evet erkeklerin traj kolanyası sürmesi size çekici geliyormu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kızların traş kolonylarını sevmesi normal koku ve parfüm işlerinde tecrübe sahibi ve araştırmacı biri olrak diyebilirimki en popüler traş kolonyası olan Arko traş kolanyası Davidoff - cool water men in ucuz bir taklidir bu pafüm 1988 de çıktığında büyük kitlelere hitap etmiş hala hem orijinal hemde açık parfüm oalrak kullanılır ve bu kokuyu daha begenmeyen bir bayan ve erkek pek çıkmamıştır fiyat olrak 70-150 arasıdır ancak şu varki Davidoff - cool water ise Creed - green irish tweed isimli parfümün ucuz taklididr bu parfümü ünlü aktörler kullanıyor ve fiyatı ise 350 tl ( 200 ml ) artık traş kolanyasının neden bu kadar çok sevildiğini az çok anlaya bilirsiniz
ne traş kolonyası ya :D traş kolonyası 80 lerin berber kokusuyla aynı bunun nesi çekici anlamadım erkeklere tavsiye edebilceğim bi parfüm var Jil Sander Sun bu kokuyu al orjinal al ama yanından geçenin hafızasına kazınırsın parfümlerle aram çok iyidir parfüm CANDIR CAN :D görüntü aklından gidebilir ama Koku Asla :)
Valla tıraş kolonyasının kokusunu ayırt edemem ki yani biri yanımdan geçiyorsa en fazla parfüm kokusu gelir. Tıraş kolonyası olsa da olmasa da çok önemli değil, temiz olsun. Bir de perebron (bir çeşit şurup :) ) gibi kokan parfümlerden sıkmasınlar yeter.
P."Tıraş" doğru yazımının bu olduğunu da hatırlatmalıyım.
evett
Cevap
7Cevap
kızlarda hayır diyeni tebrik etmek lazım banyodan cıkmışcasına anlık kokular saatlik temizlikler pek güzel olmuyor ve kokmuyor bence kullanmadıgımdan olsa gerek.. demek burda burda cok iticiyim cekici degilim.. :) begenilmemekte güzel bir duygu :)
Hadi fene iyisiniz zaten benim sayemde kız kaldırıonuz erkekler :D
traş kolonyası aslen Davidoff Cool Water'in kokusunun imitasyonudur.Yazın kullanılabilecek en fresh parfümdür.
gayet hoş bence :) hatta tavsiye olarak arkonun aquasını verebilirim :)
mavi gibi yeşil gibi bişey işte:)bence de doğru seçim:)
Parfüm kadar karşı konulmaz bir etki bırakmasa da evet çekici.
Parfüm ağır basarsa daha iyi
evet.. arkonun mavi renklisi miydii yeşil mi o çok süper
traş kolanyası değilde benim kız arkadaşlarım traş jelinin kokusunu çok seviyorlardı hatta biri bu jeli kadın parfümü olarak piyasaya sürsün parayı vurur diyorlardı enterasan tabi.
Kesinlikllee ... daha çekici birsey oldugunu sanmıyorumm
Bir erkeğin temiz ve ferah kokması kadar çekici birşey yok.
KESİNLİKLE EVET ÇOK HOŞ KOKUSU OLUYOR. PARFÜME GEREK BİLE YOK :)
valla bu nu bende merak ediyorum yaa
güzel kokuyor güzel kokan şeyler çekicidir
boşuna mı arko kullanıyoruz yıllardır :)
o koku nedir öyle ya çok hoş.
temizlik ve temizlikten gelen herşey çekicidir.
çekici oluyor bazen:)
Parfüm kokmayan erkek, erkek değildir.
EN İYİ HANGİSİ KOLONYASI VE PARFÜM TERCİHİNİZ
İyi hoş da parfüm varken başka şeye gerek yok...
çekici gelmese kullanmayacak misin?
evvet
evet çok güzel kokuyo ben beğeniyorum
evet yeniden geldim döndüm sahalara:)yok ya kendim kapattım nie banlanayım
Evet >.<
evet evet evet.
evet.
evet. hem de çok.
evet
mmm çok hoşta kokar
oo çok
cekicii