Yakışanı var yakışmayını var. Bunun haricinde küpe modelide önemlidir. Ama ben sevmiyorum mesela sevgilim olsa ve küpe takıyor olsa. Kendimi güvende hissedemem bu hanım evladı mı beni koruyup kollayacak derim. Onu erkekten çok kız arkadaşım gibi görürdüm. Gerçi küpe takan biriyle sevgili olmam :D Erkekler erkek gibi davransın, kızlar kız gibi davransın :)
Not: Ben görüyorum kulağında küpe elinde kabadayı gibi tesbih sallayan tipler var bide beyaz çorap giyiyorlar bacak bacak üste atınca belli oluyor en kötü bunlarda duruyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet yakışıyor. Çok abartmamalı ama kendisini ve erkeksi halini değiştirmeden yapmalı bu küpe, dövme vs türü eklemeleri. Her yerini dövmeyle kaplayan bir erkekte, bayan da şahsen bana itici geliyor. Kimsenin alınmaması adına bu sadece kendi şahsi fikrim ve zevkimdir...
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya lagım cukuru gibidir. Herkes buraya sıcar. Gercek hayatta insanlarin yuzune soylemeye cesaret edemedigi seyleri burada soyler.
4 yil kupe taktim. 2 sol'da 1 sagda vardi. 4 yil boyunca sevgili oldugum kizlar da, arkadaslarim da, beni az cok taniyanlar da yuzume kupeyle ilgili hicbir sey demedi. Kizlarin hepsi begeniyordu.
Hani buradaki ''yok takan ibneymis, yok ilikmis, yok etek giysinmis''.
Oyle bir dunya yok mk. Buraya sicmayi birakin da kupe takan adamlarin yuzune soyleyin madem bunu.72 Yorumla- +1 yıl
ayne küpe takan her erkek gay veya biseksüel değildir. saçmalık bu düşünce
- +1 yıl
+1..
Gizli Üye(25-29)+1 yılooo ayıpsın takan var işte sokakta. nasıl dayak yemiyolar hayret
Kulağımıza taktığımız bi' aksesuar yüzünden dayak mı yiyeceğiz, bide bunu haklıymışsınız gibi göstermişsin.
Hayatımda ettiğim tüm kavgalarda bana karşı bir hakaret vardı ve hep sakin davranarak konuşarak halletmeye çalıştım.
Ama bu küpe olayı için kavga çıkartacak varsa onun ağzını yüzünü kırmayıda iyi bilirim.01 Yorumla- +1 yıl
küpe takanlara asla laf atmam. yalnız şu lise 2 3 olup küpe takanlar var onlara bir tuhaf bakarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKisinin biraz tarzina bagli ama ince bir halka kupe bana asiri cekici gelir
Bkz38.media.tumblr.com/.../...81mYf51sftdrlo1_500.gif
33.media.tumblr.com/.../...ioTAR41qafibao1_500.gif00 Yorumla
+1 yılkıyametin alametleri bunlar , kadının , erkek ; erkegin, kadın gibi davranması giyinmesi vs vs...
Tabikide çok itici bu durum. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.21 Yorumla- +1 yıl
Özenmek mi? Siz pantolon giymeye başladığınız zaman özenmiş olmuyor musunuz o zaman?
+1 yılBelli bir tarzı olan ve stil sahibi erkeklere yakışıyor, sokak modasına uygun kendini bilen her erkeğe yakışır. Ayrıca erkek küpe takar mı diye soran canlarıma demek isterim ki erkeklik kulakta mı? ;)
30 Yorumla%80 abartı oldu sanki. O kadar fazla değiller bence. Herkes kendine yakışanı... Bazılarında hoş duruyo yakışan var ama bazılarında komik duruyo. Kişiye bağlı.
02 Yorumla- +1 yıl
Trabzonda takan var mı laf yiyolar mı :)
erkek adam küpe takmaz gibi bişey düşünmüyorum ama takmasa bence daha iyi yani kafamdaki erkek kalıbına ters fakat göze batmıyosa abes değilse sıkıntı yapmam
00 Yorumlabence de yakışmıyor ben hemcinslerimi gördükçe bile soğuyorum ya küpe bayanlara yakışır onların bir aksesuarıdır erkeğe küpe yakışmıyor takması çok itici gelir bana...
