herkesin kaderinde biri vardir denir evleneceginiz kaderinizdeki insani merak ediyormusunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılEdiyorum hatta bazen yatarken daha çok düşünürüm kim acaba şuan ne yapıyor. Acaba o gelinliği giymek nasip olacak mı bana. Sonra diyorum salak şimdi Allah bilir hangi kızla evlenme hayalleri kuruyor ama benimle evlenecek hehehehehe diye komik düşünceler geliyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmaz bekki o da seni dusunuyordur
- +1 yıl
düşünsün bakalım :)
Soran+1 yıltamam goursem soylerim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılElbette o da kesin beni merak ediyordur :)
224 Yorumla
Soran+1 yılkesin kesin :)
- +1 yıl
bak daha da merak ettm şimdi:)
Soran+1 yılistihareye yat belki gorursun :)
- +1 yıl
istiharede görülmez ki
Soran+1 yılgorulur ben gordum
- +1 yıl
İstihare, bir işin hakkında hayırlı olup olmadığını anlamak için abdest alıp iki rek�t namaz kıldıktan sonra bu husustaki duayı okuyarak o işle ilgili rüya görmek üzere uykuya yatmaktır.
yani kişi falan görmek için değil
Soran+1 yılbenim aksakalli dedem belki bana kiyak yapmistir olamazmi :)
- +1 yıl
olar tabii :)
Soran+1 yılazerimisin :)
- +1 yıl
zaeri kimin mi knuştum;D
değilimmm
Soran+1 yılevet 6 ulke dolastim artik bi kelimeden anlayabiliyorum :) olar degil olur olacakti hanfendi
- +1 yıl
değişiklk olsn die ;)
Soran+1 yılsende su siteye uye oldun olali fotoyu degistirmedin gitti :)
- +1 yıl
daha dün değiştirdm yaaa
Soran+1 yılbir yildir oylesin yaw :)
- +1 yıl
tanınmak için:P sürekli değiştirmiyorum :)
Soran+1 yılen azindan benim kadar kovulmuyorsun :)
- +1 yıl
neden kovuluyosun:)?
Soran+1 yılsivri dilliyim :) 47900 puanlik hesabim gitti
- +1 yıl
yazık olmuş :)
Soran+1 yılcanimiz sagolsun :)
- +1 yıl
aynen;)
- +1 yıl
teşekkür ederim:)
Soran+1 yılrica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. yani sen sorana kadar aklıma bile gelmemişti, arasam mı bi acaba? numarasını da bilmiyorum ki, amaaan neyse
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla bende sorunun bu kadar patlayacagni sanmiyordum bayagi unlu oldum yahu
- 00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
32Cevap
Çok merak ediyoruummm.Kim bilir neler yapıyodur şimdi :D Ona burdan iki laf gönderiyorum :
- Şşşttt ayağını denk al ! -.^118 Yorumla
Soran+1 yılsiteden biriyle mi evleneceksin kime sesleniyorsun :)
Soran+1 yılyok yahu o kadar karamsar olma bi bakarsin simdi yazdigini okuyordur :) beyaz atli prensin yakinindadir belki
Soran+1 yılhaha memur felan mi olsun yani :)
- +1 yıl
Prens falan bozar bizi :P :D Memur olmasa da olur benim seviyemde bi işi olsun yeter iş olarak :) Delikanlı,gerektiğinde koruyabilen ve gerektiğinde kibar olmalı :D Saygılı ve tabiki sevgili olabilmeli. Ayrıcaa en önemlisi olarak gözü asla dışarda olmamalı zaten olursa kendi kaybeder.Yani gözlerini kaybeder :) İzdivaç programına döndü :D
Soran+1 yılwouow talip olasim geldi :)
Soran+1 yıleh iste o zamana kadar ön elemeyi gecebilirsem aday olabilirm belki :)
Soran+1 yılharika direk evlenelim diyorsun :)
Soran+1 yıldugundeki bordo gomlekli olabilir ;)
Soran+1 yılsen seviyorsun ama :)
Soran+1 yılanladim hayirlisi
ister istemez ben de merak ediyorum, tam zamanında gelse çıksa karşıma bi de tadından yenmez ehe
