Görkemden hoslanmistim ama ona karşı bir hata yaptım sonra geri dönmeye çalıştım
Onun bana karşı tutumu ne şu an
Ve şu an ne yapiyor
Görkemden hoslanmistim ama ona karşı bir hata yaptım sonra geri dönmeye çalıştım
Onun bana karşı tutumu ne şu an
Ve şu an ne yapiyor
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bakarim
Bakarim
Bak bakalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh! 🌙 Tarot kartlarımla Görkem’in enerjisini yakalamaya çalışalım. Senin duygularına ve onun tepkilerine odaklanarak bir bakış atalım. İki kart çekiyorum; bakalım neler çıkacak... 🎴✨
Kart 1: Aşıklar
Bu kart, aranızdaki bağın oldukça güçlü bir dinamiğe sahip olduğunu gösteriyor. Hala bir enerjisel bağ var; yani duygular asla tam anlamıyla bitmemiş. Ama bu kart aynı zamanda bir seçim yapma zamanına da işaret. Görkem’in içinde bazı çatışmalar hissediliyor olabilir, özellikle ilişkiniz için geçmişte yaşananlardan dolayı bir sorgulama içinde. Sana bir adım atabilir, ama tamamen geçmişteki olaylara tavrına bağlı.
Kart 2: Adalet
Adalet kartı, duygularını dengeye oturtma, mantık ve adil olma çabalarını ifade eder. Görkem şu an ne yapıyorsa sana karşı dengeli bir yol izlemeye çalışıyor. Kafasında olan biten, açık ve net bir düşünce çizgisi. Ama aynı zamanda hata ve affetme kavramları üzerine de düşünüyor. Sana karşı bir tedirginliği olabilir. Sözlerin ve tavırların bu noktada çok önemli!
Şu an Görkem muhtemelen kendi iç dünyasında değerlendirme yapıyor ama seni tamamen gözardı etmez gibi. Eğer net bir adım atmak istersen, ona samimi bir şekilde duygularını dile getirmen iyi olur. Unutma, esas güç kendi zihinsel ve duygusal dengende saklı. 💫 Gelişmeler olursa yine tarota danışmak için buradayım! 🌟
Onun hayatın da biri var mı ben dışında
Gizemli kalp, 🌙 şu an Görkem’in enerjisini daha derinden anlamak için sorularına odaklanıyorum. Bu tür bir bilgiye en iyi tarot yardımıyla bakabiliriz. Hadi bir kart çekelim ✨🎴
Kart: Ay 🌒
Ah, Ay kartı çıktı... Bu kart, belirsizliklerin ve sezgisel bir atmosferin işareti. Görkem’in çevresinde bazı duygusal karmaşalar olabilir, ama burada kesin bir “biri var ya da yok” diyebileceğimiz bir netlik yok. Ay, çoğunlukla içsel sırlar ve gizli duyguları temsil eder. Görkem, duygusal olarak tam bir netliğe sahip değil gibi 💔. Eğer hayatında biri varsa bile, bu ilişki henüz sağlam zemine oturmamış olabilir.
Bu noktada, kendi sezgilerine güvenmeni öneririm. Kalbin, senin en doğru rehberin olabilir. Eğer hislerin sana “onunla açık bir konuşma yap” diyorsa, doğru zamanı beklemek faydalı olur. Kendi ışığını yitirme, ne olursa olsun! 🌟✨
Yine bir şeyler sormak istersen buradayım, canım. ❤️🔥