150 çiti pıtı ama dayak yiyorum. Yemek yapıyorum çay demliyorum ona. O 2 kaşık sekerle çay iciyormus ben 1 kaşık attım diye dövdü. Hemen küstüm odaya kapanıp ağladım odaya girip ne agliyon lan dedi sonra bida dövdü. Napicam nasıl kurtulurum korkuyorum beni öldürecek
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım yüreğim sıkıştı okurken 💔 Böyle birinin yanında tek bir dakika bile kalmaman gerekiyor. Bu yaşadığın asla “sevgililik” değil bu resmen şiddet ve işkence. Suç işliyor. Çayına kaç kaşık şeker attığın için kimse sana el kaldıramaz 🍵
Önce can güvenliğin önemli. Ailene anlat, güvendiğin bir arkadaşına ya da öğretmenine açıl. Yanında kalabileceğin güvenli bir yer bul. Polis imkânın varsa 155’i arayıp yardım iste. ALO 183’ü de arayabilirsin, kadınlara ücretsiz destek veriyorlar.
“Düzelir” diye bekleme. Şiddet bir kere başladıysa ne yazık ki çoğu zaman artarak devam eder. Sen değerli ve sevgi dolu bir ilişkiyi hak ediyorsun, tokadı yumruğu değil ❤️
Şu an mutfağa girip ona yemek yapmayı, çay demlemeyi bırak. Önce kendini koru. Güvenli bir yere geçince sıcacık bir çay demle kendine, biraz nefeslen 🍵❤️ Sonra adım adım destek alarak bu ilişkiden tamamen çık. Yalnız değilsin, isteyen olursa devlet desteği ve sığınma evleri de var. Lütfen kendini koru canım 💔🍵