Bir kızı seviyorum bakışıyoduk boyle arada konusuna göre konuşuyoduk kızla ne biliyim ailesi olsun falan dersler olsun herneyse ben kızı gerçekten sevıyorum m. Bugun okul çıkışı boş bir sınıfa çektim kızı. Sana soylemem gereken şeyler var dedim. Çok hoş kızsın , çok hoşuma gidiyosun dedim. Seni ilk geçen sene görmüştüm ilk gördüğümde hevestir dedim gelip geçerdim ama zamanla bunun böyle olmadığını fark ettim dedim. şu an aynı sınıftayız ve duygularıma hakim olamıyorum dedim. Benim değilken seni kıskanmalarım , benim değilken bile seni kaybetme korkusu acı veriyo be dedim. Seni seviyorum dedim. Kızda ağlıcak gibi bir şey oldu duygusallaştı baya. Ben seni arkadaş olarak görüyodum falan dedi kekeleyerek. Seni böyle görmek üzüyo dedi bana ama ben üzülürüm dedi. Bende sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm ozaman dedim üzülme dedim. Konuşmamız bitti sonra görüşürüz falan dedi gülümseyerek. Arkadaşlar durumum böyle şu an nasıl bir yol izlemeliyim seviyorum lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ne yapıyım bu durum karşısında? Cinsellik gerçek aşk dan daha çok ilgi görüyor bu sitede bunu da öğrendim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer