AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Abi demekki ayni kaderi paylasiyoruz bildiğin intihar yöntemleri varsa ozelden atarsan makbule gecer ama acisiz olsun.
hayalarından tavana as kendini. Böylece dünyada kullanamadığın bişeyi dünyada bırakırsın
acısız olmaz gardaş adanalıyık biz :)
Ciddi birşey soruyorum hep dalga geçmişler. Tabi tipi gördünüz keşke gizli yazsaydim. Hayat buna vurmuş birde biz vuralim cabasi :/
Ben ciddiyim kardeş. Ben bikaç yıl daha sevgilisiz kalırsam aynını kendime yapmayı planlıyorum. Hani ölmezsem sıkıntı çıkar :D
Allahın yarattığı her insan mükemmeldir. Aksini düşünen varsa cehennemde yanacak odur. Her kesin bir dengi vardır
cehennemde zaten yanacaktım
senden daha çirkinlerini gördümlan ne saçmalıyosun kardeşim sen kendine gel herkesin sorunları var heskes tam olcak diye bişey yok
bana hiç denk gelmedi benden daha çirkini kimi tanıdıysam en aşağı 5 sevgilisi olmuş nerden baksan benden 5 tane fazla.
Sorun şu yakışıklı olmak mı istiyorsun? İnsanların sana acımasını falan mı?
İnsanların bana acımasına ihtiyacım yok ben kendime acıyorum zaten. Tipsizlik tek sorunum. Nasıl yenebilirim ona bakıyorum
Yenmek kolayda sen istemiosun bnce. s sadece acınmak istiyorsun. Çünkü istesen tipin gayet müsait yakışıklı olmak için Burak Özçivit in eski fotolarına bakarsan kaşları kalınmış bakımsızmış yani bir bakımdan çirkinmiş. Biraz bakımla ve fitnessla adam Türkiye'nin en yakışıklı adamlarından şu anda çaba göstermeyeceksen burada ahh şöyleyim ahh böyleyim demeye de hakkın yok :)
Bana ne yapmam gerektiğini söylemeniz lazım ki ah şöyleyim ah böyleyim demeyeyim. şu an mesela saçları 0 a vurdurdum kaşları aldırdım.
Allah belanı vermiş tamam anladım. Okudum dibe çektin beni öff canısı
Kesinlikle allah belamı vermiş
manyakmisin sen ya :) iyice abartmissin. biraz bakimli ol yeter
yetmiyor bacım. tip olmayınca yetmiyor
cirkin degilsinki normalsin, saclarini sakalini kaşlarini güzel yapsan iyi durursun.
ama artik yakisikli olsanda fayda etmez bacim nedir ya :D
özelliklerim arasında kroluk da var onu belirtmek istedim bacım
belli belli :)
Saç sakal kaş göz nasıl iyi yapılır?
Ne diyecektim aşkım balım mı deseydim.
sacini ve sakalini güzel bir sekilde kestirirsin, kaslarini temizlersin falan . sulu ol demedim ama kiro olmayada gerek yok. bacim yerine normal sen diyebilirsin yani.
tamam deneyecem saçları 0 a vurdurup kaşları aldırıcam. bir de böyle deneyelim bacım.
tamam agabey
sacmalama ne kas alması
Doğru söylüyor kaşlarım çok kalın. Saçlarım çok uzun. Saçları 0 yapıcam, kaşları da aldırıcam
Evet kararımı verdim saçları sıfıra vurup kaşları aldırıcam belki bir boka benzerim.
kaşları al derken inceltme, temizle sadece.
Anladım demek istediğini. Saçları bugün sıfıra vurdurucam sence güzel olur mu?
vallah hic bilmiyorumki
Kel erkekler karizmatik görünüyormuş öyle dedi bana tipsiz diyen arkadaşlarım bir deneyecem
ama herkese yakismiyor kellik
Doğru gerçi bana o da yakışmaz. Şu dünyada bana yakışacak bişey var mı cidden çok merak ediyorum
herkese yakisan bir sey var, git kuaföre sor onlar ne yakisir biliyolar
Kuaföre sordum. Ben ne bileyim sana hangi still yakışır. Kendin bileceksin onu dedi. Abi bana kalsa bana hiçbişey yakışmaz dedim. O zaman böyle devam et dedi.
senin kuaföründe is yokmus degistir
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al bir daha bak kuaförde mi iş yok bende mi iş yok
kuaförde.
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg bir daha bak bence. Yanlış link attım galiba.
yav gördüm gördüm Allahallah.
Kuaför'de nasıl iş yok adam kaç yıllık kuaför sen bilirsin sana ne yakışacağını diyorsa haklıdır.
iyi napiyosan yap Allahallah
bir tavsiye ver.
verdim iste. özgüvenin olsun biraz bu ne resmen komplekslere girmissin cikamiyosun
Bu tiple özgüven olsa ne olur olmasa ne olur allah aşkına.
tipe neden bukadar takiliyosun?
Çünkü yalnızım ve çevremdeki bütün arkadaşlarımın sevgilileri var ayrıca hepsi benden daha yakışıklı abim ve ablam da tipsiz olduğumu düşünüyor. İlk okul 7. sınıfta sınıfımdan bir kız sen abinin kılı olamazsın demişti. Çevremdeki herkes bunu her defasında yüzüme vuruyor. Annem niye sevgilin yok diyor bu tiple olması imkansız diyorum herşey tip değil diyor yani o da tipsiz olduğumu kabul ediyor. Çevremdeki insanlar bana hiçbişey yapamaz diye bakarken ben kendime nasıl güvenebilirim?
benimde tüm arkadaslarimin sevgilileri var ve ben yalnizim nolmus yani.
insanlari bukadar takmamaya bak bence. madem bukadar zoruna gidiyor cirkin demeleri dedigim gibi git düzelt kendini.
Çirkinliğimi nasıl düzeltebilirim?
dedigim gibi biraz bakim yaparak.
Bakım yapıyorum zaten. O attığım fotoğraf en bakımlı halim hala da bakım lazım diyorsan ne yapmam lazım onu söyle.
dedigm gibi sac sakal kas falan
Saçları 0 a vurdurup kaşları aldırmayı düşünüyorum nasıl olur?
bir cevap vereydin eyiydi fotoğrafı gördün saçları sıfıra vursam kaşları aldırsam nasıl olur?
Tuvalet terligine benzemek terimini ilk sendrn duyuyorum
bitek ben benzediğim için olabilir mi?
Ozelliklw cirkin seven kadinda varmis mesela ivana sert. Hadi gebe iyisin
oh oh ne güzel oldu bu ya kesin onla evlenirim. Çirkin erkekten hoşlanıyorsa bana aşık olur kesin.
Baskasi da olabilir
olacak olsaydı şimdiye olurdu emin ol.
Kötü bir tipin yok senden ne kötüler var gorsen bir , kendini kötülemek hoşuna gidiyor inkar etmekte
Kendimi kötülemek hoşuma gidiyor diye bişey yok kendimi kötülemiyorum zaten olan şeyi söylüyorum
Sen benim tipi görsen senin tipinden kötü çenem dişlerim eğri alt çenem önde duruyor burnum eğri, özgüven sorunum çekingenlik sorunum var ama senin kadar yerden yete vurmuyorum kendimi. Bilgisayarı bırak sen bir herşey tip değil herşey sevgili de değil
Herşey onlar değil doğru diyorsun da hayatımda olmayan da birtek onlar var. Tip sevgiliyi alıp da gitmiş benden doğumumla birlikte.
Abartıyosun. Insanların çoğu giyim tarziyla ve fiziğiyle cokta yakışıklı bir hal alabiliyor. Sende öyle yap o zaman.
Sen hiç eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşek lafını duydun mu? O yakışıklı bir hal alanlar normalde de öyle yakışıklılar kıyafetle alakası yok.
Kaşlarını aldırabilirsin ayrıca sen kendini eziyorsun ama senden çok daha tipsiz insan var ve ayrıca bence yakışıklısın seni arkadaşlarıma göstersem çoğu beğenir kendini neden bu kadar eziyorsun
Simdi sana tipsiz mi diyelimm butun caban bu mu? Ben bisey anlamadim senden
Çabam o değil. Tipsizim diyorum zaten ben bunu kabullendim burdaki insanlar çözüm üreteceklerine tipsiz değilsin diyorlar. Ben de diyorum ki madem tipsiz değilim niye hiç kız arkadaşım olmadı? Niye birine meraba diyecek kadar cesaretim yok?
Allah'ım yaratmış seni kendini herhangi birşeye benzetme günah
https://www.facebook.com/bedri.beygin.7 https://twitter.com/bedribeygin1 piknik tüpüne benzemiyor muyum şimdi?
Bence tamamen nasıl göründüğün hakkında merak ediyosun yazından anladigim kadarıyla kendinle barışık birisin sevgilinin olmama nedeni başka bir sebeb olabilir
Nasıl göründüğümü merak etmiyorum abim'in defalarca çirkin olduğumu dile getirdiğini defalarca dile getirdim. Arkadaşlarım da o fikirde. Sevgilim olmamasının tek nedeni tipsiz olmam.
Bak söyle söyleyeyim erkek arkadaşım kesinlikle yakışıklı olsun demem yani insanların beğenmediği kusuru benim hoşuma gidebilir. Gerçekten kusur ama senin herhangi kusurun yok mutlaka birileri olur
Abini de pek takma
Kız alemini o benden daha iyi biliyor. Ona güveniyorum söylediği şeylere. Tipsizsin diyorsa kızlar da öyle düşünüyordur o yüzden kızlara sorma gereksinimi duymuyorum hatta en yakınımdaki kız "ablam" da böyle düşünüyor.
Bence çok gereksiz takildigin şey olmamış olmasi tiple alakali değil.
hem aşkın gözü kördür
Tiple alakalı , hem değilse bile daha kötü durumdayım demektir. Aşkın gözü kör zaten beni görmeden es geçti hiç uğramadı. Biri beni sevsin çok isterdim.
Senin çok hoslandigin birileri oldu ve sana bakmadilar ondan dimi
ayrica kendini de başkalarıyla kıyaslama çok mutsuz olursun
Başkalarıyla kıyaslamam lazım kendi ölçümü bulabilmek için. Nerde durmam gerektiğini bulmak için. Hayır hoşlandığım birileri oldu bana bakmadılar doğru ama hiçkimseye açılmadım şimdiye kadar zaten açılsam da alacağım cevap belli. Tipi düzeltmeden kimseye açılmam bu halde bana kimse bakmaz. Belediye bile bakmaz bana zehirler gider sokak köpeği diye.
iki ihtimal var. ya bu resim deki sen değilsin
ya da kızların yorumlarını merak ediyosun
Hayatımda bir kızla 7 dakikadan fazla konuşmadığım için merak ediyorum doğrusu. Ama merak edilecek bişey yok yorumları okursan %90 ının benimle hemfikir olduğunu görürsün.
Merak etme çirkin bir kadın bulur evlenirsin zamanı gelince ve sizden daha çirkin bebekleriniz olur.
dünyayı öyle cezalandırmak istemiyorum. https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg şundan 2 tane olduğunu düşün. 1 tane bile fazlayken
Ben de ciddi ciddi cevapladım seni hınzır köftehor senii :)
Bu nasil kendini sevmemezliktir yahu sen kendini sevmezsen baskasi nasil sevebilir?
Başkası sevmediği için zaten kendimi sevmiyorum. Kendimi önceleri çok severdim de etrafımdaki insanlar çok çirkinsin keşke ölsen dedikten sonra sevmemeye karar verdim.
Etrafindaki insanlari degistirmende büyük bir fayda var o zaman. Insanlarin sende gorecekleri iyi bir yanin illaki vardir hepimiz guzel, zeki vb olumlu sifatlar tasimak zorunda degiliz. Sen kendini oldugin gibi sev ve ruhunda kendine tutunacak bir dal bul bence. Umarim karsina iyi insanlar cikar, seni gorunusunle yargilayanlar degil de
Etrafımdaki insanlar abim ablam , arkadaşlarım arkadaşları değiştirdik diyelim abimle ablam gene aynı onları nasıl değiştirecem yüzüme karşı tipsizsin diyorlar. Haklılar da onları suçlamıyorum.
Azıcık özgüven sorunu mu?
Olm bildiğin aşağılık kompleksi var sende.
Sadece ben böyle düşünmüyorum ama çevremdeki bütün arkadaşlarım böyle düşünüyor
Çevrendekiler düşünsün olm. Ne önemi var?
O düşünen insanlar senden daha mı iyi?
Çevremdeki insanların hepsinin sevgilisi var. Abim bile " abi bu kadar kız arkadaşının olmasının sırrı ne?" dediğimde "çok basit olum ben senin kadar tipsiz değilim " diyor.
Olm ne tipsiz adamların yanında ne karılar dolaşıyor. Salaklığından dolayı olabilir bence.
Aynen hem tipsiz hem gerizekalıyım o yüzdendir büyük ihtimal
Bence Abartıyorsun Kardeş, Kendinle Barışık Ol,
Biz Kafaya Takıyor muyuz Bu Kadar?
Vallahi de billahi de abartmıyorum. Bana şuana kadar en aşağı 20 kız 40 erkek tipsizsin o yüzden kız arkadaşın olmamış dedi.
Sen kendini böyle aşağılarsan tabi kız arkadaşın olmaz kendine güven önce :)
Aşağılamıyorum ki zaten böyleyim
öyle deme be biraz bakım yap güzel şeyler giy saçını tara kendinede güven kendine arkadaş bul kafa dengi
Kafa dengi arkadaşım çok aynı fikirdeyiz hepimiz benim tipsiz olduğum konuda hemfikiriz.
Okadar abartıyodun bende birşey sandım ciddiyim tipinde bişey yok kendine güven biraz
Demesi kadar kolay olsaydı uygulaması keşke.
Arkadaş Bende 20 Yıldır Antalyadayım Benim Olmadı Banada Sasırıyorlar Maalesef :)
Kanka tipin iyi ama benim tip b*k ondan olmadı
Kanka Önemli Olan Tip Degil Fırlama Olmaktır Ama İşte Efendiyiz Yok
Tuvalet terligine hareket etme * senden yakisikli o. jsjsjsndsndv
Aynen kardeş ya. Allah beni 5 kere ard arda çarpmış herhalde yoksa böyle bir tipe sahip olamazdım.
Sac uzatta tipini bastırsın bari. d /:
Yok ben 0 a vurdurmayı düşünüyorum. İyice s* bişey olacam
tipsiz değilsin l*n valla bak:) dalga geçmek için açmışsın konuyu bence
https://www.facebook.com/bedri.beygin.7 https://twitter.com/bedribeygin1 ? dalga geçmek için mi? Piknik tüpüne benziyom la
yok aga elin yüzün düzgün tek kaşların kalın o göze batıyor başka sorunun yok gibi ama boyun kısaysa veya kiloluysan filan bilemem tabi:)
Hiçte dediğin gibi değilsin ama Özgüven eksikliği var!!!
Özgüven eksikliği yok direk özgüven yok. Yaratamam.
Her dediğine katıldım da "azıcık özgüven sorunum var" demişsin ya yanılıyorsun kardeş. Özgüvenin ırzına geçmişsin afedersin.
tipsiz olduğuma inanmana sevindim. Burdaki doğruyu söyleyen nadir insanlardan birisin. Herkes üzmemek için yalan söylüyor
Soran lezbiyen oldugum halde gorunce etkilendim resminden sen herhalde dalga geciyorsun bizimle.
Ne dalga geçicem be profil fotoğrafındaki sensen göz bandajını çıkar da bak. Ya da ekranın önünden bir erkek geçtiyse o da sanmış olabilirsin. tekrar bak. https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg
Bence psikolojik destek almalısın yakısıklı :)
sende de bir berber mantığı var. Küçükken berbere giderdik nasıl yapalım yakışıklı derdi. O ne demek "aq salağı sana dışarda kimse yakışıklı demez ben diyeyim de mutlu ol * tipsizi " demek.
Resmen kendini skmişsin kardeşim böyle düşündükten sonra olacağı varsa da olmaz zaten
Olmayacağı var ki böyle düşünüyorum de mi. Olacağı varsa diye bir ihtimal yok.
Kardeşim benimde olmadı hiç kız arkadaşım ama ben senin gibi kendimi kötülemiyorum. sen şuanda bildiğin günaha giriyosun kendi kendini itin götüne sokuyosun.
İtin götüne sokmuyorum kardeş yapabileceklerim bu olduğum kişi bu. Bunun dışına çıkabilmek cidden çok isterdim. Çevremdeki insanların düşüncesi değişmeli benim kendi düşüncemden önce.
La sen çevrendekileri niye sikliyosun onu anlamadımki? Sen kendin bile inanmıyon kendine onlar niye inansın?
La sınıfça fotoğraf çekinecez fotoğrafı kim çeksin? Bedri çeksin. Böyle oluyor. Asıl kimse bana inanmıyorken ben kendime nasıl inanıcam?
* l*n deyip çıkacan dışarı bunu yapmak zor mu?
Bende antalya da yaşıyorum 17 saat dediğin oyun metin2 midir?
Knight online.
anladım kardeşim ben kendimi kurtuldum metin2 den 5 yılı oynuyordum 15-18 saat oynuyorum çok kötü birşey ama hiç sevgili yapmadım sadece metin2 oyundan bir kızla tanıştım sonra beni soyuldu bu kadar ama yapmadım diyordu herneyse daha sonra yalanlardan nefret ettim ayrıldım 1 sene oldu artık oynamıyorum :')
Demekki benim kafaya sahip olsan düşünmeden kesersin. bide tipsizim diyor utan
baya bos yapmissin ya, olm cok iyi tipin var bi iki tane canımsın dedigine mi bakiyosun? beni gorseler herhalde :'D
abı bana yolla bı resmını cıdden dalga falan gecmek ıcın degıl allah vergısı o kdar dedıgın gibiimi
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al kardeş sen kaşındın
mevlana görse gelme der kardeş, bu ne!
Haklısın kardeş yapacak bişey yok. Ama inancımız tam çok şükür :D
Senin gibi tipsiz biriyle olur musun yoksa güzel bir kız mı istersin
Dostum tanıdığım çok iyi bir kiralik katil var sana onerebilirim
Bazı insanlar yakışıklı veya güzel degildir ama insanları kendine hayran bırakabilirler önce kendini aşmalısın
Pardon ama belanı mı arıyorsun?
niye? çok mu yakışıklıyım * .
ben olsam intihar ederdim git öl
sen yok musun? Git intihar et öl.
benim öyle sorunlarım yok ki
kendini sabahtan beri ezikleyen sensin yani
sürekli bilgisayar sigara zaten erken ölürüsn bu kafayla
sadece ıntıhar edıp bu süreci hızlandırcaksın yanı ne farkeder
gıt ıntıhar et
Kendimi eziklemiyorum tipsizim bunu nasıl düzeltebilirim diyorum. Çözüm değilsen problem olma lütfen
tükürsem tükürük kırlenır ve tuvalet terlıgı ezıklemek degıl hakkaten de
çözumu söyledım işte
ne o intihar edemıyor musun yoksa?
İntihar edecek kadar cesaretim yok malesef. Hani o kadar cesaretim olsa gidip bir kıza açılırdım herhalde şimdiye kadar.
intihar edemezsin zaten
o acıyı bılmen gerek
tum ıntıhar yollarını ve verdıklerı acıları arastır bir .
o zaman paşa paşa yaşıcaksın
boşuna gelip burada çirkinim diye laf yapma
sen sanıyorsun ki herkes zzengin cok guzel falan mı
onlardan ne eksiğin var
fazlan var ben sana söylim en azından kendını pazarlamıyorsun şu an oram buram nasıl dıye
insanların senın hakkında dusunduklerını sen napıcaksın ki
sığır insanlar ıcın de empatı kurma
sevdiklerin icin empati kur
4-5 kere intihar etmiş gibi konuşuyorsun çok kolaymış gibi :D
intihar edemezsin işte kolay değil
ayrıca bunları bılmek ıcın ıntıhar etmeye gerek yok
acıya en duyarlı sınırler parmak uçlarında bulunur mesela
ya da elde avuc ıcınde baş ağrılarını vs kontrol eden noktalar var aynı sekılde ayakta da. bunun gıbı yapacagın her seyin sana nasıl acı olarak dönecegını hesaplarsan ölemezsin
o yuzden dıyorum ya ya he he de geç gül git
cok abartma hepsi ölcek zaten :D
olm bak hala düzelmeye niyetın yoksa daha bısı yazmıcam he
ya düzel ya öl
benı de yorma boşuna :D
Sayende düzelmesi gereken tek kişinin ben olmadığımı öğrenmiş oldum sağol
Ayrıca çok iğrenç bir gülüşüm var prensip olarak insan içinde gülmüyorum
ne demek rıca ederım :ASD:F
mesela benım hıc duzelmeye nıeyetım yok :D
gülüşüm o kadar iğrenc ki 50 60 fotonun hıcbırınde gülerken cıkmamısım cıddıyım bu arada :D
utanmasam yırtık donla dısarı cıkcam
olom sana ne mılletten l*n sen sensın anla artık
sen kendını sevmezsen kımse sevmez
ne yanı ılla kısısel gelısım kıtapları gıbı sıkıcı sıkıcı sana bısıler mı anlatayım :D
yapma etme zıktır et bak dedıklerımı sen ıyı dusun yıne de
Tamam işte ben de onu diyorum. Başkalarının düşüncelerini önemsemesem bile kendim çirkin olduğumu düşünüyorum.%100 eminim ki yüz yüze olsak buradaki %99 bütün insanların fikri değişirdi. Sanaldan öyle tipsiz değilsin demek kolay. Bütün arkadaşlarım gerçekte tanıdığı için gönül rahatlığıyla söylüyorlar tipsizsin diye.
ee dıyelım cok tıpsızsın baya baya tıpsızsın kafan tuvalet terlıgı eee ? :D
yanı napıcan bız napalım
bak sana özelden bı mesaj atıcam valla dayanamadım
genelde bu tarz seylerı sevmem ama bısı anlatayım
egomu zedeleyemem burada :D:DD:D:d
mesaj atamıyorum :D
neyse yazmaya da üşendim
ısın püf noktası kendınle dalga gectırmıcen
kım kı onlara sana cırkın dıyor
sne de sus sus
onların ayrıntı noktalrından vur hepsı bu kadar
Bir resmini at da karar verelim.
Fotoğraf atamam utanıyorum aşırı derecede tipsizim böyle böyle değil. Yeterince dalga geçildi o yüzden fotoğraf atamam.
Kardeşim mesajdan at yardımcı olmaya çalışayım.
Sen bence bu kadar insanla eğleniyorsun kesin ego tatmin ediyorsun
Kardeş işim gücüm yok tipsizim diye insanları eğlendiricem öyle mi? Allah belamı versin ki abim, ablam beni ne zaman görse tipimle ilgili espri yapıyor arkadaşlarım senin tipini s. kyim diyor. Benim egom var mı ki tatminini yapıcam?
Mesajdan resim at kardeşim niye çekiniyorsun. bende pek yakışıklı sayılmam zaten
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al attım
Vay be harbiden de çok kotuymuşsun (!) tovbe est. gelmiş kafa buluyor burada...
Aynı fikirde olduğum 2. kişisin bak.
Beni baştan yarat gibi programlara katıl
Beni baştan yaratmak lazım zaten kafam olmasa yakışıklıyım aslında
Kese kağıdı?
Kese kağıdı dışarı çıktığımda işe yarar ama ayda bir kere dışarı çıkıp alışveriş yapıp eve yerleşiyorum tekrar. Dışarda insanların beni görüp morallerini bozmak istemiyorum
Bakım estetik yaptır
Bıçak altına yatmam o kaderinden kaçmaktır. Kaderde tipsizlik varmış çekiyoruz. Yüzleşmek lazım ayrıca ameliyat olamam korkuyorum.
Yardım al tek çözüm bu
Ne tür bir yardım? Psikolojimde bir sorun yok onu kast ettiysen
Psikolojin normal olsa 17 saat oyun oynamazsın bir şeye aşırı düşkün olmakta psikolojik bir sorun
Tiple alakalı bir sorunum var bence oyun bahane. Oyundan para kazandığım için günde 17 saat oynuyorum
Evet kararımı verdim saçları sıfıra vurup kaşları aldırıcam belki bir boka benzerim.
Tipini bir gorsek soruna cevap vericez de
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al gör
:D saka misin ya hoş erkekler arasina girebilecek tiptesin bence yok artik ya abartmissin
En iyi cevaba bak bence bir tek o doğruyu söyleyecek kadar delikanlı çıktı.
Kimsenin görüşü beni ilgilendirmiyor. Cok ciddiyim tatlısın
Keşkül gibi adamım doğru diyorsun
:D ne diyim ki arkadasim sen kafanda bitirmissin olayi ya da egonu tatmin ettiriyosun sen bilirsin
Egom yok hayatım boyunca tipsizsin diyenlerle bir arada yaşadığım için düşüncem de o gerçek de o düzeltmeye uğraşıyorum en azından düzeleceğini sanmıyorum ama
Ama ben duzeltmeye calistikca sen ters tepiyosun bu nasil duzeltmeye calismak
Sana tipsiz diyen oldu mu hiç yüzüne karşı doğru söyle?
Evet oldu ortaokulda falan
Bana yaklaşık 13 yıldır abim ablam , yaklaşık 7-8 yıldır da arkadaşlarım tipsiz diyor bunları es mi geç diyorsun yani?
Suanda bu psikolojide olmanin sebebi ortaya cikti. Tabiki es gecemezsin ve es gecmeni de beklememeli kimse. Ama bir kez olsun kendine "herkes öyle dediği için" degil de "gormek istedigin gibi" bak.
Görmek istediğim gibi baksam da gördüğüm şey gene aynı olacak tipsiz bişey çıkacak karşıma. Herkes dediği için kendimi tipsiz olarak görmüyorum , tipsiz olduğum için herkes öyle diyor
Bu duygudan kurtulman dileğiyle...
Sen kendine çirkin mi diyorsun. Zevksiz
sen bana zevksiz mi diyorsun? Zevkli
Bence saçmalıyorsun şu an
Ne saçmalaması çok mu yakışıklıyım?
Madem öyle resim koyü
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg sen kaşındın
Abartıyorsun çok ciddiyim
Sorunumu düzelteyim diye bir soru sorayım dedim iyice sıçtınız moralimin içine. Şunu yap bunu yap diyorlar tamam da tipsiz değilsin diyenlere uyuz oluyorum. Arkadaşlarımın hepsi tipsiz olduğumu düşünüyor ve hepsinin de sevgilisi var bir benim yok geriye bir seçenek kalıyor tipsizim.
Tamam birşey demiyorum.
Benim civcikim bile senden daha tipli :/
Acı gerçekler
laannn nie öyle diyonn :)
Tip yok ondan
deme öyle deme :)) herkesin kndine göre tipi vardır biz ne tipliler gördükk bos konusup 2 lafı bir araya getiremeyen :))
Ben getiriyorum ya sanki. Bak tip yok, zeka seviyesi çok düşük, özgüven yok konuşmayı bilmiyorum tecrübe yok kimse beni beğenmiyor öyle bir tipim işte. O yüzden herkesin kendine göre bir tipi var ama benim herkese göre bir tipim yok
bu ne özgüvensizlik yaaa
Valla kızlar alemi olarak benden nefret etmeseniz böyle olmazdım herhalde.
Ben senden nfrt etmyrm ;))
etmelisin
Etmiyrm
napmışsın sen ya kendinle barışık ol biraz 😱
Demesi kolay. Çevrendeki herkes senin yüzüne karşı tipsiz dese sen kendinle barışık olabilir miydin?
Çevrendekileri takma ya sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez ve böyle hayat geçmez yani pozitif ol biraz
Kendini beğenmemekle ilgisi yok. Abime benim yanımda en aşağı 15 kız teklif etti. Daha liseye gidiyordu ben üniversite 3 . sınıfım bana niye öyle bişey olmadı? Cevap = TİPSİZLİK
Sen dene o zaman hoşlandığın biri varsa teklif et ne kaybediceksin ki?
Çevremdekilerin bana sapık gözüyle bakmasını istemiyorum. İnsan bir tipine bakar da teklif eder derler adama.
Bence sadece sen böyle düşünüyosun. Fotonu koysana merak ettim anlattığın kadar olamaz
Doğru diyorsun anlattığım kadar olamaz bu tipi anlatmaya kelimeler yetmez.
Attım özelden bak.
Dalga mı geçiyosun ya 😄
Fotoğraflara baktıysan dalga geçmediğimi görmüşsündür.
O kadar uzun yazmışsın bende ciddi sandım 😄😄
Allah allahhhhh biriniz de delikanlı gibi çıkıp senin tipine sıçayım öküz desin de ben de rahatlıyım haklı olduğumu göreyim ya.
Üzüldüm harbi git bakım yap mal gibi oturma:-D :-D
Bakım derken nasıl bir bakım?
Azıcık özgüven sorunun mu var? Azıcık?
evet
Tuvalet terligine benziyorum diyen birinin özgüven sorunu azıcık olamaz. O kadar kötü olduğunu zannetmiyorum ayrıca.
Herşey özgüven değil tip de olacak.
Hayattan kopmak bu kadar mi basit ya
Hayattan kopmadım bir çözüm arıyorum da herhalde aynaya bakmamak morali düzgün tutabilir.
Kendinde begenmediklerini duzelt
Direkt olarak kendimi beğenmiyorum
Blki de sen abartyosun
Abartmıyorum utanmasam fotoğrafımı koyucam sen de göreceksin ama utanıyorum malesef tipimle yeterince dalga geçildi.
Sacmlyosun gercktn...
tamam kabul ediyorum tipsizim malım gerizekalıyım ama saçmalamıyorum tamamen gerçek bu söylediklerim.
Bu ne ya insn crkn dye bu kadar söver mi ya yasin kac cocuk musn ne
Sövmedim ki.21 yaşındayım.
Biraz olgun dusun de hayata dôn tipi mipi bsver
Yalnızlığı sevmiyorum yalnızlığa neden olan şey tipim. Tip zaten bana ait dolayısıyla kendimi sevmiyorum hatta nefret ediyorum.
Kardes ne desek bos
ne var ben de bardak altlıgına benziyorum
hiç daha önce sevgilin oldu mu?
evliyim
demek ki çirkin değilmişsin bak
Sen beni gorsen şükür namazi kilarsin mubarek :d
Benden daha tipsiz olmana imkan yok bir kere kızsın sen nefes de alıyorsun. Bence yeterli özellikler.
Yetmiyor :D
nefes alıyorsan yeterlidir emin ol
bir resım atsana, bız karar verelim buna
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al karar ver.
:) amacin ne senin
Tipsizliğime bir çözüm bulmak
kardeş fotoraf atsana bi?
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al
kardeş yalan sölemiyicem öyle çok çok aman aman kötü bir tipin yok normal orta hata bazı kızların tam sevdiği tip
https://twitter.com/bedribeygin1 https://www.facebook.com/bedri.beygin.7 piknik tüpüne benziyorum
Gayet yakışıklısın dalga mı geçiyosun
gel de arkadaşlarıma abime anlat anlatabilirsen herkes benimle aynı fikirde.
Sen girişken değilsin. Senin kendine güvenin yok. Sonra milletin ağzına sakız olmuşsun böyle. Azcık özgüvenin olsun. galeri8.uludagsozluk.com/.../...%C4%9Fi_534210.jpg
Bu fotoğraftaki çocuğun nesi var ki? gayet yakışıklı ağzı da laf yapıyorsa götürür tabi kızı
Sen yalnız takıl boşver
Hak ettiğim o diyorsun öyle mi?
Tam tersine hak etmediğin noktayı zorluyorsun
anlamadım hak etmediğim nokta ne?
Her şey tip değil tip yoksa sempatik ol
Çok sempatiğim. Zaten yakışıklı değil ama sempatik derler o ne demek bir b*k yok ama ne yapalım cem yılmaz'ın dediği gibi.
Aman sende kendine çirkin deme aksine yakışıklıyım de kendi standartını kendin düşürmüşsün
Valla dışardan gelen yorumlara ben yakışıklıyım diye karşılık verirsem götleriyle gülerler. Demediğim halde gülüyorlar ama.
Kime göre yakışıklı değilsin bana göre yakışıklısın
Erkek olmadığın için sana göre yakışıklı olmam normal tabi sen yakışıklı değilsin.
What dedin gülüm. Hayatını baskalarının düşüncelerine göre yönlendirme cicim yoksa bu kafayla zor bulursun
zaten bugünden sonra vazgeçtim olmuyorsa olmuyor zorlamaya gerek yok denemicem artık
Valla bizde çirkinlikte orda burada söylemiyoz😂😂
Yok canım nefes alan her kız güzeldir sen çirkin olamazsın.
Biraz abartmıyormusun
hayır
ulan resim atsana merak ettim ne tipmiş bee
Olabilur tabiki niye olmasinya :D
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg bu kadarını sen de beklemiyordun kabul et.
Bide bana bak 35 yildir cabnina tak etti
Bence sen abartıyorsun
abartmıyorum cidden aşırı tipsiz bir insanım.
Foto var mı bırak biz karar verelim
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al ama benden günah gitti
Bakımsızsin
yoksa gayet yakışıklı sin yüz hatların çok düzgün
saçlarını duzel ama
yoo bakımlıyım. Saçları 0 yapıcam.
Ahhahhaha l*n kaç saat guldum :D
güldüysen sevindim
Güncelleme çok ii
ben tipime sıçayım ya.
Tedavi gormelisin
Bence de
üzülme estetik var
Giyotin yüzyıllar önce icat edildi onu denemeyi düşünüyorum bu aralar.
hayırlısı