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Çok yakışan da var berbat duran da. Mesela dedeler gibi sakal bırakıp küpe takanları da anlamıyorum, yakışmıyor bence. Ama baby face erkeklerde çok tatlı duruyor.
00 YorumlaMaalesrf en yakın arkadaşım takıyor sevmediğim söyledim erkeklere yakışmıyor dedim ama dinletemedim sonra kalbini kırmamak için sana yakışıyor dedim ama hayır! kabul etsin artık :D olmuyor.
Üstelik sallanan bir küpe yaa00 Yorumla
+1 yılbana yakışıyordu... ozamanlar rock stari gibiydim (18lik zamanlarim) şimdi küpe deliği kapanali 5 sene oluyor. . bir hevesdi sadece.. şimdi para versen takmam
00 Yorumla
+1 yılher erkeğe yakışmıyo bazılarında i*ne gibi duruyo bazılarında çok asil ama @kurubaklava küpeli erkekler arasında number one osmanlı soyundan padişah sanki bu kadar asil mi olur insan bir erkeğe bu kadar mı küpe yakışır
11 Yorumla- +1 yıl
Abartma canım😎
Son attığım fotonun etkisi hep bunlar👍
+1 yılyakışana güzel olur yakışmayan takmasın küpeli küpesiz fark etmiyo bence eski sevgililerimden ikisi küpeliydi adam gibi adamdı ikiside ama bazılarında çok kötü duruyo takmasın onlar :DD
00 YorumlaHayir, erkek dediginin bir agirligi olmali kupe ne ya. Surekli erkeklerin bir kizlarda olan seyleri taklit etme hevesi nedir cozemedim.
10 YorumlaYakışıyor. Motosiklet kullanıyor ve deri cekette giyiyorsa zatennn daha fazla söyleyecek bir şeyim yok :D
11 Yorumla- +1 yıl
Himm him
Ben küpe sevmiyorum diyemem. Sadece birden birine özenip takma olayını sevmiyorum. Bazılarına gerçekten yakışıyor. Hakkını veriyor yani. Sadece kendine yakıştırdığı için takarsa çok iyi ama özenip takınca bir garipsiyorum..
00 Yorumlaküpe bayanlar içindir. en azından saçma sapan şeyleri onlar kullanıyor.
erkek küpe takmaz sakal bırakır. erkek adam dudak boyamaz. erkek etek giymez.
erkek adam siyah gözlük takıp matrix gibi palto giyer :D00 Yorumla
+1 yılBence aşırı yakışıyor ama tarza bağlı tabi. Ayrıca 2 kulağa da değil sadece tek kulağa. Hatta sadece kıkırdak daha süper jsandjsjd
00 Yorumla
+1 yılYani allah icin yakisani var ama erkek dedigin kupe takmaz be pa$am ;) takarsa erkekten saymayiz kilara ozenmis erkege erkek mi denir.
00 Yorumla
+1 yılAbartili biseyler takmazsa yakisir sadece kulagin asagi tarafi degil kikirdaga da piercing takilinca bence hos duruyo beğeniyorum ben :)
00 Yorumla
+1 yılkirli sakallı adama yakıstıramıyorum ben pek ama sakalsız bebek yüzlülerin bazılarında iyi durabiliyo
00 YorumlaHer erkeğe yakışmıyor, Erkek ağır abiyse mesela ona gitmez. Ama daha eğlenceli bir erkekse kendini Polat Alemdar gibi kasmıyorsa yakışıyor :))
01 Yorumla- +1 yıl
Polat agır abi degil mi ki :D @qwaqwaqwa
Bence kesinlikle yakışıyor özellikle küçük halka olanlardan ki bence o kızlara da yakışıyor o halkanın ucunda küçük desenler oluyo bazen gitar gibi falan hoş duruyo bence
00 YorumlaÇok iğrenç bir şey bence yakışsa bile takmam. Maçoluğuma zarar getirmem. Ben has erkeğim onlar karıya benziyor.
