... bizim aileye göre değil... uygun olsaydı ztn olurdu gibi... kürt yaa istemem yok.. aman yaa görüş yazdıgıma pişman ettin..
Ses tonu etkili oluyor cogu zaman ama bir erkegon uykulu halindeki sesi kadar cekici bir ses daha yok bence
Çok önemli bir düşünsene heybetli bir adam kedicik gibises çıkıyor :))
Fazlasiyla
bir erkeğin ilk sesine bakarim ve kolay kolay etkilenmem bunu basarabilwn tek biri oldu ve 2 yildir asigim ona :)
ses tonu+ sıcaklığı+ espri yeteneği samimiyeti tipten önce gelir
Aa tipi her ne kadar kötü de olsa sesi iyiyse bir başka oluyo. sevgilimin sesine bir başka aşığım
1-Boy
2-Dişler ve gülüş
3-Ses tonu
İşte bu kadar önemli :D
Ses tonu, bazen bir erkeği yakışıklı yapan şeydir diyebilirim
Ses, bakış, gülüş. Bu üçü benim hassas noktam sanırım.
uhmm bunu anlatmak zor ama benim için bir erkeği karizma yapan etkenlerden biridir sesi ;) sert soğuk kendinden emin
O zaman sana sunu vereyim :))
https://www.youtube.com/watch?v=HPkO97eCcqI
konuşma tarzı ımmm daha christian grey gibi olmalı :D
Kadina beyazi versen siyahi ister be dostum
Ses önemlidir ancak sadece sesinin güzel olması da yeterli değildir.
Benim için cooooooooooooook önemli karizmatik bir sese ölürüm kiii bn
Ses tonu kalın olanları severim ama çıktığım erkeklerde hep ince sesliydi :D
bak şimdi benim kelaynağımın sesi geldi kulağıma... Çok ama çok iyi ağır bir sesi var ya
Ses tonu değilde diksiyon düzgün olunca etkiler , ama sevmediğim bir adamsa istediği kadar konuşsun :)
Çok dikkatimi çeken bişey biliyormusun ses tonu güzel olan erkekle tipsiz olsada saatlerce oturup konuşabilirim çok önem verdiğim bişey
Eski dublaj sanatcilarindan Abdurrahman Palay'i tavsiye ederim o zaman, pek yakisikli sayilmaz ama acayip sesi vardir :)))
https://www.youtube.com/watch?v=YODkFYpbms0
Ses tonu önemli ama yerine göre diksiyon daha iyi olabilir. d ciddi ortamda iyi diksiyon etkileyici olsa da günlük hayatta gerek yok yani günlük konuşma tarzı daha sempatik olabilir. d
Eski sevgilimin sesi çok güzeldi sırf o yüzden 2 ay yanımda çanta gibi dolaştırdım benden kısaydı :D o yüzden önemli bence
önemli tabii ses tonu çırt bir adamı kimse mehele almaz gülerr
Tip olmasa bile ses etkiliyor insanı o derece önemli
https://www.youtube.com/watch?v=HwXUs944urc
Böylesiyle karsilas insallah emi :D
O adamın sesi kesinlikle mükemmel. bence bunu mükemmel kılan arada çıkan igneleyici kalınlık tonu. erkekler Sesleriyle kızları etkileyebilirler bence
Sesi ince olan erkekler bana daha sempatik geliyor :D
ses tonu güzelse hele bir de kelime oyunlarıyla arası iyiyse birçok kadın tav olur..
Gerçekten etkilenirim en azından benim için önemli :)
ses tonuna aşık olduğum biri vardı. konuşması yetiyor beni benden alıyor..
sesiyle tahrik eden kadınlar da var erkekler de
benim de sesine çıldırdığım insanlar var. çılldırmak lazım bazen :)
çıldırın çıldırın :)
Diksiyon kısmına kesinlikle katılıyorum. Bayanlar içinde geçerli bu.
kesinlikle çok önemli karizmatik bir ses her zaman etkileyicidir
İtiraf ediyorum eski sevgilimin bana yavrucum demesini ozlicem :D cok karizmatik bir sesi vardi
beyni bende daha agır basıyor ya bana cok kültürlü olsun yeter fazlasını ıstemıyorum
ya aslında demek ıstedıgım kendını geliştiren durmadan hanı bos ınsandan korkarım ben ve olabıldıgınce uzagım umarım anlatabılmısımdır
cok güzel söyledin cok tesekkur ederım ama ben insanın saçma veya mantıksız konularda olsa herhangı bır sekılde bır sey cabalayarak kendıne bır sey katması taraftarıyım
Ses tonu onemlidir tabiki.. ama diksiyon da onemli nasil davrabdgi falan da yani direk ses tonu cirkinse dislamam onu sonucda allah vergisi
Dış görünüşünden bile daha önemlidir bence çok aşırı yakışıklı karizmatik felan ama incecik bir ses ya da şiveli boğazdan bir konuşma düşünsene direk batırır ve uzaklaştırır
Çok önemli :D bir abi vardı ben küçükken dış görünüşü acayip sertti korkardım hep sonra bir gün bana bişey demişti ben çok gülmüştüm sesi çok inceydi benim ses tonum bile daha kalın :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar