Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam eyvallah bu saydiklarin hoş birşey değil kimse istemez ama namusu bacak arasında tutarsan sadece öyle kalır.
Çok biliyoruz gösterip vermeyen dedikleri tarz insanları ya aslında o bile mesele değil bin bir terane çeviren sana dürüst olan kadın mi esin olsun istersin yoksa bakire ama kafasında neler neler kuran mi yani mesela o bu değil mesele edep namus haysiyet ve bunlar sadece bacak arasında bulunmuyor dikkatet ve dua ette Rabbim sınavını bu yönde yazmasın i mubaregin sözü vardır günah isleyeni görürsün ama tovbesini bilemezsin.
Emin ol aşık insan ayyarlar gibi dar agacinda ders verir... zihniyet kadar ölçülerde değişmeli Allah Kulunu affederken kimin ne haddine insanları o şekilde yargılamak lakin zina gozlede olur bilesin214 Yorumla
Soran+1 yılBana ne diyorsun birader? Ben böyle olan kadınlara sorudum eşlerine ne der diye. sen bana ne anlatıyorsun? soruya cevap ver soruya...
Cevap sahibi+1 yılSenin cvplarini okudum yorumlara bende ona göre sana cevap verdim.
Ha bir soruna gelince o o insanlarla eşi arasında ben ne olursa olsun dürüst olunması taraftariyim. Ne olduysa olmus detaya inmeden soylenmeli. sen olaki öyle bir hataya dustun eşine ne cevap verirdin?
Cevap sahibi+1 yılBen yapmam falan deme nefis bu ne olacağı belli olmaz tut ki oldu ne derdin?
Soran+1 yılsen hala bana soru soruyorsun... ben soruyu size sordum sen bana soru sormaya gelmişsin sanki.. hayret bişi..
Cevap sahibi+1 yılTabi ki dinen dusuncelerimizin de hükmü var vesvese düşünceye dönüşünce hatta gözle zina da bile nikah düşebiliyor
Soran+1 yılonu da sen sorarsın başka soruda istediğine sen sadeece benim soruma cevap ver kafi..
Cevap sahibi+1 yılAhahaha yok artık fazla atar bilmiyorum artk senin düşünceler bakireligini kaybetmiş abi sen bosver milleti önce kendi ar damarlarını diktir ya da ordaki skntiyi anlat karsindakine Allah akıl fikir versin. Hayirli geceler keibe soran.
Cevap sahibi+1 yıl@rootbark bence bu adam düşünmeden konuşuyor sorudan belli bosver takılsin o orda şimdi şikayette eder bu :)
Soran+1 yılSen soruya değil bana gelmişsin beni hedef almaya çalışıyorsun. Sen çok namuslu olaydında ben ilkimle evlyim diyeydin de ben bişey diyemeyedim senin geçmişinden ben sorumlu değilim. bir soru sordum sen bana gelmiş hakaret ediyorsun .. neyi kıskanıyorsun bu kadar?
Soran+1 yılSen kendi kendine beni niye yaşıyorsn kendinle? hayır kardeşim sen soruya değil bana gelmişsin resmen :))
Cevap sahibi+1 yılSorma ya aşık oldum geldim b arada belirtiyim çok şükür geçmiş skntm falan yokta sende ki bu eda lardan pis kokular aldım yani aslında kimseye öyle yargı infaz hakkın yok ben senin tavrnda bakisindan amacını yaşamını vs. Gördüm sen rahatol hadi uzatma iyi geceler
Soran+1 yılVarsada banane kendine var :))))) sen benden bişey alamazsın senden geliyordur o senin kötü niyetinin kokusudur. insanca bir soru sorduk beğenmezsen cevap vermez geçerdin. ama sen ditek bana gelmişsin ne gördün nebakışı? Rahatmı :) ULAN başabakanla gelseniz hoşgeldin demem size kamile bak :) ne dert yapmışsın bu kadar kendine beni vay anasıını
- +1 yıl
YA bacım lütfen ya. isteyen kadın istediği erkeği alır yatağa atar. BU KADININ BİLECEĞİ iştir. erkekler kıskandıkları için KADIN DÜŞMANLIĞI yapıyor. ama sadece ezik erkekler bunu yapıyor. biz de gizlice erkeklerle yatıp yatmamış gibi davranıyoruz. her şekilde erkekler kaybediyor kadınlar kazanıyor :DDD
En İyi Cevaplar
Erkeklerin rezilligine ne demeli peki gecmiste yattigi kadinlarin hesabini verecek mi? peki senin bir kizin olsa ilk ciktigi erkekle mi evlenecej saniyorsun hatta evlenmeden önce biriyle yatmicaginin garantisi var mi , nasil bu kadar buyuk konusabiliyorsun? Ya evlenegin insan sana kimseyle cikmadim dese nasil guveneceksin sen gecmiste yaninda yoktun.. ayrica sunu da unutma duzgun bir kiz biriyle iliskiye baslarken ciddi dusunur onu serefsiz erkekler ortada birakirsa bunda kizin sucu ne o zaman hayata küsüp veda mi edelim bikac serefsiz yuzunden karalar baglayip hayatimiza yalniz mi devam edelim. ben senin gibi ahlak bekcilerini cok gordum ama bu buyuk konusmanin bedeli ya karindan ya kizinda cikar o yuzden fazla ötme
41 Yorumla- +1 yıl
helal olsun bu lafın üstüne başka şey söylenmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi adıma konuşym bakirim bakire istemek hakkm orosp olmasın. Masum ilişkiler olmuş olabilir ama sevişmiş bir kadn herkesle çıkmış bir kadn olmaz inş. Ya ayıptr anlamyorum hadi ailelerinden utanmadılar kocalarndanda peki ya çocuğuna ne diyecek ilklerim baban mı diyecek bunu derken hiç mi içi sîzlamaz norospuuuuu
412 Yorumla
Soran+1 yılkötünün iyisisin bro :)
Cevap sahibi+1 yılBro sevdim çıktm öpüşmedim aşk cinsellik değil saf masumca sevenlere lafım yok onlar masum insanlar
- +1 yıl
Adam hakli.. 2 dislike alexis texas ve eva angelina
Cevap sahibi+1 yıl@cahildioksit 3olmuş ve hepsi kadn haklym yanlış ne söyledim girum yaosn eleştrsinler :))
Cevap sahibi+1 yılYorum yapsnlar pardon telde problem var :(
- +1 yıl
Aynen. 3. kisi de jenavivejolie
Cevap sahibi+1 yıl@cahildioksit Yo o değilde madem yalnîş düşünüyorum konuşsun ikna etsin eyvallah haklı diyim :)
Cevap sahibi+1 yılDislike yerine ikna edici şeyler söyleyin lütfen
Cevap sahibi+1 yılHu huuu hoşuma gitti demekki haklym dislike kralı olcam yaknda yupiii :D
Cevap sahibi+1 yıl@Ribery7 görüşü silmek istiyorum ya da en iyi görüsten çıkar vazgeçtim herkes sevişsin. :p
Cevap sahibi+1 yılBende kendime - atmak istiyorum hadi ya :)
- +1 yıl
sen birden fazla erkekle yatan kadına o.. u diyemezsin. kadın istediğini yapar. bu kadının bileceği iştir. sen neden o kadınların onurunu aşağılıyorsun. sebebi belli bence. ağlama. kadınların hayatı bazı açılardan erkeklerden daha kolay. ağlamayın. yapacak bir şey yok özgüvenli olun. onurlu olun biraz. mert olun. sen bakirsin diye bakire istiyorsan bu senin bileceğin iş. ama diğer kadınları aşağılamaz sein ezik bir erkek olduğunu gösteriyor. zaten o yüzden bakirsin büyük ihtimal. eminim evlenmek için bir kadın bulamazsın.
Nasıl bir zihniyete sahipsiniz anlamıyorum. İlla bakire olacak niye seks için mi evleniyorsun da senden önce başkası ile seks yapmış olmasını kaldıramıyorsun. Erkeğe bakirim demek kolay. Nede olsa bir zar parçasına bakılmıyor. Kadını kadın yapan o zar parçası ise. Siz bir adamlığınızı sorgulayın.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılHahahahah canım benim zannediyorki kadınlar hala istihdam için erkeklere muhtaç. para bir tek erkelerde sanıyor sanırım :D... kendi parasını kazanan bir kadın evlenmek zorunda değil canı isterse evlenir ve evlenene kadar elbette birazcık hayatını yaşayacak. tek bir erkekle hayat geçmez. erkeklerden biraz hevesini almak istiyorsa bu kadının bileceği iştir. bu seni neden bu kadar sinirlendiriyor? daha bir ömür kadın düşmanlığı yapacaksın. senin kaderin bu. bence bir kadın bir gün seni alır mı onu düşün :DDDD ama hiçbir kadın seni almaz en iyisi sen kadın düşmanlığına devam et, o sırada bizlerde seçtiğimiz erkeklerin altında zevkten dört köşe orgazm olmaya devam ederiz ve ister evlenir ister evlenmeyiz. :DDDD
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılGelecekteki koca zamanında çıkacaktı o zaman kardeş...
