Özel bi lisede okuyorum ve hiç arkadaşım yok.Herkes kendini bir şey sanıyor.Çok da dışa dönük bir insanımdır ama kimse benimle arkadaş olmak istemiyor.Bi grupla takılıyodum sonra beni durduk yere dışlamaya aşağılamaya başladılar ben de çıktım gruptan.Yalnız kaldığım için başka bi grup onlarla takılmamı önerdi.Daha çok az bi süre onlarla takılmışken başka bi grup projede birlikte olmayı teklif etti,ben de kabul ettim çünkü diğerleriyle daha tam yakınlaşamamıştık.Sadece projede katılıp döncektim zaten onlara.Bu sefer projeyi yaptığım arkadaşlar ''bi proje yaptık diye hemen arkadaş olduğumuzu mu sandın?''deyip beni bırakıverdiler.Diğer gruba dönüp açıklamaya çalışınca da bizi bıraktın diye dışladılar.Düşünün ya daha yakın arkadaş bile değiliz 3 gün onlarla takıldım sonra başka bi grupla yarım saatlik proje yaptım diye onları bırakmış mı oldum?Neyse 3 grup ta beni bu şekilde dışladı geçen sene,okulun bitmesine az vardı yine bi şekilde dayandım.
Ama bu sene ? 24 gün kaldı okulların açılmasına ve ben çok korkuyorum.Hocalar hep grup projesi veriyor 3 kişilik gruplar olun diyor ben kalıyor muyum öyle sap gibi ? Sonra hocam ben tek kaldım deyince herkes bana bakıyor böyle.
Aaaah ah ne yapıcam ben.Ne suçum vardı da 3 gruptan da birden kovuldum ya.Başka kişilerle takılın mutlaka senin gibi olanlar vardır diyeceksiniz,1 Allah'ın kulu yok çünkü özel lisedeyim ve sınıflar çok az kişi !
Önümde upuzun yeni bi sene var ve nasıl katlanacağımı bilmiyorum okula...Okul da değiştiremem çünkü eğitimi çok iyi.Daha okul bile başlamadı bazen nefes alamıyormuş gibi oluyorum endişeden...Tenefüslerde müzik dinlerim,yalnız takılırım hiç sorun değil.Ama 1 sene boyunca alacağım 50 ye yakın projede nasıl hep ''ben yalnız kaldım hocam ''diycem...
Hiç arkadaşım yok ama 0 ! Çünkü arkadaşım olmasalar yine iyi ama benden nefret ediyorlar.E o ilk başta beni dışlayan grup beni aşağılayan davranışlar yapınca karşılık vermek zorunda kaldım (sözle) bu sefer beni koruyacağına tüm sınıf o salakları korumaya başladı .Beni masalara bile almıyorlar ben öğle yemeğini nerde yiyeceğim ? Siz siz olun,özel okula gitmeyin.Hepsinin bi yerleri kalkmış ayıptır söylemesi.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :(
Ama bu sene ? 24 gün kaldı okulların açılmasına ve ben çok korkuyorum.Hocalar hep grup projesi veriyor 3 kişilik gruplar olun diyor ben kalıyor muyum öyle sap gibi ? Sonra hocam ben tek kaldım deyince herkes bana bakıyor böyle.
Aaaah ah ne yapıcam ben.Ne suçum vardı da 3 gruptan da birden kovuldum ya.Başka kişilerle takılın mutlaka senin gibi olanlar vardır diyeceksiniz,1 Allah'ın kulu yok çünkü özel lisedeyim ve sınıflar çok az kişi !
Önümde upuzun yeni bi sene var ve nasıl katlanacağımı bilmiyorum okula...Okul da değiştiremem çünkü eğitimi çok iyi.Daha okul bile başlamadı bazen nefes alamıyormuş gibi oluyorum endişeden...Tenefüslerde müzik dinlerim,yalnız takılırım hiç sorun değil.Ama 1 sene boyunca alacağım 50 ye yakın projede nasıl hep ''ben yalnız kaldım hocam ''diycem...
Hiç arkadaşım yok ama 0 ! Çünkü arkadaşım olmasalar yine iyi ama benden nefret ediyorlar.E o ilk başta beni dışlayan grup beni aşağılayan davranışlar yapınca karşılık vermek zorunda kaldım (sözle) bu sefer beni koruyacağına tüm sınıf o salakları korumaya başladı .Beni masalara bile almıyorlar ben öğle yemeğini nerde yiyeceğim ? Siz siz olun,özel okula gitmeyin.Hepsinin bi yerleri kalkmış ayıptır söylemesi.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :(
Güncellemeler
+1 yıl
Annem tayin istedi , yani başka bir şehire taşınma ihtimalimiz azda olsa var.Okul başladıktan 1 ay sonra belli olcak taşınıp taşınmayacağımız.Lütfen dua edin de tayin çıksın kurtulayım :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer