Merhaba arkadaşlar 4 buçuk hamileyim ve evimde 7 aylık bir kedi var yeni geldi bize bir süre bakmam gerekiyor. Fakat her kafadan ayrı bir ses hamile kadının evinde kedi olmaz çok tehlikeli vs. Bende haliyle korktum sizlere de sormak istedim. Kedimin yaşına göre olması gereken tüm aşıları tam dışarı ile hiç bağlantısı yok sadece kuru mama ve hazır su tüketiyor ev yemekleri vermiyoruz. Biraz tüy döküyor o kadar dışkısını temizleme konusuna gelirsek eşim 24/48 çalışıyor evde olmadığı gün mecbur ben temizliyorum. Eldiven takıyorum iki elime kürek ile alıp çöp poşetine koyup onuda hemen dışarıdaki çöpe atıyorum. Sizin bu konu hakkında bilginiz var ise benimle de paylaşır mısınız ayrıca kediler en çok neyi sever nelerden hoşlanır ufak onerilerinizide alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim 🤍
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kediyi göndermene gerek yok kediler çocuğa zarar vermez tüy konusunda ise bulunduğu yere direk kedi temas etmezsse yine bişe olmaz
Yok göndermiycem zaten. Biraz tüyü dökülüyor ona çözüm bulmam lazım her gün tarasam yeterli olur mu ki
Evet her gün tarasan çok iyi olur
Teşekkür ederim birde dünden beri kedim poposunu kaldırıyor arka partilerini yere vurup içten içe miyavliyor neden acaba hasta falan mı ki?
İyi olacak hadtanın doktor ayağına gelirmiş
O niye?
Veterinerim çünkü
Aaa ne güzel peki böyle yapmasının sebebi nedir?
Pozisyonu tam olarak anlamadım
Poposunu havaya kaldırıyor arka patilerini vuruyor yere miyavliyor başı yerde veterinere götürdüm farklı bir döneme girmiş dedi yaşı küçük hamileliği önermiyorum dedi
Kaç aylık
7 aylık
Hamilelik için erken 11 aylık olsun diğerini anlamış değilim
Sorun olsa olsa kılı tüyü sorun olur kendimden biliyorum
Çok fazla tüy dökmüyor her gün tarağı ile tarıyorum 🙏🏻
Ozaman hiç sorun olmaz kötü düşünme:)
Teşekkür ederim 🙏🏻
Ne demek 🤭🤭😌
Neden zararı olsun ki? Çocuklar için faydalı bile
Bence de faydalı hayvan sevgisi ile büyüyorlar çünkü ☺️
Bu arada her şey verebilirsiniz. Benim kedim krem peynire bayılır
Deniycem kediler başka nelerden hoşlanır? Sevdikleri şeyler nelerdir? Zahmet olmazsa cevaplar mısınız mutlu olsun istiyorum
Tabi seve seve. Sevilmekten tırmalamaktan ve yaş mama yemekten hoşlanır. Her yemeği verebilirsin özellikle et yemeklerini süt balık peynir tatlı hariç her şey. Banyodan kesinlikle nefret ediyorlar 7 aydır banyo yapmıyor kedim ama benden temiz fghjj
Evet yıkamadım bende hiç yıkamayı da düşünmüyorum. Günde kaç defa kendini temizlediğini sayamadım bile o kadar temiz. Ulaşabileceği yerlerde çiçeklerim var ilk geldiği gün devirmeye çalıştı hayır yapma dedim o günden sonra karışmadı bile bu kadar akıllı olmaları çok garip
Bir sorun olacağını sanmıyorum
Bence de olmamalı çok temiz bir kedi çünkü
ne alakasi var ya ne sacma bir dusunce
Bence de çok saçma bir düşünce ama sormak istedim çünkü hemen hemen herkes kediden uzak dur diyor bende aksine sarılıp öpüyorum 😍
doktor a sor ama yasakliyacagini sanmiyorum oda senin bir bebegin ya o seni annelige hazırlıyor daha ne istiyorlar geri kafali bu insanlar
Gerçekten de öyle bebeğin gibi oluyor fotoğrafını eklemeye çalıştım ama ekleyemedim nasıl yüklendiğini çözemedim ☹️
canim xper seviyen 2 olamasi lazim yuklenmesi icin boş ver insanlarin dediğini kedini birakma 🥰
Anladım profile bile kıyamadım çünkü 😅 çok teşekkür ederim 🙏🏻
Allah analı babali büyütsün
Teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Ben besliyorum
Ne güzel peki kediler en çok neyi sever çok mutlu olsun istiyorum ayrıca aşırı uslu bir kedi 😍
Yemek tırmalamak sevinmek Bir de kucak
Anladım çok teşekkür ederim tırmalama tahtası almam lazım sanırım evim eşyalı ev başkasının eşyalarına zarar vermesin 😅
Evet alman lazım bir de alıştırma tohumu gibi bir şey var onu dökünce ona alışıp tirmaliyorlar
Tuvaletinde dikkaet edin kim alin
Aaa süpermiş birde kedi maltı Alicam sürekli kendini temizliyor midesinde birikiyormuş onu kusturmak amaçlı kullanılması gerekiyormuş
Al al tuvalet kabini da al
Hem kapalı hemde açık havuz tuvalet kabı var ☺️ hangisi daha iyi bilmiyorum tabi şu an açık olanı kullaniyoruz.
Altı çıkan kanlar ondan bilmiyorum ama kolay temizleniyor
Anladım çok teşekkür ederim
Dişi mi erkek mi
Dişi ☺️ cins kedi british
İyi iyi derdi olmaz ama kisirlastirin
Daha çok küçük diye biraz daha bekleyelim dedik. Ayrıca kedi dünden beri poposunu havaya kaldırıp arka patilerini yere vurup içten içe mırıldıyor miyavliyor neden acaba? Bununla nir ilgisi olabilir mi
Kum eğitimi küçükken verilir büyüyünce degil
Kum eğitimini almış zaten biliyor kum dışında hiç bir yere yapmıyor poposu yukarda gezip miyavliyor sadece
İyi iyi iyi
Kedi pis mi temiz mi?
Kedim çok temiz mis gibi kokuyor. Sürekli kendini temizliyor ☺️
O zaman bişi olmaz kabak
Pardon kanka
Estağfurullah 😅 klavye de acıkmış