Hani kimi beklediğini bilmeden, beklemek... Nasıl mantık anlamadım
Doğru kişi, doğru zaman, doğru mekan... Bu zaman olayını hep atlıyorsunuz, biraz zeka lütfen.41 Yorumla- +1 yıl
demekki bir yazgı ve kader olayı var değilmi kırmzıhatun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle konuşmak ne kadar doğru sence? Kimse evliliği geçmişi sıfırlamak için yapmazki bu ne saçmalık? Herkes hata yapar. Sende, bende. Bu tabiki demek değildirki onla gez bunla toz. Hayat sürprizlerle dolu. Size temiz kız gelsede aynısınız "kirli" kız gelsede aynısınız. Tek derdiniz dışarda rahat gezebilmek. Karım kimseyle çıkmadı ben onun ilkiyim diyebilmek. Ama eşinize değer ver mi yo su nuz. Ayrıca seninde kızın olur inşallah. Babamda zamanında az konuşmamıştı dün gibi hatırlıyorum ;)
46 Yorumla
Soran+1 yılYanıldı mı baban kızı kötü kız mı oldu sen de buna gülüyorsun öyle mi.. ne diyim ki size.
Cevap sahibi+1 yılDaha ne konuştuğunu bile bilmeden yorum yapıyosun. Bu okul hayatı olabilir dimi? Sen önyargılı bir insansın işte. İnsan sakınır bazı şeyleri söylerken. Ben ne kadarda emin olsam inşallah derim. Çunku çok berbat bir dunyada yaşıyoruz.
Soran+1 yılBaban ne demişti? ne oldu sen ne yaptın? Ben yoruldum kimse anlamıyor. Namuslu olun dedikçe kötü ben oluyorum hakikati söyledik. çe. iyi geceler pedere selam söyle..
Cevap sahibi+1 yılBabamın ne söylediği önemli değil. Büyük konuştu, önemli olanda o. Dikkat edenlerde var bu dünyada ama gel görki eze eze çiğneniyolar. İyi akşamlar
Soran+1 yılne dedi işte söylesen sonra ne oldu ? kim eziyormuş seni?
- +1 yıl
ya hata değil. lütfen bir kadın olarak sen yapma bari şunu. isteyen kadın kimseye zarar vermediği sürece hayatını istediği gibi yaşar. kadınlar özgürdür. bazı erkekler çamur atıyor çünkü kıskanıyor! ve bu çamur atan erkekler genelde ezik erkekler zaten kadınların istemediği erkekler emin ol sen de istemezsin onları.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kendine sor ben neyim diye. Sütten çıkmış ak kaşık mısın? İnsansın, insanız. Elbet hatalarımız olur.
Bence bu soruya kızların böyle tepki göstereceği belli olduğu için Xper kasmak için yapmıssınız net...32 Yorumla
Soran+1 yılBen senin varmak istediğin o yolun sonuyum ''.. Ne gerek var kardeşim çocukmuyuz biz. xper kimin umrumda namus derdindeyiz biz.. karakter kişilik !1
- +1 yıl
istediğimizle yatarız. KİMSEYE ZARAR VERMEDİĞİMİZ SÜRECE KENDİ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ ÇERÇEVESİNDE İSTEDİĞİMİZİ YAPARIZ. SİZ NAMUS DERDİNDE DEĞİLSİNİZ KENDİ ÇIKARLARINIZIN DERDİNDESİNİZ. Bu yüzden de kadına zorbalık yapıyorsunuz. ama kadınlar bunları yemiyor ve seçtikleri erkeklerle çatır çatır seks yapıyor. bence sen otur ve bir gün bir kadın seni alır mı onu düşün. kadınlar özgürdür. ELİNDE ŞİDDETTEN BAŞKA GÜÇ YOK. Bu kadar aciz bir varlıksın işte sen. ağlayıp duruyorsun daha bir ömür ağlayacaksın ve kadına şiddette meyl edeceksin. kadınların kendilerini ilgilendiren davranışlarından dolayı kadınların onurlarını aşağılayacaksın. kadınlar ise hayatlarını özgürce yaşamaya devam edecek. hiçbir kadın seni sevmeyecek ve bakmayacak. ağla
+1 yılhicbirseyin sifirlanmasina gerek yok, biseyler yasandiysa zamaninda yasanmistir bu degismez isine geliyorsa sever evlenir gelmiyorsa yoluna bakar ;) erkegin gecmisi kadinin gecmisi farrkli degildir. seref sereftir ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin güzel.
bazen insanlar aynada gordugunden korkarlar buda korktu zaaar kendisinden
26 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle mi diyeceksin eşine?
Soran+1 yılbenle ne alakası var? sen eşine söyleyeceksin neyse bahanen mi artık özellğin mi?
Soran+1 yıltamam hayırlı işler size.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyy dinime küfür eden de Müslüman olsa... :)))))) İnsan aynayı önce kendine tutmalı...
711 Yorumla
Soran+1 yılNeyimizi gördün kardeşim?
Cevap sahibi+1 yılŞahsen sizin hiç bişeyinizi görmedim ama siz genelleme yapıyorsunuz, bende genelleme yaptım, yani sırf bayanlara atıfta bulunmuşsunuz, şayet adil olsaydınız kadınlar ve erkekler diye hitap etmeliydiniz...
Soran+1 yılYok ki göresin zaten. ozaman senin ki iftiraya girer... Ben sadece bir soru sordum bu durumda olanlar buöyle yaşayanlar için kimseye bişey demedim. neden bu kadar dertlendiniz kardeşim?
Cevap sahibi+1 yılDertlenmedim... ayrıca iftirada etmedim, bu bir sözylemdir halk arasında... Sizde ki bu kadına olan nefretinizi de anlamış değilim...
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sizin kastettiğin o durum saadece kadınlar için gerçerli değil ki, hatta çoğunlukla erkekler için gerçerli ama siz sırf kadınları baza almışsınız...
Soran+1 yılSende erkeklere sor aynı soruyu çok beğendiysen. Ben soruma cevap arıyorum. Bence sen söylemlerini söyleyebilceğin tnaıdığın insanlara sakla.. iyi geceler abla yakışmadı sana. bir genci suçlamak. hem namus soru soran doğru bir genci.
Cevap sahibi+1 yılSiz yakıştırısınız, ya da yakıştırmazsınız... Ben sizin sorunuzu adil bulmuyoum ve adil olmayan bir soru namusluda olamaz... sagılarımla
Soran+1 yılKardeşim. sende erkeklere sor aynı soruyu ben kızlara sormak istedim. her soru her iki cinsde de sorulmak zorunda mı? ben kızlara sormak istedim ben kadınla evlenicem çünkü? sen kendin ne istersen kime istersen sor.. bana akıl veremezsin yetmez buna aklında yüreğinde. iyi geceler yakışmadı seni gibi olgun kadına..
Cevap sahibi+1 yılBen size akıl vermiyorum, haddimede değil kimseye akıl vermek, ben sizi eleştiriyorum, Kvaramları karıştırmayın lütfen... Ayrıca olgunluğumdan dem vurup yakıştıramadım demenizede bir mana veremedim :? Olgunluğuma yakışmayan ne?
Soran+1 yılkardeşim soru benim istediğime istediğim gibi sorarım sanane? sen kendi sorularını kendi istediğine görer sorarsın sen soruya cevap vermeye mi geldin? bana mı geldin? yok küfretse müslüman olsa. ayna tut.. sen soruyu cevapla kardeşim kocana ne diceksin bunu söyle ya da cevap verme. bense derdim yazarsın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha böyle büyük konuşanlara Allah geçmişi olan kadın veriyor 😀 ne demişler kınadığın şey başına gelmedikçe ölmezsin
41 Yorumla
Soran+1 yılsen beni boşver. kendin nesin onu söyle sen.
Peki ya geçmişinde birden fazla kadınla beraber olmuş erkeğin, geçmişi tek bir kadınla temizlenir mi?
18 Yorumla
Soran+1 yılonu da sen sor kendi sorunla. sen benimkine cevap ver.
Soran+1 yılsen herkese sor kendi sorunu ben kızlara sordum..
Soran+1 yılnasılsın sen =
Soran+1 yılne sin anlamadım ki :) iyi geceler sana
geçmişte birdenf azla sevgilisi olan erkekle kız neden evlenmek isterse o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir en azından insanca bir cevap verdin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlak bekçiliğini korkmadan gizli olmadan yapabilseydin belki ciddiye alır görüşümü belirtirdim ama cesaretsiz birine laf anlatmaya gerek yok.
172 Yorumla
Soran+1 yılben çok cesaretliyim açacağım zaten profilimi.. ama etkilenmesin kızlar diye gizledim tarafsız olsunlar diye merak etme paralel ''
Cevap sahibi+1 yılHi öyledir bekçi bey
Soran+1 yılevet bak , sen bana akıl erderemezsin. bak. çoştu kızlar :)
Cevap sahibi+1 yılErdirmeye çalışan oldu mu? Böyle sığ bir düşünceye akıl erir mi acaba? Sonradan açmam birşey farkettirmiyor cesaretsiz biri olduğunu görmüş olduk. Evet costular böyle saçma düşünce herkeste olmaz çünkü
Soran+1 yılYa hadi ordan benim her sorum açıktır sadece bana karşı cephe almadan tarafsız yanıtlasınlar diye bir süre kapattım.. Dediğime sığ diyorsun da KURAN da yazıyor bunlar sadece eşinize ait olun diyor. sevgili yapıp takılın tnaışın olmadı bırakun demiyorrrrrrrrrrr :) işine mi gelmiyor :))
Cevap sahibi+1 yılEvet işime gelmiyor ve seni zerre kadar ilgilendirmez yoksa sen peygamber olarak geldi nde haberimiz mi yok? Allah la kul arasında kine sen kim oluyorsunda karışıyorsun işin gücün yok mu senin? Belli zaten senin ne olduğum cevaplarindan görüyordum.
Soran+1 yılAllaha şirk koşma ben biliyorum ne olduğumu. sizi ve ne yapmak istediğinizi öğrenmek isttiyorum. zinayı sevgiliyle yapınca günah olmuyor mu :) Ney mişim ben ?
Cevap sahibi+1 yılAllaha şirk koşan sensin nerden biliyorsun kimi nasıl yargılayacagini onlarca kadının gunahine girmissin yargılanacak biri varsa oda sensin o kadınların hakkı senden çıkacak. Hiçbirşey değilsin ışte :)
Soran+1 yılKimseye girdiğim yok kardeşim bir soru sordum. sadece gemişinde çok sevgili olanlar eşiniz sizi niye seçmeli dedim. siz günah çıkarttınız resmen. sizin geçmişinizde n de geleciğinizden de ben sorumlu dedğilim. Ben sadece uyarıyorum sizi hatırlatıyorum hakikati. Onlar kendi yaptıklarının bedelini ödeyecektir.. Ben ise mükefatımı alacağım.
Cevap sahibi+1 yılSen değil misin düzgün biri olsa ilk sevgilisiyle olurdu diye? Ulan mantık mantık az düşün. Ailesi sorun çıkaranlar var aldatilanlar var dayak yiyenler var anlasamayanlar var sen bütün kızlara düzgün olslardi ilkleriyle olurlardı diyorsun ya onların hepsinin gunahina giriyorsun ışte benimde dahil. İnşallah başına öyle biri gelir ki bütün bu kadınların hakkını senden çıkarır. Allah ta görüyor bu giybeti haberin olsun. Hadi yazma
Soran+1 yılNe gıybeti kardeşim... sizin geçmişiniziden yaptığınız hatalardan takıldığun birlikte olduğunuz lavuklardan banane? ben mi soktum sizin hayatınıza onları ben mi yaşattım size? siz kendiniz yaşadınız.. Hesabınızı kendiniz vereceksiniz. Dediğim gibi kimseyi hedef göstermedim. Dedim ki sağlam iyi kadın olsalardı ilk erkeklerinde namuslarıyla kalın evlenirlerdi... bu tanıma bahanesi sadece zinayı arttırdı kimse evlenmiyor artık. kim kimin karısı kocası belli değil.. bu mu normal olan Lut kavnmi ziandan lanetlendi. koca şiddetinden değil.. namuslu olmak erdemdir. Geçmişinizdeki olanlar lekeler yalnızca sizindir benim depil. iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılİğrenç gerçekten iğrenç
Soran+1 yılO sizin eserinizdir. Herkes kendinden ve geçmişinden kendisi sorumludur :) bana kızmaaa hakkın yok.. iyi akşamlar aksiyon yarattın fena değildin.
Cevap sahibi+1 yılKevase birine aşık olursun umarım ahaha :D
Soran+1 yılneden böyle diyorsun ve gülüyorsun? konuşmak mı istiyorsun daha da ?
Cevap sahibi+1 yılUzun aradan sonra Allahım nolur diye beddua ettim içimde mi kalsın korkak giybetci. Namusa laf atmak kolay. Her zaman kınadığı başına gelir insanın sen üstüne onlarca kadının namusuna laf attın günahını aldın. O yüzden cekeceksin Allah yukarda görüyor benim bir ayıbın varsa bana da cezasını verir sana tavsiyem elalemin kadınlarının bacak aralarını bakışlarına dusunecegine laf atacağını gunahlarini affettirmeye çalış. Şunu da belirteyim seninle konuşmaya çalışmak için gerekli kişilikte yok tipte. Tarz değilsin cinim
Soran+1 yılSadece bir soru sordum. kimseye birşey demedim. dedim ki geçmişinde çok sevgilisi olmuş kadınlar eşiniz sizinle neden evlensin mantıklı bir sebeb söyleyin dedim. sen kendince üstüne alındın bunu. Senin ve diğerlerinin günahları korkma senindir sizindir hala :) sakın ona güvenerek yaşama.. sana kaç defa diyeceğim herkes kendinden ve geçmişinden kendisi sorumludur... Bana bunları söylemeye hakkın yok onu hayatındaki erkeklere söylemeliydin banane. benim sizinle bir geçmişim yok kki sen suçu bana atıyorsun. Ayrıca bende kişilik sendeki dişiliğe üstün gelir :) neyse sen bildiğin yoldan devam et.. Ben başkalarının tarzıyım. zaten sevgilisi olmuış kadınlarla işim olmaz. iyi geceler..
Cevap sahibi+1 yılHayatımda ki hiçbir erkek ki zaten bir tane oldu günahımi almadı şükür senin gibi bir erkek geldi ve bütün hakkım helal olsun ona. Bulursan alırsın diyorum ki senin gibi düşünceye kız gelmez oğlum kaçar kaçar arkasina bile bakmaz sen insanı eve kapatirsin bu kafayla. Sorunda bile kadınları küçük düşüren ifadeler var. Farkında isen su sitede ki en yobaz düşünceye sahip insan bile sana hak vermemiş bir allahın kulu yok sana hak veren donde bir kendine bak. Senin benim hakkına girme ne hakkında varsa benimde bedduaya hakkım var layigini bul
Soran+1 yılYok işte diyorum ya sana namuslu hiç sevgilisi olmamış kız yok :) bu benim suçum mu? ben sana bşey demedim kimseyi hedef almadım sorumda sen neden bu kadar dertlendin anlamadım? sadece bir soru sordum bu kadınlara ne düşünüyorlar ne hissediyorlar diye. sen ne yapıyorsun anlamıyorum. Bana kimse hak vermesin önemli değil. BEN HAKKI gerçeği söyledikten sonra hiççç önemi yok.. Ben yeterim Doğrumla herkese. iyi geceler daha fazla sinirlenme sana özel sormadım bu soruyu senide hedef almadım. lütfen git dinlen biraz... iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılBerbat geceler
Soran+1 yılvay arkadaş bu kadar olmaz... sanki ben yaşatmışım sana geçmişinizi :))) ya sen harbiden ne diyim ki varsa anlatmak istediğin dinlerim. istersen mesaj at utanıyorsan burdan.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi önyargılı kadınları küçük gören inancliyim diyip her kelimesi günah olan insanlardan nefret ediyorum. Hiçbirşey yaşamadım anlaşamadım adam gibi ayrıldık konu senin lanet önyargıların. Namussuz çok ağır bir kavramdır insanlari tanımadan etmeden o kadar rahat yapıştıriyorsun ki etiketi senin gibi önyargılı biriyle aynı gökyüzünün altında olduğum için utanıyorum. Birini sevipte evlenemeyecinde herhangi bir nedenden dolayı namussuz olduğunu ilki defa duyuyorum. Özellikle üstüme almadım üstüme alsam kendimi öyle bir savunurum ki den utanirsin burdan. O kadar insanı tanımadan konuşup birde inançlı ayaklarına giriyorsun ya ona sinirliyim.
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevap vericek bulamiyormuş muş. 9 kişi haksız sen haklısın? Diğer sorunda da kimse sana hak vermemiş sorun onca insanda mi senin dusunce nde mi? Yerine olsam tekrar gizli olurum. Bayağı kötü oldu senin için insanlar önyargılı insanlari sevmez
Soran+1 yılBen kimseyi bişey gördüşüğüm yok. bir soru sordum sadece siz böylesiniz demdedim dememde zaten. Klasımı bozmam!!! ben böyle olanlara sordum bu soruyu. sen bana taktın kafayı... Belkide ben haklıyım gerçeği söylediğim için... Şimdi anladın mı ilk baş nden gizlendim . senin gibiler beni hedef alarak konuşmasın özgürce yorumlasın diye zaten acacaktım sorumu ama açtığım anda gördün sende sen beni hedef aldın :)) senin derdin benim ... Ama kazanamazsın Ben hakkım doğruyum. kusura bakma kimseyei hedef göstermedim sen böylesin vs demedim demem de. anla bunu artık... iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılGüldürdun beni iki yorumum den gizliyken daha vardı. Ne yani güzel tipine güzel karakterine falan aşık mi oldum :) kendini çok önemsiyorsun sen. Denediğin halin bu mu? Açık açık dememe gerek yok sen diyorsun ki düzgün bir kız olsa ilk sevgilisiyle olur bende ilk sevgilimden ayrıldım demek ki bu laf ben dahil onlarca kişiye geliyor ve sen beni tanımadan benimle birlikte onlarca kişinin hakkına giriyorsun yalansa yalan de tükürdüğünü yalama
Cevap sahibi+1 yılKonuyu bilerek ten uzatiyorum zaten gormeyemde görsün seni tanısinlar bir :)
Soran+1 yılbilmiyorum ne oldun banada . abone oldun sanki soruma ve bana.. tamam cevabı verdin git artık olmuş sevgilin .. diyorum ki kocan seninle neden evlensin bir özellik sebep söyle bunu istedim. sadece. sen çoştun resmen beni bile suçluyorsun :=====)))))) sokakta görsem tanımam senii... neyse Allah affetsin iyi geceler git yat artık.
Soran+1 yılBeni tanımayan yok galiba zaten :) ama sen aç profilinde millet seni görsün tanısın :)))))))) kahramanlarını görsünler tanısınlar :))) hadi aç :))))
Cevap sahibi+1 yılSana sormayacagim şeker. Allah var dünyada tek erkek kalsan lezbiyen olurum o kadar iticisin her yönden. Ben fahişe değilim benimle evlenmemek için bir sebep yok. Anladın mi bu kadar basit?
Soran+1 yılSana öyle bişey diyen kim ki? sen kendi kendine kendini eleştriyorsun aşağlıyorsun :) açsana hadi profilini millet görsün seni tanısın kahramanlarını :)))))))) kalırsın işte böyle... çaresiz şah mat oldun !' iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSoruna cevap veriyorum neden evlensinler dedin değil mi? Bende diyorum fahişe biri değilim bir namussuzluk yapmadım gayet evlenirler. Ama seninsonun iyi değil. Kahramanlar gizli olur şekerim çatlama burada. Yedik seni burada kaç kişi yedik yerden yerde vurduk utanmiyorsun birde şah mat mis sen çoktan şah mat olmuşsun neyle gelin güveyoluyorsun?
Soran+1 yılBunu yapan senin gelin güvey işini. .. Açsana kardeşim profilini görsün millet kahraanını :===))) tanısın :=))) senin korkun başka biliyorum işte böyle çaresiz bırakırım ben insanı.. Evlen kardeşim banane hayat senin ... özellikle sen şahmat oldun :))) iyi geceler yat artık. senin derdin ben olmuşum..
Cevap sahibi+1 yılO ha ahahah bu kadar ozguvenli bir insan görmedimya da ego mu demeliyim? Rezil oldun rezil ve ben profili acmadigim için yarildin su an değil mi? Yarım saattir aynı cümleleri kuruyorsunuz tek farklı kelime bile kullanamadık kelime haznen bile yok adamı korkutacaksin ha? Ha evet korkuyorum senin gibilerle sokaklarda karsilasabilirim sokaklara çıkıyorsunuz etraftasiniz Allahtan korkmayandan herşey beklenir. Hani diyorsun ya ben doğruyum diye hah ışte onu sadece Allah bilir Allah korkusu olan insan giybet yapmaz şirk koşmaz. Senin inancın zinaya gelince var çünkü kendin yapamıyorsun çünkü o tip yok. Hadi canım şimdi
Soran+1 yılAllahtan korkmayan da yaptın ya beni :) böyle olsam namusu bu kadar önemsermiydim namusla ilgili böyle bir soru sorarmıdyım çç Sen soruya değil resmen bana gelmişsin... Zina yapmak mesele değil , zinaya gelen kadınları red etmek mesele iradeye yenilmemek. YAni ben... bence sen kendi kendni hapsetmiş o gizli kullanıcaya yazık.. şah mat oldun.. kaldın öyle isimsiz kahraman anonim gibi :)))))) Bende ki tip sizin sevgilerlinizde bile yoktur.. eminim. neyse sorun burada ben değilim. 1 soru sordum sen beni hedef aldın resmen. Hayat senin yolun açık olsun kimle ne istersen yap beni ilgiendirmez.
Cevap sahibi+1 yılHi evet kalbinin yansıdığı suratına aşık oldum sana taktım. Aynen hiii
Soran+1 yıldoğrudur. ilk değilsin.. sonda olmayacaksın.. açsaydın profilini millet görseydi seni kahramanını :))) ah ahhh iyi geceler yat uyu artık. olmaz senin iş.
Cevap sahibi+1 yılHiii
Soran+1 yılsibeloviç?
Cevap sahibi+1 yılGelecekte ki kız arkadaşının adı mı? Tanışırız ya hu
Soran+1 yılo kirlenmiş biri işim olmaz. peşimde ama sürekli rahat durmaz ''
Cevap sahibi+1 yılÖyledir :)
Soran+1 yılneden güldün? tanıyormusun yoksa?
Cevap sahibi+1 yılTanıyorum gelecekte ki sevgilin
Soran+1 yılnerden olacakmış bu kişi? nasıl biri?
Soran+1 yılsana kötü bir haberim var.
Cevap sahibi+1 yılSöyle bakalım yanlız cidden başım sgrimaya başladı fazla uzattik burada dursun
Soran+1 yılsenin yüzünden uzadı. mesaj at vedayı yapalım. aramızda... hadi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılDostum burada kapansin gerçekten çok gerildim benim yüzümden ya da senin yüzünden farketmez. Niye bu kadar merak ediyorsun anlamadım? Haber neydi?
Soran+1 yılsen mesaj at söylicem hadi..
Soran+1 yılhadi uyucaz zaten sonra . benden korkma.
Cevap sahibi+1 yılOf oyun mu oynuyorsun ya ne yapicaksin mesajı hadi iyi geceler
Soran+1 yılne oyunu ya.. gerçekten at şu mesajı canımı sıktın iyice neyse olsun bitsin.. böyle bir yere varamayız hadi
Cevap sahibi+1 yılEe sende benim canımı sıktım tansiyonun düştü farkındaysan şu an halim yok o derece gerildim. Burdan şöyle ya da söyleme farketmez
Soran+1 yılyahu atsana şu mesajı.. 3 saat boşuna kimse upraşmaz biriyle var bir nedenin demek ki . utanma kızmıcam sana zaten biliyorsun nasıl biri oldupğumu . ç
Soran+1 yılböyle gizlenerek arasıra saklanarak karşıma çıkarak bir yere varamazsın.. neyse açık açık konuşlaım olacağı varsa olur zaten. ana mböyle yaparsan daima üzülürsün
Cevap sahibi+1 yılBir saniye sen gerçekten sana karşı birşey hissettiğimi mi düşünüyorsun?
Soran+1 yılneden böyle kendine eziyet ediyorsun? utanıyorsun gizli olunca hakaret ediyorsun.. sana kızsam çktan kızardım hadi kimsen at şu mesajı korkma bizden zarar gelmez sana aramzda mezara gider herşey. ama derdin benle belli.
Soran+1 yılbir şey hissettiğin kesin. yoksa 3 saat kimse kimseyle bu kadar uğraşmaz mesajlaşmaz. bir nedeni var . ve ben bunu ve seni öğrenmek istiyorum at hadi mesaj.
Cevap sahibi+1 yılHayda bir yasima daha girdi. Aramızda kaç yaş var biliyor musun sen? Ayrıca ayrıldığım kişiyi seviyorum dört yılımı vermişim ben ayrıldım diye unutacakmiyim. Sadece namus kavramına önem veriyorum ve kurduğun cumleler yanlıştı
Soran+1 yılseni bile bilmiyorum kimsin. yaşı nerden bileceğim. at mesajı da konuşalım bunları. seviyorsan kendine seviyorsun. ama bana niye kafayı taktın 3 saattir onu merak ediyorum.. hadi at şu mesajı kimsin nesin görelim.. korkma ne olacak sanki...
Soran+1 yılneyse kardeşim. sen kendi kendine eziyet ediyorsun. iyi geceler..
Cevap sahibi+1 yılUlan komiksin en az altı yaş var aramızda altı altı sana diyorum ki benim dikkatimi çekecek en son kişisini allah allah ya cattik
Soran+1 yılKaç yaşındasın sen ? 23 yaşındayım ben. Sen 3 saattir niye uzattın bir nedeni olmalı. tek sen yaptın bunu.
Soran+1 yılKardeşim neden korkuyorsun mesaj atmaya neden bu gizlilik neden bu uğraşın? :))))))))
Cevap sahibi+1 yıl18. Çünkü kinciyim hiçbir lafın altında kalmam ve kimse namusuna laf edemez dolaylı yoldan da olsa
Soran+1 yıletmedim ki zaten. 18 demek.. doğru tahmşn etmişsin yaşı 5 olduğunu.. demekki sen beni dha önceden biliyordun takip ediyordun.. atsana mesaj çekinme.
Cevap sahibi+1 yılTu allah benim belami versin gercekten. Böyle diyeceğini biliyordum. Yaşını 25 aldım ve dalgın kafayla 7 yaş yerine 6 yaş diye hesaplamisim deliricem ya valla
Soran+1 yıliyi geceler korkak isimsiz :) bir daaha karşıma çıkma..
Cevap sahibi+1 yılAdama bak ya zorla kendine aşık ettirecek yemin ederim pişman oldum yani gerçekten
Soran+1 yılneye pişman oldun? korkma ya itiraf et atsana mesaj ne olacak.. :) çok korkaksın...
Cevap sahibi+1 yılHe aynen
Soran+1 yıltamam bir daha karşıma çıkma o zaman ergen hadi neyle istersen onla ilgilen..
Sonucta evlendigimiz kisiylede kesin evlencez diye sevgili olmuyoruz . Erkekler icinde ayni sey gecerli
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu zamana kadar kimseyle berabe olmadım tek olsun ömürlük olsun diye ama şimdi de kimse bana bakmıyo nasıl olsa o kabul etmez diye bu düşünce yüzünden evde kalacam ben ;(((
01 Yorumla
+1 yılAraba gibi yap 10000 kilometre sonra servise git klometreyi sifirla o ne ala mk..
10 YorumlaErkeklerde de aynı, kim ne derse desin.
20 YorumlaBen evlenecek kiz bulayimda onu o zaman dusunuruz
00 Yorumla
+1 yılPeki ya erkekler?
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım