şöyle söyliyeyim
1-Sen kendini sevmiyorsan birileri seni neden sevsin
2-Gördüğün herkes mi yakışıklı
3-Hani o tipsiz diye düşünülen erkeklerin yanında tabiri caizse at gibi kızlar vardı.(gördüm)
4-Herkez Brad pitt kadar yakışıklı değil (benim idolüm olduğundan örnek verdim) ki onu bile tipsiz olarak gören kızlar var (yani brad pitt bile birilerine göre tipsiz :) )
5-her kız güzel mi ki sence? bana göre bir sürü çirkin kız var (ama benim çirkin dediğim kız kimilerine göre çok güzel prenses. Benim prenses olarak gördüğüm kız birilerine göre çirkinin teki ama bana göre PRENSES)
6-Bir kere 17 saat oyun oynamak yerine bir dışarı çık Allahını seversen bir hava al bir dolaş arkadaşlarına zaman ayır, ailene zaman ayır. asıl sıkıntı bu noktada aslında sen dışarı çıkmadan, İnsanlarla iletişime geçmeden kimse seni keşfedemez. Kesin arkadaşların seni bir yerlere çağırdığında "hayır ya ben gelmiyicem eve gidip oyun oynicam" diyorsundur. zaten bunları diyerek çevrendeki insanları kendinden uzaklaştırıyorsun farkında olmadan.
yapman ve yapmaman gerekenleri söyledim kendi düşüncelerimle karar senin.08 Yorumla- +1 yıl
Ancak ben kimseye göre prens değilim o nasıl olacak? . Abim ablam arkadaşlarım tipsiz olduğumu düşünüyor geriye kim kaldı. Böyle bir ortamda insan kendine güvenebilir mi? . Mesela bugün ev arkadaşım demin dışarı çıktı ben de geleyim mi? dedim kanka sen kızları kaçırırsın evde kal dedi. Ne diyim ben bu arkadaşa? tamam dedim ne diyim. Oyundan arkadaş ediniyorum ben de en azından herkes eşit kimse birbirine tipsiz demiyor.
- +1 yıl
Bilmiyorum hiç olmadı hiç de olmayacak. O yüzden sevgilisi olanlar hakkında yorum yapamam
- +1 yıl
Tipsizliğim bahane değil gerçek. Bunu herkes söylüyor. Kendime güvenmem için bir sevgilim olması lazım sevgilim olması için kendime güvenmem lazım kısır döngü.
- +1 yıl
güldürüyorsun bu fikirlerinle beni, bataklığa sokuyorsun iyice kendini. negatif durumların hepsini çekmek için elinden gelen ne varsa acımasızca karanbole sürüklüyorsun kendini. YAPMA. biraz artı yönlerinden bahset l*n adamın ne eli var ne kolu var yaşama tutunmaya çalışıyor sense yok ben tipsizim diyip duruyorsun nankörlük yapıyorsun.
- +1 yıl
https://twitter.com/bedribeygin1 https://www.facebook.com/bedri.beygin.7 piknik tüpüne benziyorum. Eli kolu olan biri olarak şükrediyorum ama o kadar sevgilisi olan insan varken benim niye yok tipsizim. Bu yüzden de kadere küfrediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılhakketende dediğin kadar varsın he
24 Yorumla- +1 yıl
helal olsun kardeş ya sonunda halimi anlayan biri çıktı.
- +1 yıl
Ne demek kardeşim ne gerek var insanlara yalan söyleyip umutlandırmaya yalnız senden bir ricam olacak Parasını versem bana bir piyango bileti alırmısın?
- +1 yıl
Çirkin şansı diyorsun yani :D
- +1 yıl
Umut fakirin ekmegi napalım :D
Bana lütfen özelden bir fotoğrafını atar mısın? Ya ben de kendimce çok çirkin bir kızım aşırı derecede özgüven problemim var aynen ben de oyun başından kalkmıyorum okula gidiyorum ayna gördüğümde gözlerim doluyor kendimi görmesem bile sürekli ağlıyorum bu yüzden yani bunlar atlatamıcağın problemler de olsa bazı kişilik özelliklerinle kendine çekebilirsin insanları. Ve karşındaki insanın dış görünüşe senin kadar önem vermemesi için özen göstermelisin. Mesela ben seni görmeden bile sırf gamer olduğun için sevebilirdim ama çok büyüksün abi :D Neyse gel özele bir
19 Yorumla- +1 yıl
Nefes alıyorsan çirkin bir kız değilsindir.
- +1 yıl
Sen beni * et.
- +1 yıl
Sapık bir kişiliğim var demek ki.
- +1 yıl
Ne yazıyım?
- +1 yıl
kime sana mı?
- +1 yıl
Şu an nasilsin atlattin mi durumu ben de ayni seyleri yasiyorum
Bende kendimi sevmem ama kendine bu kadar yüklenme. Unutma Yaradan seni olabilecek en güzel şekilde yarattı. Oyun ve sigarayı kendin bırakacaksın. Ya da profesyonel bir destek alacaksın. Her gün biraz vakit ayırarak vücut yap. Saç modeli olarak sana yakışanı bul, iyi ve tarz giyin. Emin ol kendini seversin. Basit bir özgüvensizlik değil sendeki. Psikiyatr a görün. -Psikiyatr deli doktoru degildir hemen itiraza yönelme.-
03 Yorumla- +1 yıl
Yaradan beni olabilecek en kötü şekilde yaratmış yoksa böyle bir tip kimseye yakıştırılmaz.
- +1 yıl
Bu kadar israr eden var bir fotograf atar misin? Ayrica, bir soz vardir, herkesin bir alicisi vardir diye. Kimse birisine çirkin diyemez, abicim! Allah seni böyle beğenmiş böyle yaratmış. Herkesin bir güzellik görecesi vardır. Ve aşk, sevgi diye bir şey var ki dünyada, dış görünüşe bakmıyor. 'Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa' dememiş mi Aşık Veysel? Merak etme senin de kaderinde biri var. Senin de kaderinde bir yol var. Etrafındakiler bunaltmış seni, onlar sıkıyor. Karakterin düzgün olsun yeter be abicim. Bu zamanlarda her şey düzeliyor ama karakter dü-zel-mi-yor!
- +1 yıl
Ben karakteri bozuk olarak doğmuşum düzeltilmesi imkansız. Herkesin bir alıcısı vardır aşağılayıcı bir söz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg
Bu senmisin? Nerde tipsizsin amg... ? Suratin yorgun gözüküyor, yipramis ve sarkmis. Ama günde 17 saat oyun oynarsan baska birsey beklememek gerek amg.
Oyun oynamayi kes, gözünün cevresindeki cürüklere karsi birsey yap, kendine biraz ceki düzen ver suratina biraz nese ve özgüven sok.
Emin ol kendini nasil hisetiyorsan bu surati etkiliyor. Tipsizlik falan yok, yakisikli degilsin ama siradan normal bir suratin var.25 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı değilsin kısmında hemfikiriz de niyeyse çirkin tipsiz embesil olduğum konusunda anlaşamıyoruz burdakilerle. Abim gelseydi hepinize güzel güzel anlatırdı.
- +1 yıl
Suratıma söyleyen birsürü insan var zaten
- +1 yıl
İnanmıyorum
Sen bu sekilde dusunmeye devam edersen bu sefee sagligindanda olacaksin iste o zaman asl onemli seyin tip değil saglik oldugunu anlayacaksin.. insanlar kolsuz bacaksiz doguyor ne is yapabiliyor ve hayat kurabilior nede cocuklarina bakabiliyor. Ama senin sansin var daha kucuksun elbette seni sen oldugn icin seven cikacak ve guzel bir yuva kurcaksin insllah. Bunun icinde bolca sukur ve dua etmen gerek ama sen bu sekilde dusundukce emin ol hicbisey istedign gbi olmicak hayatinda
15 Yorumla- +1 yıl
Olacağına inanmıyorum zaten
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum hak etseydim bir sevgilim olurdu herhalde. İnsanlar ilkokul 4. 5. sınıfa giderken sevgili ediniyordu.
- +1 yıl
Offf derde bakkk sevgilisi yokmus vah vahhhh ne uzucu ne acinasi bir durum hakikaten gozlerim yasardi. Ya benm sevglm olduda ne oldu ancak hayatimin icine etti gitti smdi bende sevgli istemiyorum. Yani ole sevgli olmak guzel bisey değil birini sevmek istiosan evlencegin kisi olsun bir zahmet dier pislik erkeklere benzeme daha fazlada bise yazmak istemiorm uyicam snirlendirip uykumu kacirma lutfen
- +1 yıl
Ya ben istediğim halde olmuyor sen evlilikten bahsediyorsun benim gibi embesil çirkin biriyke kim evlenir allah aşkına benim uykum zaten kaçık seninki de kaçsın umrumda değil.
+1 yılHer şey dış görünüşten ibaret değilki. Sen insansın en başta. Sadece bunun için bile kendine değer vermen lazım. Sen kendini sayıp sevmezsen kimse de seni sevemez. Sorun senin içinde. Tipi falan unut. Zamanını da çok boş geçiriyorsun anladığıma göre. Biraz sosyalleşmeye çalış. Dışarı çık gez. İlgi duyduğun bir kursa katılabilirsin. Kendin için bir şeyler yap. İnan kendini daha iyi hissedersin.
05 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg sen bir şu fotoya bak da ondan sonra karar ver herşey dış görünüş mü değil mi. Bİ sor kendine bakayım ben buna benzeyen biriyle birlikte olmak ister miyim? diye. Zamanımı başka türlü değerlendirmeye de çalıştım da bir türlü kendimi kimseye beğendiremedim.
- +1 yıl
Baktım resmine. Ne sorun varmış tipinde anlamış değilim. İnsansın işte. Çok büyütmüşsün sen bu olayı. Kendi kendini üzüyorsun. Yapma.
- +1 yıl
bu tipteki biriyle çıkar mıydın?
- +1 yıl
Ahlaklı, temiz kalpli biriyse neden olmasın?
- +1 yıl
diyecek bişey bulamadım. Hayattta başarılar
+1 yılAzıcık kendine güvendiyorsunuz sonra bizim gibi çirkin erkekleri umutlandırıyorsunuz. Bir mekanda denk geldik mi fark etmiyorsunuz bile. Aynı şeyleri konuştuğumuzda, aynı kalitede espiri yaptığımızda yakışıklı erkeğinkilere gülüyor bizimkileri iplemiyorsunuz bile. @Somya
04 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç bir kızın olduğu ortama giremedim utandığımdan ama hayal edebiliyorum böyle olduğunu
- +1 yıl
Hocam senin tipin iyi yalnız. Bence dalga geçmek için buraya giriyorsun. Senden daha tipsiz olanlar var. Bence şükret sen %70' liksin en az ve saçların Çağatay Ulusoy'a benziyor.
- +1 yıl
Çağatay ulusoy kim ben kimim yapma allah aşkına ya.
- +1 yıl
https://www.facebook.com/bedri.beygin.7 https://twitter.com/bedribeygin1 piknik tüpüne benziyorum sen bana çağatay ulusoy diyorsun
+1 yılVallaj o paylastigin fotograftaki gercekten sensen... Yakisiklisin ciddiyimmm hatta saskinim bu sozleri ustune yazan senmisin diye. Simdi anlasim neden insanlar sasiriyor sen sevgilim yok deyince.
Ha asosyalsin o ayri ama onu istersen degistirirsin. Miskin hayat yasadigin icin ruhun coktu, ruhun coktugu icinde negatif bakiyorsan hayata, kendine.
Yoksa tipin iyi, kardesim yasinda olmasaydin goz dikerdim sana (mecazi anlamda :) )06 Yorumla- +1 yıl
Tipin iyi deme allah aşkına ya Abim gibi biri tipsizsin dedikten sonra kim ne dese boş. Adam bin tane farklı kızla çıktı biliyor da konuşuyor herhalde.
- +1 yıl
Sen ne bakiyorsun erkeklerin ne dedigine. Kizlarla herhalde anlasarak iyisin demedik. Herkesin kendi fikri hepside sana hossun dedi. Anlamadim seni yane
- +1 yıl
Git psikologa:) ciddiyim sende ki baska birse dedigim gibi ruhun sancili. Konusarak karar vererek halledebilirsin daha gencsin
- +1 yıl
Psikoloğa ne diyecem sevgilim yok hiç olmadı tipimden dolayı. O yüzden sürekli olarak mutsuzum mu diyecem?
- +1 yıl
Evet:)
Tipsiz degilsin asosyalin tekisin birde cok mizmizsin. Atil hayata, cesur ol.
:D - +1 yıl
cesur ol demek çok kolay. Ben kimseyle sohbete giremiyorum şu tipimi düzeltmem lazım ilk önce.
+1 yılArkadaşım kızlarında erkeklerinde çirkini var. Elbet sanada biri denk gelicek. Ama yazdıklarına bak şu ruh haline bir bak. Ne insanlar var ağzıyla iş yürüten. Böyle tipim yok özgüvenim yok dersen kız sana niye gelsin. bir de bişey dicem. Kesin sandığın kadar kötü değilsin evet yakışıklı değlsindir ama sen kendini daha da kötü görüyosundur. İnsan kendine acımada çok başarılı.
016 Yorumla- +1 yıl
Sandığım kadar kötü değilim kısmına katılıyorum daha kötüyüm sanırım. Kız gelmez zaten buna eminim. Sevilecek bir özelliğim yok yakışıklı değilim aksine aşırı tipsizim https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg aha fotoğrafım merak ediyorsan. Ama bir abim var ki brad pitt anasını satıyım.
- +1 yıl
Şu sözleri yazanın sen olması biraz tuhaf değil mi sen çirkin erkek görmemişsin ayrıca fotonda hiç özgüven eksiklği var gibi görünmüyo böyle üni okuyan cool tiplere benziyosun
- +1 yıl
üniversite okuyorum da cool değilim çirkin erkek görüyorum her aynaya baktığımda tipimi s*keyim diyerek güne başlıyorum.
- +1 yıl
psikolojik olarak buna yoğunlaşmışsın da ondan ama kimse çıkaramaz seni bu moodundan bir kız arkadaşın olucak herşey yoluna giricek ancak o zaman atarsın :) anneme yazını okudum sonra fotonu gösterdim manyak ne kadar yakışıklı dedi ki bende hiç fena değilsin diyebiliyorum :) hadi aptallık etme zaman zaman ben bıle gırıyorum o mooda neysekı kolay cıkıyorum
- +1 yıl
Aptallık belki ama insanların düşüncesini değiştirmeden bu moddan çıkamam insanların düşüncesi de bu tiple değişmez malesef.
- +1 yıl
Allahım yaa :)))) ay aptal çocuk insanlara o düşünceyi empoze eden sensin. Eminim aile içinde de sürekli ben çirkinim şu tipe bak diye dolanıyosundur. Kendini kendin batırıyosun. Arkadaşlarına takıl zamana bırak. Hiç kırılmamış bir kalbin var ama emın ol bı gun o da kırılır bugunlere bakıp ne salakmısım dersın gülersin :)
- +1 yıl
O düşünceye sahip olmama neden olanlar insanlar benim durduk yere kendime çirkin dediğimi mi sanıyorsun? Annemgil çok umutlu yaklaşık 12 senedir bir sevgilim olsun diye bekliyorlar daha çok beklerler ama bende bu tip olduktan sonra
- +1 yıl
ay sevgili belirlemezki senin tip levelini sevgili yapmaktaki etken konuşmadır kıza konuşmaktır sen cesaret bile edemiyosundur sebebi bu kadar basıttır
- +1 yıl
Daha önce olup olmamış olması belirler tip seviyeni. Senin daha önce sevgilin oldu mu?
- +1 yıl
oldu şu anda var ama ölçüt bu değil hangi kafadaysan ikna etmek de çok zor seni :) kendi kendine bir duvar örmüşsün
- +1 yıl
Ölçüt nedir öyleyse?
- +1 yıl
Hep bu kafadaydım kafam olmasa yakışıklıyım aslında
- +1 yıl
o kafayı bırakıcan işte akışına bırakıcan zaten hayat sana getiricek birini zorlamıcan
- +1 yıl
Doğru diyorsun ben oyunuma devam edeyim. Zaten bir b*k olacağı yok olsaydı şimdiye kadar olurdu de mi?
- +1 yıl
bu kadar taktığın için olmuyodur negatif enerji yayıyosundur özellikle uğraştığın için bu davalarla
- +1 yıl
Denemediğim için olmuyor, tipsiz olduğum için denemiyorum, tipsiz olduğum için özgüvenim yok. Tip düzelmeden özgüvenim olur mu bilmiyorum.
Bence kendindeki güzellikleri gör hem kendini beğenmekten daha iyidir beğenmemek ya da çok zekiyim diyenden daha iyidir değilim demen kendi eksiklerini biliyorsun sen onları gidermeye çalış ve isyan etme dış güzelliğin için sigara içtiğini söylüyorsun mesela içme bazı şeyler için taviz vermek gerek
07 Yorumla- +1 yıl
Sigara ve oyun olmadan yaşayamam
- +1 yıl
Bunlar olduğu için hayatıma bir kız girmiyor olabilir ama aslında hayatıma bir kız girmediği için bunları kullanıyorum.
- +1 yıl
Valla tek derdim bir kız arkadaşımın olmaması başka derdim yok ki ona içeyim sigarayı.
- +1 yıl
Benim psikolojiden değil tipten kurtulmam gerek.
Elin yüzün düzgün, kendine çeki düzen ver öyle peşimden 10 kız koşuyor 7 siyle çıkıyorum felan diyenlere inanma fasa fiso hepsi tırşık onların. Efendiliğini koru oyunlardan ve sigaran uzaklaş diksiyonun iyiyse 1 adım önde başlarsın iyi değilse kursa gidersin gitara felan heves salma boş iş onlar işine gücüne bak yediklerine dikkat et gün gelir helalini bulursun günlük ya da saatlik ilişkiden uzak dur şans oyunlarına heves salma. :)
03 Yorumla- +1 yıl
E abim öyle diyor hepsini de gördüm gözümle:Bazı arkadaşlarım da 5-6 kızla aynı anda aşkım bebeğim diye mesajlaşıyor. Gözümle gördüm yani faso fiso değil. Bende bulamadıklarını onlarda buluyorlar yani tip. Bende olmadığına inandığım 3 şey tip (allahın emri), özgüven , cesaret.
- +1 yıl
3 tane kıza mesaj atıyorda ne oluyor? Sen Delikanlı ol insanları kandırmak marifet değil ben olsam 'Sahtekar şerefsiz der tekme tokat girerim öyle herife. Bide adamım diye dolanıyorlardır sağda solda. Kalıbına tüküreyim onların... Belki Allah seni zinadan koruyor kardeşim, pozitif yönden bak. Benim 2 senedir sevgilim yok ama üzülmem gerekmez. Herşeyin bir yeri zamanı vakti var...
- +1 yıl
2 senedir sevgilin yok demek vaay be baya uzun bir süreymiş. Benim de yaklaşık 21 sene oldu işte fazla değil ama gene de oldu biraz.
+1 yılElin ayağın tutuyor! Bu ne aşağlamadir abi ya!
Oyun oynayacağına kendini geliştir sen kizlarin bir tek yakışıklı olanlara mi aşık olduğunu düşünüyorsun? Saçmalığın dibini yapıyorsun. bir şekil ver kendine az bakim herşeyi halleder özgüvenini kazanmalisin herşeyden önce.
Hem kul aşkını boşver gelip gecici sen sonsuz olanı sev O her yolunu açar.04 Yorumla- +1 yıl
kendime şekil veremiyorum işte şekilsiz bişeyim.
- +1 yıl
Yok artık şekil vermek için internetten stil sahibi kisilere bakabilirsin. Saç modelinide değiştir kirli sakal bırak kizlarla ilk olarak göz teması kur hemen gidip konuşma
- +1 yıl
oyun hamuru muyum ben kendime şekil vericem. Bakıyorum internetten stil sahibi erkekler yazınca hep yakışıklı erkekler çıkıyor. Karşılaştırma yapabilmem için tipsiz birilerinin de çıkması lazım
- +1 yıl
Offff!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeki ve sevimlisin biraz uyu bütün gün sabahlara kadar bilgisayar oynama sonra o kaşlar ne ya onları aldır bak , gel sen bana bir hallediyim 5 dk :c
Sonra saçlar iyi şekil ver biraz ama sakın no jole.
Özgüveninde var sen biliyosun bunları zeki olduğunu da biliyosun. Yani öyle gördüm ben.
Senin neye ihtiyacın vaaar,,,, bak çözemedim onu ama sanırım uykuya.012 Yorumla- +1 yıl
sen bu şahısla sevgili olur musun peki
Cevap sahibi+1 yılHayır olmam sevimli olabilir ama brnim tipim değil :D
- +1 yıl
Özgüvenim olsa bugüne kadar bir kıza gidip en azından bir selam verirdim de mi. Kendimden bu kadar nefret etmezdim.
- +1 yıl
Saçlarımı 0 yaptırıcam kaşları da aldırıcam.
- +1 yıl
Ben kimsenin tipi değilim malesef ama sana abimi tavsiye edebilirim. Çok yakışıklıdır kendisi.
Cevap sahibi+1 yılOff ne bu ya sıktı artık , özgüven yok yirmi yaşındayım hala bir kıza selam veremedim hala bir kızı öpmedim? 2015 yılındayız artık saçmalama git tarz drğişş, okumuyomusun okulda konuş kızlarla. İlla sevgilin olsun diye değil. Önce bir arkadaş olmayı becerin. bir şekilde dikkat cekmeyı başar.
- +1 yıl
Ben bir kızın eline bile dokunamadım diyorum sen öpmekten bahsediyorsun. Tarzla olacak iş değil tip yok. Tip olsaydı bişeyler olurdu kendin dedin benim tipim değil diye.
- +1 yıl
Tarz değiştir diyorsun değiştireyim o zaman ne yapayım? nasıl bir tarz yapayım. Saçlarımı 0 a vurdurmayı düşünüyorum güzel olur mu?
Cevap sahibi+1 yılSen benim tipim değilsin ama başkası seni beğenebilir başkasının tipi olabilirsin ve tipsiz değilsin bakım ve tarz değiştirceksin. Ne çirkin çocuklar tanıyorum ama öyle bir giyiniyorlar ki ayakkabısı şapkası ceketi kokusu. Kendunı ezme o kadar.
- +1 yıl
Saçlarımı 0 a vursam güzel olur mu sence?
- +1 yıl
başkasının tipi olacak olsaydım şimdiye kadar olurdum
- +1 yıl
Evet kararımı verdim saçları sıfıra vurup kaşları aldırıcam belki bir boka benzerim.
Neden boyle pes ettin sen... herkesin bir kusuru vardir kimse kusursuz dunya guzeli ya da yakisiklsi degilkii. Bak o bilgisayar varya iste o oyunlar insani sosyallikten uzaklastiriyor bence ilk olarak biraz bilgisayar oyunlarindan uzaklasmayi denemelisin
06 Yorumla- +1 yıl
kusursuz olmak gibi bir amacım yok olamam da zaten 7. sınıfta kızında dediği gibi ben abimin tırnağı olamam.
- +1 yıl
Oncelikle bu düşünceleri kafandan atmalisin. Kendine guvenmeyi dene mesela kendine bak sacina sakalina ne bileyim iste kıyafetine. Ama bu kadar olumsuz düşünme başını dik tut ve haline şükret birazcik guven ve oyun bagimliligini birakirsan bu is tamam bence. Tekrar soyluyorum ben kiz olmama rağmen o oyun bağımlılığı bendede vardi hayali bir dunyanin icinde yasiyormusum gibi sanki ama orda mutluydum gözümü sabah actigim andan aksam yatana kadar bilgisayar basindaydim ama artik biraktim cok. sukur cunku bana zarardan baska bir fayda gostermedi sende birakmalisin hersey daha iyi olur o. zaman biraz insan icine karışırın sosyallesirsin
- +1 yıl
Tek kurtuluşu oyunda gördüm kafamı meşgul edeyim diye oyundaki karakterler daha yakışıklı en azından kimse tipsizsin diye dalga geçmiyor. Herkes eşit.
- +1 yıl
Demek çok kolay. Oyuna zaten kız arkadaşım olmadığı için başladım oyunu bırakırsam sağlığa zararlı şeyler denerim allah korusun bulaşmak istemiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipini görmedim yorum yapamam ben senden beter bir durumdayım. üniversite bitti sevgilim olmadı bile. çok mu çirkinim? değilim. bence sen de değilsindir ama bu kadar yalnızlık sonrası kendini değersiz hissetmen normal. bence kafana takma ve akışına bırak. kendini değiştirmedikçe aynı şeyleri yaptıkça değişen bişey de olmayacağı açık. Üzülme, aç bir bira, happy new year
120 Yorumla- +1 yıl
bira sevmiyorum sigara ve oyun kâfi bir de sevgili olsaydı tadından yenmezdi ama bu tiple zor
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu yalnız kalan görmedim biz de bir yerde bir şekilde buluruz herhalde. bulamazsak da hayat yine de güzel. insanlar o kadar yapmacık ve ilişkiler o kadar yalan ki, belki de şanslıyızdır. en azından ilk aşkımızla evlenebilme şansımız hala var. temiz iş
- +1 yıl
boşver ya zaten birini sevmek çok günah
Cevap sahibi+1 yılevet evet kaka.
Cevap sahibi+1 yılayrıca resmine baktım çirkini geçtim yakışıklısın
- +1 yıl
Allah aşkına bırak ya. Çirkin olduğum abim ablam ve arkadaşlarım tarafından kanıtlandı.
Cevap sahibi+1 yılOnlar kendilerine eğlence çıkarıp gülmek için olmayan şeyler uydurmuşlar. Benim de kız kardeşlerim var o ortamı bilirim olmayan şeyleri bile uydurup söylerler. kız kardeşim sınavdan 1 ay önce istediğim fakülteyi asla kazanamayacağımı söyledi. sonuç : kazandım
ezik olduğumu arkadaşlarımın olmadığını söyledi asosyal olduğumu söyledi. alakası dahi yok ben tek başıma ayaklarımın üstünde durabiliyorum. sosyal değilim, kendi seçimim
geçenlerde de çenem fazla çıkıkmış yüz estetiği yaptırsaymışım burnumu yaptırsaymışım başka bir insan olurmuşum korede çok iyilermiş vs diyor. kısacası bazen en yakınların seni en çok acıtacak şeyleri bildiklerinden özenle seçip söyleyebiliyorlar. neden ne? bende çözemedim hala
ama bu senin öyle olduğunu göstermez. kendinin en büyük dostu da, düşmanı da sensin. kendini nasıl hissediyosan osundur. gerisi yalan- +1 yıl
Kendimi çirkin hissediyorum sonuç = çirkinim. Uydurma olsa çevremdeki herkes aynı şeyi seçip de söylemez demek ki tipsizim ki tipsizsin diyorlar:
Cevap sahibi+1 yılbence ya antidepresan kullan ya da düşüncelerini dizginle böyle olmaz
- +1 yıl
Senin hiç sevgilin oldu mu?
- +1 yıl
Antidepresan hiç kullanmadım nasıl bir etkisi var daha yakışıklı hisseder miyim kendimi?
Cevap sahibi+1 yılolmadı ama benden hoşlananlar oluyo arada. herkesin bir talibi var yani. antidepresan daha rahat hissetmeni sağlar ama bnce düşüncelerini değiştirmye çalış
- +1 yıl
Olmamış ama bak hoşlananlar oluyor. Benden bir kızın hoşlanma ihtimali apaçilerdeki kot pantolonlardan daha düşük
Cevap sahibi+1 yılama kızlar durduk yerde kolay kolay gelipsöylemez ki. erkekler bile zooorla söylüyolar. kızlardan bekleme bunu kendin bişeyler yap
- +1 yıl
cevaplarını biliyorum reddedecekler niye bile bile gidip kendimi rezil edeyim.
Cevap sahibi+1 yılamaaaninnn valla sıkıcısın Bu kadar boş ve bencil olmamaya çalışarak başla mesela. kendinle ilgilenmekten etrafı görememişsin ve saçma sapan abartılı düşünceler kurmuşsun
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=xXT9Bz_FCyk bu abini örnek al bak
- +1 yıl
Bencil değilim. Kendimle ilgilenmiyorum ayrıca etrafı gördüğüm için bu kadar benden daha yakışıklı insanı sevgilisi olduğu için kıskanıyorum. Ayrıca bu abi yakışıklı olduğu için o kızları öpebiliyor.
- +1 yıl
videoyu izledim. Adresini ver bu abimi örnek alıcam
- +1 yıl
Öyle susarsın kaçarsın tabi diğer kızlar gibi.
+1 yılKendini o kadar kucumseme ne kadar cirkin olabilirsin ki hadi cirkin oldun kendini guzellestir bakim yap sac stilini degistir giyinis tarzini degistir ayrica o kadar da asosyal olma bilgisayarda oynarsan tabi hic sevgilin olmaz biraz cik disarida dolas arkadas ortamlarina karis yakin arkadaslarindan biseyler ogrenmeye calis eksiklerini tamamla daha ne diyim :D
16 Yorumla- +1 yıl
Hepsini yaptım saç stilini değiştirdim sakal bıraktım sakal kestim giyindim soyundum hepsini denedim de hiçbi kıza kendimi beğendiremedim niyeyse.
- +1 yıl
Nerden biliyosun kiz gelipte sana cok yakisikli oldun mu dicek? Sen kizlarla konusmaya calis bence ne kadar cirkin erkekler var yanlarinda tas gibi kizlar var cirkinlikle alakali bisey degil yani :)
- +1 yıl
Olmadığım için öyle bişey beklemiyorum. Kızlarla konuşamıyorum utanıyorum.
- +1 yıl
Utanicak bisey yok burada bir cok kiza cevap verirken utaniyomusun? Hayir yuz yuzeyken de utanmicaksin. kendini utaniyorum diye sartladigin icin utaniyosun bu kadar basit
- +1 yıl
Doğru diyorsun da yüzyüze konuşmakla burdan konuşmak arasında çok fark var. Kız cevap vermiş erkek cevap vermiş benim için fark etmiyor. Burdaki tipsiz değilsin diyen insanların hepsi içinden * tipsizi diyorlar biliyorum. Utanıyorum diye şartlandırmıyorum. Arkadaşlarım ailem çevremdeki herkes tipsiz olduğumu düşündüğü için ben de öyle düşünüyorum. Kimse benden bişey beklemediği için ben de kendimden bişey beklemiyorum.
- +1 yıl
Bak kaslarini aldir ama cok inceltme saclarinida sakin sifira vurma yakismaz cunku saclarini kuafore git kenarlarini kazit yapmam felan deme yuz tipine yakisir sadece bunlari yap baska kotu bir yanin yok abartiyosun sadece
+1 yılSen çirkin filan değilsin l*n manyak gayet yakışıklı bir tipin var ayrıca o serkeş tavrı da beğendim bence özgüvenini sikmişsin boşuna az faça düzelt bir kız kestir gözüne ilgili davran yürü :) bırak şu oyunu filan
01 Yorumla- +1 yıl
Oyunu bırakırsam uğraşacak bişeyim kalmaz. Özgüvenimi sikmedim sikilecek bir özgüvenim yok zaten güvenilecek bir özelliğim de yok. İç dünyam da güzel değil ben de yakışıklı değilim yanlış yönden bakmışsın monitöre ya da alt tab yapıp başka birinin fotoğrafına bakmışsın ya da monitörün kapalıyken tıklamışsındır.
Canım niye sigara içip sağlığını Bozuyorsun. . yüzü yakışıklı olmayıp fizik ve Giyim tarzıyla dikkat çeken çok erkek var sporunu yap fit ol bakımlı ol yüzünde sivilce vs. bisey varsa Dr gidip yardım al bunun dışında da yapabileceğin farklı bişey yok
13 Yorumla- +1 yıl
yüzümde sivilce yok hiç çıkmadı, spor yapıyorum , fitim kafam olmasa yakışıklıyım aslında.
- +1 yıl
hepsini denedim de bir b*k olmadı ya.
+1 yılYaşlanınca herkes burusacak kimsede tip namına bisi kalmiycak millet depreyona girecek yaslandim cirkinlestim diye sen ohh rahat olacan zaten hep cirkindim diye 30 sene kadar bekle yeter 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
yani doğru diyorsun aslında
+1 yılbütün kötü sözleri kendine yakıştırdığın için yalnızsın be olum insan etrafına bakar ne çirkin çelimsiz adamların sevgilisi var. sanki onlar dünya güzelleriyle çıkıyor bence sen pskolojik olarak bunalıma girmişsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Etraftaki sevgilisi olan adamların hepsi benden daha yakışıklı. Pardon benden daha yakışıklı dedim karşılaştırma yapmak için bende en ufak bir yakışıklılık belirtisi olması lazım
- +1 yıl
ne alaka maymun gibisn yani. foto at ben sana sölim
- +1 yıl
Keşke maymun gibi olsam. En azından zeki hayvanlar. Fotoğraf atamam tipimle dalga geçmenize müsade edemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir resim at bakıyım ya kendine bu kadar hakaret etme boşver güzellik önemli değil yüreğin güzel olsun kardeşim yapma böyle bende güzel değilim benim nişanlım da yakışıklı değil ama birbirimizin temiz kalpli olduğunu biliyoruz ve o yüzden sevdik nişanlandık
013 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHaksızlık ediyosun kendine tatlı çocuksun :)
- +1 yıl
tabi canım çok tatlıyım bütün kızlar bana hasta.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten söylüyorum dalga falan geçmiyorum biraz imaj değişikliğine ihtiyacın var
- +1 yıl
Benim kafa değişikliğine ihtiyacım var zihinsel olarak değil fiziksel olarak
Cevap sahibi+1 yılHayır saçmalama gerçekten tatlı çocuksun bak ben beğendim seni saçların çok hoş dalgalı
- +1 yıl
Ya bana kim yavşar allah aşkına ya o da üzülmeyeyim diye öyle diyor işte ama daha çok üzdüğünün farkında değil.
Cevap sahibi+1 yılYavşamıyorum gerizekalı gerçek düşündüklerimi söylüyorum nişanlıyım ben
- +1 yıl
Ben de öyle dedim zaten yavşamıyor dedim gerizekalıyım ama bunu anlayabildim niyeyse
Cevap sahibi+1 yılSana demedimki ben
- +1 yıl
Demek ki harbi gerizekalıyım bana dedin sandım
Cevap sahibi+1 yılBak ya :))
+1 yılyeni saç şekli olabilir, gözlük takıyorsan lense geçebilirsin, ya da vücut çalış.. kendini tuvalet terliğine benzeteni ilk defa görüyorum ya alemsin olur mu öyle şey :D
14 Yorumla- +1 yıl
Tipim öyle tuvalet terliğini andırıyor geçen bir arkadaşım demişti de ciddiye almamıştım aynaya bakınca ben de benzettim
- +1 yıl
ilahi ya güldürdün :D
- +1 yıl
Tipi görsen kahkaha atarsın demek ki
- +1 yıl
nasıl tipli olursan ol asla öyle bir şey yapmam, yapan insan olamaz zaten
+1 yılBence yakisikli bile sayilirsin. Ama kendinden tiksinircesine bahsetmen seni o kadar itici yapmis ki. Herkese soruyorsun ya sevgilim olur muydun diye. olabiliirdim
06 Yorumla- +1 yıl
Ama tipinde degil aklinda Sorun var bence.
- +1 yıl
Bence olamazdın. Bu tipteki birini birinin sevmesi imkansız.
- +1 yıl
Gerizekalıyım dedim zaten. Ama tipimdeki sorun daha büyük
- +1 yıl
Olup olqmayacagima birak ben karar vereyim :) 100 kg sevgilimde olmustu kiyaslama yapinca gayet uygunsun
- +1 yıl
Tip'in kiloyla alakası yoktur.100 kilo da olsa benden yakışıklıdır eminim.
- +1 yıl
Senden yakisikli degildi ama akilliydi :)
+1 yılkendini çok kotu betimlemişsin ya bu kadar tipsiz değilsin bakımlı olsan bir de uyusan kesin ız arkadasın olur bakç bir de kas yap kesin our. ben de betimlemeden esmer buyuk burunlu inci bıyıklı kucuk gozlu biri öokcak sandım mk sasdfsa
022 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi biriyle çıkar mıydın?
- +1 yıl
aynı yaşta değiliz bilmiyorum yani sınıfta senin gibi biri var cok iyi biri ama tipsiz ö onunl cıkarım ama
- +1 yıl
Benim gibi biriyle kesinlikle çıkmazdın. Özgüven olsa tipsizim bir kere tipten kaybediyorum
- +1 yıl
bizim sınıfta var diyorum ya cocuk yazın 15 saat lol oynuyomuş simdi teklif etse yuzde doksan cıkarım o da tipsiz ama espirili falan işte
- +1 yıl
Kas yap demişsin de zaten günde 2 saat evde spor yapıyorum. Dışarı birtek ekmek ve yiyecek almak için çıkıyorum. Esprili bir insan da değilim. Öyle b*k bir insanım yani.
- +1 yıl
biraz kendini sev mk. ben de sevmiyordum ama artık seviyorum endimi kusurlarımla da. kendini boyle kabul etmen gerek. benim birkaç aymı almıştı
- +1 yıl
benim de 21 yılımı aldı daha ne kadarımı alır bilmiyorum
- +1 yıl
21 yıldır kendini asagılayarak sevememişsin zaten
- +1 yıl
Uyusan demişsin de bu tipi gördükçe insanın uykusu kaçıyor.
- +1 yıl
deli misin manyak mısın olm ya git uyu adSFA harbi abartma su evden de bir cık fitness a git
- +1 yıl
Evde yapıyorum spor
- +1 yıl
evde yapma işte fitness a git sosyal ortam
- +1 yıl
Üşeniyorum sırf haftada 2 gün okula gitmek için bütün üst dersleri 2. sınıfta aldım.
- +1 yıl
usenmeyi bırak o zaman ne diyim kolay gelsin
- +1 yıl
Tipten dolayı dışarı çıkasım gelmiyor ki insanlar görünce rahatsız oluyor gibi geliyor.
- +1 yıl
Abartma ya uff baydın yeminle
- +1 yıl
Hem sıkıcıyım hem tipsizim de mi? O yüzden kızlar beğenmiyor beni.
- +1 yıl
Sadece abartıyosun ya bir sakin ol ve abartma neyse hoşcakal
- +1 yıl
Kesin yalnız ölecem * varya.
- +1 yıl
Depresyondayım unutuldum aldatıltım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım. Falan sfgzsx
- +1 yıl
Sevgilim olsa ayrılma ihtimalim olmazdı herhalde millet buluyor bir de ayrılıyor allahın gerizekalıları. Hani ben daha bir gerizekalıyım onu kabul ediyorum da sevgili bulup da ayrılmak nedir ya?
- +1 yıl
safdgbfc
+1 yılİnsanların ne dediğini önemsersen mutsuz olursun. Takmayacaksın, umursamaz olacaksın net. Ayrıca kötü değilsin, elin yüzün düzgün işte. Bende köseyim, sakalım falan çıkmaz ve göbeğimde var ama dert etmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBiliyor musun şu an bu siteye girme amacım bununla ilgili soru sormaktı, bugun dedim ki acaba cirkin miyim benim de bu yasıma kadar hic sevgilim olmadı bn de 21 yasındayım ama gercekten artık ufak da olsa biseylerden sorunum oldugunu dusunuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de çirkinler için hayat çok çirkin
+1 yılşu tipi çok merak ettım ya :) ıyı rol kesmişsin de bukadar kızın atlıcagnı bılmıyordum ulen okadr ykışıklıyım dıyenlere atlamıyorlar sana atlamışlar.. hoooppp.. hadı şanslı kereta senı seç beğen al ;D
03 Yorumla- +1 yıl
Link attım ya herkese nerdeyse. Soruyu sorduğumda online sayısı fazlaymış demek ki. Yoksa soruyla bir alakası yok. Tip desen zaten bo. k. onla da alakası yok. Seç beğen al diyorsun da hiçbiri bu tipteki biriyle vakit geçirmek istemez.
- +1 yıl
hadi len sallama herkez yakışklı demış kızlardan... atsana bı fotonu bana merak ettım laa bukadar seni beigendıklerı halde neyını begenmıosn?
- +1 yıl
Hiçbişeyimi beğenmiyorum. Tipsizim, özgüvenim yok, Gözlerim renkli değil, Tecrübem yok, arkadaşlarım abim, çevremdeki herkes tipsiz olduğumu düşünüyor. Cesur değilim atılgan değilim gerizekalıyım.
bence bu kadar şikayet edeceğine bunları yazacak ellerin olduğu için Allah'a şükret.. insan herşeyden önce şükretmeyi öğrenmeli
11 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür bunları yazacak ellerim var.
spora git saçınada şekil yaptınmı tamamdır :))) ayrıca sevgilin olup olmamasının da tiple alakası yok
16 Yorumla- +1 yıl
Tiple alakası var kesinlikle dışardan biri beni gördüğünde en ufak bir iyi fikir gelmiyordur aklına.
- +1 yıl
Ayrıca konu iç güzellikle alakalıysa benim içim de güzel değil emin ol 10 saat sigara içiyoruz ruh halim de zaten öyle. Benim kendimi beğenmem önemli değil insanlara kendimi beğendirmem lazım.
- +1 yıl
Çevrenizdeki erkekler benim kadar tipsizse kendilerine güvenmiyorlarsa olabilir tabi siz teklif edecek değilsiniz ya.
- +1 yıl
Çok tatlıyım canım keşkül gibi adamım. Lisedeyken çok kız vardı peşimde. Çünkü okul sırasında ilk bizim sınıf yukarı çıkıyordu
+1 yılilk olarak kendini şu ruh halinden çıkart, öyle bir anlatmışsın ki insanın bakış açısını değiştiriyorsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Benim tipimde birini görsen korkarsın tabi ruh halinden çıkart demek ne kadar da kolay
- +1 yıl
ne küçümsedin be kendini
- +1 yıl
Küçümsemiyorum kendimi zaten öyle olmasam öyleyim demem.
+1 yılEminim abarttigin kadar degildir. Resmini koyarmisin?
27 Yorumla- +1 yıl
Resmimi koyarsam o deepweb paylaşımı olmuş olur. Kimsenin midesini bulandırmak istemem
- +1 yıl
Ya sacmalama istersen. Ufak bir tarz degisiminle cok farkli görünürsün zaten eminim. Kendine bakmasini bilmiyorsundur sen. Ulastir bana su fotografini bir de yardimci olayim
- +1 yıl
nasıl ulaştırıcam?
- +1 yıl
suraya iki dakika bir ekle göreyim silersin sonra yine
- +1 yıl
özel mesaj olarak attım ama lütfen beni üzmemek için çirkin değilsin deme daha çok üzülürüm.
- +1 yıl
Ya sen bizimle kafa mi buluyosun :) gayette düzgünsün iste.. bence senin özgüven eksikligin var tipinle alakali bir durum yok ortada.
- +1 yıl
Al işte vallahi bıktım üzmemek için söylenen yalanlardan daha çok can yakıyor haberiniz yok !
+1 yılUlan sırf şu kekoya cevap yazmak için girdim buraya. Adam hepiniz ile dalga geçmiş ama şunu da unutma amip beyinli bu kadar zamanını boşa harcayacak kadar boşsan zaten sen hepten kaybetmişsin. Millette yorum kasmış Allah'ım ne denyolar var şu memlekette gençlik ne hallere düştü yazık lan size hakkaten yazık. Bu arada evet bir erkek olarak bir mekana gitsem seni yanıma almazdım hatta seni döverdim lan çok fena döverdim çok sinir oldum lan sana.
00 YorumlaParan varsa hersey olur babamdan ornek vereyim suratina fok atsan yapismaz biri ama 4 tane imam nikahli esi var 16 tane cocugu var. yani is paraya bakiyor
00 Yorumlaolum ben antalyadayım ve cırkın erkeklere bayılırım nerdesın bakım sen hıc tuvalet terlıgıne benzeyen bırıyle tanısmadım ılgınc bı deneyım olabılır
07 Yorumla- +1 yıl
çirkin erkeklere bayılıyorsan bana kesin aşık olursun.
- +1 yıl
Merkezdeyim sigortada kapalı pazar arkasında evim. O kadar çirkin değilsin diyorsan kesinlikle dalga geçiyorsun. Hangi ortama girersem gireyim ben hep aynı kalırım.
- +1 yıl
Ayrıca aptal adam çekemiyorsan bana dayanma ihtimalin yok o zaman
- +1 yıl
Evet kararımı verdim saçları sıfıra vurup kaşları aldırıcam belki bir boka benzerim.
- +1 yıl
linki görmedin mi tanışmaya ne gerek var tipsizin tekiyim işte
tipini görmedim ama yazdıkların benzetmelerin falan iyi zeki değilim diyerek kendine haksızlık yapma.
018 Yorumla- +1 yıl
tabi canım çok zekiyim aslında
- +1 yıl
yok be şaka yapıyorum ne zekisi gerizekalının tekiyim :D
- +1 yıl
özgüvenim hiç olmadı ki kaybedeyim
- +1 yıl
Tipsizlik? aile baskısı? bunlar engel değil mi?
- +1 yıl
İnsanın özgüvene sahip olması için kendinde en ufak da olsa bişey görmesi lazım ben kendimde hiçbişey görmüyorum. Yeterli bir insan değilim.
- +1 yıl
Valla piknik tüpüne benzeyen birinin kendine güvenmesi imkansız. Gene de haklısın insan kendine biraz güvenmeli
- +1 yıl
kardeşim tutturmuşsun bir piknik tüpü. bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş. sen böyle Allah'ın sana verdiklerinin kıymetini bilmeyip sürekli piknik tüpüyüm, gerizekalının tekiyim diyip durursan gerçekten piknik tüpü de olursun geri zekalı da olursun. oraya yazmışsın bütün vaktimi oyun oynayarak geçiriyorum diye oyun oynamaktan başka hiçbir şey yazpmazsan tabi ki kendini geri zekalı hissedersin kalk hayatın için hedef belirle o hedeflerine ulaşmak için mücadele et. ulaşamazsan da en azından elimden geleni yaptım dersin.
- +1 yıl
Ben elimden geleni yaptım zaten bişey olmadığı için oyun oynuyorum evden çıkmıyorum
- +1 yıl
daha 21 yaşındasın elimden geleni yaptım diyorsun. hayatın boyunca elinden geleni yapmaya çalış. bir hedefine ulaşamadıysan kendine daha küçük ve gerçekçi başka bir hedef belirle ona ulaşmaya çalış. mücadele içinde geçir hayatını. sen iyi niyetle mücadele edersen Allah'da sana yardım eder. şöyle çirkinim böyle aptalım diye hayata küsüp evden çıkmayıp oyun oynayacaksan da ne halin varsa gör umurumda değilsin başına ne gelirse de müstehaksın.
- +1 yıl
Doğru diyorsun bana eşşek bile hak değil
- +1 yıl
ya kardeşim hala bana eşek bile hak değil falan diyorsun. bırak bu kendini acındırmayı, gariban edebiyatını ne kibirli ol ne kendini hakir gör. sen de normal birisisin işte. bu muhabbeti daha fazla uzatmaya gerek yok. tercihini sen yap hayatını mücadele ederek, bir şeyler başarmaya çalışarak mı geçireceksin yoksa daha 21 yaşında yapabileceğim herşeyi yaptım diyip. dünyadan el etek çekip vaktini kendine acıyarak ve kendini aşağılayarak mı geçireceksin. tercih senin tercihlerinin sonuçlarına da sen katlanırsın. selametle kal daha yazmayı düşünmüyorum.
- +1 yıl
Peki sağol görüşlerin için
+1 yılNasıl olduğundan çok nasıl hissettigin önemli bence piskolojik destek al ve bu düşünceleri bir an evvel aklından cıkar.
01 Yorumla- +1 yıl
psikolojik desteği sağolsun abim veriyor hergün.
+1 yılıauhahuauhahuahuauhahuhua l*n leş gibi güldüm of of "Tuvalet terliğine benziyorum desem yeridir" :D bu nedir hocam hahahahahahahaha ulan o kadar tipsizsin ki resmini bile koymamışsın özgüven desen sıfır kendini avutma hocam.
04 Yorumla- +1 yıl
Üzerine b*k sürülmüş tuvalet seramiği gibisin
- +1 yıl
Kardeş bu yorumu daha önce atsan eic seçerdim de geç kaldın be.
- +1 yıl
Canın sağolsun bro genede sağol. Kalbin güzel o yeter. Herkes sen gibi dobra ve dürüst olamıyor.
- +1 yıl
Aynen keşke herkes senin gibi dobra ve dürüst olsa. Çirkin değilsin diyorlar bir de sırf canımı yakmak için yapıyorlarmış gibi.
+1 yılKalk ve silkelen genç. sen bunu haketmiyorsun. yenilenme zamani. sigara ve oyunu bir kenara birakip toplum icine karisicak yeni ugraslar bul, koşu yap, kursa yazıl aktif ol. giyimine sacina basina özen bak nasil geliyor o özgüven:)
01 Yorumla- +1 yıl
Sagopanın bir sözü var çok hoşuma gidiyor."Lisede aynadan kaçardım yorgan altı ağlardım." aynı benim hayatım işte ben lisede de böyleydim gerçi. Özgüvenin geleceği falan yok aynadan korkan biriyim.
+1 yılBeyefendi Allah'ın yarattığına çirkin demek çok büyük bir günahtır. Üstelik şöyle düşünün, Allah yarattığını çok güzel görür. Yani güzel bakan insan güzel görür. Mutlaka karşınıza güzel bakan biri karşınıza çıkacak, sizi güzel görecektir.
07 Yorumla- +1 yıl
Allahın yarattığı her varlık güzel değil malesef. Benim imtihanım da tipsizlik işte.
- +1 yıl
Her varlık güzel. Bu dediğiniz küfre girer.
- +1 yıl
Ben kendimi beğenmiyorum insanlar da beni beğenmiyor. Demek ki her varlık güzel değil.
- +1 yıl
O sizin ve insanların hatası. Güzellik sınırını kimse belirleyemez.
- +1 yıl
Bana tipsiz demeleri onların hatalı olduğunu göstermez benim hatalı olduğumu gösterir. Bir kişinin düşüncesi değil o.
- +1 yıl
Bir yanlışı bin bir kişinin savunması onu doğru yapmaz.
- +1 yıl
Kanıtlanmış birşeyse doğru olarak kabul edilir bence fotoğrafım bunu gayet iyi kanıtlıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen harbi sorunlusun. Olum saçını fönle azcık uyu gözünün etrafındaki torbalar gitsin. Azcık Kilo ver bide şu sakalı kirli ya da sadece çenede bırak birde arada gülümse yakışıklı biri olur çıkarsın
16 Yorumla- +1 yıl
fazla kilom yok ki spor yapıyorum zaten. tavsiyelerin için sağol
Cevap sahibi+1 yılOlum harbi diyorum l*n altyapı sağlamda gece kondu gibisin bir silkin kendine gel
- +1 yıl
Gecekondu gibisin diyon sonra silkin kendine gel diyon nasıl iş? :D
Cevap sahibi+1 yılArsa sana aitse oraya binada yapılır köşkte
- +1 yıl
Benim tip kaygan zemin ne yaparsan yap yıkılır aynı gün.
Cevap sahibi+1 yılUmutsuz vakalık yapma
Bu ne kendini ezme, özgüven sıfır. Biraz kendine güven. Bana iyi geldin, sev kendini azıcık. Yoksa kimse sevmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyorsunuz özgüven gerekli tamam ama çirkin olduktan sonra özgüven isterse tavan yapsın bişey olmuyor
Tamam yakışıklı değilsin ama çok çirkin denecekte bir şeyin yok bence saçlar kaşlar biraz bozuyo ama onlarıda halledersin artık ne diyim 😄
05 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olmadığımı biliyorum zaten , çirkin olduğumu niye kabullenmiyorsunuz saçlar kaşlar gitti geri ne kaldı zaten tipsizim işte açık açık.
- +1 yıl
Ya sen beynini mi yedin tuvalet terliğine benziyorum diyince ben bunu düşünmemiştim açıkçası daha vasat bir resim bekliyordum gerçekten. Sen şu saçı düzelttir bide yardım al psikolojinin içine etmişin o seni bir kendine getirsin. Benimde kendimi beğenmediğim oluyo da sen aşmışın abi yemin ederim bak daha çirkin insanlar gördüm özgüvenleri tavan sen niye bu kadar sıkıyosun canına ya
- +1 yıl
Saçın nesini düzelteyim düz işte.
- +1 yıl
Tipsizim embesilim bir kızın beni sevme ihtimali apaçilerdeki kot pantolonlardan daha düşük bir kızın yanına sevgili diye koysalar aa yeni köpek mi aldın derler gıcık bir insanım. Ekledim.
Senin kilon kaç az sa bodye başla kiloluysa kilonu ver saç şekli bul giyim tarzını yenile doğal ol konuş
11 Yorumla- +1 yıl
Vucüt çalışıyorum kilolu değilim. Tek sıkıntım tipsizlik.
+1 yılNe ezikledin kendini be hacicavcav bu abarttığın kadar mısın acaba bunları yazacağına gizli yapsaydın ama bir foto koysaydın da biz karar verseydik nasıl olduğunu
040 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al kendin kaşındın
- +1 yıl
Abartmışsın bence yuh yani nasıl insanlar var bu kadar saymışsın bende kim bilir nasıl bir foto karşıma çıkacak kim bilir dedim ama o kadar kötü değilsin kendine haksızlık etme
- +1 yıl
Herkes üzülmeyeyim diye aynılarını söylüyor ulan biriniz de delikanlı gibi çıkıp da "tipine sıçayım senin ! " demedi ya yuh anasını satayım.
- +1 yıl
Çünkü öyle diyecek bir tipin yok olsa ben söylerdim emin ol tanımıyorum etmiyorum seni niye sòylemeyim
- +1 yıl
Valla kesin herkes içinden sövüyor bana "aq tipsizi" diye de üzülmeyeyim diye kimse söylemiyor da daha çok üzülmeme imkan yok zaten.
- +1 yıl
Sen hayatında etkisi altında kaldığın ya bir olay yaşadın ya da öylesine sõylüyorsun amaç makara diyorsun anlamış değilim ben senin hakkındaki düşüncemi sòyledim gerisi sana kalmış
- +1 yıl
Var bikaç travma. İlk okul 7. sınıfta sınıfımdan bir kız sen abinin kılı olamazsın demişti evet olamam demiştim. Haklıymış harbiden olamadım olamam da.90 gün yaz tatilinde 90 farklı kızla eve gelen bir abim var. bir de hayatında bir karşı cinsin eline bile dokunamamış ben varım. Gel de özgüven sahibi ol şimdi.
- +1 yıl
bir şey deyim mi bence bir kız olarak yanlış anlama ama kusura bakma ikiniz arasında tercih yapmak zorunda olsam sapìk abini seçeceğime seni tercih ederim daha iyi asìl abin senin tınağın olamaz bence
- +1 yıl
Kesinlikle abimi tercih ederdin o belli etmez ustadır birini ayarlamakta.
- +1 yıl
Ayrıca fazla yakışıklı hayır diyebileceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Emin ol hayır derdim ònemli olan insanlık abin gibi insanları hiç sevmem
- +1 yıl
Saklar, belli etmez diyorum ne anlıyorsun. Nerden bileceksin şimdiye kadar bin tane sevgilisi olduğunu.
- +1 yıl
o kadar sevgilisi varda saklıyor ediyor sen tertemizsen sen niye söyleyemiyon abinden hiç mi bir şey òğrenmedin tamam onun gibi yap demiyorum ama sevdiğin insana da açıl söyle yani kendini aşağılayıp durma senin ne eksiğin var ki
- +1 yıl
Benim tip eksiğim var. Abim aşırı derecede yakışıklı şimdiye kadar şunu ayarlarım dediği hiçbi kızı ayarlayamadığı olmadı. Türkiye milli voleybolcu bir kızı bile ayarlamıştı zamanında. Benim her konuda eksiğim var. Tip yok özgüven yok cesaret yok hiçbi b*k yok yani daha ne eksiğim olsun. Ben gidip açılamam cevabı belli zaten hayır diyecek ne diyecek ben olsam benim gibi biri bana teklif etse 3 gün oturur ağlarım bana böyleleri bakıyor diye.
- +1 yıl
Abimden ne kadar tipsiz olduğumu öğrendim sağolsun hiç lafını esirgemez ne düşünüyorsa söyler. Şimdi o kadar yakışıklı biri bana tipsizsin diyince kim ne dese boş yani.
- +1 yıl
bir şey deyim mi abinden nefret ettim bence abin sevilecek bir insan değil sende abinin yanında dura dura o öyle ben niye bòyleyim diye kendini ezikleyip duruyorsun biraz kendine güven yaa erkek dediğin biraz kendine güvenmeli bu ne hal yaa bence bir süre biraz arkadaş edinip abinden ayrı takılmalıdın
- +1 yıl
Abimle takılmıyorum ki adam evlendi çoluk çocuğa karıştı. Abim sevilmeyecek biri olsa evlenmezdi yengem onla. Ben demek ki erkek değilim. Arkadaş edindim de onlar da çirkin olduğumu söyleyip duruyor. Haklılar öyleyim.
- +1 yıl
Sen kendini kötüleyip durursan millette kòtüler tabi bu ben kötüyüm düşüncesini de artık kafana kim yerleStirdiyse kötü olmadığını bir türlü anlayamıyorsun abinde ne biçim abi hiç abilik yapmadı mı sana anlamadım ki
- +1 yıl
Abim mükemmel bir abi bence en azından doğruları konuşuyor. Sende tip olsaydı bir sevgilin olurdu şimdiye kadar hani var mı? yok diyebilen birisi.
- +1 yıl
Açıkçası ilginç birisin kararından neden dònmüyorsun gerçekte nasıl hiçbir kıza sormadan bu kadar kabul edilmeyeceğinden emin olabiliyorsun anlayamadım ben seni bir daha söylüyorum tipin kötü değil ama düşüncelerin kötü
- +1 yıl
Düşüncelerimi tipim sağlıyor o zaman tipim de kötü demektir ki bunu abim de söylüyor. Kızlara sormuyorum çünkü cevaplarını biliyorum. Gidip de benim tipim iyi mi sence mi diyecem ne diyecem. Utanırım diyemem ayrıca.
- +1 yıl
Tabiki de öyle demiyeceksin hiç sevdiğin bir kız olmadı mı ona çıkma teklifi falan et diyorum ben tipli miyim falan demiyeceksin tabiki de kendine biraz güven neden çevrendekilerin de seni bu kadr kötülediğini anlamadım abin neden sana bu kadar kötü bir tipin olduğunu neden söyleyip durduğunu da anlamadım hem kız seni reddederse de eder yani dünyanın sonu değil yaa korkmana da gerek yok yani alt tarafı hayır der en kòtü ihtimalle
- +1 yıl
Girip birine açılacak kadar cesaretim yok ayrıca cevabını bildiğim soruları sorup ancak kendimi kandırırım. Bu tipteki birini kimse kabul etmez.
- +1 yıl
Abimin yalan söylediğine hiç şahit olmadım tipsizsin diyorsa bir bildiği vardır o yüzden diyordur. Arkadaşlarım da çok dürüst yakışıklı çocuklar onlar da yalan söylemez herkes tipsizsin dediğine göre benim de öyle düşünmem normal değil mi?
- +1 yıl
Şindi ben yalan sòylüyorum òyle mi Allah Allah yaa sen insanların içini mi okuyorsun sanki gerçek hayatta sevdiğin kişiye sormazsan bilemezsin hem kendini kòtüleyip durma yaa sen bu halinde bòyle yapıyorsan daha ne tipler var gercekten sana inanamıyorum ya
- +1 yıl
Valla ben böyle değildim. Tip konusunda böyleydim ama düşünce konusunda böyle değildim. Ama abim sağolsun hayal dünyasından çıkıp gerçekleri yaşamamı sağladı.
- +1 yıl
Abin de neymiş yaa bence abin senin bu halini bu kadar taktığını bilmiyordur
- +1 yıl
E bilmeyecek tabi kendimi ezdirmem ona karşı haklısın abi diyip geçiyorum ama cidden haklı olmasa haklısın demezdim.
- +1 yıl
Bak bazen bazı sòzler şakasına da denilir sen biraz fazla ciddi algılamış olabilir misin
- +1 yıl
şaka bir kere yapılır 2 kere yapılır abim ben bildim bileli tipsizliğimi yüzüme vuruyor.
- +1 yıl
Bak arkadaşım abine bir şey demiyorum senin de artık şaka yaptığını düşünüyorum bir insan kendini bu kadar kötüleyemez galiba bir kız olarak tipin kötü değil diyorum daha da bir şey demiyorum umarım yakında düşüncelerin değişir
- +1 yıl
Keşke şaka yapıyor olsaydım tipim kötü.
- +1 yıl
Ne kadar tip meraklısı bir insanmışsın bu dünyada şükretmemiz gereken ne kadar çok şey var aslında bir şeye takıp kalama idare eder bir tipin var işte hem ailemizin olması ve artık òzelliklerini bilmiyorum sayabileceğim ama en azından elimiz kolumuz var yaa şükretmesini bilmek gerek ben bir kere alerji oldum Allahım yüzüm nasıl şişti benim eski halim ne kadar güzelmiş ben ne kadar güzel bir insanmışım dedirtiyor insana 3 saat hatta akşama kadar ağladım bir de gòzlerim şişti çok kötü bir gündü ama tabi sonra ilaç falan içtim şimdi §ükür tabi öyle bir şey yok ama insan elindekini kaybedince daha çok anlıyor aslında çok şanslı insanlarız :)
- +1 yıl
Hergün sana tipsizsin diyen insanlar olmadığından bu kadar rahat konuşuyorsun. Doğru diyorsun şükretmemiz lazım. Ben de insanlara benim gibi olmadığı için şükrettiriyorum.
- +1 yıl
Kimseye aldırma ya sen ne hissediyorsun o önemli bu kadar kötü hissedecek bir §ey yok bence saçma şeyler konuşma başkasının söylediğini bu kadar kafana takmamalısın her insan mutlaka kendini biraz beğenmelidir eminim ki sende aslındabu dediklerinin tersini düşünüyorsun ama çevreden dolayı böylesin
- +1 yıl
https://twitter.com/bedribeygin1 https://www.facebook.com/bedri.beygin.7 piknik tüpüne benzemiyor muyum şimdi?
- +1 yıl
Allahım çok güldüm yaa piknik tüpünün facende falan ne işi var acaba :)
- +1 yıl
insanları daha fazla tipimle rahatsız etmeyeyim diye.
- +1 yıl
Bak herkes muhteşem değil düşüncelwrini değiştirmelisin bu sayede davranışların ve duruşun tepkilerin giynişin her şey değişir o insanların davranışları düşünceleri de değişir
- +1 yıl
Piknik tüpü candır boşver
Kardeş sen tipini boşver. Beynini değiştir. Kizlar siraya girer. Bir abi tavsiyesi.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben o abi tavsiyesini öz abimden aldım zaten sağol
- +1 yıl
Hem tipsiz hem gerizekalıyım dedim zaten. Ama sorun kesinlikle tipimde
işte bu ben kendimi bire bir gördüm. şimdi bir sevgilim olsa yine kendi kompleksim yüzünden ben ayrılırım :((
07 Yorumla- +1 yıl
daha önce olmadı mı?
- +1 yıl
Demek ki benden yakışıklısın kardeş başka diyecek bişey yok.
- +1 yıl
en azından bişeyler yaşamışsın kardeş ben hiçbişey yaşamadım o daha mı iyi
- +1 yıl
Yalnızlıktan iyi olduğuna eminim kardeşim
Boylesine kotu niteledigin halini cok merak ettim resim atamaz misin?
09 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg atıyım yavrum onu da atıyım
- +1 yıl
Sen bişey demedin ki. Çirkin değilsin dersen inanmam zaten.
- +1 yıl
Saç stilimde ne var vallahi anlamış değilim tip b*k tamam anladım da gördüğüm bütün erkeklerde aynı saç stili var. Bütün sorun saç mı yani
- +1 yıl
Önemsiyorum ben insanların düşüncelerini takmasam zaten bu durumda olmazdım. Saçın nesi var söyle değiştireyim ona göre
- +1 yıl
Bence de yakışmıyor.
Ben de sendenim dostum, kör biri gelip seni sevinceye kadar bekle:D Konu dışı ama çok iyi yazmışsın be. Böyle yazmaya devam etmelisin bence😊Bravo...
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim.
+1 yılergen ergen konuşma len, yakışıklı çocuksun işte. sosyalleş, tek sorun bu
09 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olsaydım şimdiye kadar bir sevgilim olurdu olmadığına göre değilim.
- +1 yıl
olay güzellik değil bunu anlaman biraz zamn alcak ama olcak telaş yapma genç
- +1 yıl
Yakışıklısın'dan olay güzellik değil'e dönüş yaptık güzel birazdan tipsizsin dersin ben de mutlu olurum sen de içinde sakladığın gerçeği söylediğin için mutlu olurusn
- +1 yıl
güzelle yakışıklısını kastettim. fakat çekici değilsin çünkü bir ezik bakmışsın flaşa bile. kendini ağırdan satan özgüvensizlerdensin. arada özgüvenin gelir gibi oluyordur gider gibi oluyodur ardından çabucak
- +1 yıl
Yoo hayatımda hiçbi konuda kendime güvenemedim. Ben normal fotoğraf çektim ezik baktığımı bilmiyordum bunu da öğrendiğim iyi oldu.
- +1 yıl
dik dur, yavaş sakin yürü, başını eğme, insanların gözlerinin taaa içine bak. gülümse. sesin titremesin düşünemeden konuşma serin kanlı ol heycan yapma.. bunlar çok cool yapar seni çekici gelirsin. gerisini boşver. tipsiz bile olsaydın bunlarla beraber giyim kuşamda zevkliysen zaten kız arkadaşsız bir günün geçmez
- +1 yıl
Hiçkimse benim gibi bir arkadaşı olsun istemez.
- +1 yıl
evet bu halinle.. son mesajım sıkıldım
- +1 yıl
Bu halin derken tipsizliğimi kast ediyorsan zaten ondan yakınıyorum
+1 yılböle düşünmemelisin. sen Allah'ın kendi ruhundan üflediği bir varlıksın. kendine değer vermessen kimse vermez
05 Yorumla- +1 yıl
Aşırı derecede tipsiz olmasam kendime değer verirdim.
- +1 yıl
ozaman değişik bişiler yap kendine. spora yazıl yüzüne maske al ama en kalıcısı namazla yüzün nurlanır , güzelleşirsin ve rahatlarsın
- +1 yıl
Yüzüme maske alayım nasıl bir maske?
- +1 yıl
yüz maskesi peeling vs vs
- +1 yıl
Onu da denedim de eşeğe altın semer vursan altın semer gene altın semer ya o hesap bir değişiklik olmadı
+1 yılAnnenle konuş bu konuyu. Kaşlarını hafif düzeltsin o bilir oğluna yakışanı. Saçınıda değiştir yüzün güzelmiş gözler burın dudaklar sempatik ve çekicisin ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Annem de çirkin olduğumu kabul ediyor. Konuştum kaşlarımı al desem sen top musun der. Saç kötü, kaş kötü geriye ne kaldı ki. Tipsizsin demiyor da kaş kötü saç kötü diyor. O da güzel bir yöntemmiş.
bence tipinden bahsetmek yerine aptallığından bahset.
04 Yorumla- +1 yıl
Söyledim ya embesilim diye. Hem tipsiz hem embesilim
- +1 yıl
Kız düşürmek için burayı kullanmıyorum. https://twitter.com/bedribeygin1 al bak twitlerime anlarsın sadece burada böyle olmadığımı rol yapmadığımı. İyi olduğunun diyor hala. Ya arkadaş benim yanımda abime 20 tane kız teklif etti bana niye hiçbi tane gelip de böyle bişey demedi madem iyiyim ya. Hiç bir kız benim kadar çirkin biriyle takılmak istemez.
- +1 yıl
bende seni cidden kötü zannettim. allah cezanı vermesin. senin tek problemin özgüvenin ahbap.
08 Yorumla- +1 yıl
Allah cezamı vermiş zaten tek sorunum o değil. Özgüvenim yok olsa da bir işe yaramaz bu tiple , tip yok, zeka yok, tecrübe yok.
- +1 yıl
Valla o dediğini yıllar önce de yaptım da bişey göremedim. Gördüğüm tek şey abimin etrafında pervane olmuş kızlardı
- +1 yıl
21 yaşındayım.
- +1 yıl
bunun yaşla ne ilgisi var?
- +1 yıl
Aklı kullansam ne olucak tip olmadığı sürece.
+1 yıltipsizliğin sadece sigara ve o saçma sapan oyunlardan
03 Yorumla- +1 yıl
yoo sigara içmiyorken oyun oynamıyorken de tipsizdim arkadaşlarım gene aynısını düşünüyordu hala da aynısını düşünüyorlar demek ki oyun ve sigarayla alakası yok.
- +1 yıl
arkadaşların seni kıskanıyo demek
- +1 yıl
Ya bırak allah aşkına hepsinin kız arkadaşı var mutlular neyimi kıskanacaklar da tipsizsin diyecekler.
Allah aşkına çok merak ettim seni bir insan kendini bu kadar mı kötüler?
06 Yorumla- +1 yıl
merak etme bombok bir tipim var.
- +1 yıl
Tipsizlik sorunum var tipsizlik sorunum olmasa ben de bayılmıyorum herhalde asosyal olmaya.
- +1 yıl
O zaman acilen bir göz doktoruna görün.
ne tipsiz insanlar var özgüvenleri tavan yaptığı için kimseyi beğenmeyip peşinden bir sürü kız koşturan. sen işini bilmiyosun bence :)
11 Yorumla- +1 yıl
evet bilmiyorum azcık tip olsaydı bilirdim.
+1 yılEgosunu tatmin etmeye calisan birisin gozumde okulumda basi yuzu yanmis insan sen olsaydin keske o zamanda boyle konusabilir miydin?
04 Yorumla- +1 yıl
he kardeş he egomu tatmin etmeye çalışıyorum. Aslında hergün başka bir kızla takılıyorum herkes bana hasta. Çok yakışıklıyım.
- +1 yıl
Bende bir zamanlar bu dusuncelerden gectim got kaldirmaktan baska birseye yaramadi kendine guvensizligini bu yolla tamamlamaya calisiyorsun.
- +1 yıl
Öyle bir amacım yok. Sorunu düzeltmeden özgüvenim gelmez zaten meraklanma o konuda
- +1 yıl
Ozguvenin yoksa sorunu nasil cozuceksin şu an en buyuk sorun kendine guvensizligin bunu hallet gerisi gelir.
kendinle barışık olmayı dene ayrı saç sitilini değiştirebilirsin yüzüne makseler yapabilrsin spora gidebilrsin kendinde farklılık yaratabilrsin
04 Yorumla- +1 yıl
Spor yapıyorum zaten. Saçlarım kısa tipsizim kendimde ne değişiklik yaparsam yapayım tipi değiştiremem asıl değişmesi gereken şey tipim.
- +1 yıl
Atayım da gece gece iyi bir gül.
bir fotoğraf atsanda tipini gorsek ona göre yorum yapsak eminim sandğn kadar tipsiz değilsndr bnden bile yakisiklsndr
06 Yorumla- +1 yıl
Daha önce kız arkadaşın oldu mu?
- +1 yıl
Demek ki benden yakışıklısın. Nerden baksan benden 1 tane daha fazla sevgilin olmuş.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg aha bu da fotoğrafım
- +1 yıl
Benden 10 kat daha tipsiz arkadasım şu an playboy gibi her hafta baska bir kızla takılıyo ama bir kere bile senin düşündüğün gibi düşünmedim bu arada tipin berbat falan da değil saçlara bir şekil ver kilolu gibide gözükmuyosun fazla pahalı değil bir spor salonuna basla yaza kadar fiziğin az çok düzelsin sakallarnda gayet iyi sosyalleşmeye calış kurslara git durumum iyi değil diyosanda fazla zorlanmıcağın bir işe başla belki orda bir çevre yaparsın ama oturduğun yerden kendine ben tipsizin tekiyim kimse beni beğenmiyo diye düşünüp evde durursan ömrünün sonuna kadar o şekdle yaşarsın
- +1 yıl
ömrüm boyunca o şekilde yaşamadım sosyalleşeyim dedim olmadı. Aralarına kabul etmiyorlar malesef :D
+1 yılİsyandır bu isyan, Allah affetmez böyle birşeyi. Tövbe et, saçmalamayı kes.
01 Yorumla- +1 yıl
Yoo isyan etmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBro benim tipim iyidir eve gelen her misafir ovguler yagdirir... gel gor ki sevgilim yok su an. kizlarla bakisiyorum ama gidip acilamiyorum elimden ucup gidiyorlar. sonuc senle ayni gibi yani
01 Yorumla- +1 yıl
E yani aynı gibi ama benimki biraz daha acıklı. Herkes tipsizsin diyorken ben açılmak istesem de açılamam. Senin gene bir ihtimalin var yakışıklıysan
kardeşim senin tipini sikmiyimde ben senin öz güvenini sikim bir insan bu kadar özgüvensiz olamaz l*n benim tipi görsen haline şükredersin bazen bradpitt hissettiğim oluyor bu kadar insana yalancı muamelesi yapmaktan vazgeç
04 Yorumla- +1 yıl
Ya kardeş o fotoğrafa bakıp da tipsiz değilsin diyenlere yalancı demiyim de ne diyim allah aşkına benim abime gözümün önünde 20 kız teklif etmiştir toplam. Yaz tatilinde 90 gün vardı 90 farklı kızla eve geldiğini hatırlıyorum. Bunun sırrı ne dediğimde "ben senin kadar tipsiz değilim " diyor. Şimdi bana bugüne kadar kimse teklif etmemiş. Kimse benden hoşlanmamış. Onun dediğine mi inanayım sizin dediğinize mi?
- +1 yıl
Vay be kızı güldürdün kardeş helal olsun ne diyim. imreniyorum senin gibilere.
Bende aynı senın gibi düşünüyorum peki tipinle dalga geçen var mı?
05 Yorumla- +1 yıl
Çoook valla tanıdığım herkes dalga geçiyor annem hariç. Annem de hala bir kız arkadaş bekliyor benden anne diyorum tipimi görmüyorsan gözlük alayım ne kız arkadaşı diyorum ne var tipinde diyor.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/04DkdZ.jpg al bak özgüven olsa da bir işe yaramayacağını gör.
- +1 yıl
E ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye.
- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat