Evde kedi besleyen var mı? Kedi almak istiyor musunuz?
Kediniz varsa cinsi nedir? Karakteri nasıldır?
Evde kedi beslemenin zorlukları varmı?
Kediniz varsa cinsi nedir? Karakteri nasıldır?
Evde kedi beslemenin zorlukları varmı?
Kedilerin karakterlerini çok seviyorum. Evimde siyah bir siyam beslemek isterdim ancak kıl tüy kist olayı korkutuyor ayrıca apartman dairesi... Öğrenci evinde 8-9 ay bakmıştık ama evde yapamadık.
Tekir kedi besledik, yavruyken çok oyuncu oluyorlar hehe ne güzel diyorsun ama büyüdükçe sorumluluk artıyor.Her yere burunlarını sokmaları, seni yönetmeleri aşıları tüyleri, tuvalet alışkanlığı(daha doğrusu hayvan normal biz kumu dökmeye üşeniyoruz), banyosu, çifleştirmesi 1 kaçtı 3 gün sokaklarda kedi aradık, gözümüz buğulu balkonlarda bekledik kızımıza bir şey oldu mu diye ama en sonunda yaralı bereli geldi bu olsun dedik falan ama memlekete dönünce bırakmak zorunda kaldık... Onun üzüntüsü ayrı bir dert zaten insan fena alışıyor. Köpekten daha sorunlu bir hayvan ama gene de kedi tercihim.
O yüzden şimdiki evde hemstrımla mutluyum sanırım... Mutlu muyuz la "Cuma"?
yep
ben balkonumda bakıyorum 1. kat doğduğundan beri cok şirin sarı bir kedi 2 yasını bitirdi :) cinsi erkek cok da oyun seven bi mahlukat
ilkokuldayken birde van kedisi vardı ona evin içinde bakıyordum temiz bir hayvan alıstırdığın yerin dısında bi yere yapmaz bi kum leğeni vardı ayda bir değiştirirdim ama kardesim dunyaya gelince tuy doktuğu için komsumuza vermek zorunda kalmıstık zorlukları ciftlesme ihtiyacı duyduğunda erkek kediler bazen koku bırakma amaclı idrar bırakabiliyor onun dısında muayenelerini yaptırman lazım cokda problem cıkaran hayvanlar değiller evde kucuk cocuk varsa tavsiye etmem tuyleri zararlı olabilir
Bende Annemle bahçede besliyorum. 2 kızımız 1 oğlumuz var. Kızlarımız kısır biri çok vahşi biri çok uysal oğlumuz tam bir abaza ama nerdeyse bizim üstümüze atlayacak. Mahalledeki bütün kızlarımızı kısırlaştırdık çünkü.
İsimleri kızlarım civil gümüş oğlum zıbıt isimler biraz garip ama çok sevimliler. Beslenme şekilleri çok değişik oğluşum sosis yemiyor kuru mama yiyor ama öyle her kuru mamayıda yemiyor gümüşüm ne bulsa atıyor için civilmde yer herşeyi ama gümüş gibi değil. Hepsini kendine göre huyları var. Annemle konuşuyolar ama benle o kadar samimi değiller henğz :)
Abimle ben evlenip torun veremediğimiz için annem çareyi kedilerede buldu babamı hiç sölemiyorum içten içten ölüyor onlar için
Kedi bambaşkadır.
ben 3 tane besliyorum.sokaktan almıştım hepsini.hepsinin kendine has huyları var.en büyük biraz vahşi.ortanca çok obur çok miyavlar.en küçükte çok sırnaşık.biraz tüy döküyorlar.yazında kumlarını sık değiştirmek gerekiyor sıcaklarda hemen kokuyor.veterinere gidiliyor düzenli olarak.ama gerçekten çok güzel bir şey bir yere gidince ilk onları özlüyorum.pet shoptan alınmasına karşıyım.sokaktan evlat edinilmeli.bi anlık hevesle alıp sonra sokağa atanlara sinir oluyorum.hayvan beslemek sorumluluk ister.
https://www.youtube.com/watch?v=7BxX94bJQ0cHaklısın. Verdiğin link etkileyici...
Cevap
3Cevap
ben besliyorum 1 yaşında şu an, tekir dedikleri var ya öyle benimki iran kedisi falan değil. tuvalet eğitimi çok kolay olduğu için şu an hiç bir zorluğu olmadı sadece çok tüy döküyor bi de koltukları yırtabiliyor :))
henüz yok ama istiyorum kızım a hayvan sevgisini aşılamak için .. henüz küçük kedileri haşin sevmemesi gerektiğini anlayana kadar bekliycem :)
temiz hayvandir, var kedim :) biraz garipler ama cok zor değil bakmasi
iran kedisi besledim.
yine beslemek istiyorum.
tırmalamak dışında kedinin sorunu olmaz. :)
Scottish straight.
Çok uysal.
Zor değil sevdikten sonra
beslemek isterdim ama yemeği, temizliğiyle uğraşmak zor geliyor, sokak kedilerini seviyorum
ben de bir kedi almayı çok istiyorum ne kadardır fiyatı bilmiyorum ama bilenler yazabilir mi
Var, Mr. Snowden. Evin tek erkeği.
hep kıl hep tüy
arkadaşımın vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar