En yakın arkadaşım eski sevgilimle takılıyor...

Merhaba kızlar. Dün gece kız arkadaşlarımla takılıyorduk. Çok sevdiğim bir arkadaşım bana birşey söyleyeceğini ama benim kızacağımdan korktuğu için çekindiğini söyledi. Bende canını sıkmamasını, herşeyde yanında olacağımı söyledim... Şuan duyduğum pişmanlıkla...

Benim sağladığım güvenle 5 ay önce görüşmeyi kestiğim eski erkek arkadaşımla konuştuğunu, buluşup, sevgili olmak istediklerini anlattı. Ama tabi o şerefsiz arkadaşım sandığım kişiyi de aldatmış, kara batak gibi bir gelip gitmiş.. Şimdi yine konuşuyorlarmış... Ama beni kaybetmemek için beraber olmakdıklarını söyledi. Tabi bunları duyunca beynime ağrılar girdi, dün geceden beri geçmek bilmiyor... Aylarca arkadaşımın benden gizli mesajlaştığı, buluştuğu eski sevgilimmiş meğer... Bunları öğrendikten sonra ağzımı açıp tek bir laf etmedim, suskunluğumun yersiz, abartı ve gereksiz olduğunu söylediler.. Hakısz olan ben miyim? Yoksa beni kandıranlar mı? Gerçekten aşırı tepki mi gösteriyorum ben sizcede? Benim suçlu hissetmemi sağladıkları için ayrıca bir acı çekiyorum şuan.. Arkadaşımı yok mu saymalıyım yoksa zamana bırakıp geçmesini mi beklemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Eski salağo düşündüğüm yok, ben arkadaşım sandığım insanın bana bunu yapmasını hazmedemedim.. Yediğimiz içtiğimiz bir idi, beraber nefes alıyorduk resmen.. Ama arkamdan iş çevirmesi yıktı beni...
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklerin yorumlarına bakıyorum, hep eski sevgilin zaten diyorlar.. Ben zaten adamda değilim ki.. Onu çoktan sepetlemişim zaten. Olay; kardeşim gibi gördüğüm kişinin beni kandırması...
En yakın arkadaşım eski sevgilimle takılıyor...