Facebooktan biriyle konuşmaya başladık fotosu yoktu 4 ay kadar konuştuk çok iyi biri düşüncelerine hayran kaldım resmen kendini hiç göstermemişti neyse buluşmaya gittik Allahım yok böyle çirkinlik e şimdi onca samimiyetten sonra muhabbetide bitiremiyorum napıcamı şaşırdım akıl verin bana
Cevabın nedir?
keşke buluşmadan önce kendisini gösterseymiş. Hayal kırıklığı olmuş senin için.:/ Ne desem bilemedim gerçekten kötü bir durum. Sevgili olmak zorunda mısınız? O kadar şey paylaşmışsınız arkadaş bile kalamaz mısınız? Çirkin olduğunun oda farkında demek ki fotoğrafını göstermemiş soğursun diye ama bir cesaret buluşmaya gelmiş. Özgüveni kırılacak çirkinsin dersen. Ne yapabilir anne babasının geni ya :( Gereksiz mi vicdan yapıyorum napıyorum :D:D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
valla çok çirkinsin denmez tabiki de ama sevgili ilişkisi var mı aranızda? eğer yoksa eski sevgilimle barışıcaz galiba gibisinden muhabbet aç bikaç gün sonrada barıştık şifremi istiyor senle konuşmaya devam edersem sorun olur. anlayışla karşılayacağını umuyorum falan de
23 Yorumla
Soran+1 yılIste bir bulusmak kalmisti ondan sonra flort edecektik ben yakisiklida beni deniyor saniyordum ayyhy bir geldi o an yerin dibine girmek istedim o masada oturmak ölüm geldi
foto görmeklede olmuyor ki, benzer durum başıma geldi, kız fotoda idare eder kamerada eh, fakat yanına gittiğimde soğudum resmen. ben şanslıydım ki benimkinin içide güzel değildi (o yüzden hiç mi hiç üzülmedim) :p , velhasıl ali cengiz oyunu ile çıktım işin içinden.
dip not: siz siz olun fotoya da kamerayada güvenmeyin, önce arkadaşça realde buluşup işi ilerletmenizi tavsiye ederim.01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok doğru soylemissin.
:))) 4 aydır neden foto istemedin?
05 Yorumla
Soran+1 yılIstedim vermedin buyusi bozulmasin diye konusmalari falanda cok moderndi bende saniyorum ki yakisikli romantik biri
- +1 yıl
leeennn!!! büyüsü bozulmasın, sihiri kaçar... bunlar benim sözlerim... ben miyim len o çirkin yoksa...
ama ben kimseyle sanal aşk yaşayıp, sonra reelde buluşmadım ki (o. O)
o zaman olay çözüldü... o çocuk ya benim arkadaşım, ya da arkadaşımın arkadaşı... tüm arkadaşlarıma anlatayım bu durumu... onlarda arkadaşlarına anlatsınlar...
bu davayı kısa sürede çözeceğim...
ajancılık oyunu oynamaya devam etme kararı aldım...
(güneş gözlüklü surat)
Soran+1 yılHey yarabbim yaaaa tamam bul sen kim oldugunu :))))))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
38Cevap
+1 yılAynı durum bana da denk geldi. Düşünce ve samimiyetine sıcak kanlılığına o kadar çok hayrandım ki , yemişim görünüşünü diyerek 2 sene çıktım. Arkadaşlarım bana hep "ne yapıyorsun l*n sen" der gibi muhabbetler açsa da onu arkadaşlarımın laflarından ve mutsuz edici etkenlerden uzak tutup korudum. 2 sene sonra farklı sebeplerden dolayı barışçıl bir şekilde ayrıldık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahhahha geber sanaladan ne buluyon alışveriş sitesinden lastik top mu alıyon hoş onun bile bir görüntüsünü koyuyorlar. yani demem o ki sen onu begenmeyecek kadar güzel olduğunu iddia ediyorsan senin ne işin var sanal alemde? ya da reel de yok mu kimse yani neden? bunların nedeni hep bilgisayar derslerinin yetersiz olması
00 Yorumlaeğer diş önemliyse sana o zaman deki ''eski erkek arkadaşımı unutamadım ve onunla barışma niyetim var'' vs gibi bir bahane bul ve konuşmayı kes
ama eğer içi önemli benim için diyorsan o zaman zamanla alışmaya başlamanı tavsiye ederim02 Yorumla
Soran+1 yılYahu cok cirkin cokkk yanimda tasimaya utandim
kalp kırmadan imkansız ben aynen şöyle yapardım bak canım iyisin hoş sohpetsin filan ama birlikte olamayız bunu aklına yaz arkadaşlıktan öte bir şey hayal daha etme ederse dakikasında tüm iletişimimi keserim ne yaparsa yapsın
05 Yorumla
Soran+1 yılAma iste oyle bir samimiyet kurdukki olmuyor oyle
sözum sana degıl. burdan tip dıs guzellık hıc onemlı degıl. boş ısler bunlar dıyen kızlara soruyorum noldu nan!! hanı ıkıncı plandı onemlı olan karakter adamlıktı noldu !
14 Yorumla
Soran+1 yılYoo bende dis gorunus cok onemli.
Soran+1 yılAinen oyle yap
kötü olmuş keşke bu kadar ilerlemeden fotosunu görmek isteseydin. araya mesafe koya koya yavaş yavaş kendinden soğut başka türlü olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılGostermedi buyusu bozulmasin diye bende saniyorumki cok yakisikli romantik biri ayyyyy igrenc bir gundu yaaaa ayni masada oturmak bile igrencti
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılsevgili adı altında mı görüştünüz? sanırım değil ama hani görüşme sonrası olursa olur diye düşünüyordunuz.. ee olmadı o zmn arkadaşça konuşmaya devam et her yazdığına cvpta vermek zorunda değilsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayip uzulcek diye korkuyorum
- +1 yıl
salak değilse öyle ya da böyle anlayacak.. rahat adamdır belki umursamaz..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynı soruyu Gizli Kullanıcı olarak onun da sorduğunu düşünsene?
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha ne gulerim ama :)) ama soramaz dibi dustu bana
- +1 yıl
Orası hiç belli olmaz. Hayırlısı. ¦¬)
valla hiç lafı dolandırma bence ben olsam karşımdakinin bana açık açık söylemesini isterdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma uzulur. Biraz soguk davrandim hemen basladi tabi cirkinimm sana gore degilim ben kimimki falan diye
+1 yılFotosunu gormeden nasil samimi oldunuz da bulusmaya gittiniz? Brad pitt gibi biri cıkacagini beklemiyordun herhalde.
00 YorumlaDış güzellik sizin için mühimse keşke hiç kalkışmasaydınız böyle bir işe. Bence her türlü bırakma nedeninizin bu olduğunu anlayacaktır.
10 YorumlaSana soyledigi herhangi bir seyi bahane et buyut durumu ve butun sucu ona at yol ver :)
18 Yorumla
+1 yılSana insanlık pekte lazim değil anlaşılan. Keşke imkan olsa da bu soruyu o vatandaş görse o zaman ekstra birşey yapmana gerek kalmazdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma napayim yani hic icimden gelmiyor konusmak
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok çirkinsin de adama bırak kırılsın
zamanında benimde çok kırılmıştı bu durumda.
zamanla unutuyor insan herşeyi04 Yorumla
Soran+1 yılUzmek istemiyorum ya
Soran+1 yılHayir ya niye hayvan olarak goreyim
+1 yılben ilişkimizi dusunecegim de ve mesajlarına soguk cevaplar ver zaten o da anlar ve pesini bırakır en kibarcası bu olacaktır
00 Yorumla
+1 yılGorucu usulune kizarlar hep. al bak iste öyle internetlerde tanismayla olmuyor bu isler sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyy zaten ilk defa basima geldi sonda oldu yani
Niye bitiriyosun kızlar bu konuda çok hassas ne oldu sen kendini onun yerine koy
25 Yorumla
Soran+1 yılAma olacak gibi degil yaa hem cok kro hemde cirkin
Soran+1 yılTipi kro tipi
Kanka ayağına döndür muhabbeti , birilerinden hoşlanıyorum falan de
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz iste birden oyle
bidaha görüşme ama şunuda bil ki kalp güzelliği yüz güzelliğinden çok daha önemlidir
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo olmuyo iste yanimda tasimaya utandim resmen o derce
Yüzünü hiçmi merak etmedin a. mk nasıl insansınız yaa :))
22 Yorumla
Soran+1 yılGostermediki kendini bende sandimki cok yakisiklida beni deniyo bakalim guzellige onem veriyormu diye
Ne dersen de kalbi kırılacak ve günaha gireceksin xd
Sanal ilişkilere karışıyız22 Yorumla- +1 yıl
Ben de karşıyım abi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuda allahtan gelen bir sinav. yazik olmuş çocuga. En azından dürüst ol bunu ona borçlusun.
00 Yorumla
+1 yılKalp kırmayı düşünme. Beğenmedim arkadaş olarak kalıcaksak kalırız de ve git.
00 Yorumlaİşte o yüzden Resim koyulmasını şiddetle tavsiye ediyo büyüklerimzi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanları böyle dış görünüşle yargılamaya devam ettikçe gerçek aşkı b*k bulursunuz kestirip at daha fazla üzülmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamadım görüşmeyi neden kesiyosunki? Dosrca konuşamıyomusun sen?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana ne diosun kardeşim @yan-lız
Soran+1 yılCok cirkin ya buz gibi sogudum
Ahahahaa banada olmuştu. Direk arazi.. 🙈
04 Yorumla
Soran+1 yılAyip olur diye yapamiyorum iste :)
Soran+1 yılNe bileyim ya oyle bir konusmasi vardiki bide romantik romantik buyusi bozulmasin bulustugumuzda gor falan dedi bende karizma bisey bekliyordum
Cokmu onemli sebin icin dis gorunus
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun hic oluru yok ama
benden daha iyilerine layıksın
00 Yorumlahmmm yüzün olmasa hoş çocuksun de
00 Yorumlakeşke o seni reddetse
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhhh keskeee
+1 yılmadem öyle yüzünüde görseydin bulusmadan önce
02 Yorumla
Soran+1 yılGostermediki buyusu bozulmasin diye bende yakisiklida ondan yapiyor saniyodum
- +1 yıl
ahaha bende aynı taktiğimi yapsam acaba :D
Karşında beni görseydin tepkin farklı olurmuydu onu bilemem ama :D
içini görmüşsün dışına önem veriyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu cok cirkin ama yaa hemde kro
+1 yılKimseyi istemıyorum hayatımda uzun bir süre de.
04 Yorumla- +1 yıl
Soruda bunu mu sordular sana.
- +1 yıl
Ne saçmalıyosun sen ya?
Onu üzmeden nasıl reddederim demiş. ''Hayatımda kımseyı ıstemıyorum '' diyerek kibarca reddet
Fazla üzülmez demek istiyorum. Hem sanane ! bir git. - +1 yıl
Arada yasadiklari biseler olmuş sen hayatimda kimseyi istemiyorum de diyorsun ve buna kibarca diyorsan ne diyim sana.
- +1 yıl
Eee tamam arkadasım sen neyin tribindesin?
Konusmus olabılır bundan sonrasında kız istemıyor ki kırmadan nasıl reddederim gibi bir soru yöneltiyor kırmamak adına hayatımda uzun bir süre kımseyi düşünmüyorum gibi bir cümle yine kurabilir nedir yani?
+1 yılher şey tip mi güzelim
04 Yorumla
Soran+1 yılSen cok cirkin biriyle sevgili olda goreyim igrendim yaa iyyy bide bir disleri vardi öğğğ yani kullandigi cataldan bile igrendim
- +1 yıl
sen hiç aynaya baktın mı? senden iğrenen kaç tane insan vardır bir kere olsun ağızlarını açıp bir şey dediler mi sana? küçümsediler mi seni?
Soran+1 yılIyide farkindaysan bende onun yuzune soylemedim belli etmedim zaten sorumada dikkat edersen uzmeden nasil bitiririm diyorum
- +1 yıl
Beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz bir şey diyemem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFotosuz görüşmeyecektin yaaa :S
00 Yorumla Sen bana fazlasın de şeyi bari kalksın çocuğun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAaaaa dogrubdedin hee dur ters etki yapayim :)
+1 yılsadece arkadaşız de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSamimiydi iste konusmalarimiz olmuyor
Kendinden Soğutucak Hareketler Yap.
00 YorumlaKusura bakma diyicen yol vericen :D
00 YorumlaBidaha çağırdı da gitme :))
04 Yorumla
Soran+1 yılYaziyo surekli tabi beni gordun cirkinim diye soguksun git sende git ben alistim falan diyo uzuluyorum
Soran+1 yılNe bilim caresiz kaldim
+1 yılçok kötü bişi l*n :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAinen ya
- +1 yıl
cocugun fotosu var mı
Soran+1 yılYok
niye bir foto istemedin ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBuyusu bozulmasin diye vermedi
Soran+1 yıl21 ben 27 o ama gor 40 sanki
eskı sevıglımle b arıstı m de