Kayınvalidemle tartıştık çok kötüyüm yardım edin

kayın validemle tartıştık tartışma çocuk yüzünden başlayıp evliliğe kadar gitti kadın ağza alınmayacak ağır sözler söyledi bende yüksek sesle kasılık verdim geçmişi desti bende içine düştüm geçmişi konu uzadıkça uzadı terbiyesiz ben oldum şimdi eşimle konusuyo eşimle durumumuz vahim ayrılırmıyız çocuklar var sorun bugün eşim bana beni çaldırma aram gibi sözler söyledi hattımı kırdım ve aramicam artık dedim kendi kendime. ufak kızım benden izinsiz arkadaşına gitmiş evde bebek var ben çıkamadım hasta bebek yok efendim neden aramamışım çocuğu suç bendeymiş ben sizde sandım dedim kadın uzattıkça uzattı ne bu ya dedim oğlunuzdan ayrı çekiyorum sizden ayrı deyince olay derinleşti daha hırçın oldu bende olağan dışı stresle yüksek sesle konuştum eşime ulaşamıyorum tel yok durum ne olur sizce
Güncellemeler
+1 yıl
sız olsanız susarmıydınız karsınızda sıze bagıran bırıne ıster buyuk ıster kucuk olsun duramadım bende bagırarak konustum ama onlara hakaret veye kotu soz sarfetmedım o bana delı dedı ben cok sınırlendım dahada kızgın konustum
Kayınvalidemle tartıştık çok kötüyüm yardım edin