+1 yılO kızlar sosyetikler. birilerinin kızları. bilmem hangi holding patronunun kızı. Senin neyin var sana baksınlar. Hem baksalar da ünlü ile birlikte olacaksın da ne olacak. ünlülerin hayatı insanın istemeyeceği bir hayat. çünkü çok serbestler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÜnlü biriyle evlenip kaç ay beraber olacaksın? Düzenli güzel bir evlilik hayatları olduğunu mu sanıyorsun? Evlenmeleri bile reklam... Bırak bu hayalleri
00 Yorumla
+1 yılo ünlü kim ki? Sanırım bende bir rapçiden etkileniyorum :( Adam çok hoşuma gidiyo yaa bide evlendi şimdi hep resimlerine bakıyorum çok isterdim onunla tanısmayı ama imkansız biraz inşallah sen yaparsın istediğini
06 Yorumla- +1 yıl
Benim de aklıma Ados c. m geldi sen öyle diyince :(
- +1 yıl
yok yok benimki türk :(
Soran+1 yılBenim dediğim kişi Ahmet kural
- +1 yıl
en azından bekar :)
Soran+1 yılAhhahaah evet ama biraz fazla yaş farkı tam 15 YAŞ beni velet olarak görür
- +1 yıl
benimkide 27 28 yasında flan bir karısı var çok güzel inşallah çok mutlu olurlar :)
+1 yılbana mesaj at çevrem geniş öneri veririm sana
12 Yorumla- +1 yıl
Banda yardim edermiskn @derinderindor
Gızli kullanici 1 yil olmus naptin - +1 yıl
Hakan sabancı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralara gidersin. Taksim, Bebek, Nişantaşı :D istediğin şey imkansız değil. Ünlü olması onunda senin gibi sıradan bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sanki onlar uzaylıda olmaz diyolar. Kekoların yorumlarına bakma aynaya bakacak cesaretleri bile yok onların. Bişeyi gerçekten istersen olurmuş :D ama çabalarsan
25 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun bacım :) çok şükür bir eksiğim yok çok güzel olduğumu Söyler etrafındakiler hep. özgpvenim de yüksektir eğlenceli komik kafa dengiyim yani bir sebep yok :) tek sıkıntı biraz uğraşıcaz
Cevap sahibi+1 yıl:D kolay gelsin tek sorun tanışma , gerisi onun kalbine dokunuşlarının etkisi :D
Soran+1 yılAynen onu halletsem :)
- +1 yıl
Aynaya bakmayan keko mu oluyo what the mantık?
Cevap sahibi+1 yılmantık sende yok :D kekolar aynaya bakınca gerçeği görür buyüzden bakmaz gerçeklerdense kafasında kurduğu yakışıklı yansımasını tercih eder :D :D aynasız yola devam örnek sen bir diğer özelliklerinden birini bana gösterdiin. Tipik keko :D hadi kış kış sana kız yok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.google.com.tr/search BAK :(
00 Yorumla
+1 yılHangi ünşü olduğunu söyle ki yardımcı olabilelim. Eğlence mekanlarına sık giderim, belki görmüşümdür
09 Yorumla
Soran+1 yılYazıyo yorumlarda Ahmet kural
- +1 yıl
Onu 2 kere pazar günü Palma D'oro'da görmüştüm kahvaltı için. En son kasımda gittim oraya, belki arada gidiyordur.
Soran+1 yılAyyyy harbi mi :) çok teşekkür ederim :) nasıl birine benziyo yakından
- +1 yıl
İlkinde arkadaş grubuyla eğleniyordu, baya sempatik geldi :) 2. sinde çıkarken gördüm onu ancak söyleyeyim baya rahatsız edeni var, yemeğini bitirmeden rahatsız edersen sinirlenebilir biraz
Soran+1 yılYooo kural 1 :asla bir ünlüye çok özelmiş gibi davranma, sıradanmış gibi davranmak daha ilgi çekici olur :)
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ancak orada kızlar ona yapıştığı için bağırıp çağırdığını görmüştüm :) Yinede uyarımı yapayım dedim
Soran+1 yılOha şok oldum :) ne yüzsüz kızlar var
- +1 yıl
Bende şaşırmıştım :) Neyse sana da iyi şanslar
- +1 yıl
Hakan sabancıyı hiç gördün mü
Hangi ünlü olduğunu söylemedin ki magazinde falan görmüşüzdür belki nerelere takılıyor diye söyleyelim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYukarda bir arkadaş ifşa etti :) Ahmet kural :)
+1 yılBildiğim mekanlar kadir doğulu emre aydın gibi arkadaşlar var fakat bunu sana söyliyemem
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahha niye söylemiyorsun? Zaten benim hoşlandığım adam ikisi de değil :)
- +1 yıl
zaten yeterince senin gibi kız dolu 1 tane eksikte bir eksiktir
+1 yılistinye olabilir bebek nişantaşı.. yazının sonuna dogru oha dedim istemsiz. naptın sen yahu. kişiyi merak ettim acikcasi
00 YorumlaIstanbuldaysan ya bebek ya nisantasi ya da cihangirde bulabilirsin onu seker sey. Ama o her kimse seni farkedecegini bile sanmam
02 Yorumla
Soran+1 yılAaaa niyeymiş :(
+1 yılvalla gece club lere takılman lazım, reina, sortie, anjelique falan cuma ve cumartesi geceleri ;) ya da bebek, arnavutköy de falan balıkçılar olblr ;) gündüz vakti istinye park olblr alışveriş için ;)
00 YorumlaDiyosun ünlü biriyle evlenecem adamın parasını yiyecem sonra adamı aldatacam filan diyorsun yani türk kızlarının hepsi böyle işte bak sonra ben diyince suçlu ben oluyorum siz para hastasısınız para için bedeninizi bile satarsınız
00 YorumlaValla ünlü değilim ama beraber oldugum biri meşhur oldu benden sonra ünlü biriyle evlendi
03 Yorumla
Soran+1 yılAaaa kim merak ettim :)
+1 yılAhmet Kural seni hayranı olarak görür 17 yaşında birini pek tınlamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bide öyle bir sorun var :( ama erkekler genelde genç Kızlardan hoşlanmaz mı
- +1 yıl
17 genç sayılmaz ahmete göre çocuk sayılır ona göre genç 20-23 arasıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kusra bakma da unlu olmayan kizlarla cikiyolar diyosun malesef cok arkadsdim vsr boyle o kizlar zengin bilinen ailelerin kizlari. Yani oyle degilsen sansin 0
014 Yorumla
Soran+1 yılDoğru onlar hep cemiyet kızı :(
Cevap sahibi+1 yılKim olduğunu soylesene ahmet kural mi :D
Soran+1 yılOha nerden bildin :) ben bilerek söylemedim çünkü baktım son zamanlarda hayranları soru soruyo buraya saldırmasınlar dedim ama artık ifşa ettin kardeşim :) şimdi beni parçalayacaklar, zaten sitede onu beğenen çok kız var :(
Cevap sahibi+1 yılTahmin ederim :D ahmet kurali tanidim bir sure ve soyle soyliyim sana hani o dizideki ahmet kural yok yani iyi biri ama biraz havali tabi olmasi gerektigi gibi
Soran+1 yılCanım her ünlüde olur o kadarı :) ayrıca ben öyle ezik bir tip değilim Allah'a şükür onun egosunu bile patlatırım evelallah :) peki sen nerden tanıyosun, o zaman bilirsin nerelerde takılır?
Cevap sahibi+1 yılSen bu kadar iddiali konusuyosun da daha once hic takildin mi unlulerle falan ? Cevap ver ona gore yaziyim
Soran+1 yılHayır onları tanımam ama kendimi çok iyi tanırım buna göre cevap yazıyorum ben belki biraz iddialı olmuş olabilir yanıtlarım gencim cahilliğime verin büyütücek bişey yok
Cevap sahibi+1 yılYok buyutmedim aslinda ben ayip olmasin diye az yazdim ama hoslandigin kisi dusundugun gibi biri degil egosu 5 metre onden gelir yani kotulememk icin yazmadim ama cidden oyle. Nerde takılır dersen besiktas bebek taraflari aksamlari bulursan bulursun zaten
Soran+1 yılÜzüldüm öyle olmasına :(
Soran+1 yılYanlız hala kafamda sorular var nasıl tahmin ettiniz o olduğunu , ve nerden tanıyosunuz acaba? Yoksa siz Murat cemcir misiniz :D bu arada teşekkür ederim yorumlarınız için:)
Soran+1 yılAma keşke bir cevap verseydiniz şu çaresiz kızcağıza :(
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Ben bebek taraflarında oturuyodum da yakin bir zmana kadar ister istemez arkadaslarimin cogu bu tarz insanlar oluyodu ama ben unlu isimleri peek sevmem zaten. Hani diyosun ya pek unlu olmayan kizlarla evleniyolar diye cunku onlarda digrr ünlüleri biliyo cekemezlee birbirlerini sevmezler genelde. Nasil tahmin ettigime gelince ben uzun sure karakter analizleri ve etkili konusma yontemleri gibi konular uzerinde kendimi gelistirmeye calistim. Hani yazim tarzindan o kisiye sempatik oldugu icin hayranlik duydugunu düşündüm. Gundemdeki sempatik unluler arasinda seni bu hale getirebilecek 2 3 ksiden biri ahmet kural. Tip olarak da digerlerinin onune gectigi icin bende onu soyledim :) benim fikrimi istersen bu tarz bir hayranlik gwlip gecicidir ve takmamak lazim. Ilginctirki DiCaprio haric hiçbir unluyu sevemedim. Onun da oyunculuguna hayranlik duyuyorum :)
Soran+1 yılCidden sizi kutlarım güzel bir tahmindi:) adam yerine koyup düzgün bir cevap yazmanız bile yeterli:) bencede gelip geçici bakmayın siz bu kadar abarttığımı zaten 1 haftadır aşık oldum ona ama napıyım illa istediğim bişeye sahip olacam bu da bende bir takıntı :) ama gerçekten çoook tatlı yaaa :)
Cevap sahibi+1 yıl:D asıl ben tesekkur ederim.
Ama şunu soyliyim onlar da bizim gibi insanlar. Dusunsene yemek yiyorken adam millet fotogrsf cekilmek icin yanina gidiyor surekli yemegini bile yiyemiyor. Dediniz zaten guzel ve ozguven sahibiyim diye. Siz tv oyuncularına degil de mankenlere yonelin ki daha iyi bir tercih olur bence :) Manken derken unlu olmayanlardan :)) hem istediginiz gibi yakisikli olur hem de fazla rahatsiz edilmessiniz. Iyi geceler dilerim.
İatanbuldaysan bebek ortaköy taksim istiklal ulus etiler gibi yerlerde takılıcan oralarda bulursunmuhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:)
Beykozda yafa bebek sahil8nde bir tur at bulursun en fazla foto cekersin
01 Yorumla
Soran+1 yılO da bişey tabi :)
Bende ünlü biriyle evlenmek istiyorum, çözüm bulursan anlatsana bana da.
00 YorumlaŞey pek hoş beklediğin bir cevap değil bu ama geçici bir durum içindesin bil yani
00 Yorumla
+1 yılKim Olduğuna Bağlı! Tanışman İçin Yol Gösterebilirim Nitekim Evlilik İçin Söz Vermiyorum!
01 Yorumla- +1 yıl
Hakan sabancıyla tanistirabilir misin
+1 yılÜnlü değilim ama illaki duymussundur benimle evlenmeye ne dersin
00 Yorumla
+1 yılkanka genelde lüks semtlerde takılıyorlar onlar ama senin görse umursamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasım ahmet kuralı tanıyo arkadaslar cinselliğe aşırı duskun en yakın arkadaslarından biriyle buyuzden tartstı kımse gorundugu gıbı değil
12 Yorumla- +1 yıl
sen şimdi ne yazdın emimin kimse bişi anlamamıştır.
- +1 yıl
Şimdi anladık galiba. Ahmet Kural cinsellik hastası diyosun ve o yüzden göründüğü gibi değil diyosun
ben de ünlü bir bayanla evlenmek istiyorum ama olmuyor maalesef :(
00 Yorumlamagazin programlarının kameramanlarına ulaş. onlar nereye giderse orda ünlü vardır
00 Yorumlaunlu erkekler :D bırakın bu saplantıları dunya ya donun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahhahah :D belki sevgilisi var. Belki o okadar genis dusunemiyor. Ve okadar guzelmisin ki :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıla, e, ı, i, o, ö, u, ü çıkabileceğin ünlüleri yazdım
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılünlü ol ya da klip çıkar otilia gibi az soyun turkıyede en az 40 mılyon ızlenırsın sorun çözüldü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu takip et nereye. Ne zaman gidiyor? Ne sıklıkla gidiyo? Sen bakma digerlerine vazgeçme :)
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlarımızın hobisi, paralı ünlü erkek.
01 Yorumla
Soran+1 yılFakir de olsa severdim ben yaa onla alakası yok
+1 yılBenden ünlüsü mezarda (paul Walker)
00 Yorumla
+1 yılNİhatı verelim sana Nihat dDoğan :)
00 Yorumla
+1 yılKim kiz bu unlu merak ettim :))
00 YorumlaYapabiliyorsan neden olmasın :)
08 Yorumla
Soran+1 yılYaparız kardeş neden olmasın:)
Soran+1 yılInşallah:) işte tanışmak sıkıntı
Soran+1 yılHahahah olabilir :)
Soran+1 yılHangi kız hayır diyebilir :)
+1 yılKerem bursin mi burak ozcivit mi kim?
05 Yorumla
Soran+1 yılYooook be daha olgun biri :) onların olmayacağını biliyoz heralde :) ben 17 o 32 Yaşında
- +1 yıl
Kim yaa
Soran+1 yılYok söylemem çünkü son zamanlarda onunla ilgili sorular gördüm ks de şimdi hayranları saldırmasın
- +1 yıl
Teoman mi ya kim
Soran+1 yılBacım , Ahmet kural işte :)
+1 yılKıvanç Tatlıtuğ mı bu?
00 Yorumlamagazinler ile takıl röpörtaj sırasında yapış
00 YorumlaUnlu ile kim evlenmek istemez ki :D
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin. Kafayı yersin sonra.
00 Yorumlahemen haber salıp istemeye gidelim..
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah hemen :)
niye illa ünlü; sen ünsüzmüsün?
00 Yorumla
+1 yılJuSTİn bana hı bile demedi.
Kuralsiz!00 Yorumlatahtanı siiikeyim saygılar
10 Yorumla
+1 yılOda seni sever mi dersin?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilemem ama zaten olmayacağı belli vakit geçirdim işte bende napak :)
- +1 yıl
Öyle deme ya onun hoşuna gidersen , seninle evlenmek istese;)
Soran+1 yılAy hadi inşallah :)
- +1 yıl
Bence ümitlenme fazla , kursağında kalabilir ;)
Sev cikmadik unluden can kesilmez
00 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim ben kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılAmacin evlenip tvlerde goruntulenmek #)
00 Yorumla
+1 yılGeç yat lutfen böyle bişey olmayacak...
10 Yorumla
+1 yılFatih Ürek sana göre :)
10 Yorumla
+1 yılKimle engin Akyürek le mi
03 Yorumla
Soran+1 yılYok o değil
- +1 yıl
Kim ki
- +1 yıl
Onun hayrani benim :DDD
Bir sürü cirkinden neyim eksik mi dedin sen? :)))
08 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yanlış olmuş o cümle harbiden :) yani onlar çirkin halleriyle o adamları elde ettilerse ben hayli hayli yaparım demek istedim :)
Soran+1 yılBurak yılmaz istem atilla çiftine bir bak bence
Soran+1 yılKadına çirkin demiyorum da burak yılmazın yanında çirkin kalmış gibi
Soran+1 yılBenim Hoşlandığım kişi burak yılmaz değil ki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal medya tabiki burada arama.
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyada hoşlandığım ünlünün nasıl dikkatini çekicem ki
Cevap sahibi+1 yılMadem oyle yere goge sigmayacak turden hoslaniyosun dikkatini de nasil cekecegini bana sormayacaksin.. Gitceksin bulcaksin herseyini sonra elinden geleni yapcaksin yok yapamam edemem diyosan burada xper pesinde kosmayacaksin..
+1 yılKim oldugunu soyle ben ayari cekerim ona.
00 Yorumla
+1 yılAykut elmas'a ne dersin?
00 YorumlaAşşşııırıı guzel değilsen unut o hayali :D
00 YorumlaHiç "ünlü" adında ünlü bir erkek duymamıştım.
00 YorumlaKim o Ünlü :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAhmet kural :) dalga Geçmek serbest
Soran+1 yılOrası öyle tabi ama ben kim o kim o anlamda dalga geçmekten bahsettim aşağılamayan kalmadı alttaki yorumlara bakarsanız
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Senin beklentisi ne?
011 Yorumla
Soran+1 yılEfenimmm?
Soran+1 yılHerhangi biriyle değil istediğim bir ünlüyle nasıl nerelerde tanışabilirim?
Soran+1 yılEvlilik yazmışım ya Başlığa
Soran+1 yılEvet
+1 yılSelam ben ünlü. s. s
11 Yorumla
Soran+1 yılYav öyle değil kafamda biri var zaten. Yanlış anladın sanırım
+1 yılTanistiriyim?
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha olur valla :)
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. ünsüzüm malesef
00 Yorumla
+1 yılKimmiş merak ettim
00 Yorumla- Devamını Gör (4)