ben evlenemiyorum 24 yaşındayım ne söz varne nişan kimse yok hayatımda yalnızım .birileri çıkıyor ama bana uygun olmayan tipler .benim beğenediklerimde beni beğenmiyor yada farklı istekleri oluyor .yalnız uyumaktan bıktım .e haliyle insanın ihtiyaçlarıda oluyor oda yok .üff ne yapıcam ben bunca sene bekledim ama sanırım boşa beklemişim .hayat geçip gidiyor ben aynıyım .ben neden evlenemiyorum ?bunalımdayım .herkes hayatını yaşarken ben sadece bakıyorum hak etmiyorum demek ki.
Cevabın nedir?
bekle senı seven bırı çıkar elbet ama bir erkekle cıkdığında hemen evelenelım deyıp korkutup kaçırma erkeği onza zaman tanı adamı yavaş yavaş işle alısdır ısındır eviliğe gerisi gelir zaten ama senın başda bazı fedakarlıklarda bulunman gerek elinde tutabilmen için nedemek istediğimi anladın sen sanırım ok
013 Yorumla
Soran+1 yılüff öyle beklemekte istemiyorum millet çıkıyor çıkıyor pat ayrılıyor .mesela bir arkadaşım 5yıl çıktı ayrıldı bir baktık bir kaç ay sonra çocuk evlendi .evlilik genelde pat die oluyor zaten .erkek evlenmek istese hemen evleniyor istemese yıllarca oyalıyor
Soran+1 yılnasıl açarr mısın ?
Soran+1 yıliyide onu yapar sonra vınn kaçar yani o olmaz ki öle
Soran+1 yılyok ya o yeminler yalan erkek milleti güvenmem ben
Soran+1 yılresim göstermem ama güzel kızım biliorum herkes öyle der .evlilik sitesi olmaz ya o insanları ciddi bulmuyorum
Soran+1 yılyok yaa ben kısmetimi istiyorum seni eğil
Soran+1 yılahahaa bilirim ben
En İyi Cevaplar
daha sosyal olmalısın sanki?
014 Yorumla
Soran+1 yılevet ama nasıl
Soran+1 yılhepsi evlendi evleri var görüşmüyoruz pek
Soran+1 yılne bilim sosyal biri değilim ki zaten
Soran+1 yılaynen sorun bu zaten yoksa ilgi çeken bir tipim yani ortama girince ama işte ortam yok
Soran+1 yılanladım harekete geç diyorsun yani ama işte pek mümkün değil bu şimdilik
Soran+1 yıliyide çok az arkadaşım var bende uzak oturuyorum onlara .öle gece çıkma gibi durumlarımda yok ailemin yanındayım kıstılıyolar hep .umudumu kestim artık bütün gün evde olduğum için zaten birini bulamıyorum yoksa şimdiye kadar yüz kere bulurdum
Soran+1 yılinşş çıkarım bu durumdan
- +1 yıl
Cok merak eddim suanki durumu
Buldunmu birini?
+1 yılÇvrendekiler 24 te nişanlı evli olabilir.O onlaırn kısmetidir belkide onlaran biri pişman olup keşke evlenmeseydim diyecek. Boşanma süresine geldiğinde çevremdeki herkes boşandı ben neden boşanamıyorum mu diyeceksin?
Hayırlısını iste. geç olsun güc olmasın11 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa herkes mutlu
Evlencende nolcek ki aldatıyolar artık devir değişti sen en iyisi kariyer yap :D
06 Yorumla
Soran+1 yılistediğin kadar kariyer yap evllilik bir statü gtiriyor bu bir gerçek
Soran+1 yılkeşke bende evlenmek istemesem okadar çok takıyorum ki
Soran+1 yılinşş
- +1 yıl
Kariyer yapan kokoslardan olasin emi; ))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
26Cevap
insanın ihtiyaçları :D:D komik olmuş benim bildiğim insanın böyle bir mevzunun eksikliğini bu kadar hissetmemesi lazım senin burnun biraz kaf dağında heralde kendini tanımanı şiddetle öneriyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ya her insanın cinsel ihtiyaçları var kadın -erkek farketmez .sağlıklı bir bireyim ve ihityaçlarım var .burnun kaf dağında olmasıyla ne ilgisi var
- +1 yıl
senin istediklerin sana bakmıyor seni istiyenlere sen bakmıyorsun anlasana kendini sana layık görenleri sen kendine laik gösmüyorsun ama kendini layık gördükleriinde seni kendilerine layık görmüyor çünkü sen kendini olduğundan yukarda görüyorsun tabi bu bir olasılık bence kuvvetle muhtemel ihtiyaçlarınla ilgili bundan sonra yazacaklarım kaba olacağından o konuyu kapatıyorum kendi adıma
Soran+1 yılsen nerden tanıyorusn beni yaa benim baktıklarım benden üstün değil aksine yani köylü tiplerdi ama yinede sevdim
Soran+1 yılsus lan .sen beni nerden tanıyorsun ?benden üstün insanları seviyormuşum .üniveriste mezunu güzel akıllı bir kızım sen kimsin ibşş
Kısmetse gelir hintten yemenden kısmet değilse ne gelir elden sizinle tanışmak isterdim ama siz yanlış anlarsınız ben Mehmet müh. Okudum Numaram 05367641886 beni lütfen yanlış anlama bende evlenmeyi çok istiyorum hemde çok bildiğin gibi değil lütfen tanışalım nasipte varsa olur
00 Yorumla
+1 yılaltın günlerine filan git annenle gezmelere git, orada kilerin radarına girersen hemen birşeyler olur
00 Yorumla
+1 yılbizde eşimle bu sitede tanıştık, eşim 26 ben 28 dim, umudu kesme, 24 çok genç değil, istediğin biiri oldumu bir seneye düğünün olr gece yalnız uyumazsın :)
00 Yorumlaooo 24 yaş sendromu, varmıydı ki böyle bişey. arkadaş yanlızlıktan fena halde sıkılmış galiba.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet sıkıldım ve bıktım hep böle oldu zaten kısa süreli bir iki kişi oldu sadece
+1 yılBen de 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı senin gibi üzülmedim okulumun bitmesine 3 yıl var bakalım inşaallah evlenirim ama bu gidişle askerde sağ salim kalamazsam evlilikte zor😔
00 Yorumlaen son ne zaman dışarı çıktın ya da yaşamayı bırakalı ne kadar oldu? bunun tek nedeni budur
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle çok uzun zamandır ışaı çıkmıyorum
Soran+1 yılya çıkınca öyle bakıyolar malak gibi sonuç gelmior
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl benden de o kadar. Senin Yasin yine iyi ben senden epey büyüğüm. Guzel bir mesleğim var. Ortalamanin oldukça üzerinde yakisikliyim fiziğim mükemmele yakın ama lanet olsun olmayınca olmuyor iste
12 Yorumla- +1 yıl
senin burda yazdıkların kesin yalandır da ondan olmuyordur :D:D
Cevap sahibi+1 yılYalan olmadıgını kanıtlarsam gelip bu cevabın altına ben o kadar Salagim ki herkesi kendim gibi sanıyorum diye bir ibare dusecekmisin?
Daha 24 yaşındasın.Her topal satıcının, bir kör alıcısı vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yıltopalda değilim güzelim ama işte oolmuyor
Soran+1 yılne gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yasindayim evlenemedim neden üzülüyorsun bu kadar?
00 YorumlaHe ya 24 olmuşsun napıcaksın 2 seneye ölürsün zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılahhaa
Soran+1 yılyok kimse yokk
daha yaşın kaçki hayret bişe
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaşımdakiler evlendi yada nişanlı falan
Soran+1 yılbilmiyorum 27 geç bence çocuk doprumak istiyorum
yalnız değilsin merak etme:)
07 Yorumla
Soran+1 yılpüff
Soran+1 yıliyide o geç evlenmek istemiştir ben şimdi istiyorum evlenmek artık bıktım yalnızlıktan ölsem daha iyi
Soran+1 yılöle işte
+1 yılHalen kimseyi bulamadin mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı değil,yeri değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılüff neden nedenn
Sosyal aktiviten nasıl ?
06 Yorumla
Soran+1 yılyok gibi
Soran+1 yılöle ama arkadaşlarımın çoğu evli yada nişanlı o yüzden benle ilgilenmiyolar artık .o yüzden çok yalnız kaldım .
Soran+1 yılüff bilmiorum benim ksımetim kapalı ne yapsam boşş hep böle geldi böle gidiyor
- +1 yıl
saçmalama öyle düşünme sonuçta dışarı sık çıkamıyosun birileriyle takılmıyosun zaten seni o insanlar nerden tanıyıp senle cidi düşünücek ki . eksik orası. ve hayatına bi değişiklik yap bakalım benim bi arkim var çok yakın arkim ama tipi gerçekten yok denecek kadar kötü. Suan bi mağazada çalışıyo çıktığı çocuğu görsen çok yakışıklı yani bu işler belli olmaz
yaş 24 ben neden evlenemiyorum diyorsun...ilginç..
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ilginç
+1 yılDaha yasin kucuk bulursun birini merak etme
05 Yorumla
Soran+1 yılöle die die 24 oldum erkek arkadaşım bile yok nerden bulucam
- +1 yıl
26-27 yaslarinda bile kizlar var halen evlenmeyen takma kafana aceleye de getirme evlenemiyorum diye sonra bosanir falan edersen daha mutsuz olursun ve basladigin noktaya daha yasli ve daha kotu olarak geri donebilirsin
Soran+1 yılya 2 sene sonra olucam 26 zaten çok birşey kalmadı ki .adayım bile yok .kız kurusu olucam
- +1 yıl
Dugunlere falan git biraz orada gorup begenenler istemeye gelir yada kendin bul biseyler
Soran+1 yılbulamıyorumişte düğünde olmaz ya çevrem yok epk
fotonu göster beğenirsem evlenirim seninle.d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. bazı kızlar en iyiyi beklemeyi sever ve evde kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
evlenirsin merak etme. 24 yaş tam zamanı aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor ama aday yok
+1 yılBirde görücü usulune başvur ..
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ailemin öyle çevresi yok zaten kendi halimizde insanlarız istemeye falan gelmiolar .pek çevremiz yok
- +1 yıl
anladım canım kader kısmet işleri bekle karşına iyi biri çıkar inş.
Soran+1 yılinşş
+1 yılE güzel bu ks den bul birini
00 Yorumlayaşın henüz genç bu ne karamsarlık böyle:))
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılhayırlısı tabiki
BENİMLE EVLENİRMİSİN...
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılhee şmdi analdım olayı
+1 yılBenle aynı hayatı yaşıyorsun...
010 Yorumla
Soran+1 yılkötü ama artık sinir oluyorum 30 yaşında bakire olucam
- +1 yıl
Sadece bekaret mi derdin...
Soran+1 yılsadece değil ama kız kurusu olmak istemiyorum
- +1 yıl
=D Haha. Güldüm.
Soran+1 yıle ne yapıyım
- +1 yıl
Dışarı çık...Birkaç saat biryerlerde otur...Sen kız kurusu olma diye kendini yırtacak bir sürü insan seni bulacaktır...Endişelenme...
Soran+1 yılben evlenmek istiyorum alalade birinle birlikte olmak istemiorum
- +1 yıl
Hangi şehirdesin?Görüşelim
Beğenirsek birbirimizi evleniriz?
Soran+1 yılyok burdan koca bulmak için açmadım
- +1 yıl
Ordan olmaz burdan olmaz dersen kalırsın böyle:)
Ciddiyim gel tanışalım
+1 yılYüzün güzel mi?
Bunu söyle bana. ..00 YorumlaGüzel misin?Çirkin bir bayan mı ?Yanlız değilsin
00 Yorumla
+1 yılEvlene bildin mi?
00 Yorumlayaşın daha küçük.
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğill
+1 yılÇalışıyor musun?
011 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Evlenirsin tam yaşındasın.Ben varya hep eşimin benden büyük olmasını isterim biliyo musun:)
Soran+1 yılben istemem olgun seviyorum
- +1 yıl
hımm neden ki?
- +1 yıl
olgunluk yaşta değil baştadır.ihtiyacını karşılayacak kişi senden genç olmalı bence
- +1 yıl
beni ekler misin ben ciddi bişey konuşşmak istiyorum seninle
Soran+1 yılyaaa ne ciddsi konuş burdan işte
- +1 yıl
ciddi diyorum değil mi
Soran+1 yılekliorum
Soran+1 yılüff engelleim ya salak salak konuşuyor
hangi şehir
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne burcusun?
014 Yorumla
Soran+1 yıloğlak
Cevap sahibi+1 yılsenin evlenmen çoook zor hanımefnedi. çünkü oğlak kadınlarının çoğu maddiyatçıdır...
Soran+1 yılyoo benim bir arkadaşım 5kuruşu olmayan birinle evlendi oda oğlak burcu .
ben maddi anlamda normal birini istiyorum çok zengin olmasına gerek yok .bazı şeyleri olsun yeter .ki onlar bendede var zaten
Cevap sahibi+1 yılpeki nasıl birini istiyorsun..yane karakter olarak?tip olarka bunalrı kafanda belirle..ben emsela oğlak kadınlarını severim.ama hangisi hayatıma girdiyse ertesi gün çıkıyor bir kaç hafta sonra özürdiliyerek geri geliyordu..şimdi aman diyorum oğlak kadını görünce :)
Soran+1 yılben özür dilemem çünkü gitmişsem gitmişimdir yani kararlıyımdır .kriterim pek yok gibi elektirik almam önemli aa bide eğitim bana denk olmalı
Cevap sahibi+1 yıleğitimi bence denk düşünme ..çünkü iyi bir eğitimi olupta hiç olan kendini geliştirmeyen insan çok..
Soran+1 yılyok ya o olmazsa olmazım
Cevap sahibi+1 yılozaman daha çok beklersiniz
Soran+1 yılnie yaa herkes dengiyle evlenior kim kendinden düşükle evlenior hangi kız göster bana
Cevap sahibi+1 yılşimdi yasınız maşallah varmış24 ..ama kafa yapınız biraz geride kalmış cahilce bir düşünce bu..nedeni şu bir insan okumamış olabilir mesleği vardır,kendinide geliştirmiştir.şunu sor kendine diploma dengimi önemli yoksa kafa yapı dengimi önemli
Soran+1 yılya bence önemli yaa alla alla ben öyle istiyorum yaşım 30 da olsa değişmez bu .ben okadar okudum okummaşı ne yapıcam alla alla sanane bu komplekslerinizi gidin başka yerde yapın .burası yeri değil
Cevap sahibi+1 yılçok cahil ve cehalete bağlı bir düşünce ve kompleksiniz var..uamrım olgunlkaştıgınızda bir takım şeyleri anlayacaksınız..okumasaydınız okudunuzda elinizde ne var?
Soran+1 yıldiplomam var sanane birşeyi olamsada okumuş istiyorum zengin koca peşinde değilim ben okumuş istiyorum kendim gibi okadar para ne ki yani ben para istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam akrdeşim sen okumuş bul neden suçluluk duygusu duyan insanlar gibi sinirleniyorsunki :)bak ben cok rahatım
çokmu seçicisin
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı