+1 yılUlan avrupalı desem o seni ne yapsın diyeceksin başka desem bana b*k atacaksın, yok Türk kızları şöyle böyle. Azıcık kendine güvenin olsa böyle saçma bir soru sormazdın ve cevabına saçma salak şeyler vermezdin. Bir Türk kızından okkalı bir kazık yemişsin sanırım. Yine de görüşümü söyleyeyim. Hiç biri tercihim değil. Saçları siyah teni bembeyaz göz rengi de koyu kahve severim. İnsanları bu şekil sınıflandırman saçma, ayrıca kişiye bağlı bir şey bu. Avrupalı olup çok tipsiz olanda, doğulu olup yakışıklı olanda var. Biraz özgüven sahibi olman dileklerimle canım.
27 Yorumla
Soran+1 yılişte isyah dedin esmer dedin geç bu işleri beyaz ten siyah saç nerede var örnek versene
Soran+1 yıltipik türk kız işte saklama bize hastasınız
- +1 yıl
Pardon özürlülükle ne alakası var?
Soran+1 yılsoaran şu an da hakimlik sınavına hazırlanıyor kızlar heberiniz olsun özürlü diyen kız gel ölçtürkelim zeka seviyemizi abakalım benden yüksek ise rus ruletine razıyım
En İyi Cevaplar
+1 yılTabi ki Türk erkegi; yürekleri yeter be. Avrupali erkeklerin mideleri genis. Ayrica bizimkilerin o delikanli durusu ayri hava katiyor karizmalarina. Fakat kas yapin yinede, karizmaniza ekstra hava katar, delikanlilar!
110 Yorumla
Sorankasın cinsellikle alakalı yönü var mı
- +1 yıl
Yane kadin ait olmak ister, hafif kasta olabilir öyle bodybuilderlara benzemeye hic hic gerek yok. Cinsellikten degil aslinda, sarildiginda saglam kollar hissetmekle alakali. Daha cok güven veriyor. Kizlar genelde der "ben onun kollarinda kaybolmak istiyorum" önemli o bölgeler demekki kardesim:)
Soran+1 yılyani cinsel olarak çekim değil diyorusn mesela erkekler kadının fiziğine yani malum yerlerine bakar
- +1 yıl
Kasli erkeklere karsi cinsel cekim daha yüksek ama belirleyici degil. Yane kasli olup karektersizse cöpe at misali, ama karekterliyse baska. Kizlar, erkekler gibi ilk cinsel icgudulerle bakmaz. Genelde hoslandigimiz erkeklerde o yönde birsey hissederiz. Pasif bizde o icgüdü uyarilmasi gerek, sizde 24/7 aktif.
Soran+1 yılanladım ayani sizde popo ne ise erkekde kas yani cinsellik açısından itiraf ettin
Soran+1 yılama sizinde isteğiniz var ben öyle biliyorum
- +1 yıl
Sakal & kas kadinlarin cogu sever evet;) ama tekrar ediyorum karekteri düzgün ise olur. Herseyi karekter belirler. Bir insan cok delikanlidir ama zayiftir o bile kasliya tercih edilir. Biz kadinlar birde böyleyiz... O yuzden kagit uzerinde birseyleri netlestirmek bir yönden bos:)
Soran+1 yılsakal mı vay be cinsellik mi oda
Soran+1 yılsizi anlayamıyorumm ben ya
- +1 yıl
Haydaaa ben cinsellikten mi bahsediyorun. Kadinlarin hoslandigi seylerden bahsediyorum biz siz erkekler gibi cinsellik ic gudusuyle bakmadigimizdan bahsediyorum.
Kızlara sormuşsun ama ben de yine bazı bildiklerimi anlatayım.. Aslında bu biraz alışmışlıklarla ilgili bir durum..
Örneğin iskandinav ülkelerinde herkes sarışın ve mavi gözlü.. Kadınların çoğu , artık , esmer ve kahverengi gözlü erkekleri farklılık ve ayrıcalık olarak görüyor. Bu yüzden iskandinav kadınları , esmer erkeklere bayılır...
Bizde de , herkes esmer olunca kadınlar , sarığın-mavi gözlü erkekleri ayrıcalıklı görüyor...
Kaslı erkek benzetmen hatalı bence, erkek , doğası gereği kaslıdır zaten...05 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim iskandinav kızlarını iyi atmışsın esmer sevmezler en fazla buğday hattta kumral ve sarışıbn daha çok sen bakma türkiyede bu iyi malzeme millete ama gerçek değil
Soran+1 yılkardeşim ben avrupadayım zaten sen rahat ol onlar paraya bakar yoksa en son tercih ederler esmer doğu tipi buna emin ol en fazal buğday severler bakam bu atmasyonlara git yurt dışına gör gerçeği
Soran+1 yılüye kardeş atmayın yavrum bende esmerim ama gerçek değil kendinizi avutmayın
+1 yılBir Kürt olarak sana amacını soruyorum. Amacın kızları kürt erkeklerinden soğutmak mi soruna cevap veren kadınlara verdiğin cevaplara bir göz at ya.
111 Yorumla- +1 yıl
Kürt erkeği sevmeyenlere verdiğin cevaplarla insanı soğutuyorsun güzel kardeşim. Etme :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılTabiki Avrupalı erkekler.
40.media.tumblr.com/.../...ldOY131rk8c1lo1_500.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Buda Avrupa erkeği
4.bp.blogspot.com/.../çirkin10.jpg
+1 yılTürk erkeklerini niye böyle anlattın ki doğuda da var yakışıklı erkekler?
Türk erkeği diyorum ben.211 Yorumla
Soran+1 yılkızım türk erkeğini yazmadım doğulu erkek dedim
- +1 yıl
Doğulu erkek diyorum öyleyse elin gavurunu seçecek değilim.
Soran+1 yılaferin
- +1 yıl
Sen? Rus ya da slav mı Türk kızı mı?
Soran+1 yıldirek türk olamayan yani slav iskandinav sarışın müslüman olsa bunlar asla türk kız ile evlenemem erkek gibi tipiniz sizin
- +1 yıl
Hadi ordan
Soran+1 yılyalan mı bu bir gerçek her türk erkeği sarışın rus sever sevmeyen gaydır
- +1 yıl
Orasını burasını gösteren birinden etkilenmeyen erkek kendini güldürebilen erkeklerden hoşlanıyordur zaten
Ama Türk kızlarının hepsini aynı kefeye koyup erkek gibisiniz demek çok yanlıs.
Soran+1 yılvallaha tipiniz öyle esmer kız mı olur one öyle
- +1 yıl
Ben esmer değilim
Soran+1 yıldirek rus slav
psikolojisi bozuk bir arkadaşımız, fazla üstüne gitmeden kıllı esmer şahin k. beğendiğinizi söyleyin
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce insan olmalısın.. yok Türk Kürt ne saçmalıyorsun... cevap ve yorumların çocukça. Kızlar da seni muhattap alıp cevap yazıyor.. insan olmasını öğren önce.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam bro öğrenecem söz
Cevap sahibi+1 yılBu gidişle hiç bişey öğrenemezsin
+1 yılEsmer erkekleri tercih ederim ama kaslıysa. Yok değilse kaslı sarışın daha çok ilgimi çeker.
04 Yorumla
Soran+1 yılesmer kürt erkekelri seni bekliyor
- +1 yıl
Kaslı esmer kırt erkekleri ilgimi çekebilir.
Soran+1 yılişte o benim
- +1 yıl
Hmm iyimiş o zaman
+1 yılTabiki bir halta benzemeyen ayrica dusunemeyen kürt erkegiyle isim olmaz. Türk kizlari sana bakmaz zaten Allahin unuttugu ırk tipimize bakin bir be
131 Yorumla
Soran+1 yılkızım esmer diye geberiyonuz inakarı bırak
- +1 yıl
Valla kürtler uzak dursun kokuyolar bir kere;)
Soran+1 yılkokmamı senin ırkının kokanı yok mu sçamaldaın artı şuna cevap ver esmer kürt erkekelrine türk kızları hasta mı değil mi
- +1 yıl
Eşeğe ilgi duyan kürt erkeklerine tabiki hasta değilim
Soran+1 yılne alaka esme rmi sarışın mı kumral mı artı yakışıyor mu sana ırkçılık kürt türk ne farkeder ki
- +1 yıl
Eder.
Soran+1 yılneden kürt düşmanısın benim annem türk
- +1 yıl
Sen Türk erkeklerine kizlarina saydirirken iyi ama neyse kimin ne oldugu belli kürtlerle ne işimiz olir anca kendilerini avutsunlar kaslari birlesikler sizi
Soran+1 yılkızım benim annem türk neden saydırayım artı türkler ve kürtler kardeştir hain olanı gel beraber asalım
- +1 yıl
Yazdiklarina dikkat et o zaman hainlikten bahsetmiyorum suanda. Kürt kizlari nasil oni de bide madrm Türk kizlari erkek gibi?
Soran+1 yılallahım türk kızları derken türkiyey, i kast ettim nedne yanlış anlıyorsun
- +1 yıl
Türk erkegiyle krt erkegini ayiran sensin ama kim yanlis anliyo
Soran+1 yıltamam özür dilerim pes ediyorum ama ben ayırma amçlı yazmadım kürtler esmer daha çok geneli türkler açık tenli o yüzden
- +1 yıl
Aynen:)
Soran+1 yılulan i*ne vampirettin kızlarınız türk kızları esmer erkek diye geberiyorlan i*ne
Soran+1 yılulan o* amed neresi mi aç bak osmanlı kaynaklarını gör nresi zilli kaşar seni
- +1 yıl
Size biz bir amed vericez yerin bin kat altinda yakindir
Soran+1 yılnedir bu çirkefliğiniz yıllarca 90 yıldır bize saldırıyonuz ama ne oldu biz devrimci esmer kürtler bitti m, i yok artı dahada güçlendik dilimiz her şeyimiz anavatınımız olan kürdistanda özgür yaşayacaz ama en çok neye üzülecem biliyon mu sizleri esmer erkek den yoksun bırakacaz ya türk kızlarını
Soran+1 yılbu arada başkan apoya ve direnen kürt halkına selam olsun
- +1 yıl
Devrimci esmwr kurt ahndncjaja iyi guldum ya anavataniniza sokayim bu zamana kadar devleti birak mahalle kuramayan adamlarsiniz siz ne ozguven o. Siz gidin esek skn turk kizi yok kurde
Soran+1 yılkızlarınız tapıyor l*n bize yokmuş şimdiye kadar becerdiklerim hep türk kızıydı sana yemin ederim artı navatanımız olan kürdistanda medleri araştır bakalım kimmiş bayan bilmiş
- +1 yıl
Medler kürt degil ama hadi diyelim krt l*n insan utanir demeye biz saymaya kalksak sayfalar yetmez adam med diyo cikiyo neyse yazik sen kendi ezikliginle yasa orangutan tipli krt
Soran+1 yılSENİN YAZDIĞINN TARİHİN *
Soran+1 yılMEDELR KÜRTTÜR SEN KENDİNİ AVUT BU SADECE BİR TANESİ
- +1 yıl
Aynen canim aynen yengenle aran nasil
Soran+1 yılya işte çürütsene bayan bilmiş
- +1 yıl
NEyi curuteyim ortada gercek bisey yokki
Soran+1 yılkızım sen tam faşistsin ama sana diyorum ki ne mutlu kürdüm diyene
- +1 yıl
Ne mutlu krdu oldurene yakindir hepinizi yakicsz diri diri
Soran+1 yılbakalım kim kimi yakacak kürtler korkmaz korksalardı 30 yıldır savaşmazdı
+1 yılAçık buğday tenli, açık kahve rengi saçlı, bal/ela/yeşil gözlü türk erkeği tercihim..
11 Yorumla
Soran+1 yılbvulurusn
+1 yılOlur mu aaaa... Yerli kerestelerimizin yerini kim tutabilir ki...
09 Yorumla
Soran+1 yılkereste mi esmer erkek hastasısın şimdi birde kereste diyon
- +1 yıl
Zeki erkek hastasıyım...
Soran+1 yılzeki erkek seni ne yapsın
- +1 yıl
Pişti oynarız... Kuantum fiziği üzerine sohbet ederiz...
Soran+1 yılciddi mi vay be
- +1 yıl
Hiç bu kadar ciddi olmamıştım..
Soran+1 yıllütfen esmer sev sarışın bayan çabuk bu bir ültimatomdur
- +1 yıl
Seni anasınıfına yazdırmak lazım. Resim yap lego oyna... Kafan dağılsın... ;)
Soran+1 yılciddi mi ya vallah haklısın zaten hakimlik sınavına hazırlanıyorum bir değişiklik olur yaşım 27 alırlar mı ki
+1 yılİtalya da yasiyorum sevgililerimin cogu İtalyan di sadece bir tane Turk sevgiliM oldu ama hic bir Turk u İtalyan erkegine degismem
010 Yorumla
Soran+1 yılneden peki italyanlar tipik esmer değil genelde kumral ya da sarışın
- +1 yıl
Ben tipleri yuzunden demedim ki
Soran+1 yıleeee
- +1 yıl
Karakter oldugunu dusunuyo musun italyan erkeklerinde gercekten acaba kadinina karsi bir sahiplenme falan hic bisey yok
Soran+1 yılee türkiyede aynı artık çoğu erkek yatağa atma peşinde sonrada bakire bulup evlenme ne fark kalmış
- +1 yıl
Turk erkegi sevdigi kiza kiyamaz ama italyan erkegi sevsede sevmesede o kisiyle evlenmeden seks yasar
Soran+1 yıltürk erkeği mi yaşamaz bak ben sana birşey diyeyim mi türk erkeği avrupalıdan beterdir o eskide kaldı
- +1 yıl
Oldu canim sen kendinikandirmaya devam et
Soran+1 yılvallahi de billahi de öyle ben değil sen kendine dikat et ama unutma artık türkiyenin avrupadan farkı kalmadı
- +1 yıl
Turk erkegi ulan bn Turk erkegi ile evlencem
+1 yılEsmer kaslı yakışıklı sevimli cesur erkek. Nereli olduğu önemli değil:)
130 Yorumla
Sorangenelde kürtlerde var sen nerelisn neden sarışın değil
- +1 yıl
Türk tercihimdir
Soran+1 yılesmer kürtlerde var geneli türkler açık tenli sen esmermisin
- +1 yıl
Cümlelerin çok kötü.
Soran+1 yılneden bu bir realite
Soran+1 yılgerçekelr ne zman kötü oldu ki biz esmeriz kürtler gen elde
Soran+1 yılkızımızda erkekğimizde
- +1 yıl
Cümle yapının kötü olduğundan bahsediyorum. Kürtlerin esmer ya da sarışın olması beni hiç ilgilendirmiyor.
Soran+1 yılama esmer erkeğe tapıyosun bebeğim
- +1 yıl
Haha sen kendini kızların beğendiği esmer erkek modeli mi sanıyorsun? Sen bizim kro diye tabir ettiğimiz erkek modelisin. Seçtiğin sözcüklerle bile kendini belli ediyorsun. Cevabımı değiştiriyorum. TÜRK erkeği candır (esmer krolar hariç!!!)
Soran+1 yılkızım bak burak özçivit mesela beğenmiyon mu gel doğuya kaç tane var o tipli gör alayınmız öyleyiz sen kendinia avut esmer erkek manyağı seni ama problem yok biz de bol yazık açık tenli türk erkeğine
- +1 yıl
Doğru düzgün konuşmayı öğren önce. Sokak ağzıyla konuşamazsın benimle. Kürtleri pazarlamaktan vazgeç, burdan kimse yolda görse dönüp bakmaz bile.
- +1 yıl
Aynen ya yazmıyorum artık.
Soran+1 yılkızım inkar etme işte bu bir gerçek bize resmen tapıyonuz esmerliğimize sakalımıza türk erkeğibunu iyi bilir ama sen de erkekden anlıyon
Soran+1 yılvampirettin kıskanma olum allah bizi esmer ve güğzel yarrattı
- +1 yıl
Hıı tapıyoruz esmerliğinize kılınıza. Tamam * kes artık.
Soran+1 yılya zoruna mı gitti kızım esme erkek hastası seni kürt erkeleri de size hasat bunu unutmayın beyaz tenli türk kızlarına
- +1 yıl
Hasta olmaya devam etsinler, kürde beyaz tenli kız yok.
- +1 yıl
Allah sizi pislikten yaratmis diye biliyoruz biz :)
Soran+1 yılvar bak evlilkler artıyor inan buna siz bzie hastasınız mesela burak özçivit tam bize benzer sizde istisna bu t, ipler
- +1 yıl
@braveheart11 hahah bosver sunu ya bildigin kiro, konusmaya bak, sanki hayatinda ilk defa kizlarla konusmaya calisiyorda tecrübe eksikliginden normal cümle kuramiyor gibi. kendiside okadar az güveniyorki kürtleri pazarlamaya calisiyor. yok burak özcivit gibi kürt cok varmis. daha cok apaci tipli kürt var sanirim :D
Soran+1 yılbusy salağı git bakalım burak özçivite kürt tipli demezlwerse adiyim ne boş konuşuyorsun sen
- +1 yıl
Aynen @busy28 kendini bırak özçivitle bir tutuyor. Komik
Soran+1 yılkomik olan sizsiniz akıllı olamayan mantıksız kişilikler kadınların aklı yok derler siz örenksiniz işte burak özçivit kürt tipli siter kabul edin ister etmeyin
- +1 yıl
Sen kimsin kadınlara akılsız diyosun ya. Kendine gel.
Soran+1 yılyalan mı git sor bakalım çevrene evet kadınların aklı kısa
- +1 yıl
Ahaha çok komiksin gerçekten. Seninle konuşmaya bile değmez, nato kafa nato mermer. Seninde olmayan beynininde...
Cevap yazma artık yeter ya.
Soran+1 yılsen git şimdi esmer kürt erkkelrini yani bizi düşün ve orgazm ol hadi
- +1 yıl
Gerçekten beynin yok. Terbiyesiz
- +1 yıl
Düzgün konuş ulan öküz. Karşındaki insan. Üstelik bir bayan. Senden bir b*k olmafığı, olamıycağı da belli. Amcadının kızıyla evlenenlerden ne beklersin ki? Mk salakları sizi. Anca burdan klavyeden yazarsın kızlara. Adam olsan bir bayanla nasıl konuşçağını bilirsin. İnternet değil mi ayda 39,90 😉😉
Siz niye kaslı olmuyonuzki illa kıllımı olmanız lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılkaslıyım genelimiz değil
arkadaşım kürtler esmer degillerdir asılları sarışın ve mavi gözlüdürler ama modifikasyon yani çevresel faktörlerden etkilendikleri için esmerleşmişler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnah esmer değil türkler mni esmer
Ben TÜRK ERKEĞİ diyorum. Yabancı biriyle evlenmeyi düşünmüyorum. Tabii yine çok büyük konuşmak istemiyorum. İşte öyle.
00 Yorumladoğu erkegi tabikide esmerliği gectim kaşı gözü kimde var yaa ☺️
24 Yorumla
Soran+1 yılkaşı gözü mü vay be erkek de kaş göz de mi oluyor ben kadında olur bilirdim
Soran+1 yılsen nerelsin
Soran+1 yılerkek de kaş göz nedir be
Sarışın erkek sevmem. Ayrıca Italyanlar sarisin olmaz?
09 Yorumla
Soransarışın çok italyanlarda en koyusu buğday 5 yıl kaldım tipik esmer ile alaksı yokm yani burak özçivit ile
Soran+1 yılonların saçları da türke pek benzemez
Soran+1 yılmurat boza çok benzerler mesela burak özçivit ile lakası yoktur
Soran+1 yılanladınm ben esmerim ama meseal aslında sen ahklısn en tutulan ten bu
Soran+1 yılgenele bak yaşlı erkek dahi sarışın sever kızım genel böyle dünyada
+1 yılKaslı erkek her zaman bir adım öndedir ama buğday tenli ya da esmer iyidir
010 Yorumla
Soranbuğday mı esmer mi esmer doğulu kürtlerde çok neden sarışın değil senin ten nasıl
- +1 yıl
Bunlardan seçim yapmamı söyledim bende buğday ya da esmer olabilir dedim bilmiyorum bunlar daha ilgimi çekiyor... Brn buğday tenliyim
Soran+1 yılbuğday mı esmer mi tek tercih birde buğday ten nasıl oluyor
Soran+1 yılbu kürt tipli gel doğuya
- +1 yıl
Kürt erkelerinin %85 yakışıklıdır zaten
Soran+1 yılaferin işte bu alttaki dallam kıskanmış sen nerelisin kız yakışıklıyız tabi türk kızları esmer tenimize hasta resmen kara kaşımıza
- +1 yıl
Benim bildiğim beyinsizlerede internet yasağı vardı ama sen burdasın @Vampirettin
Soran+1 yılaynen kız süpersin kürt düşmanı faşist
Neden avrupalı erkekler de türkiyenin sadece doğusu. Kendine prim mi yapacaksın.
00 YorumlaGenelleme yapmayalım :) Bence onlarında çok eksi yönleri var mesela çogu çok tırsak :)
00 Yorumla
+1 yılkılsız beyaz tenli bence :)
14 Yorumla- +1 yıl
bakımlı tüğlerini almış anlamında dedim hemen nye kızıyosun !
Soran+1 yılalmak mı sen ilk önce la ya ıyy
- +1 yıl
:))))
Sarışın kaslı Avrupalı erkekler.
14 Yorumla
Soran+1 yılciddi mi ya mutluluklar sana kezban ile ksalı avrupalı meşhur iskandiv erkeği vay be görsem inanmam ve derim ki bu kız büyücü yani amana gelmem o derece
- +1 yıl
Lan ag kürt barzosu kıllarınla Türk kızlaramı laf atıyon 1.93 boyunda sarışın yeşil gözlü modelim 8 yıldır fitnessda yapıyorum vücudumda baya gelişmiş yani havalanma haa bakmaz diyorsunya gönül bu otada konar b. okada ama kürde konmaz ag kürtleri geberin bu arada hepiniz birbirinizden çirkinsiniz ve kısa boylusunuz dişinizde sarı bu arada rusya st petersburgda yasıyorum ugrarsan gel sana bir Türk yapragını tattırıyım.
Doğu erkeği daha erkeksi duruyor
11 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin kara esmer kürt erkekleri yani erkeksi derken
Esmerleri daha tatlı buluyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılkafanı yorma gel doğuaya
Soran+1 yılciddi miş ya türk erkkelrine acıdım şimdi nasıl bakıyoruz
Soran+1 yılmemleket nersi
Soran+1 yılmerak
Soran+1 yılbende dünyalıyımm ama ilimizde var yani amed
Tek kelimeyle Xorte Kurda der geçerim :))
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım kara kaşlı kürt kızı
Varsa İtalyan buğday alayım bir dal
04 Yorumla
Soranneden iskandinav al ne yapacan itlyanı
Sorangerçi iskandinav erkekleri size bakmaz
Soran+1 yılvay be
+1 yılKızların yorumunu okumaya geldim :))
30 YorumlaAvrupalı erkekleri severim ne doğulusu ya :D :D
17 Yorumla
Soran+1 yılavrupalı sarışın kaslı sen, i neyapsın
Soran+1 yılvallah ben yurt dışındayım türk kızı seveni duymadım
Soran+1 yılavrupalı erkek sana bakmaz esmer sev hemen
+1 yılKumral veya sarışın TURK erkegi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılItalyan :) gordum bir harika :)
02 Yorumla
Soranneresi mesela
- +1 yıl
Yu vucut saç
Türk erkekleri her türlü
11 Yorumla
Soran+1 yılama biz türk kızı diyemiyoruz ya sarışın iskandinav rus slav allahım noluyor bana
Esmer sevmiyorum ama Türk erkeği tabiki.
00 Yorumlaİtalyan civcivlerinden bir dal 🐣🐣
13 Yorumla
Soran+1 yılsarışın civciv vay be
- +1 yıl
kafatascı detected
not dogulu degılım
+1 yılEsmer olsun benim olsun:)
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilir yani..
Kardeş sen kürt müsün
14 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
bunun gibimi @etanol https://i.hizliresim.com/yAzyky.jpg
+1 yılFasist misin * sen
24 Yorumla- +1 yıl
Belli aklina sokdugumun salagi ne yazdigini biliyon ne okudugunu at kafasi
- +1 yıl
Yok oyle deme biz yapinca fasist onlar yapinca ozgurlukcu
Soran+1 yılbizim ki devrimci mücadele
- +1 yıl
Neyin devrimi l*n sen bidon deviremessin l*n bu kafayla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekici avrupalılar tabiki de :-)
15 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılEsmer sevmem ya kumral olacak ya da sarışın
Soran+1 yılesmere kurban ol
Cevap sahibi+1 yılAman Allah korusun
Soran+1 yılkız senin ten nasıl merak ettim
Esmer severim.
116 Yorumla
Soranyani biz kürt erkekleri biliyorsun türkler daha çok açık
Soran+1 yılesmer sevmenin nedeni var mı mesela bende sarışın severim kızda nedeni var illa artı kürt erkeklri genelde esemr zaten
Soran+1 yılbencede sarı saçlı kadın lar kadınsı çekici seksi erkekler boşuna sarışın sevmiyor demekki vay be
Soran+1 yılillaki ama unutmayalım sarışın olmayan kadın erkek tiplidir bence seksi olamaz
Soran+1 yılyanlış analama sen de esmersin ama bu böyle
Soran+1 yılsen sarışın erkeği öyle gördün de ben öyle görünce neden kızıyorsun anlayışlı olmak lazım ama
Soran+1 yıllise mi okuyorusn sen yorumuna baksana tekrar alla
Soran+1 yılo za man yol alırsın
- +1 yıl
@Vampirettin +1.000.000
+1 yılkumral Türk erkeği
15 Yorumla- +1 yıl
Çağatay Ulusoy gibi mesela ne esmer ne sarışın.
- +1 yıl
italyan falan anlamam Türk erkeği işte.
Soran+1 yılitalayano size bakar mı ki
- +1 yıl
italyan demedim zaten TÜRK dedim TÜRK. bakar bakmaz orasıda seni ilgilendirmez.
avrupa tercihim
25 Yorumla
Soran+1 yılsarışın avruopalı sana bakmaz buna emin ol
Soran+1 yılo ayrı mesele
Soran+1 yılsarışın kız tabiki güzel
+1 yılTürkiyenin dogusu :)
00 Yorumla
+1 yılHicbirisi..
03 Yorumla
Soran+1 yıllezsoşmusun
- +1 yıl
Hayir degilim sadece secmek istemedim