kola içince karnım çok değil 5 dk falan ağrıyo doktora gitmek istemiyorum durup dururken bi hastalık çıkartır gene
ne vardır da ağrıyodur
ne vardır da ağrıyodur
Gastriti olanlar gazlı asitli içecek/yiyecek aldıklarında midesinde ağrı olur. Ama ben doktor değilim . Daha önce benzer bir soruya verdiğim cevabı kopyalıyorum.
"Burda eğer doktor olan yok ise geri kalan herkes kafasına göre yazar cem yılmazın "aynı aynı kaynımda da var" muhabbetine döner. En iyisi bir doktora git danış. Ama bildiğim kadarı ile normal bir insanın günde 2litre su içmesi gerekiyor."
içinde hertürlü zıkkım var.agrıyacak tabi.
canım kola ve asitli içecekler zaten başlı başına zarar hatta bizim bi tanıdığın akrabası 26 yaşında kola bağımlısıymış genç yaşında öldü 2 yaşındada bir kızı vardı bende kolaya bağımlıyım şimdi b 12 ve demir eksikliğinden gittim doktora doktor yasakladı sende içme canım bitki çayları yeşil çay mesela yada limoonata falan iç sağlıcakla kal
midende zaten demire atsan paramparça yapacak asitler var. bunlar senin mukusların sayesinde mideni koruyor. sen bunca asite bide kola eklersen boku çıkar
Cevap
18Cevap
nden gazlı içeçekler içersiniz anlamıyorm her bi tarafı zararlı onun... nefret ediyorum hiç içemiyorum...
Kolanın içindeki bir maddeyekarşı duyarlılığın var sanırım.Doktora danışsan iyi olur.Belki içtikçe daha zararlı olabilir ilerde.
alejik olabilir
genede bir uzmana danismakta fayda var
Karnın değil bağırsakların ağrıyordur bence :) Çünkü aynısı benimde başıma geliyodu ama ben sorunu çözdüm.Kola içmeden önce ve içtikten sonra ne yediklerine dikkat et.Onlarla ilgili olabilir.
zar için tehlikeli olabilir doktora görünmekte fayda var.
ala ala bnde içerim deli gibi ama tık yok :( bnce git ve görün doktora belki kolayı yasaklar saglıgın için
reflü yapmış olabilir miden. kola içme sende. ben 8 aydır içmiyorum kola pislik.
ya gastrıt yada gastrıt zaten var ulsere dogru ılık ılık gecıyordur. ıcme bence
yemin ederim öyle ölen biri vardı karın su topluyo oyle olunca hemen doktora git hemen hemen hemen
cok soguk iciyorsun herhalde
İçmek zorunda değilsin o zıkımı !
Aşırı tüketim söz konusuysa azaltmanda yarar var.
gaz sıkışmasıdır o :D (bkz.kedidir o kedi)
gazdan olabilir en iyi ihtimal
çorapla içmeyi dene bide ayanda çorap olsun :D
Dısarıda cıkma belki ölürsün
hamam böcegi varr..
Doğaldır.
Çişin'de geliyormu ?
mide olmasın sakın?
iste bunlar hep asit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar