sevgilimin telefonunu kurcalıyordum merve diye bi kızla canımlı mesajlarını gördüm deliye döndüm bagardım çağardım ona bişeyler fırlattım dakikalarca sakinleşmemi bekledi ama sakinleşmedim oda bana tokat attı bana vuruncan ben iyice çıldırdım sonra beni yatağa fırlattı yüzüme 4 5 tane yumruk attı dudağım patladı yüzüm morardı sonra beni ağlar halde bırakıp yan odaya geçti 5 dk sonra barışmak için geldi bana zorla sarıldı öpmeye çalıştı ben onu ittirdikçe sinirlendi zorla dudağımdan öptü ben iyice delirdim o da sinirlenip evden gitti şu an onun evin deyim yüzüm gözüm kızardı morardı kendimi çok kötü hisediyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılBen de kıskanmıştım trip atmıştım.. Çantamı aldım dışarı çıkacakken barışmak için kolumdan tuttu sıkıca.. Ben kolumu çekip dışarı çıkmayı denedim tekrar.. ''Bana bak! Bişey yok sen kafanda kuruyorsun, sen varsın aklımda herşeyimsin'' dedi.. '' Yok ya, sürekli konuşmalar muhabbetler ne... vs.'' dırdıra başladım.. Tokat attı.. Ben de midesine yumruk attım, sonra kafasını tutup eğip yan boşluğuna diz attım.. O kıvranarak yere oturdu.. Ben salona geçtim, gelmesini bekledim.. Sonra birbirimize sarıldık :) Geçti..
Benimki 3 yıllık bir ilişkiydi ve ciddi devam eden bir ilişkiydi (başka sorundan dolayı sonra ayrıldık tabi).. Bu sorun ilişkinize bağlı tabi.. Yeni bir ilişkiyse ayrılıp terkedebilirsin.. Ama 2 3 yıllık birşeyse bçyle birşey istemedğini konuşabilirsin..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence normal bir adam değil. Ayrılmanı tavsiye ederim yoksa daha kötülerini de yaşayabilirsin. Ayrıca senin ailen falan yok mu suratını görünce birşey demiyorşar mı ve aynı evde ne işin var elin adamıyla. üstelik psikopat. sana böyle davranmasına nasıl müsaade ediyorsun o senin hiçbirşeyin değil kaldı ki kocan bile olsa bu kadarı fazla.
11 Yorumla
Soran+1 yılailem koyde fındık toplamaya gitti 2 ay donmezler
Bir kere ne olursa olsun vurmak güzel bir davranış değil. Kaba kuvvet ilişkide hiçbirşeyi çözmez (erkek erkeğe kötü durumlarda veya tartışma anında geçerli değil bu) gerektiğidne dayağı hak eden elbet olur ama bir bayana bir erkeğin eli kalkmamalı. Ne olursa ne yaparsa ne söylerse söylesin. Bu olaylara karşı dengesini gösterir. Bence bundan sonrası için iyi düşünmelisin. Bir iki vurmadan bişey olmaz dersen ileride gelebilecek darplara hazırlıklı ol ve şimdiden üzülme. Ama diyeceğim şu ki emin ol bu sefer şanslısın ki evli değilsin üzülme..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Ayıp ya. Ayıp ayıp vallahi ayıp... Adam kızı hem yatağa atmış, hem vuruyor. Daha neler yani. Madem yatağa attın, bari...bir dakika ya... Senin adamın evinde ne işin var kuzum?
Bence ağlayıp sızlanma.
Adamın evine girmişsin bir kere. Döver de, "sever" de...
(Ha evet bu mazeret değil de, o şekilde yaşayan insanlar başıma bunlar geldi diye ağlaşmasın, valla ayıp oluyor...)313 Yorumla
Soran+1 yılhaketmissin derken
Soran+1 yılevet pardon
Soran+1 yılsenin yazdiklarinda cok terbiyesizce
- +1 yıl
Erdem bu olayın ahlaki boyutunu ölçmek sana kalmadı. Ne demek evinde ne işin var? Evine gittiyse güvenmiş demektir yanlış kişiye de olsa. Demek senin evine biri gelse tecavüz bile edebilirsin öyle mi herşey olabilir, herşey serbest çünkü insan değil karşınızdaki!
- +1 yıl
Peki kime kaldı? Ahlak toplum kurallarının bütünüdür ve toplumun her ferdi bunu korumakla yükümlüdür.
"Güvendi de gitti" ne demek ayrıca? Onlarca kız o güvenilerek gidilen evlerden ağlaya ağlaya kadın olarak çıkıyorsa birilerinin bunun kötü olduğunu, ahlaka aykırı olduğunu söylemesi gerek.
Bu şekilde başına kötü olay gelen kimseyi tanımadın galiba sen.
Ha şahsen benim evime herkes gelsin, biz insanız, bişey olmaz...Ama sen bunu dedin ya, sen gelme. Sana garanti veremem! - +1 yıl
Benim anlatmaya çalıştığım şey bu değil 'evine gittiysen döver de sever de' ne demek ya? Bir erkeğin evine gittiysen herşeyi hakediyorsun öyle mi? Ayrıca merak etme dediğin gibi bir durum olsa garantisi olmayan kişi sen olursun.
- +1 yıl
Gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.
- +1 yıl
"Bu aşırı hız yapanın kazayı göze alması gerek" demek. Yani evet kaza olmasın ama aşırı hız yapanda kaza yaptım diye ağlamasın diyorum.
Evlenmeden, adamın ailesi falan yokken, onun evine yalnız kalacağını bile bile giden kız da aşırı hız yapan araba gibi işte. Başına gelenlerden sadece adam mı sorumlu şimdi? Ona o yetkiyi veren bayanda da suç yok mu?
Ayrıca sen merak etme, ben etmiyorum. Merak edeceğim biri olduğunu pek düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim :)
Dur olayla ilintili bir fıkra anlatim - +1 yıl
Nasrettin hocanın evi soyulmuş bir gün...
Komşular gelmiş olsuna gelmiş.
Sormuşlar nasıl oldu falan diye anlatmış.
Demiş işte kapıyı kilitlemeyi unutmuşum, oradan girmiş ben uyurken sandıktan altınları almış vs...
Köylü demiş, aman hocam kapı kitlenmez mi, aman hocam hiç öyle uyunur mu, aman hocam altın sandıkta saklanır mı...
Hoca veryansın etmiş, "e hırsızın hiç mi suçu yok?" diye...
Soran+1 yıl-erdem- benim kime guvendigim kimle yatip kalktigim seni neden ilgilendiririyor ben zaten sevgilie cinsellik yasiyorum bu seni hic alaka etmez
- +1 yıl
Onla yaşadığın cinsellik ilgilendirmesin de sadece ondan yediğin dayak mı ilgilendirsin istiyorsun?
Bu iki olay da ahlaka aykırı.
Birine göz yumup diğerinde saydırmamız mı gerekiyor bunu yapan kişiye?
Madem kime güvendiğin bizleri ilgilendirmiyor, niye zırlıyorsun burada dayak yedim böğüüüü diye? Hak etmişsin ki yemişsin işte... Afiyet olsun!
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
26Cevap
+1 yılyapman gereken sey acikca ortada - ONDAN AYRIL ve mümkünse Polise git sikayet et - rapor al dayak yediigine dahil. Hic kimsenin buna hakki yok ! Ve hic kimsede dayagi hak edecek birsey yapamaz. Sen hala neden sevgilim diyorsun anlayamiyorum. Sana böyle birsey yapan birisiyle tabikide ayrilacaksin. Ne kadar özür dilesede aff ettirmeye calissada ILK ini yapmis, digerleri tek tek gelir.. Bunlarin olmasina kesinlikle izin verme
11 Yorumla
Soran+1 yılayrildim gece su an sevgilim degil
+1 yılondan ayrıl ama istersen yarın acile git durumu anlat rapor al ve onu şikayet et. ne kadın ne erkek ne hayvan şiddet görmeyi hak etmez. istemem yanıma kar kalsın yediğim dayak dersen o çocuktan ayrıl kendi sinirinide düzene sokmalısın karşı tarafı tetiklemekten başka işe yaramaz haklıyken haksız duruma düşürür insanı bende de var ne yazk ki. geçmiş olsun.
00 Yorumlasorumu bu cani cehenneme kendini erkek sanan müsvettenin teki sevgilim diyorsun su adama sutla gitsin buna katlanmiyacaksindir umarim yazik etme kendine bunu herzaman yapar sana inanki böyle tiplere olanak saglamayin tek baslarina kalsinlar.. zaten kendi erkek ortaminda adam yerine koyan yoktur o yüzden kadina el kaldiran tiplerdendir...
00 YorumlaBirisi seni bir kere aldatıyorsa bu onun suçudur, ikinci kez aldatıyorsa bu senin suçundur. gibi bir söz var eğer şimdi seni dövdüyse onu terk etmelisin ya da ikinci kez olduğunda hatanı kabullenim suçu başkasın da aramayı bırakmalısın.
13 Yorumla
Soran+1 yılilk hata yaptiginda birakiyorum yani simdi
Soran+1 yılben olayin sokunu yeni attim kararliyyim terk edicem dovdukten sonra bide zorla opmek cok sinir oldun
+1 yıldoğrusunu söylemek gerekirse o kadarda abartma canımlı konuştuysa üstüne bişeyler fırlattım diyosun o da seni şikayet edebilir tabi . çok sert tepki göstermişsin o da sana daha çok sert bi tepki göstermiş sayılabilir . aslında kendinin sebebi sen olmuşsun biraz kusra bakma ama . çok ters tepki göstermiş o da . canım diyosa nolmuş ki ben sonuçta iş üstünde yakaladım merak etme canım diyerek hem bişey olmazki . çok önemli bişey değil . ama eğer istediğin cevap bu değilse git bi polise felan
01 Yorumla- +1 yıl
adamı savunmuyorum ben sadece üstüne ne fırlattınki o kadar sinirlendi onu merak ettim
+1 yılİçim çok kötü oldu bunu görünce.Onu heryerden engelle.Mutlaka ailene anlat herşeyi çünkü seni en iyi ailen korur.Aslında seni tam döverken tekmeyi tam orasına bassaydın birşey yapamazdı.Keşke böyle öküzler olmasaydı.
00 Yorumlayaptığın doğru tepkini belli etmişin iyide sen elemanla başedemiceğini bile bile niye haddini aştınki ? Savunmasızsın , bence yarın sabah ilk işin elemanı terketmek olsn
011 Yorumla
Soran+1 yılzaten terk edicemde normalde bana vurmazdi bende vurucagini hic aklima getirmedim vurmasindan cok en son barismak istememe ragmen elerimi tutup zorla opmesi cok agrima gitti
Soran+1 yılhaklisin saol su an ona gucumun yetmesini cok isterdim
- +1 yıl
Haddini aşan kişi kız değil, o öküz!
- +1 yıl
Tokat atması normal yani sana göre?
- +1 yıl
Yaptığı en fazla birşeyleri fırlatmak öyleyse ben öldürülmeyi hakediyorum.
- +1 yıl
Saçmalamayı kes! Haddini aşma!
Bide ben dayak yesem bu sitede yazmak yerine ne yaparım diye duşunurum. ana nacizane tavsiyem ya onu şikayet et yada bir buyugune soyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılonun basina bisey gelmesinide istemiyorum seviyorum aslinda
+1 yılhemen git darp raporu al kafanı toparla ne yapacağına karar ver.
20 Yorumla
+1 yılevi yak ama bunu benden duydugunu kimseye soyleme.
bkz: allaha yaziyorum bolumu acilsa yazanlar olacak ona yaniyorum.10 YorumlaEvlenince de döver. Affetme. Hem suçlu hem güçlü psikolojisini uygulamış.
05 Yorumla
Soran+1 yılpolise zaten gitmem ama ayrilicam
Soran+1 yılkararimi verdim ayrilicam
Kesinlikle gidip darp raporu al elinde kanıt olsun sonra otur düşün. Ben olsam tehdit eder öcümü alırdım. Savunmasız bir kadına el kaldıracak kadar aciz bir insansa hak ediyor
00 Yorumlabelli ki erkek arkadaşın biraz dengesiz kendine dikkat et bence
10 YorumlaO seni daha çoook döver yumrukla kalsa halin iyi sende ondan ayrılmazsın kendi kendine dövünürsün mutlu son.
00 Yorumlaolur böyle şeyer oturup mantıklı insanlarınız knuşun çözün meseleyi. hiçbirsey birini üzmeye deymez.
00 YorumlaDaha ne yapmalıyım dıyorsun yaa ayrılacaksın dırek tabıkıde . Hatta polıse falan sıkayet et
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum 2 yillik ilskide ilk defa bana vurdu
- +1 yıl
iki yılda ilk vurmuş tam vurmuş. adam dövüşmüş seninle. dağıtmış işte seni. ilk vurdusu mu olur buunn
+1 yılYeminle diyorum bu gibi durumlarda Flash Tv-Yalçın abi programından iyi yardım eden yok!
30 Yorumla
+1 yılÖküze bak.. Yürü git kızım ya, git hastaneye darp raporu al, şikayetçi ol. Yakınlaşamasın bi süre yediği haltı anca öyle anlar.
00 Yorumla
+1 yılŞuradaki yazıdan anlıyorum ki sen bunu hakediyorsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılhakediyosun derken
- +1 yıl
Yapmayın arkadaşlar hak etmek nedir. İnsanların kötü yönü kadar iyi yönü de var. Fazlasıyla sevmek bazı insanlara yaramıyor malesef. Dayak yiyeceğini bilse baştan böyle başlar mıydı. Öncesi önemli değil artık bundan sonrası mühim. Tüm sıkıntılara rağmen aynı yerde mi kalmak istiyor yoksa unutup bitirmeyi mi..
- +1 yıl
Öyle bir yazmışsın ki.Sanki kocan?Birde iki yıllık ilişki diyorsun.Ne ilişkisi?Saçmalık bu farkındasın değil mi?
- +1 yıl
kuarizma orada öyle yazmamın sebebi farklı kardeşim.
canmm git karakola sikayet et yaa insan olan yapmaz bunu...
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 saatte kalmadan gelip ozur diliyecegine hatta yalvaracagina eminim ama cok agarima gitti
+1 yılo halde buraya girip yazdığına göre çokta kötü değilsin..
14 Yorumla
Soran+1 yılyedigim dayaktan dolayi degil icimde bi aci bi asagilanma var sanki kotu hisediyorum
- +1 yıl
sanki kötü hissediyorum mu. kötü hissettiğini bile bilmiyorsun mu. ne deyim hacı bi zahmet aşağılan yani o yumruklardan sonra
Soran+1 yılayrilcam heralde bu olaydan sonra onun yuzune bakmam
- +1 yıl
ayrıl gitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptallık etme ayrıl ondan, bugün iyiyim desede yarın gene döver.
01 Yorumla
Soran+1 yılayrilicam zaten bi daha yuzune bakmam
+1 yılvalla diyecek bişi yok, böyle bi insanın yanında halen nasıl durabiliyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum 2 yillik iliskiyi bitirmeye degermi diyorum bende cirkeflik yaptim diyorum
- +1 yıl
sen böyle devam et yakında bıçaklar seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu yazıya inanıpta gerekçe verenlere inanamıyorum asıl:) bu kadar yalan yanlıs uzerine yazılan bi yazı.saf olmayın yahu.
03 Yorumla- +1 yıl
neden gizli yaziyorsun:? niye yalan olsun aciklafrmisin
Cevap sahibi+1 yılbu yalan kendi profilimle yazma tenezzülünde bile bulunmam.kız okadar rahatki.dayan yemiş.hala erkek arkadasımdym.yok sevglm boks hocası cart curt yapmayın lütfen :) ne kadar acıtasyn seylere kafa tutan insanlarız..
Soran+1 yılsen ne sacmaliyosun ya inanmiyosan yazmazsi
Gizli Üye(36-45)+1 yıleline sağlık sevgilinin haketmişsin az bile yapmış ağzını burnunu kırmadığına dua et çirkefleşmenin ne anlamı var yapamıyosan bitir...
111 Yorumla
Soran+1 yılsana hic bisey demiyorum
Cevap sahibi+1 yıldiyemezsin çünkü haksızsın güzel güzel konuşmak varken bağırıp çığırdım diyosun birde..
Soran+1 yılsen aldatildigini dusunsen ne yaparsin
Cevap sahibi+1 yılaldattığı kesin birşey değil ama insan bi sorar neyin nesidir diye..
Soran+1 yılsormadan delirdim ama dovulmeyi barismak icin zorla sarilinip opulmeyi haketigimi dusunmuyorum
Soran+1 yılne oldu sustun
- +1 yıl
Ne olsa suç kadınların zaten değil mi? Kadın aldatsa da suç onun aldatılsa da suç onun. Dayak yemesi de normal zaten. Sen de insan mısın be!
Cevap sahibi+1 yılyok susmadım çıkmıştım da. seni sakinleştirmek için yapmış işte ne var bunda deliliğin geçsin diye ama dayak yemeden sakinleşemezdin oda bi gerçek..
Cevap sahibi+1 yılmuneccimtercuman bi ara gel sana insanlık dersleri vereyim milletin yorumlarına karışmamayı öğrenirsin hiç olmazsa saygısız şey..
- +1 yıl
Milletin yorumlarına karışabilme hakkını site kurucuları bana vermiş zaten, sana mı soracağım? Sen misin bana saygıyı öğretecek, insanlığı öğretecek kişi? Şu konuşma tarzına, şu yorumlarına bir bak!
Cevap sahibi+1 yılher b*ka böyle maydonoz olur musun sen?
+1 yılHala seni yumruklayan adamın evinde misin ? Sadakatına hayran kaldım
02 Yorumla
Soran+1 yılgecenin bu saatinde nereye gidicem zaten tatildeyiz
- +1 yıl
Gecenin bu saatinde dışarısı sevgilinden daha güvenli gibi geldi bana :S
+1 yılHemen ayrılmasın bence kadına vuran aciz bir adamdır aciz bir adamla da evlenilmez
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kick box orenmeye bugunden itibaren basla ilşkini debitirme o gun gelinceye kadar sabet ocunu al ve ayrıl
010 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim zaten boks hocasi salonu var fayda etmez :) guldurdun beni
- +1 yıl
oha boks hocasından 4-5 yumruk yeyip nasıl hayatta kaldın sen
Cevap sahibi+1 yılaynen arkadasa katılıyorum artı bir boksor kavga edemez şikayet etsen kat kat ceza yer artı o adamın tek yumruugu yeter sana be sen nası bişsin ya:)
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılkum torbasina vurdugu yumruklari cok iyi biliyorum oyle vurmadi ama gucunun ceyregi bile bana yetti :(
Cevap sahibi+1 yılceyregi dedigin 4-5 yumruk:) nası bi ceyrek
Soran+1 yılo yumrulari demeki butun gucuyle atmamis atsaydim simdi yogun bakimdaydim
Cevap sahibi+1 yılatsaydımmı sen yoksa sizofrenmisin kendi kendinimi yumrukladın ii az vurmusun:)
Soran+1 yıltelden yaziyorumda telefona alisamadim yanlis yazmisim
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam bende sakadan takıldım zaten
Güzel bir aksiyon hikayesi fakat inandırıcı gelmedi :D
10 Yorumla
+1 yılAllah senin gibi bir tokatla çıkılmaycak şoka girmeyi nasip etmesin kimseye.
00 Yorumlamerve kim tanıyomusun?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir kardesim gibi diyo r
+1 yılpolise git şiddete maruz kaldığını söyle..
00 Yorumlaşoka giren insanlara yapılan bi uygulama tokattır
06 Yorumla
Soran+1 yılama bi tokat degil 4 5 kere yumruk atti tokattan sonra
- +1 yıl
nasıl bi şoka girdiysen bi tokat çıkartmamış
- +1 yıl
:D Bu kız tam kafa ya :)
Once bi saglik ocagina git
02 Yorumla
Soran+1 yılyanaklarima buz koydum cok bisey oldugunu sanmiyorum
+1 yılgerçekse bu ayrıl ayrıl ayrıl
00 Yorumlakapıyı kılıtle polıs cagır
01 Yorumla
Soran+1 yılcikti gitti zaten ozur diliyo
Ben bişey demicem valla
00 YorumlaPolise git ! Hiç taviz verme !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolaylar olaylar...
04 Yorumla- +1 yıl
ismail abiiiiiiiii eterler :))
Soran+1 yılhaklisin :(
Cevap sahibi+1 yılaldatıldın üstüne dayak yedin üstüne de terkedildin.demek ki bağırıp çağırmak zararlı bişey.
- +1 yıl
demi. susup kaderine razı olacaksın. nasipten öte yol gitmez derlerdi ölemiş bak.
+1 yılal odunu vur amk yim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpolisi ara.
01 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?