neden hepiniz inatçı kıskanç ketum oluyosunuz.. bide mutlaka hepinizin unutamadığı bir kız oluyo miy miy onu sayıklıyosunuz. hayvan gibide sevişmek istiyosunuz öbürsünüz . aslında hepiniz öküz burcusunuz bunu anladım :D
Cevabın nedir?
+1 yılBoğa erkeğine millet hasta olur sen maşallah ağzına geleni söylemişsin.Bir kere boğa toprağın simgesidir ayakları yere basar ve yıkılmazdır.Kıskanmaz ama kıskandırmayı sever.Tek eşlidir sadıktır ve unutamadıklarının arkasından balık veya yengeçler gibi zırlamaz.Bir boğa çalışan şirketi için elinden geleni yapar canını dişine takar,arkadaşları için iki eli kanda olsa koşar ve sevdiğinin kılına zarar gelsin yakar yıkar.
Bunları sevmiyorsun belli ki,işte boğanın yapmayacağı diğer olumsuzluklar:
Aslan gibi kontrol manyaklığı
Balık gibi tutarsızlık
Yengeç gibi sulugözlülük
Akrep gibi uçanı kaçanı yatağa atmak
Yay gibi ego tatmini
İkizler ve terazi gibi dengesizlik
Kova ve Oğlak gibi odunluk
Başak gibi vurdumduymazlık
Koç gibi öfke212 Yorumla
Soran+1 yılbende hastayim basta cool oluyosunuz ateslisiniz.. ama unutamadiginiz bir kiz oluyo deli oluyorum yaa kendime baglayip terk edicem bundan sonra butun bogalari cekin aciyi gicigim size
- +1 yıl
Canım onun yükseleni kesin su grubu ondandır o.Evet ateşli kısmı çok doğru, bak mesela Akrep ve Boğa cinselliğin gezegenine sahiptirler.Akrep kızları dişilik simgesidir boğa erkekleri de cinsel kudretin simgesidir.
Soran+1 yılbende yengecim yukselenim aslan benim atesim akrep kizina bin basar :D kiskancim yaa baska kiz falan diyince deli oluyorum belli etmiyorum
- +1 yıl
Yengeçler kıskanç olur doğrudur.Ama şunu diyim yengeçle aslan takip eden burçlardır ve takiben burçlar iyi anlaşamaz.Sende ikisinin karışımı farklı bir hava yaratmış olabilir.Yalnız şunu diyim huyuna gidilirse en iyi eş ve anne senden olur.
Soran+1 yılaynende oyle bak ben evime cok bagliyim sadigim sevgi ve ask istiyorum cocuklari cok seviyorum cok iyi yemek yaparim vs.. duygusalim ama bir yere kadar ayaga kalkarim yere dustugum anda.. aslan olmasaydi yukselenim isim cok zordu ama aslan oldugum icin mucadeleci guclu bir yapim var hirsliyim.. boga erkekleride guclu ayaklari yere basan kadinlardan etkilenirlermis sanirm buda var ama
- +1 yıl
Ben boğa,aslan,yengeç ve akreplerden hoşlanıyorum genel olarak.Akreplerle genelde tensel paylaşımlarda bulunurum onlar da onun peşindedir zaten hani o yönümde tavlıyım kölem yapayım modundadırlar o yüzden akrep kızlarıyla geleceğe yönelik hiç düşünmem.Boğa kadınları çok kıskançtır ve inattır ama deli gibi sadıktır ondan severim.Aslanların dişiliği ve duruşları hoşuma gidiyor yengeçler de anaç ondan.
Soran+1 yılevet genel anlamda cok sadigim kiskancim anacim cilveliyimdir baya bir yanimdaki adama ilgi gosteririm operim koklarim sirnasirim falan boga erkeklerininde epey hosuna gidiyomus bu. ayaklarim yere saglam basar gucluyumdur yani. birde guzel oluyoruz cok onemli bizim icin bu :D o yuzden sansliyim ozaman yengece aslan olarak :)
- +1 yıl
Evet hoşumuza gider cilveleşmek ve sırnaşılmak :) İşini biliyorsun böyle devam et ;D
Soran+1 yıltabii :D yanyanayken en resmi halinde olsun gerekirse bir sirnasirim operim koklarim gozlerinin icine bakip gulerim falan tamamdir ogun artik sut dokmus kedi gibi gezer :D
- +1 yıl
Allah mesut etain boğadan şaşma :D
Soran+1 yılsagol darisi basina seninde sanada bir yengece aslan diliyorum ;D
- +1 yıl
Hahah sağol :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınnn ne diyosun sennnn ? ,) Boğa var boğa var... Yükselen de var alçalan da var, var oğlu var. Astroloji çok hassas bir konu. Burçlar arası dengeler kolay değişir, alt yapı aynıdır fakat inşaatın geri kalanı daima farklı olur. Ben bir boğa burcuyum, yukarıda yazdığın kriterlerden Kıskançlık uyuyor sadece. Diğerleri tam tersi. Demek ki senin o tanıdığın boğa burcu erkeği ile benim aramda farklılıklar var. Genelleme yapmayalım ;)
51 Yorumla
Soran+1 yılbenimkinin yukselenide boga. ay burcu yay
gızlı kısı lutfen bana mesaj atrmısın canm bıse sorucam sana özelden bu konuyla alakalı :)
00 Yorumla
kıymetini bilirsen onlardan tutkulusu ateşlisi yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Bu kadar boganin yaninda bir yengec olarak seni yengec burcu erkeklerini de denemeye davet edip saygilarimi sunarim=:)
13 Yorumla
Soran+1 yılbende yengecim nolucak peki :)
Soran+1 yılevet ama hic yengec bulamadim bulursam evlenicem.. benim gibi evine duskun sadik cocuklari seven asik olmayi seven duygusal bir adam daha ne olabilirki...
+1 yıleğiteceksin biraz..evcilleştirmek sana kalmış!valla sen bilirsin..boğaya kız mı yok...ahahahahahahhahahahahahahha
11 Yorumla
Soran+1 yılkendi odun gibi oldugu icin yontamiyoruz malesef.. kedicik rolune girip sirnasiyorum o zaman yumusuyo
çok çabuk anlamışsınız bu iyi bir şey
14 Yorumla
Soran+1 yılo kadar ketum olmaniza ragmen cozdum
Soran+1 yılsizinde cinsel acliginiz capkinliginiz bitmiyo yaa bide intikamcisiniz kincisiniz hicbirseyi unutmuyosunuz kiskancsiniz falan
+1 yılBir boğa burcu olarak bizi bu kadar aşağıladığınız için teşekkürler. Beni anlatmışsınız.
15 Yorumla
Soran+1 yıloylesiniz iste ama :D
- +1 yıl
evet öyle olabilir ama hepsininde bir sebebi vardır yani
Soran+1 yılnasil yani ? bence karekteriniz bu ..
- +1 yıl
Boğa burcu sevdimi çok sever kıskanır. İnat eder cünkü sevdiğini başkasıyla paylasmak istemez.Sevişmek herkes ister.Unutulmayan biri herkesin hayatında vardır.Yeterince acık oldu sanırım.
Soran+1 yılboga burcu biraz hayvanca istiyo 1. benimde asik oldugum bir adam vardi ama ayrildik ve unuttum bende kotu anilari oldugu icin yeni asklara yelken actim 2. :)
O hayvan kısmı dışında aynı ben:)
130 Yorumla
Soran+1 yılyaa diyorum ya hepiniz aynisiniz. peki size unutamadiginiz birini nasil unutturabiliriz. soyle diyim hoslandiginiz bir kiz var ama sevmiyosunuz iste nasil baglayabilirim kendime?
- +1 yıl
Boğa erkeği için iki şey önemlidir. Bir güzellik ve ondan daha da önemlisi samimiyet. Kadın esrarengiz olmalı. Tüm kişiliğini hemen ortaya dökmemeli. Ölçülü davranmalı, yavaş yavaş boğanın hayatında alışkanlık haline gelmelidir. Bir de boğalar için herzaman kaçan balık büyük olur. Yani kaçan kovalanır sözü bizim için cuk diye oturur!
Soran+1 yılevet guzellik kismi okey ama 2 seneden beri tanisiyoruz beni taniyo tamamen yani yine soylemedigim birkac sey oldugunu biliyo kendimle ilgili biraz mesafeli davranirim ama soyle mesela yanimdayken operim koklarim cilve yaparim sirnasirim gozlerine bakip gulerim falan ama hicbir zaman icin ona karsi olan duygularimi belli etmedim acikca soylemedim.
Soran+1 yılevet kiskandigi olmustu ama ben hic kiskanc degilim cok sevdigim insanlari kiskanirim sadece diyo.. hic uzak kalmadikki :D
- +1 yıl
Kıskanması iyiye işaret. Bak birisinden hoşlandığını söyle.Kim olduğunu sorarsa söyleme. Bakalım nasıl bir tepki ortaya koyacak. Yalnız hoşlandığın kişinin o olduğunu sakın belli etme. 3. birisiymiş gibi anlat. Kesin işe yarayacak. En azından sana karşı dolu mu boş mu anlarız.
Soran+1 yılbi ara bi cocuktan bahsettim falan onunlada bulusucaktik falan evime vagirdim hatta ikidebir olmaz hayatinda biri olucak artik diyodu ikidebir cocugu soruyodu bana ben unuttugum halde
- +1 yıl
Aslında sorma tavrı önemli. Kıskanç bir şekilde soruyorsa sana ilgisi vardır. Sana sırf değer verdiği için ve üzülmeni istemediği için soruyorsa sana ilgisi yok demektir. Bunu senin tahmin etmen lazım. Bak ikinizin ortak bir arkadaşı varsa ondan ağzını arama konusunda yardım isteyebilirsin.
Soran+1 yılbenden hoslaniyomus biliyorum zaten cok guzel kiz degil mi yaa falan diyomus ama araya ondan daha yakisikli bir cocuk girdi oda bunu duyunca benden uzaklasti :/ asil sorun beni sevmesini istiyorum ben diger kizlar gibi begenip begenmemesi onemli degilki sevgisini istiyorum :(
Soran+1 yılgetiriyo yaa bide o kadar ustaki sanki o istemiyo ben istiyomusum ben diyomusum gibi soyluyo laflari.. oyle seyler diyoki acaba bu adam bu anlamdami dedi bu lafi diye sonradan aklima geliyo :D kirmizi mini bir elbiseyle gormustu gecen hafta beni 1 hafta boyunca o elbisemden bahsetti mesela bazende oyle takilabiliyo :D
- +1 yıl
Aslında sana karşı cinsel anlamda birşeyler hissetmesi hem iyi hem kötü. İyi çünkü seki bir arkadaş olarak değil bir kadın olarak görüyor, kötü çünkü sadece cinsel duygular besliyor olabilir. Biraz cesur olsa da sana çıkma teklif etse kabul eder misin peki? Bu arada kırmızı mini çok seksi durur güzel bir kızda, söylemeden edemedim, malum ben de boğayım:)
Soran+1 yılbirde ben dogal sarisin beyaz tenliyim giyince fena oluyo :) ederim yani boga erkekleride cok atesli oluyolar ayrica :)
Soran+1 yılevet ama bir o kadar sevdigim adama sadigimdir yengecim bende :) evet son derece istisnayim hemde altin sarisi dogal saclarim var cunku :D kirmizi ve siyah mini elbiseler cok yakisiyo :) cilveliyimdirde kirmizi elbisemle gozlerinin icine bakip guldummu tamam oldu ogun 1 hafta boyunca etkisinde :D
Soran+1 yılevet kesinlikle oyleyim disiligimi hissettiririm :) 162 boyundayim 84 57 91 vucut olculerine sahibim sarsin mavi gozluyum beyaz tenliyim mini etekleri ve topuklu ayakkabilari tercih ederim genelde :D evime bagliyim iyi yemek yaparim cocuklari falan severim ama disardada oldukca basariliyim ayaklarim yere saglam basar yani :)
Soran+1 yılselen ben ama sen olgun bir bogasin ben 18 yasindayim henuz ve 19 yasindaki bir bogayla takiliyorum :D
Soran+1 yılevet guzellige onem veriyosunuz birazda sevgi dolu ve sadik olsaniz.. :) guzel bir kadin hemde size gosteriyor sirnasiyor cilvelesiyor opuyor kokluyor gozlerinizin icine bakip guluyo en icten sekilde onun yaninda huzur buluyosunuz size guven veriyo aradiginiz bu degil mi zaten :)
Soran+1 yıliste bendede huzur bulmasini saglamaya calisiyorum beni guzel ve seksi buluyo ama beni sevmesi onemli :(
Soran+1 yılasil ben tesekkur ederimmm :) gorususelim evet bb :)
Soran+1 yıltesekkur ederim :) gorustum iste ozetliyim: ben askin temelinin tutku ve sadakat oldugunu soyledim ve sevgi herseyden once dedim oda bana sevgi cok onemli evet ama sevipte ciktigim kizlar oldu ask baska birsey tutku oluyo o dedi bir kere yasamis bunu ve ve izi kalmis falan iste..
:D hepimizmi aynıymışız la
114 Yorumla
Soran+1 yılevet %99 aynisiniz bu kadar net konusuyorum
Soran+1 yıloyle evet degistirin kendinizi yeter yaa bide asik olabiliyo bazilari :(
Soran+1 yıliyi tabide unutamadiginiz biri oluyo hep onu aklinizdan cikarmak icin yapmadigimiz sey kalmiyo yinede miy miy.. tam terkedicem o zamanda yine sevgi gosterisi yapip bi sekilde kalmamizi sagliyosunuz
Soran+1 yılne yapabilirim mesela peki?
Soran+1 yıliyi davraniyorum oynasiyorum sirnasiyorum guzel gozunu boyuyorum aptal gibi oluyo zaten kandirma kismi kolayda ona ders vermek istiyorum kendime baglayip birakicam onu gorsun gununu
Soran+1 yılcanima tak etti yeter ama yaa
Soran+1 yıl2 senemi yedi fazlasiyla hak ediyo.. cilveye opmeye koklamaya devam ediyim o zaman bi yandanda ona bagli olmadigimi belli ediyim hani boyle ise yarar sanirim
+1 yılboğayım :gururluyum
11 Yorumla
Soran+1 yılbu ozelliklerle mi..
aha ben la
120 Yorumla
Soran+1 yılneden boylesiniz yaa bide asik ediyosunuz :(
Soran+1 yıl:@
Soran+1 yılfazlasiyla cekicisiniz hemde.. gozumuzu boyamak icinde sevgi numaralarida yapiyosunuz asik ediyosunuz halbuki istediginiz sey bellidir genelde sadece sevismek istersiniz.. ondan sonra dersiniz unutamadiginiz bir kiz olur hep zamaninda cok sevmis olursunuz bilmem ne nefret ediyorum sizden
Soran+1 yılpeki unutulmaz olmak istiyorum simdi ne yapmaliyim ona ?
Soran+1 yıloyle hic yapmiyorum farkindayim uzaklasinca yakinlasiyo :D birde birseyi soylemek icin kirk takla atar sanki ben soylemisim gibi oyle bir cevirirki laflari bu adam bunu mu demek istedi diye kirk saat dusundugum olur.. simdi soyleki cilveden cok hoslaniyosunuz boyle yanindayken sirnasinca gozlerine bakip gulunce opunce falan hemen tav oluyosunuz aptal gibi geziyosunuz( afedersin ) bunu uyguluyorum bi nebze olsun ise yaradigini dusunuyorum devam etmeliyim degil mi?
Soran+1 yıldimi yaa aynisiniz :D vermiyorum zaten olmaz diyorum sen cok masumsun deyip duruyo allahim yaa :D amac olarak bana daha yakin olmak ister en fazla.. onu kiskandiriyimmi yani boyle cilvelesip ona bagli olmadigimi onu sevmedigimi hayatimda basklarininda oldugunu belli ediyim?
Soran+1 yılzaten bir ara cok yakisikli bir cocuk vardi onunla olan samimiyetimi gitmis bunun yakin kiz arkadasi soylemis uzaklasmisti benden dogru. oyle yapiyorum genelde dogru yoldayim ozaman :D
Soran+1 yıloylede iste bir kizdan ayrilmis ondan sonra ciktigi kizlari hep cinsellik boyuntunda arzulamis.. banada oyle bakiyodu tabi oyle olmadigimi gorunce isler degisti
Soran+1 yılbana hep diyo iste sen cok masumsun digerleri gibi degilsin falanda hic surundurmedigim icin sanirim oyle buyuk bir adim atmadi..
Soran+1 yıltamamdir cok sagol bu arada cok tesekkur ederim :))
+1 yıliyiki boğa değilim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem