Bu benim. Öyle bir kişiliğim. Of.
Erkekler beni tanidiktan sonra kaçıyor :( ?
Bu benim. Öyle bir kişiliğim. Of.
Canım benim ilk ewela hatalrını görmelisin.. Şunu unutma hatayı görmek düzeltmenin yarısıdır.. Karakter değişir.. Tarihten bunun bir çok örneği var.. Seni tanımıyorum tanısaydım şayet şu özelliklerini düzelt derdim.. Sivri dilliyim demiştin.. Emin ol hiçkimse sevmez sivri dilli insanları.. Her sey her yerde söylenmez.. Her sey herkese söylenmez.. Yerine göre davranmak gerekir.. Yerine göre sert, yerine göre sakin olmalısın.. Ayrıca sivri dilliliğinden empati yaparak kurtulabilirsin.. Sivri dilli olan insanlar otoriter ve dominanttır.. Hep benim istediğim olsun isterler.. Sen öyle misin bilmiyorum.. Ama dediğim gibi karakter değişir..
Pek ümitli degilim :(
Öncelikle eig için tesekkür ederim.. Emin ol hepimiz değişiyoruz.. İçe kapanık insan zaman içinde dışa dönük sosyal olabiliyor.. Halbuki ne kadar zor bir sey içe kapanıkken dışa dönük olabilmek.. Herkes değişiyor.. Sende değişirsin inanır ve çabalarsan eğer.. Ama bunun için zamana ihtiyacın var.. Çünkü bir anda değişebilmen mümkün değil.. Zamanla olur.. Ama değişeyim derken asla kendin olmaktan vazgeçme.. Hepimizin kötü özellikleri var.. Önemli olan bu kötü özellikleri tamamen yok etmek değil daha aza indirgeyebilmek.. Tabiki tamamen uysal olunmaz.. Yerine göre ağır konuşmasını bilmekde gerekir.. Kendi haklarını savunmak için bu şart ama dediğim gibi yerine göre.. Sen lüzumundan fazla sert olursan eğer, etrafında insan kalmaz.. Ama ben inanıyorum değişirsin :)
Umarim ortayi tutturabilirim. Brn teşekkür ederim
İlk başta her huyunu suyunu bilemezsin ya. İlk tanıdığında sana harika gibi gelen bir kişinin saçma sapan huyları çıkar soğursun. Kendini düzeltmeye bak bu konuda bir dediğini, yaptığını iki kere düşün.
Isim zor benim
Hem farkimda olup hemde devam ediyorsun gibi bir izlenime kapıldım ben yazidiklarindan. Sen nasil düzeltirim diye sormuşsun evet ama bence duzeltemezsin en azindan kendi başına yani. O yüzden bence bir psikologla görüş madem hayatini bu derece etkiliyor o sana yardimci olur. Bunu soyleme nedenim psikolojide anlattigin tip davranislarin nedenleri vardir biraz uzun bir konu aciklayamiycam o nedenlere ulaşip keşfetmeden çözemezsin zaten problemi.
Ben de psikoloji okuyacağım. Sorunu ogrene ogrene bulurum belki
sen cevabını vermişsin.. sivri dilli olduğun için.. asabisin en ufak bir şeye parlayı veriyorsan.. erkkekleri bırak hem cinslerinde muhtemelen aynıdır.. .
yapacağın hatanı sende farkındasın, hoş görülü ol, sıkıntılı durumda karşındakinide dinle, parlayıp sinirlenme. bardağın dolu tarafını gör.. mutlu ol.. bunudsa güler yüzlü ve sıcak kanlılığını göstererek karşıya yansıtırsın.. :)
Her şey güzel giderken bir laf bu aşamada batiriyor her şeyi işte
Çalışıyorum
Cevap
84Cevap
Erkekler ;
- İnat, hep benim dediğim olacak, somurtkan, sinirli... kızlarla ne kadar güzel olursa olsun olmak istemezler mesela
Düzelmen için yaptığın hataları bilmen ve onları düzeltmen lazım.
Ve inanıyorum ki, zor değil.
Somurtkan değil ama öyle binkizim
" gerçekten çok yoruldum ben " çocuğun içinden gelmiş burdan hissettim ya neler Yaşadı acaba garibim. Bayanın hanım hanımcık kibar ağzı temiz iyi olanı makbuldur bence kendine çeki düzen ver.
Ağzım temiz benim de ama biraz kontrolcüyüm. Dedigim olsun istiyorum.
Esitlikciyim. Erkeklerin lafiyla hareket etmem
Otoriteye karşiyim.
linkteki sorunda cok iddiali duruyorsun yani birazda alcak gonullu olman lazim hep kontrol bende olsun olmaz yani sen cekilmez birine benziyorsun birak sevgiliyi is arkadasi bile olmak istemezdim ben seninle
Arkadaş olarak aksine çok iyiyim. Aslinda o zaman bile herkes benim dediğimi yapar.
Küçükken de boyleydim. Liderlik bende olurdu
ilginc iki farkli kisilik gibi ikizler burcu olduguna eminim :))) liderlik bilemiyorum bayanlar hep kendini liderim sanar ama iş kitlemek kontrol etmek vs degil işe vizyon katmaktir liderlik bence
Kitlemek falan cok sacma. Asla olmaz öyle şeyler.
Evet ikizlerim
bilmiyorum siz farkli olabilirsiniz ben genele soyledim benim calistigim bayanlar genelde boyleydi. benle ayni sevideki bile bana kitlemeye calisirdi sinra mudurler evet hanim efendi hakli sen yap hep onlar hakli olur biz yirtiniriz inlarda marmarise tatile gider bayanlara karsi pozitif ayrim is ortaminda cok yuksek kız dogsaydim diyesim geliyor arada
Hahahh :D az biraz da biz ayricalikli olalim
ne az birazi fulll ayricalik umursamiyorum ki fark etmez :D
Bu sorun bendede var ama ben kendmi tutabiliorum artık Gerçi yine patlak verio ama bnce o an konuyu değiştir ya da laf solemeden hissettir yoksa evde kalirsin:)))
Evett sanirim kalcam
sevgilinin sana yapmasını istemediğin davranışları sende ona sergileme sonra takılın gezin ne problem ediyorsun bu kadar rahat ol
Kavga ettigimiz zaman aşırı sinirleniyorum ve o sinirimi onun kalbini kirark çıkarıyorum
kendinde yanlış olduğunu düşündüğün şeyler varsa onları düzeltmeyi dene derim, zaten niye kavga ederler onuda anlamıyorum , bira iç gez seviş..
Demek ki kendini beğenmiş büyük gören birisin insanları demek ki hor görüyorsun ve senden uzaklaiyirlar kendine çeki düzen ver dikkat et
Bana normal geliyor valla anlamadım
Demek ki başkasına normal gelmiyor güzelliğin demek ki bir önemi yok çevredeki erkekler için
Guzel olmasam hiç yanaşmazlardi
Cirkinlerede yaklaşıyorlar hatırlatırim
Çevremdeki erkekler oyle degil.
Anket yapabilirsiniz giden sevgililere.
Çıkan sonuca göre kendinizde bir şeyleri düzeltin.
En sağlıklısı bu.
Hahha. Son giden biraz empati diyerek gitti
Ya bırak ya. Soruyu okuduğuma bin pişman oldum. Hemen çıkıyorum.
( imza; hiç tanışmadan kaçan erkek)
ooo @pınar8906 sağ gösterdin, sol vurdun bea ))
Ne sacmaliyosun
Salaklık yapmayacaksın o zaman. Cevabı kendin vermişsin. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg
senden kaçma olayı değil senin fiziki görünüşüne bakarak çıkıyolardır ama kafa uyumu yoktur bu da haliyle sıkar tabi ilişkiler karşılıklı hoşgörü ile yürür
Heralde ondan
Kendini hic bozma bence senin özün bu. kabullencek adam böle kabullenmeli. zaten degisemezsin. ayricada dogrulari solemek halk arasinda nekadar patavatsiz densede bence hic ole degil. dogru yoldasin yola devam... Hic uzulme ;)
Bencede
sen düzelemezsin o huyun bir kere.
bu huyunu beğenen birisi çıkar elbette.
güzel olmak önemli tamam ama bunlar daha önemli yani.
garip geliyor bir erkeğin kızı çekemeyip ayrılması da. genelde erkekler sapıklık yaparlar kızlar ayrılır.
Ya benim çevremddki erkekler yoklukta falan değil. Kiz çok etraflarinda
İkizler mi aman Allahımmmm. Bana uzak Allah yakın olsun. Senin hakkından ancak kişiliği oturmuş bir aslan gelir. Ya da kılıbık birini bulursun her dediğin olur.
Ikizler burcunu kimse sevmiyor
İki yol var. Bu huyunu değiştirebilecek maço bir aslan veya senin sözünden çıkmayan mıymıntı bir erkekimsi.
Boşver ya mutluluğu sende bulan senindir gerisi misafir...
Ya 1 senelik sevgilim nasıl aşikti bir gör.
Sonra dayanamadi çocuk
Erkekler trip atan kızları sevmiyor. net :D
Trip atma değil. Laf söz dinlemem. Baskinim birazda. Dedigim. dedik
o ayrı o senin kişiliğin öyle kabul ececekler sen bir tek onlara karşı değil bütün herkese karşı öylesin bunu yadırgamamalılar.
Aynen. Arkadaş olarak çok iyiyim. Aranilan kişiyimdir ama ikili iliskiyi beceremiyorumf
O zaman senin yapacağın ilişkiye başlamadan önce bunları dile getirmen karşındaki kişiye gidecek olan önceden gitsin sonradan acı çekme.
Haklısın.
:D :D ne güzel kişiliğin varmış. Kesin çok güzel birisin bu huyuna rağmen sana bakıyorlarsa
Sagol ya :/
Çok samimi konuşma sevgilinde olsa dahi cıvıtmamaya çalış.
Oyle yapiyorum zaten
Sorununu sen benden daha iyi biliyorsun bence herkes kendinin doktorudur kendin çözmeye yeterince uğraşmamışsındır birde sana şöyle bir tavsiye vereyim kendini değiştirmeye çalışma boşa zaman kaybedersin neysen o bunu kabul ettiğinde daha sıcak karşılanacaksın ;)
Hep neysem o davrandim sonuç ortada
Herkes seni sevicek diye bir durum söz konusu değil ama öyle düşünmemelisin. Sevenlerinde olmicak sevmeyenlerinde pozitif bir insansan sevenin daha çok olur negatifsen sevmeyenin fazla olur ama illaki sana ısınan insanlar vardır yani insanların yaptıklarını kafana takmaya değer mi kendi hayatını zehir ediyorsun salıver gitsin akışına bırak her şeyi hiç bir şey düşünme geçmişi sil at rahatlarsın :)
Insanlara dogrulari söylüyorum kaldiramiyorlar...
Çokta açık konuşmamakta fayda var biraz dikkatli ol çekemeyen çok olur ama sende bir sorun oldugundan değil sorunu kendine görme
Üstüme yıkıp gidiyorlar suçu napim
O zaman tabi sesini fazlasıyla çıkar yoksa ezik durumuna düşersin
Bence birazda kendini karsi tarafin yerine koyarak onu anlamaya calismalisin. ama denetimci olman hosuma gitti...
Denetimci derken
Asagidaki yorumunda oyle demissin...
Baskin dedim
Tamam oda benzer sayilir...
ılgınc ne ola kı :D hayır ben koç kadının en sıvrı dıllısını cektım :) bence elemanlarda var bır ozguven eksıklıgı veya sen dırek kopartıp atma taraftarısın
Bilmiyorum.
Evet
bir kere benden iyi olduğunu nerden biliyorsun? Hepsini geçtim, sözümü dinlemeyen kız dünya güzeli de olsa yol veririm. En nefret ettiğim şeydir. Kadın, kadınlığını bilmeli.
Yok ya? Adam olan söz geçirmeye calismaz zaten. Babam misin annem. misin?
Adam olan mı? Kızım tamam uzatma aramızda bişey yok bizim kendine gel. Fikrimizi sordun, söyledik. Uzatma.
Feminist yanimi ortaya çikarma.
S. eninle birlikte olacak kizin aklina yanarim. Kontrol edilmeyi seven.. bir kukla..
Yav he he.. He..
Daha anlayışlı kızlar varken niye seninle zorlasınlar ki kendilerini, ve çok üstün bir yanın da olmadığına göre diğer kızlardan gayet doğal bir durum senden uzaklaşmaları.
Guzelim
Guzel olmasam 190 boyunda yakışıklı basketci kasli zengin her kizin peşinde olduğu cocuk benimle konusmak istemezdi
sivri dilliyim demek
iliskinin bitme sebebi cogu zaman :)
yapcak bisi yok
Hatalarından ders almayı öğrenmen lazım davranışlarına dikkat et
"Bir lafimla en sakin insani bile delirte bilirim. Çileden çikar"
çeneyi tutmak lazım.
Kavga ederken mesela aşırı kirici olurum.
Eski sevgilimle kavga ederken senin neyini sevdim zaten hiç anlamadim demiştim
Ya deme öyle aglicam sinirden artik yemin ederim ya.
Evet guncellemedeki benim..
Bu defa çalıştım ama olmadi.
Tamam tut ki senle sevgili olduk (olmaz ama oldu diyelim ;) )
"Ilişkide asla sizin dediklerinizi yapmayan. Erkek arkadaslarina karişilmasini istemeyen.
muduruyle fotograflarini sosyal medyadan paylaşan.
Özgürlugune duşkun ve kisitlamaya gelmeyen.
Kendini düşünen. "
müdürle poz erkekse o müdür bir daha resim çektirmez ki kıskanırım ve acısını pis çıkartırım.
"Ilişkide asla sizin dediklerinizi yapmayan. Erkek arkadaslarina karişilmasini istemeyen." bir kere izin veririm ama ikincide def ederim. g*vat mıyım la ben. Erkek arkadaşlarına karışmayacakmışım. Oldu. Hem dediklerimide yapmayacak. Ne güzel İstanbul be.
"Özgürlugune duşkun ve kisitlamaya gelmeyen.":
Bende özgürüm ve kısıtlamadan nefret ederim ama ilişkilerde ister istemez kısıtlama olur. Anlaşmak lazım.
"Kendini düşünen.":
bu işi bozan şey işte asıl işi bu bozuyor. Bencillik, egoist, ne ararsan doğurur bu. Bu kadarı fazla bir erkek için. En kılıbık erkeği bile bıktırırsın.
Müdür genç bir erkekti.
Neyse ya boyleyim ben napiyim
herşeyi daha anlayışla karşılayabilirsin mesela veya bu huyundan vazgeçmeye bak
Salak gibi...
Bunu kaçanlara sormak lazım, naaaptıysn napıyorsan artik :))
Kavga ediyoruz işte sonrada konusmuyoruz
ne için kavga ediyorsunuz o noktaya gelene kadarki süreç vs de önemli, dilim sivri diyorsun mesela ne diyosun sivri?
Ya tek bir lafımla çileden çikarttim sakin adamı. Kizdi işte.
Eee sana müstahak o zaman kal böyle dımdızlak :D
sivri dilliymiş
Sagol ya
hadi beni delirt bakalım illah tanışmamız lazım değil o kadar iddalıysan tanımadan da yapabilirsin
Başkası olma kendin ol , böyle çok daha güzelsin, ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin. Değişme böyle kal :)
Evde de kalayim
Bulursun deme öyle bu yönün değişmez baskın olmayı seviyorsun, sadece yeri geldiğinde alttan almayı bilen taraf olman lazım
Aynen. Baskinim biraz
Sana senden daha dominant biri lazım
Benim kadar olsa yeter.
Çok dominant olursa cok kavga çıkar çünkü kendi bildigimden sasmam
beni taniyan kizlarda kaciyo sanirim tipimize gore hareket etmiyoruz :)
Heralde
Bende senin aynınım, o yüzden pek sevilmiyorum, birkaç arkadaş oğlum vazgeç şu huyundan, yakışıklı adamsın ancak ister istemez sinirli ve fevrisin falan dedi,
Bende nasıl düzeleceğimi bilmiyorum.
En nefret ettigim erkek tipi
Düzelmek istiyorum ancak bakalım.
Erkeklerin senden kaçmasının nedeni de açık sözlülüğün galiba.
Aynen
Okulunda bir rehber hocasına başvursan?
Fazla naz aşık usandırır çirkeflik yapma sende. az sabret dikkat et sözlerine. hanımcık ol biraz
Olmuyo
neden olmuyor? bir örnek var anlat. Mesela ne diyorsunda kulahlar değişiyor?
Açıkcası Böyle bir kadınla ilişki uzun sürmez evlilik gibi.. sadece cinsel ilişkimiz olur o kadar, ilerisi olmaz.
Sağolun ya
Yaw delimsin divane mi?
Hangi erkek izin verir müdürünle foto çekinip paylaşmana? hayırdır kim ki o baban mı dayın mı amcanmı? aranızdaki bağ ne ki? der erkek.
Söz dinlemeyen kızı ne yapsın erkek? bu gün işten sonra direk eve git diyorsa gideceksin. işten çıkınca haber ver diyorsa haber edeceksin. Anlaşılan sen hiç sevememişsin ki böylesin.
Sevgi sorumluk ister emek ister. sen hangisini yapıyorsun? emek veriyormusun bunlarla ilgili ne kadar ilgilisin.
Kusura bakma ama kadın dediğin sahiplenir sahiplenilir. Erkek dediğin sahiplenr. sahiplenmek ister. sen kılıbık erkek armaya bak sana en uygunları odur.
Eşya değiliz biz sahiplenilelim.
Haber vermek için vermem. Ararim konusuruz eve gidiyorum derim. Bana evet hemen diyemez.
Müdür de yavşak çıktı zaten. Asiliyo bildigin
İnsanalara kanındaan olanlar asılıyor müdürün mü asılmıycak. evli değilmi b u müdürün karısı nasıl izin veriyor? Kendi tarafından düşün erkeğin yanındaki sekreterle iş arkadaşarı ile foto çekip koyuyor face twt falan. Aynı mı karşılarsın
Evli degil ya genç mudur 6 yas falan buyuk
ooo o zman asılamamsı muhtemel bile değil. Ama dediğim gibi sen kılıbık birini bul. Müdür hiç olmaz. Oda yönetmek ister. ki müdürlüğünden gelen bişey. işindende olursun sonra. Ya hanımcık olup söz dinlemeye çalışırsın ya da kılıbık bir erkek bulmaya çalışırsın.
:))) emin ol huyun değişmez fakat seni nasıl yumuşatabileceğimi biliyorum sanki :D
Nasil
Kalp kirarim dedigim olsun isterim falan
Tatlı dilli olmak çok önemli. Güzellik zaten ilk bakışta önem taşır. Sonrası kişiliğin muhabbetin önemli.
Aynen ben bunu anladim.
Senin düzelmen ancak psikolojik destek almakla çözülür ve senin gibi biriyle benimde işim olmaz
Niye ya
İnsanlara nasıl davranacağını bilmediğin için sen sen ol karşındakinin insan olduğunu unutma insanların kalbini gereksiz yere kırmamaya özen göster güzellik geçici sonuçta
Elimde olsa...
Bak sana hasta gözüyle bakmıyorum ama gerçekten karakterinde sorun var bence psikolojik destek almalısın
Hmm.
Hımm Yaa
Sivri dilliysen kalp kırarsın çekilmez olursun git bir tedavi ol
Aynen çok kalp kiriyorum
kırdıgın kalplerden bir gökdelen dikersin
bide ben tanıyım bakayım seni o dilini ne yapıyorum
Sapik
ben ne dedimki şimdi yaa
Hatanin kendinde oldugunu dusunerek yipratma kendini. yazik gencligine
Ya çok haklısın. Topu bana atip gidiyorlar. Bende öyle boyle diye düşünüp duruyorum
:) hakliyim tabii
yaptıklarından bahsetsen daha kolay anlayabilirdik :)
Ya bana normal geliyor işte.
Son konustugum erkekte sivri dilli davrandim. Oda işteyim çalışıyorum biraz empati falan dedi.
Sonra tartiştik daha da konusmayacagiz
zaten normal olarak anlatımından belli. ama bilemiyorum duygusuz olabilirsin.
Belki de..
huylu huyundan vazgeçmez ama doğru aşkı ilerde başkasıyla bulabilirsin bol şans ;)
bilmiyorum neyin varn tanımadan olmaz böyle bir spruyla daha önce karşılaştım kızı tanıdık gercektende erkekleri kacırır cinstendi sen o olmayasın sakın
Nasil bir kizdi söyle
Ne sacmaliyosun ya? Alakam yok
ben o kız için demiştim o kız senmisin yuoksa?
Sus ya
arkadaşım noldu şimdi sen o başka kızı sordun
o kız senmisin cevap veririmisin?
Belkide sivri dilli değil çok dırdırcı ve tripcan birisinizdir
Hayir
Zorun ne ozman :)
İnsanların kalbini kırmayı sevme kalbin körerir.
Sinirlenince istemsiz oluyo
Ahhh ahhhh benden duymus olma ama sen siyirmissin :D
Yooo
O zaman napcaksin fazla sinirli olma karsindaki insani kirma
sen söylemişsin zaten sakar ve sivri dil ikiside bir arada hiç çekilmez
Hmmm
Bende senin gibi birisini arıyorum biliyomusun? Ama bulamıyorum sen benş delirtemezsin iste :D
Sen oyle san
Ben ne kızlar gördüm neler neler merak etme bana hiç bir şey olmaz tam tersi ben delirtirim :D
seni gayet iyi anlıyorum benim yanıma dişi sinek bile yaklaşmıyo ya :(
Ne alaka benim dururumla
Kişiliğini okudum angelina olsan katlanmam en fazla tek gecelik
Ergenliği atlatmakla başlayabilirsin.
Ergen değilim emin ol.
Yok ben eminim.
Direk yurtdışına kaçıyorsa sorun büyük...
kendin demişsin salaklık yapıyorum diye.
Salaklik yazmadim
Ama bir hafta falan konuşuyoruz. Sonra bir 'salaklik' yapıyorum onlarda gidiyor.
Eminmisin?
Yurugit piyanonu cal sen hadi
Odunsundur ayar vericisindir.
Evet biraz baskinım.
Sivri dilliyim biraz ondan mi
olay bitmiştir.
merak etme yavrum ben senin icabına bakıcam...
Yurug
xsfsfsdfsdfsdfsd
şımarık birisin anlaşılan
Eski sevgilim öyle demişti
Sağol
Her davulın tokmağı vardır merak etme
Niye davul oldum ki şimdi
Başka uygun bir söz bulamadım
güzel söz bu kıza ancak bu yakışır ama tokmak bile kaçar
Senin işini tavuk işine benzettim
Tavuk işi?
istediğin gibi davran. kafana takma relax
Evde kaliyim sonra
daha yaşın kaç ki evde kalasın.
20 ama kişilik degismez sonuçta
benimde 20. ben yalnız ölecem galiba -.-
düzelme hep böyle kal
Niye
benide burada taniyan kaciyor :))
Niye haha
Ben döverim valla öyle kızı ;)
Şakası bilr hoş değil
Şaka değil öyle birini dövebilirim bu kadar burnu havada olmasını ve dünya kendi etrafında dönüyomuş gibi davranmasına göz yumamam ya değişir ya da gider ;)
Çokta..
Bir gün seve seve olmazsa s... s... Değişeceksin ;))
kimse vazgeçilmez değildir.
Benim olmam lazım. Yoksa kafayi yiyorum
olamazsın uğraş ma.
7 de neysen 70 de de osun.
Bir erkek benden vazgeçince olebilirim. Sinirden deliriyorum.
Sen kimsin ki diyesim geliyor
aşırı sahiplenme.
bu iyi birşey değil.
Yedirememe bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar