Güzellik & Bakım Köprücük kemiği belirgin olan kızlar siz beylere çekici geliyor mu? _gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Öyle bir şey duydum. 😅😅 Evet , ben çekici buluyorum. Hayır , bana sıradan geliyor. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Köprücük kemiği belirgin olan kızlar siz beylere çekici geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. çekici değil 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence onlar öyle ufak detaylarla ilgilenmiyorlar, ‘kadın’ın çekici gelmediği bir tarafı yok onlar için 1 2 Yorumla _gunes__00 1 yıl Ahahjajau 😂😂O doğru. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😅 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Köprücük kemiği olan arkadaşım vardı, cinsellik yaşamadan hemen önce oraya bira döküp içmiştim süper bir fantezi idi 0 12 Yorumla _gunes__00 1 yıl Bunu Fransızlar da yapıyormuş ama onlar şarap döküyormuş sitede paylaşılan bununla alakalı bir soruda gördüğüm kadarıyla Yorumla Pool34 1 yıl Doğrudur, ben bira döküyordum süper oluyor Yorumla _gunes__00 1 yıl Doğrudur Yorumla Pool34 1 yıl Bu uygulamadan tanıştığım bir kadinla bu pazar buluscaz, özellikle bu köprücük kemiğini sordum çukurlukmus, izin aldım bira döküp içecem, bu paylasimda tesadüf geldi Yorumla _gunes__00 1 yıl 😂😂 Yorumla Pool34 1 yıl Neden güldünuz Yorumla _gunes__00 1 yıl Denk geliş çok iyi Yorumla Pool34 1 yıl Bende onu belirttim, tesadüfler Yorumla _gunes__00 1 yıl Olur öyle. Ben de çok denk geliyorum bazı anısı olan şeylere. Yorumla Pool34 1 yıl Oluyor öyle şeyler Yorumla _gunes__00 1 yıl Evet. Yorumla Pool34 1 yıl Senin Mesaj kutun kapaliymis Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Köprücük kemiğini niye sevelim köpek miyiz biz 0 1 Yorumla _gunes__00 1 yıl 😂😂😂😂köpekler çok var oylamaya göre Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% 1 yıl Benim görüşüme göre seksilik katan bi tarafı yok... Çünkü erkek oraya pek odaklanmıyor açıkçası... 0 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl bence olması güzel benim de hafif belirgin takılar daha hoş duruyor oyle 0 2 Yorumla _gunes__00 1 yıl Bende de belirgin ve hoşuna gittiğini diyen biri olmuştu geçmişte. Ondan sordum. Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl bence daha hoş Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 575 cevap paylaştı. Buna da düşecek kadar yoklukta değillerdir sanmam hzjxjsjzjs 0 1 Yorumla _gunes__00 1 yıl Düşenler var aşko 😂😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dişil bir görünüm olduğu çok açık yani çekici görünüyor 0 0 Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl hic umurum da değil oyle bakmam etmem de 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Tabi ki de en guzel seylerden bir 0 0 Yorumla
DamonSalvatore1 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Köprücük kemiğine göre çekicilik anlayışım yok 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yo safinaza benzio 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gorsellikten 0 0 Yorumla
Kahraman_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Köprü mü lazım 0 2 Yorumla _gunes__00 1 yıl 😂😂 Yorumla Kahraman_06 1 yıl Bence de komik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
çekici değil
Bence onlar öyle ufak detaylarla ilgilenmiyorlar, ‘kadın’ın çekici gelmediği bir tarafı yok onlar için
Ahahjajau 😂😂O doğru.
😅
Köprücük kemiği olan arkadaşım vardı, cinsellik yaşamadan hemen önce oraya bira döküp içmiştim süper bir fantezi idi
Bunu Fransızlar da yapıyormuş ama onlar şarap döküyormuş sitede paylaşılan bununla alakalı bir soruda gördüğüm kadarıyla
Doğrudur, ben bira döküyordum süper oluyor
Doğrudur
Bu uygulamadan tanıştığım bir kadinla bu pazar buluscaz, özellikle bu köprücük kemiğini sordum çukurlukmus, izin aldım bira döküp içecem, bu paylasimda tesadüf geldi
😂😂
Neden güldünuz
Denk geliş çok iyi
Bende onu belirttim, tesadüfler
Olur öyle. Ben de çok denk geliyorum bazı anısı olan şeylere.
Oluyor öyle şeyler
Evet.
Senin Mesaj kutun kapaliymis
Köprücük kemiğini niye sevelim köpek miyiz biz
😂😂😂😂köpekler çok var oylamaya göre
Benim görüşüme göre seksilik katan bi tarafı yok... Çünkü erkek oraya pek odaklanmıyor açıkçası...
bence olması güzel benim de hafif belirgin takılar daha hoş duruyor oyle
Bende de belirgin ve hoşuna gittiğini diyen biri olmuştu geçmişte. Ondan sordum.
bence daha hoş
Buna da düşecek kadar yoklukta değillerdir sanmam hzjxjsjzjs
Düşenler var aşko 😂😂
Dişil bir görünüm olduğu çok açık yani çekici görünüyor
Erkektede kızdada cekicidir
hic umurum da değil oyle bakmam etmem de
Evet gerçekten çekici geliyor
Bana kadın olsun yeter..
Hiç dikkatimi çekmiyor
Bana bile çekici geliyor düşün
Göğsü daha çekici sanki
Tabi ki de en guzel seylerden bir