24 Yorumla
Soran+1 yılkismet acma buyusu yap gelir gelir :)
Soran+1 yılgelir gelir miknatis gibi cekmesini bil :)
merak etmezmıyım acaba bır nasıbım var mı varsa nerede ne haltlar yıyorr kım bılırrr kimin elını tutuyor kımın gözunun içine bakıyor ahh ahh :)
219 Yorumla
Soran+1 yılabi niye tum kizlar erkekleri kizdan kiza atlayan biri olarak goruyor yaw belki efendi efendi seni bekliyordur gariban :)
Soran+1 yılhaksizsin genel konusuyorsun :) deli gibi manita aramayan hatta sadece evlenecegi kizi bekleyen hic cikmayan erkeklerde var asil bu zamanda kizlardan korkan benim ya erkeklerden daha fenalar :)
- +1 yıl
tabı ıstısnalar kaıdeyı bozmaz:) Allah hayırlısını versın o halde ne dıyelım... insanları bırılerıyle cıktı veya cıkmadı dıye yargılamakta yanlıs olur bu durumda sonucta kımse kımınle evlenecegını bılemez belkı sevgılım dedıgı bırıyle gelecek planlar fakat bu durumda ters tepkı yaratabılırr nasıp bu işler fazla detaylarda bogulmamak gerek öyle degılmı :)
Soran+1 yıloylede her ciktigiyla surtunup sevisip aaa ben evlenecem sandiydim ama olsun tecrube edibdim derse o zaman sapa oturur ciddi masum iliskiler olabilir ona lafim yok :))
Soran+1 yıloww teklifler varmis demek :)
- +1 yıl
tabı o konuda haklısın masumluktan yanayızda masum erkek yok kı ya acılan konulardanda bunu gorebılıyoruz sevgılımle opusmek ıstıorum sunu yapmak ıstıyorum nasıl ıkna edebılırım hem kandırma pesınde hemde ılk olma pesınde madem temız olmasını ıstıyorsun sende temız tutacaksın bu tabuyu ılk bozanda erkekler böle olmasını ısteyende erkeklerı memnun etmek cıdden zor olsa gerek :) kımden kacıyormusum Royal arkadasım ...
Soran+1 yılonlar istedigi kaar temiz kiz arasin bosuna debelnirler kurani kerimde gecer zina yapan zina yapanla evlenir... herkes er yada gec layigini bulur dusuncelerin guzelmis takdir ettim :))
Soran+1 yılkurani kerim yalan soylemez temiz saniyordur yada evlenince oyle bi karsilik alirki felegi sasar ben inaniyorum herkes layiguni aliyor
- +1 yıl
etrafımda evlılık yapanlar nıye alamadılar karsılıgını hepsı namuslu ev kızı kocaları geneleve gıtmıs o kadının bu kadının koynundan cıkma şahıslarrr hanı zına yapan zına yapan ıle evlenırdı... yada evlı bırının kocasını karısını cocuklarını bırakıp baskalarına kacmalarına ne demelı ahlakı düşük toplum olmaya baslamısken el degmedık erkek fıkrı ancak ütobık düşüncelerden olusur :)))) hakkını yememek gerek bır zamanlar bende senın gıbı dusunurdum her sey toz pembeydi benım için :)
Soran+1 yılo kadinlarin yapmadigini nerden biliyorsun herkesin gunahi boynuna ama tertemizim diyip surtunup anal yapan cok var bu yuzden dis gorunuse aldanma :) hersey toz pembe degil ama kurani kerim Allahin sozudur ve Allahin sozu sasmaz :)
Soran+1 yılsirf temiz bir kiz bulmak icin degil cehennem azabindan Allah korkumdan yapmam insallahta yapmiycam sende bu dediklerimi unutma tum erkekler bir degil :)
Soran+1 yılsen yapmadiktan sonra o yigit karsina cikar emin ol :) sadece inan ve sabret
Soran+1 yılinancim demek duygularim demektir duygusuz oldugum an ölmüs oldugum andir.. demis sair :)
hem de nasil! :D babama benziycek mi diye merak ediyorum :) <3
22 Yorumla
Soran+1 yıldayina benzeyebilir :)
merak ediyorum ama ben kesin sansiz olurum. Merak ediyorum derken tabi bunu sürekli düsünmüyorum
115 Yorumla
Soran+1 yılkismet belki sanslisindir
Soran+1 yılvalla ben senden de beterim hatta coldeki bedevi yanimda milli piyango talihlisi gibi kalir ama dua ediyorum iste belki tutar :)
Soran+1 yılsende et o zaman :)
Soran+1 yılinsallah beyaz atli prensine kavusursun o zaman :) helal sut emmis bir beyaz atli prens yada beyaz ferrarili prens :))
Soran+1 yılikincisimi senden hic beklemezdim ac gozlu nolacak :))) ederim ederim :)
Soran+1 yılparayi sevdigini bilmiyordum :) umarim bulursun en kalin cuzdanlilarindan
Soran+1 yılyok cuzdanimiz kalin degil ama gonlumuz zengindir bizim :) iyiki takiliyorum dedin yoksa az daha ciddiye alacaktim valla :))))
Soran+1 yılbir sirine bulmusum takilmadan duramam :)
bende çok merak ediyorm yaa özellikle nasıl tanışcağımı falan :S
111 Yorumla
Soran+1 yılkahve falina ne dersin :)
Soran+1 yılbelki bu sitededir net evliligi yapardiniz :))
Soran+1 yılbuyuk lokma ye buyuk konusma o zaman :) gerci netteki herkes kotu mu sokaktaki insanda nete giriyor farki ne ?
Soran+1 yılkulaga hos gelmiyor haklisin ama olagan bisey artik nette tanisip evlenen hatta coluk cocuga karisan arkadaslarim var :))
Soran+1 yılhadi bakalim belki siradaki sensin :)
Soran+1 yılnette gorucu olsa super olurdu he :)
şu devirdeki asıl soru evlenebilecek misiniz merak ediyo musunz olmalı bnce :)
26 Yorumla
Soran+1 yılfotodaki sen isen rahat evlenirsn merak etme :)
Soran+1 yılyok yahu o kadarda degil vardir illaki :)
Soran+1 yılkahpe kader :)
hicbirseyden emin olmamak gerekir. evlenmeye soguk baktigim bir dönemdeyim..cok kalp kiriliyor bir kere umut baglayinca. Allah en hayirlisindan nasip etsin..
11 Yorumla
+1 yılSoru çok iyi, ben merak ediyorum, hem de çok. Nerede şu an, ne yapıyor. Belki de doğmadı daha herşey olabilir
20 Yorumla
+1 yılben değil de tüm sülale "bu manyak karı kimle evlencek" diye çok merak ediyo
her teyze dedikodusunun gündemindeyim10 YorumlaÇoookkkk... Bir evlenirsem zaten ahdım var önce döveceğim neredeydin, bulana kadar canım çıktı diye :D
00 YorumlaÇok merak ediyorum bana ne zaman nerede rastlayacak diye.Şuan tarif edebileceğim birisi yok bu yüzden bilemiyorum ne olacak
00 Yorumlakim etmez ki elbette herkes eder ama bana şimdi sana gösterecez deseler kesinlikle kabul etmem o ayrı
00 Yorumlabırk evleneceğim kişiyi sevgilimin kim olacağına bile merak ediyorum o derece yane:D
22 Yorumla- +1 yıl
:ÇD
- +1 yıl
aynen öyle bende bunu merak ediyorum
+1 yılAcayip merak ediyorum yemin ederim çatlicam birgun burçlara sardım sırf o yuzden tahmin etmeye calisiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
:)) bakasın bi gün konusuooyosun :P
- +1 yıl
Anlamadım :D
önceden ederdim erkekleri tanıdıkça bu merakım karalar bağladı..
etmiyorum o yüzden..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yıltanışmadan önce çok merak ediyodum artık kendisi hayatımda
00 Yorumla O merak etmiyorsa etmem . Kız felsefesi ;
İlk adımı o atsın :) .00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Etmezmiyim tabiki ediyorum fakat birazda korkuyorum şu an sevdiğim insan olmaz diye :)
00 Yorumla
+1 yılevleneceğim kişiyi merak etmiyorum, çünkü anlaşamayıp boşananlar ayrılanlar var. ben evleneceğim değil, ömrümün sonuna kadar seveceğim kişiyi merak ediyorum :)
00 YorumlaBulup şimdiki sevgilisinden ayırmak isterdim.
213 Yorumla
Soran+1 yılhic bulamayacaksin o zaman yuva yikanin yuvasi olmaz hanim kizim
Soran+1 yıltecrube ediniyordur zamane kizlari tecrubeli erkek ariyonuz ya
Soran+1 yılhuyum kurusun bu laf sokmalarim yuzunden 47900 puanlik hesabim silindi ama kendimi durduramiyorum
Soran+1 yılkimmisim ? bas harfini yaz desifre olmiyim :)
Soran+1 yılwouow beni taniyan ilk kisi sen oldun uzat elini opucem :)
Soran+1 yılyok boyle iyi az olsun oz olsun :) öz arkilerimdende sen ol dossilcim
Soran+1 yıltenx :)
evet resmini koydum o benim ruh ikizim :)
link00 Yorumla
+1 yılEdiyorum ve artık onunla tanışmak istiyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yılo da belki seni bekliyordur
- +1 yıl
Ben türk kızıyım,ilk adımı hep karşı taraftan beklerim :D
İşte boşuna kader demiyolar ya,nezaman veya nerde karşına çıkar hiç bir fikrin yok. Bir anda gelir ve herşey değişir. Yani öyle umut ediyorum.
Soran+1 yılbizde turk erkegyiz naza cekiyoruz :) kader haklisin zamani gelince herkes layigini bulacak kura kime cikarsa.. hem bekki bu sitede yazdiklarini okuyordur gariban :)
- +1 yıl
Yok canım kader dedikte okadar da değil :D
Soran+1 yılkader heryerde gecerlidir hanfendi :)
o beni etsin öyle baştan şımartmamak lazım
23 Yorumla
Soran+1 yılbelki o da ediyordur
Soran+1 yılcok iddiali oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok fazla merak ediyorum ediyorumda insallah bu merakima deger barii D
01 Yorumla
Soran+1 yılabi bir ay onceki soruyu nasil buluyirsunuz yaw
Merak ediyorum.Şimdi bi öğrensem muhabbeti kursam önceden :D
22 Yorumla
+1 yıletmemmi ya bu kadar mükemmelliyetçi birinin nsasıl biriyle evleneceği en büyük merakım:D
02 Yorumla
Soran+1 yılevde kalirsin sen
- +1 yıl
ben de öyle diyorum zaten:D
Gelcekteki sevgilime sesleniyorum . Gel artık lan
11 Yorumla
Soran+1 yılhoca eger bu sitedeyse kesin duymustir :)
evlilik konusu açıldığında merak ediyorum ama öyle düşünmem yani
00 YorumlaEtmıyorum ama şu an her kımle ıse bosuna hayal kurmasınlar o adam benım olucak uleyn.
25 YorumlaFazla merak iyi değildir..bulduğumu düşünüyorum ama ne olacağı belli olmaz.
00 Yorumlamerak ediyorum inşallah bu merakıma değer kendisi
138 Yorumla
Soran+1 yıl9 gun onceki soruyu nasil buldun
Soran+1 yılhmm belli oluyor cok yorulmussundur otur soluklan biraz :)
Soran+1 yılhadi ya cok acik sozlusun hangi cvbimmis o merak ettim
Soran+1 yılhaa evet yazmistim ama bi bakima dogru soylemisim dimi :) avukata gerek yok bende hayatin avukatiyim hanfendi :)
Soran+1 yıl25ten sonrasinda baslayabilirsin aylin hanim :) evlenirsen sorun kalmaz
Soran+1 yılhaa aday varsa tamamdir :)
Soran+1 yılee nerden biliyorsun 25inde evlenecegini ama dusuncende haklisin uzun iliskiler evlilige kaar gitmiyor ayrica kaprisli huysuz oldugunu soylemen kotu oldu simdi sitedekiler kacar :)
Soran+1 yılee o zaman bu sitede senin ne isin var :)) o da takiliyordur belki gariban
Soran+1 yılbir degil tabii kizlara burda daha cok yaziyorlar.. ama haklisin ben senden de beterim sonumuz esra erolla izdivac olacak galiba
Soran+1 yılaman Allah korusun omur boyu bekar kalmaya raziyim yinede cikmam yoksa arkadaslarimin bir yillik eglencesi olurum :)
Soran+1 yılmerak etmesem sormazdim birden aklima geldi kim olacak acaba diye sonra siteye sorayim dedim ama bu kadar cvb gelecegini tahmin etmemistim :)
Soran+1 yıliyi geceler iktisatci hanim :)
Soran+1 yılben seni gittin sandim burdamiydin :)
Soran+1 yılbisey dusunmedim iktisatciymissin oyle yazmissin onu okudum
Soran+1 yılguzel olan ne iktisatci olman mi ? :
Soran+1 yılbeni merak edeni merak ettim :))
Soran+1 yıltam anlamiyla gecmesede az cok biseyler ogrendim
Soran+1 yılhayir profilinde yazdiklarini oku ne ogrendigimi anlarsin
Soran+1 yılikizler :) pek sevilmeyen bir burc biliyorum
Her genç kız merak eder, fallarda bile çıksın diye dua etmişimdir :))
00 Yorumlaetmıyorum bellı gbı cunku yıllardır kaderım aynı kısıylee ayrıldık ama kopamadık kader her yerde bırlestrdıı
00 Yorumla
+1 yılMeraktan ölüyorum desem :D
18 Yorumla
Soran+1 yılvalla bende su soruyu sordum ama hepnizden daha cok merak ediyorum :)
- +1 yıl
Merakla bekliyoruz hadi bakalım :)
Soran+1 yılhii tombala gibi oldu :))
- +1 yıl
Öyle zaten kimi çekersen torbadan :D
Soran+1 yılinsanoglu daha anne karnindayken bile kiminle evlenecegi bellidir derler torba da belli cekcegimiz kiside biz sadece avunuyoruz :)
- +1 yıl
Aynen. Adam gibi birilerini çekmeyi umut ediyoruz :)
Soran+1 yılcekersin cekersin olmadi o seni ceker :))
- +1 yıl
Çeksin :)
+1 yılavukat doktor bankacı yada sıradan bir ev hanımı olacak diye tahmin ediyorum
00 Yorumlaevet hemde cok merak ediyorumm:) bekarlik sultanlik anladik da, nezaman incez bu tahttan?:)))
00 Yorumla
+1 yılevlenecegim kişiyi bi bulsam varya ooof oof nese anladınız siz
00 Yorumlabir zamanlar ederdim ama artık etmiyorum edemiyorummmmmmmmmmm
00 Yorumla
+1 yılederim tabi :) acaba kimin altındadır şimdi kime veriyordur :D
00 Yorumlaönceleri ediyordum ama şimdi buldum diye umut ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistihareye yattım gördüm. iki çocuğum olacaktı. kızım büyük olacaktı bana benziyordu.
14 Yorumla
Soran+1 yılbende yattim ama olmadi
Cevap sahibi+1 yıl7 gün devam edilecekmis :D
Soran+1 yılyaptim olmadi :)
- +1 yıl
genelde ıstahareye kendi adına yatınca pk sonuc ckmıyo ama hayırlsı. :D
elbet bi gün ruh eşimin karşıma çıkacağına inanıyorum onun için çok merak etmiyorum :)
00 Yorumlaherkez merak eder
115 Yorumla
Soran+1 yılevet gayet dogal bisey ama kader eninde sonunda bulusturuyor
- +1 yıl
ne yazik ki oyle , ne yazik ki demem bazen kotuleride cikabiliyor karsimiza . kaderimizin kiminle yazili oldugunu asla bilemeyiz. Birisi cikar karsimiza baktik iyi anlasiriz , konusuruz , hersey superdi ; sonra oyle bir an gelir ki nereye ugraddigimizi anlamadan bi anda bitiverir o kisiyle iliskimiz, veya da gunden gune sogur size karsi bi sekilde eninde sonunda biter iste . O zaman anlariz ki bu kisi bizim icin dogru degil de yanlis kisinin oldugunu .
- +1 yıl
O yuzden de buyuk konusmamak gerekir . Iyi dedigimiz kotu cikar, kotu dedigimiz de iyi cikabilir . Eger bir kizla bir erkek ayrilmissa ve Allah onlari birbirine yazmissa kaderlerinde eninde sonunda birbirlerine kavusup hayatlarini birlestirirler, aradan yillar bile gecmis olsa. Belki de o gecen sure icersinde baskalariyla da denemis olabilirler , ama kaderlerinde birlesmek varsa birlesirler. Tamamen bu kaderlerinin yazgisina baglidir .
Soran+1 yılbasina gelmis gibi yazmissin.. ama bence hayatina cikan herkes kaderin bir parcasi ya sana bisey veriyor yada baska yollara sebep oluyor eninde sonunda o kisi karsina cikiyor kuran-i kerimde de gectigi gibi hersey levhi mahfuzda yazilidr sadece sabretmek lazim :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim , basima geldi evt , bazi seyler basima gelmese de onlari anlayabiliyorum . Hayatimiza giren herkez yanlis bile olsa aciyi tatmadan , mutluluga eremeyiz. ve Allah ilk once bize yanlis kisileri cikarir ki, dogrusunu buldugumuza kiymetini bilip ona sahip cikmamiz icin. Sizin de dediginiz gibi herseye sabretmek gerekir , cunku sabirla insanin ulasamiyacagi yukseklik yoktur .
Soran+1 yılguzel yaziyorsun takdir ettim :)
Soran+1 yılerkeklerden cok varda kizlarin boyle dusunmesi nadirdir :)
Soran+1 yılyok yok laf meclisten disari ama mantikli kizlar cok az :)
Soran+1 yılaynen aynen :)
Soran+1 yılhepsi degil ya iyilerde var denk geldim :)
+1 yılnerde oo ! hasta etmesin adamı çağır gelsin
18 Yorumla
Soran+1 yılsen once eski asklardan kurtul :))
- +1 yıl
yokki :)
Soran+1 yılseni taniyorum bosuna kivirma :)
- +1 yıl
Alla Alla :D nerden tanıyon
Soran+1 yılruyama aksakalli dede girdi o soyledi :)
- +1 yıl
o aksakallı dedede herkesi ziyaret etmeye başladı.. bize gelirse şansı yok vuuracam onu
Soran+1 yılmanyaklazbaci :)) az cok biliyoruz iste
- +1 yıl
sen gel bakayım özele alayım ifadeni. :)
acaba kim:)
11 Yorumla
Soran+1 yılsari cizmeli memo aga olabilir :)
hemde nasıl ya bir an önce karşıma çıksa
03 Yorumla
Soran+1 yıl29 gun onceki soruyu nasil buluyirsunuz hayret ediyorum ya
Soran+1 yılpeki... bana hic denk gelmedi de
+1 yılMerak ediyorum tabiki hemde deli gibi...
01 Yorumla
Soran+1 yılaman aman delirme :)
merak eiyorum hangi odunla evlenicemi!
13 Yorumla
Soran+1 yılmustakbel kocana odun deme ayip
+1 yılYoo merak etmiyorum ...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılBazen merak ediyorum.. Bazenler çoğalıyor bazen.
10 Yorumla tabi kim merak etmez
15 Yorumla
Soran+1 yılgece uyumadan once elma suyu ic ruyanda gorebilirsin :)
Soran+1 yılfazla merakli degilsin demek :)
Soran+1 yılhee sevgili varsa ihtimalde vardir
+1 yılEh ! Ediyor gibiyim ama evlenme olayım pek yok ..
00 Yorumla
+1 yıletmiyorum 2.evlilik planlarımda yok...
10 Yorumla
+1 yılBugün kız kardeşiyle babasını gördüm rüyamda:-D
02 Yorumla
Soran+1 yılee guzel soyagacina bakarak ogrrnrbilirsin kim oldugunu :)
- +1 yıl
Oldu hemen bakacağım:-D
+1 yılO beni merak etmeden ben onu etmem : (
10 Yorumlaediyorum ama öğrenmekten cok korkuyorum
00 Yorumla
+1 yıldaha çok hayal ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılfazla merak iyi değildir o yüzden etmyorm..
00 Yorumla
+1 yılBazen merak ediyorum..
06 Yorumla
Soran+1 yılhah sen nerelerdeydin
- +1 yıl
sen kimsin?
Soran+1 yılbir zamanlar 47900 puanli xper lideri bir kus :)
- +1 yıl
Tahminim doğru çıktı :)
Soran+1 yılbas harflerini yaz bakiyim dogruysa elini opecem :)
- +1 yıl
gurb... :)
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri