öyle manken model, artist olunca hepsi iyi gözüküyor da ben isveç'te ve italya'da bulundum, isveçliler çok uzun sırık gibi ama böyle hantal, kambur bir duruşları var. hımbıl gibi gözüktüler bana. italyanların ise türklerden pek bir farkı yok gibi. benim ortalama olarak gördüğüm en yakışıklı tipler genelde balkan ülkelerindeydi.
Cidden, siz elinizdekinin kıymetini bilin. Düzgün erkekleri beğenmiyorsunuz o yaşlarda, adamları görmüyorsunuz resmen, Berkecan'lardan teklif beklediğiniz için. Sonra Berkecan zaten başka kulvarlarda yürüyor, elinizde o görmediğiniz, gözlüklü sessiz sakin ama evine çocuğuna bağlı adamlar da kalmıyor.
Diğer taraftan bir erkeğin yabancı bir kadınla evlenme şansı da oranı da kadınların yabancı erkeklerle evliliklerinden çok çok çok daha yüksek.
Bu güne kadar sana gelip reddettiklerini de bir kenara koy, gözlerinden sevgi fışkırırcasına sana bakan ama seninle konuşmaya bile cesaret edemeyen çocukları bir düşün..
Evet öyleleri denildi ben de sevdim öyle normal ahim sahim yakışıklı biri de değildi ama sevdim. tabiki Sevgi tipe falan da bakar ama en çok iç güzellikdir valla benim berkacanlari beklediğim yok onlar genelde bacım kızların yanlarında olurlar
Otomatik düzeltme o, bacım diye düzeltiyor 😂😂😂😂 Ne diyim sen hakeden nesildensin o zaman. İtalyan erkekleri iyidir. Ama annelerine çok düşkündürler, kopartıp alabilirsen al bir tane..
Türk erkegi burak özcivit gibi genis omuzlu filan olcaksa bitane türk erkegi aalalim yoksa iskandinavya erkegi eh oda olmadi italyan da olur ya da ispanyol... :)))
İtalya'ya gidip İtalyan erkekleri görmeden birsey diyemiyecegim; Türk ve Iskandinav erkeklerin gelirsek her türlü Türk erkeklerini secerim, İskandinav erkeklerini beğenmiyorum
ya suna emın olun kı turk erkeklerı fark atıyor dıs gorunus olarak. her mılleten ınsan gordum hepsınde yakısıklı cocuklar var ama ortalama olarak turkler bıraz daha ıyı
Sıralama yapacak olursak İskandinav>İtalyan>Türk türk olsamda yapacak bir şey yok sıralama bile az kıllı'dan çok kıllıya daha denecek bir şey yok sanırım.(tabiki bu bir genelleme herkes için geçerli değil.)
Şimdi durum şu Türk erkeği deyince hepsi Burak Özçivit değil iskandinav ya da italyan erkegi deyincede hepsinin böyle olmasi imkansiz elbet yakisikli olmayan olucak ondan dolayi genelleme yapmayayim ama su fotograflarda Türk diyorum :D
@Lavinia-_-34 kafa pırıl pırıl. Burası girls ask guys sayfası değil diyen sensin. Kız sana cevap verince de 'sorana söyle' diyorsun? Ne içtin de geldin siteye?
En İyi Cevaplar