00 YorumlaKendine yakıştıran erkek var yakıstıramayan erkek var. Kıyafeti ile tamamlayan erkeklerde cok güzel duruyo :)
00 YorumlaKarsimdaki kişi küpe takiyorsa pek ciddiye alamam onu heleki ergen yaşlardaysa..
Özenti kötü birşeydir cızzz olur00 Yorumlabence yakismiyor bu metrosexuelligi biraz abartiyorsunuz bence
01 Yorumla- +1 yıl
yok ben pek metroseksüel değilim ama bir aralar heves ettim doğrusu sonra babam geldi aklıma vazgeçtim :D
Gormek lazim. Kimisine yakisiyor kimisinde emanet duruyor
04 Yorumla- +1 yıl
neye bağlı yakışıp yakışmadığı bir açıklaması olabilir mi?
- +1 yıl
kulak ve kafa yapısıyla alakası var mı? :D
+1 yılUzun süredir takıyorum bir süre sonra kulağımda olduğunu bile unutuyorum zaten gümüş halka küpem 7/24 kulağımda. Saçları da samuray tarzı toplayınca 10 numara oluyor. Sen de kendi tarzına göre bir şeyler tak bence küpe iyidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Babadan dolayı takamıyosun diye banalleşti falan diyosun. Solda 3 sağda 1 deliğimle mutluyum aman sen takma.
Yakismiyor bence erkek dediğin sert olacak bir bakış attı mi içini titretecek bana küpeli erkek baksa ne bakiyon kız zilli derim anca yani izozjd
33 Yorumla- +1 yıl
guzeldi.
- +1 yıl
Bu kızla olur abi tam kafama göre :D
+1 yılTarzınız yoksa takmayın olum şu küpeyi.
Ayağında kösele, kulakta küpe -.-
Olmuyor.11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
İğrenç bir şey bence bir erkek küpe takıyorsa benim için biter
10 Yorumla
+1 yılherkese yakışmaz ama kumral 3 numara saçlı kirli sakallı lara daha çok yakışıyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumunda kendimi gördüm , irkildim
- +1 yıl
ahahaha dogruduur @BerkanGİRİT
+1 yılKüpe takacağına eline tespih alsun en azından nüfus cüzdanının mavi rengini haketsin küpeymiş etekte giyse ya
24 Yorumla- +1 yıl
Rizeli apaci
- +1 yıl
ne alaka
- +1 yıl
sağol hemşerim ben pazardan selamlar sizede
bence baya yakışıyor ki küpe (piercing) zaten özünde erkeklere ait bir takıdır.
10 Yorumlayakışmıyor.
hem artık küpesız olanlar daha dıkkat çekıcı. senın de dedıgın gıbı %80+ nın küpe takması yüzünden.20 Yorumla
+1 yılBen sevemiyorum ya :/ tamam bazılarına yakışıyo, iyi duruyo ama ben yine de sevmem yani
20 YorumlaGenelleme yapmak olmaz. Yakisana yakisiyor. Ama o küpe 1 taneyi gecmicek ya ne o öyle 3 leyen bile gördüm.
00 YorumlaBence yakışıyor ama nokta küpeler zincir takanlar iğrenç duruyor bence
00 Yorumla
+1 yılYakışanA yakışıyor kepçe kulaklar takmasin lutfen:))
00 Yorumlagideri olan varsa yakışır ama kaldıramayacak erkek deldirmemeli
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yakışmıyor.. erkekmi kız mı belli değil hahahaha
00 Yorumla
+1 yılBiri var sadece ona yakıştırdım oda düşüncesinden dolayı :) yakışmıyor. Hepsi diktirsin kulağını
00 Yorumla
+1 yılbazılarına yakışıyor bazılarının üstünde emanet gibi duruyor :ddd
00 YorumlaYakışanları var ama onlar da kız gibi geldiği için ilgimi çekmiyo :-D
00 YorumlaBen bazılarına çok yakıştırıyorum. Unı. Den en yakın arkadaşlarımdan birisi de takıyor hatta hediye küpe aldım ona ;););)
00 YorumlaB'nce yakışır bnim için sorun yok. İstediği gibi :D
00 YorumlaBnce iğrenç adam dediğin adam gibi olsun süslü değil
029 Yorumla- +1 yıl
@Semih2626 Neyin kafasını yaşıyorsun la sen?
- +1 yıl
@Semih2626 Benim yaşadığım kafayı yaşayabilsen adam olurdun.
- +1 yıl
@Semih2626 Senin yaşadığın kafayı yaşamadığım kesin gidip milletin sevgilisine, kardeşine, kardeşine yazmıyorum.
- +1 yıl
@Semih2626 Söylememize gerek mi var profiline bakman yeter söylemek zorunda da değil burası karı kız düşürme sitesi değil bilmediğin soruları sorarsın cevap alırsın.
- +1 yıl
@Semih2626 Sen kimsin sana doğruyu söylicek ya ne yaşıyorsun sen
- +1 yıl
@Semih2626 Yapmasaydın keşke sadece kelebek için değil herkes için tutumum aynı olur!
- +1 yıl
@Semih2626 Her şeyiyim var mı diyiceğin hem avukatıyım hem en yakın arkadaşıyım
- +1 yıl
@Semih2626 Sana yalan borcum mu var?
Kesinlikle yakışmıyor. Ama gülüşü ve dişleri güzelse olabilir.
00 YorumlaYakisana yakisiyor, bana yakismadigi icin cikardim.
03 Yorumla- +1 yıl
delik kapanıyo mu kapanmıyosa belli olur mu fazla
- +1 yıl
o zaman bişe kaybetmem
+1 yılKimisine yakışıyor ama gene de pek sevmiyorum hoş bulmuyorum erkeklerde bu tarz şeyleri olmasa daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılBen yakıştıyorum tabi bu benim düşüncem. zaten herkeste var orjinallik nerde :D
00 Yorumla
+1 yılKüpe takan erkek bacimdir hele otobüste gördüm daha küpe isimlerini bilmiyorum neydi o kulakta uzun sallanıyor ya hah ondan abi gulememk için zor tutuyordum sjjddjdjd
12 Yorumla- +1 yıl
sen beni terk etdin utanmiyomusun hele konusuyosun :'(
- +1 yıl
Ben seni niye terk ediyim canimcimm :(
+1 yılyakışanı da var yakışmayanı da. üniversiteye gelmeden önce önyargılıydım da o işler öyle olmuyormuş şimdi göre göre alıştım. ama kekolar takmasın onlara hiçbir b*k yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılbence %20 si küpeli sen dikkatini verdiğin için fazla geliyor ayrıca yakışan kısım
%5 liktir bana göre diger kısım özentilikten takıyodur herkesin şeyine kimse karışamaz diyorum :)00 Yorumla
+1 yılBazılarına çok hoş oluyor.
Kişi kendini nasıl mutlu ve iyi hissediyorsa onu yapmalı.
bir müddet hevese dönüşüyor zaten bu tarz şeyler..03 Yorumla- +1 yıl
heves olarak sadece 1 gün taktım mıknatıslıydı o da babam doğal olarak biraz tepki verdi sonra takmadım ama bir takma istediği var yalnız küpe olayı da banelleşti diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yok yok.. Halen sükse yapan bir şeydir.
Yakışıyor ise tak. - +1 yıl
yakışıp yakışmadığını bilemem ben pek 1 gün taktım ondanda bişe anlamadım zaten
+1 yılerkek dediğin küpemi takar
bakımlı olur sakal bırakır küpe ne ya00 YorumlaBazılarına yakışıyo ama bazılarında çok eğreti duruyor bence
00 YorumlaBazılarına yakışıyor bazılarında kadınsı gibi duruyor falan
00 YorumlaYakışıyor bn beğeniyorum yalnız ailem asla kupeli damat istemiyor;)
00 Yorumla
+1 yılben hoşlanmıyorum, ziynet kadına mahsus olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılErkek dedigin küpe takmaz kardeş kim ne derse desin
00 Yorumla- Devamını Gör (350)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler