Tabii ki sadece soru bundan ibaret değil ama tanışabilir miyiz sorusu kızlara itici mi gelir?
Tanışmak için başka hangi sözler söylenir?
Tanışmak için başka hangi sözler söylenir?
içinde asla ''tanışmak'' kelimesi geçmemeli:
(gözüne bakılır, ışık varsa gidilir, yoksa gidilmez)
+ Bak, sana bir şey diyeyim mi?
- ?
+ Kimi kadınlar vardır, gözüne bakınca ne olduğu hemen anlaşılır. Ya naiftir, ya cazgırdır vs. Yani ilk bakışta anlarsın ve çekici gelmez. Bu insanı sürüklemez dersin kendi kendine.
- Yaa? Eee?
+ Ama kimileri vardır ki, bakışları ile her şeyi vaad edermiş gibi dururlar. Saygı, korku ve sevgi karışımı bir his uyandırırlar. İlk anda hemen tanınır o lezzet ama ne olduğu bilinmez.
- Üfff yaa. :)))
+ Ya yok ne zamandır paso gelip geçiyorum burdan, illa söylemem lazımdı bunu.
- Hımm. Ya sen nerde çalışıyosun ki?
+ Şu yan taraftayım hemen. Sigara alıyım dedim şu marketten.
- ne içiyosun ki?
+ Winston.
- Hıımm ben de softunu içiyorum onun.
+ vs. vs.
- vs. vs
(Uzar gider)
Yani tüm olay, senin kişisel niyetine ve kızın karakteri nedeniyle değişkenlik gösterir. Herhangi bir şablon uygulayamazsın bu konuda. O yüzden sana sadece kendin olmak düşer.
saol kardeş çok yardımcı oldun
bu konuda tezim şöyle...
gözlere bak eğer bakışa bakış katmıyorsa...
işin zor o anda ağzınla kuşda tutsan yaramazsın...
bu durum kişiden kişiye değişir.
otobus bekler şu numara geçtimi?buda tanışmak için.
burada senin kabiliyetine kalıyor.
diğer durum ise,kızlar için onlar pek sevmezler.
sende kimsin yaa,amann git başımdan... der gibi
bunun dersi , formülü yok..
hadi kolay gele.
itici değil de fazla sıradan denebilir. Slm yada naber diye mesaj atan erkeklerden farkı yok yani:) Tanışmak istediğin kızla ilgili düşüncelerinide içine katarak kıza yanaşmayı çalış. Yani tanışma faslını kişiselleştir:)
teşkürler :)
ne dersen de sakın gelip 'saatiniz varmı' deme karşına benim gibi biri çıkar 'varda bundan sanane' der sende arkanı dönüp sersem sersem gidersin
umarım sormakta mecburiyetinde kalmam :) ama tanışmak için saat hep saçma bi bahane gibi gelmiştir bana
yahu saçmalığın daniskası
Cevap
2Cevap
Kafadan kaybedersin yaklasim cok onemlidir git gozunun icine bakarak merhaba de.
ya kardeş bana bi akıl verirsen sevinirim bu işlerden anlayan birisin sanırım sorum şu daha önce çevremde tanıdğım kızlarla çıktım bunda bi sorun yok fakat şuan tatildeyim tanıdğım hiç kız yok ve yaz aşkı yapmak istiyorum nasıl yaklaşmalıyım kızla bakıştıktan sonra merhaba desem o da merhaba diycek ben illaki tanışmaya geticem konuyu ne yapabilirim
dostum tatil beldesinde bundan kolay olmazki denize girdiği yerde denize gir öncelikle seni farketmesini sağla sonrasında tesaduf bi karşılaşma yap merhaba de geç git fazla durma ilk seferinde yavaş yavaş alttan alttan zemini hazırla,en etkili yöntemlerden biri de onun kankalarıyla arkadas ol böylelikle onun ortamındaklerle tanısman daha kolay olur cesaretlı olursun onların sayesınde kızla aynı ortama gırmıs olursun daha ne dıyım :)
daha bişi deme ben saol diyim bence :) teşekürler
O nedir öyle tanışabilirmiyiz iticilikten öte samimi bile değil
dimi ? bana da öyle gelioda işte o yüzedn alternatifleri nedir die sordum
Bu şekilde yaklaşırsan asla kazanamazsın üzgünüm.
nasıl yaklaşmalıyım ?
hmm şu nası 'meraba çok düşündümde sizinle tanışmam için bi bahanem olması gerekir mi acaba ?' bu iş yaparmı sen diince aklıma böle bişi geldi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar