25 yaşındayım iyi bir üniversiteden mevzun oldum kendi işim gücüm var ama hala niye evlenemiyorum bunu kendime çok sormaya ve artık umutsuzluğa düşmeye başladım hiç mutlu değilim evli arkadaşlarımı görünce üzülüyorum hatta arkadaşlarımın çocukları bile var benim bu hayatta tek istediğim sıcak bir yuvaydı Bana duâ edin Allah rızası için...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumuşsun etmişsin ama belki de bundan sonra ruhsal olarak daha güçlü olman gerekecek. Bu hayat göründüğü gibi tos pembe değil maalesef. Hayat kötü ve acı. Mevcut şartlarla mutlu olmaya bak sen. Bir de çok önemli bir husus var. Buna dikkat etmen gerekir. Bu gibi konularda yalnız olduğunu zannetme. Sadece arkadaşlarına bakma. Toplumun geneline bak. Seni psikoljik olarak etkileyen de bu zaten. Bilmem anlatabildim mi. Belki inanmayabilirsin ama toplumda 40 yaşına gelmiş eli erkek eline değmemiş bir sürü kadın var. Evet var böyle insanlar. Kendinle barışık ol. Karşı cinsle alakalı kriterlerini çok yüksek tutma. Kimse kusursuz değil. Elbet senin de karşına biri çıkar.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma illa biri karşına çıkacak diye bir şey yok. İhtiyacın varsa gerekirse sen yürü gerekirse biraz çapkın ol. Mutlu olacağın birini bulana kadar mücadeleye devam.
En İyi Cevaplar
+1 yıl46 yasin da bekar birisi olarak hep şunu gördüm kadınlar gercek anlam da evlenmek istemiyorlar istiyormuş gibi yapıyorlar ve birde kadına değer veren saygılı merhametli hoşgörülü özellikle de tutkulu libidosu yüksek erkekten hoşlanmıyorlar...
Burada kaç kere tanışmak için soru sordum ama hiç umursayan olmadı.
01 Yorumla- +1 yıl
Yine de tekrar ediyorum ciddi anlamda tanışmak isteyen varsa tanışabiliriz.
+1 yılSevgili güzel kalpli ablamız, böyle şeyler takıntılı hale gelecek kadar abartılı olmaz, ne olmuş yani? İsterse 2 sene sonra evlen. Sen dürüst ol ve evlilikte hemen karar verme çok tanı, her açıdan her yüzünü gör öyle evlen. İnşallah hayırlı bir damadı olur anne babanızın 😇😊
010 Yorumla
Soran+1 yılAy öyle çok tanımama gerek yok ama tabi bilemem. Hani öyle uzun uzun flört dönemi olmaz yani
- +1 yıl
Bence de öyle olmalı, ne kısa ne çok uzun, ama benim demek istediğim sabırla sına zaten çok seviyorsa bırakmaz peşini, sen şimdilik bu düşüncedesin diye kolay lokma etme kendini... 25 hiç büyük sayılmaz hakikaten de çok gençsiniz daha.
Soran+1 yılAy hayatımda kimse yok ki, kimi sınayayım?
- +1 yıl
Abla siz hiç acele etmeyin yahu bak ne güzel kariyerin var, gelip kariyerini bozsa sizi borca soksa daha mı iyi olur? Anlıyorum sizi, zaten dinde bile erken evlenmek öneriliyor ama herkese de güvenilmez ki. Yani muhtaçmış gibi gözükme tanıştığın kişilere, insan insana muhtaç olunca çok kötü kullanılabiliyor.. Ö
Soran+1 yılNeyse artık sağlık olsun sen yeterki bana dua et😊
- +1 yıl
Ben şahsi babama bile dua etmem (: duamı hak edecekler laik olacak kadar iyi olursa zaten dualarım çoktaan ulaşmış olur onlara ama İnşallah size laik birini bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah 🌺😇
Soran+1 yılŞimdi dua ettiniz mi etmediniz mi anlamadım ama teşekkür ederim
- +1 yıl
Demek istediğim ederim ama siz dürüst olursanız nice güzel dualara laik olursunuz.
Soran+1 yılİnşallah😊🤲🏻🤗
- +1 yıl
Amiiiin 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler hepimizin başına geliyor. Bende seninle aynı hissiyattayım evim var, işimi seviyorum. Ama sürekli saçma sapan insanlar denk geliyor. Olgun merhametli birini ararken nerede hippi dengesiz var onlar beni buluyor. Onlarada sürekli yol verip yalnız kalıyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşınıza doğru kişi daha çıkmadığı içindir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın olabilir vallahi
+1 yılGünümüzde evlilik yaşı çok daha ileriye doğru gidiyor. 25 yaş artık evlilik için çok erken geliyor insanlara. Kendinizden on yaş büyük birisiyle evlenebilirsiniz, maddi manevi evlilik olgunluğuna ve yetkinliğine ulaşmıştır mesela o yaştaki bir adam. Ama günümüz şartlarında 25 yaşındaki erkekler doğal ve haklı olarak daha kendi hayatlarını kuramadan, birisiyle hayatını birleştirmeyi düşünemiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten yaşıtlarımı düşünmüyorum 😊
+1 yılAllah sana omur boyu sahiplenecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak seni asla aldatmayacak gozu senden baskasini gormeyecek seni helali gozuyle bakacak o agladigin gozyaslarini eliyle silerek onun islakligini hissedecek hicbir dinini irkini siyasi gorusunu asla yargilamayacak fiziki dis gorunusunu asla yargilamayacak her haliyle sevecek seni kalbini asla kirmayacak kilina bile zarar veemeyecek butun ev islerinde sana yardimci olacak iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta ozel hastaliginda hel yaninda olacak gecmisin ne kadar kirli olursa olsun asla yargilamayacak butun sirlarina dertlerine ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim umarım bu yazdıkların gibi birisini bulabilirim çok mutlu oldum bu yazdıkların için sağ ol🤗
- +1 yıl
Benim ismim ertugrul senin ismin neydi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu önemli bir şey evlenmek? Ben de evlenmeyi hayatının amacı haline getiren, evlenemedim diye üzülen, bunalıma giren, arkadaşları evlenip anne baba oldular diye bunalıma giren insanları anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılTez zamanda hayırlı bir kısmet çıksın karşına inş. güleryüzlü sakin tatlı dilli yemek yapmasını bilen ekonomik özgürlüğünü kazanmış anakuzusu olmayan küfür bilmeyen iyi huylu biri çıksın karşına
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim
- +1 yıl
25 çok erken ama :) acele etme
Soran+1 yıl25 çok erken değil aslında tam ideal yani
- +1 yıl
:) evet haklısın tabi. bugün biri çıksa 26 da evlenmiş olursun
Soran+1 yılAy sağol içimi açtın
- +1 yıl
:) yüzünden tebessümü eksik etme
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMevuct kanunlarla evlenmek ahmaklık erkek için öte yandan herşeye ulaşmak kolay günümüzde neden evlensinki erkekler ne olursan ol çıkarı olursa senin paran için evlenen olursa evlenirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnşallah benim gibi iyi birisi hatta mümkünse daha da iyisi karşına çıkar da evlenirsin. Umarım sen de onun kıymetini bilirsin, zira iyilerin kıymeti bilinmiyor.
00 YorumlaDaha çok gençsiniz ya ne bu erkenden tribe girmişsiniz. Hayatınızı başkalarına bakarak yaşamayın her şeyin bir zamanı vardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında uygun sizce hani bir bayan için
Soran+1 yılBenim nasibim ne zaman gelecek 25 yaşındayım bir 25 yılda mı bekleyeceğim
Soran+1 yılNeyse teşekkürler
yaw 25 yaş nedir allahını seversen sen kendin çocuksun bea. az sabırlı ol evde kalmazsın merak etme.
07 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dualarınızı bekliyorum
Soran+1 yılEvet ister istemez bunalıma giriyorum çevremdeki herkes evli, tek ben kaldım Allah rızası için edin duâ 🤲🏻
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki kısmetin kapalı belki nazar var üstünde belki zamanı değil belki buyu var üzerinde bilemezsin birçok sebebi olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Öncelikle bunlar kısmet hadi diyince olmaz ve o baba adayini iyi secmelisin oturupta bekleme firsat ver insanlara
00 Yorumla
+1 yılkadın parasına göz dikenler geçer şimdi sıraya 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAy yok canım biz öyle canım değiliz herkesin parası kendine
+1 yılUmarım istedigini bulursun ve güzel bir yuvan hayatın olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl
Teşekkür ederim âmin inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ım hayırlı kısmetler verir inşallah canım. nasıl oluyor bu durum bilmem boş bırakmıyor ki etraftaki erkekler :/ bizim zamanımızda öyleydi şimdi kızlar erkeklerin peşini bırakmıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılVallahi çok korkuyorum canım bir bilsen sanki böyle evde kalmış gibi hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılvalla bence denemelisin çevrende illaki vardır. bir evladın olunca hayatını ona veriyorsun zaten :) evlat için evlenirdim
Soran+1 yılBen de çocuk için evlenmeyi düşünüyorum🤗
Cevap sahibi+1 yıl:) inşallah olur canım :)
Soran+1 yılBaktım evlenemedim, evlat edinirim
Cevap sahibi+1 yılo da olur inşallah bakalımm :))
- +1 yıl
Ne güzel düşünceler bunlar. Umarım ikinizde hakettiğiniz insanları bulup mutlu olursunuz 🙏
bence iyi niyetlen mutlaka evleneceğin birileri çıkacak bu abzen kumardır arkadaşım evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen diyorum ne olacaksa olsun hani bir Yuvam olsun bakalım nasip
+1 yılBirde ben sorum sen neden evlenmiyorsun gizli kız 🤦🏿♂️
00 Yorumla
+1 yılBence tam yaşın rahat ol kafana takma nasipse çıkıyor zaten karsina
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar neden evlenmek için uğraşır ki sanki bir gereklilik veya mecburiyet gibi düşünme lütfen. Kısmet olur vakti gelr evkenrsn. Madem ki istyrsun hayatında yokmu kimse sevdgin hoslandgin konsutgun falan onlardan uygun olanı ile evlenblrsn
012 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana etrafımda kimse bile yok. Önceden üniversite ve lise zamanlarında çok kişi vardı etrafımda herhalde erkeklerin Bedduası tuttu. :(
- +1 yıl
Milletin ahını aldın mı ki aldysan iflah olman he. Kimse yoksa çaba sarf etme gerçekten her şey vakti gelnce oluyr bı sekilde
Soran+1 yılBakalım inşallah dua et
- +1 yıl
Olur uniyi nerde okudydun sen
Soran+1 yılİstanbul'da bir özel üniversitede burslu okudum ismini vermiyim ama şöyle söyleyebilirim Türkiye'nin en iyi üniversiteleri gibi pardon İstanbul
- +1 yıl
Bölüm nedr şu an calsyr musun
Soran+1 yılİyi bir pozisyonda çalışıyorum
- +1 yıl
Ee calstgn yerden yokmu ilgini ceken
Soran+1 yılÇalıştığım yerde erkek yok maalesef varsada yaşları benden büyük
- +1 yıl
Hım hayrlisi olsun guzl gunler sennle olsn karşına hep ben gbi insanlar çıksın biraz gözünü aç belki bulmussundr 😅
Soran+1 yılBulamam ben de bu şans varken
- +1 yıl
Ara beni 😅
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu kız milleti nie bi yaşa gelince ewlilik die deliriyo anlamıyorum şaka gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü yaş geçiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeç kaldım falan diye düşünme. Geç olsun güç olmasın. Basit bir şey değil bu
08 Yorumla
Soran+1 yıl25'ten sonra kolay kolay kimseyle evlenemem diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır öyle düşünme. Dışarıda bir yerde sana göre uygun birisi vardır. Evde kaldım diye kendini stres içine sokma
Soran+1 yılBilmiyorum öyle düşünüyorum ve çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKorkulacak bir şey yok cidden. Bu düşünceyi ilk başta bir kafandan at. Hiç kimseyi bulamazsan 2 yıl sonra ben alırım :D
Şaka bir yana gerçekten kötü bir ilişki içerisinde olmaktansa tek başına kalmayı yeğlerim
Soran+1 yılTabii ki orası öyle. Ama insan istiyor evlensin yuvası olsun
Cevap sahibi+1 yılBiraz rötarlı bir şekilde gelebilir ama umarım en iyisi olur.
Soran+1 yılUmarım en iyisi olur teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılne demek iyi günler
Aynı dert benim de başımda sanırım bize hayat erken yaşta yazılmamış çok istiyordum genç yaşta evlenip çocuk sahibi olmayı ama nasip değilmiş istemekle de olmuyormuş bazı şeyler 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın biraz daha büyük olsaydı tanışalım derdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konu beni de çok düşündüren bir konu. Dertleşmek, muhabbet etmek isterim açıkçası 😞
00 Yorumla
+1 yılTurkiye gibi abazasi fazla ulkedede evlenemiyorsan illaki vardir bir sorun. merak ettim acikcasi
00 YorumlaEvlenme boş ver benim çevremde evli olup mutlu olan hiç yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum olsa yeter :) 🤗
+1 yılYahu erken evlenip mutsuz olup bosanacagina birak gec evlen belki vakti değildir
015 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip boşana bilirim çocuğum olsun yeter
- +1 yıl
Daha evlenirsin ya daha 25 sin evlenemeyecek kadar yuzune bakilmayacak kadar cirkinmisin
Soran+1 yılYani, çevrem beni güzel bulur bilemem
- +1 yıl
Ozaman sorun yapma vakti zamani gelince evlenirsin insaAllah esinle cocugunla mutlu olursun vakti gelmeden pişen yemek bile yenmiyor
Soran+1 yılHaklısın bakalım inşallah dediğin gibi olur sen bana dua et
- +1 yıl
InsaAllah mevlam karsina adam gibi adam hakkiyla sana sahip cikacak bir kisi cikartir
Soran+1 yılÂmin inşallah müminin mümine duası kabul olurmuş
- +1 yıl
Sende benim icin dua et su ara çok bocaliyorum hani derlerya assagi tukursen sakal yukari tukursem biyik Rabbim beni rahatlatsin insaAllah
Soran+1 yılTabi ederim inşallah bütün her şey gönlüne göre olur
- +1 yıl
Amin insaAllah cok acayip bir zamanda yaşıyoruz hak etmeyenler ellerinde tuttuklari gibi degerini dahi bilmiyorlar, Allah iyilere sanki hep bir mutsuzluk veriyor
Soran+1 yılSabrımızı deniyordur pes etmemek gerek
- +1 yıl
:) hayirlisi bil bilmeyiz o bilir
- +1 yıl
Biz*
Soran+1 yılAynen öyle
Umarım senin için en hayırlısı olur- +1 yıl
Amin
+1 yılÇoğu kizlar veya erkekler paraya bakar veya cinsleik
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın maalesef öyle
- +1 yıl
Sen onlar gibi olmadığın için öylesin amacın seks olsa şu an yanlız değildin
Daha çok gençsin işin gücün olduktan sonra gerisi zamanla gelir
00 Yorumla
+1 yılburadan mı talip arıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabi ki de
- +1 yıl
arayabilirsinde burası da sosyal medya sayılır bir nevi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇevresi olmayan asosyal birisi olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem var da, herhal de çok beddua aldım herhalde geçmişte
+1 yılFazla seçicisinindir belki
01 Yorumla
Soran+1 yılEskiden olsa baya seçiciydim haklısın ama şimdi hiç seçici değilim, seçici olduğumda çok kişi var etrafımda herhalde benim kısmetim kapandı
- Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken doğru kişiyi bekle.
016 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım nesi erken
- +1 yıl
Senin gibi 25 yaş gazına gelip evlenen sonra mutsuz olan kızlar çok gördüm maalesef. İnşallah doğru kişi ile karşılaşırsın.
Soran+1 yılBenim için önemli olan çocuk, evlenip boşanmak sorun değil
- +1 yıl
Bir arkadaşım aynı dediğin gibi yaptı. adamdan çocuk yaptı ve boşandı. O zaman eli yüzü düzgün bir adam bul kandır hamile kal sonra sepetle.
Soran+1 yılBak o kız aynı benim kafamdanmış yani benim amacım evliliğin uzun sürmesi değil, kısa da sürebilir Üzmez bu beni etkilemez
- +1 yıl
Hatta adam çocuk istemiyordu korunuyorum diye kandırdı adamı düşün yani. Ondan sonra zaten koptu.
Soran+1 yılAdam ne yaptı sonra
- +1 yıl
Adam şiddet uyguladı biraz. önceden de yapıyordu. sonra çocuk 1 yaşında falanken bu kız basıp gitti. boşanma davası açtı. ayrıldılar. çocuğu arayıp sormaz hiç.
- +1 yıl
Durumu vardı kızın nafaka falan da istemedi hemen bitti boşanma o yüzden.
Soran+1 yılŞiddet uygulamış zaten boşanmalar iyi olmuş
Çocuk şiddetli büyüyen bir evde mi yetişsin
Soran+1 yılİyisini yapmış kız hayırlısı olsun kaç yaşındaydı
- +1 yıl
Hatta bana o demişti kızlar 25'den sonra evlenme tribine girer diye ilk. garip.
- +1 yıl
27-28 yaşındaydı.
Soran+1 yılBak bir de beni gördün
Soran+1 yıl28 yaşında mı evlendi kız
- +1 yıl
Aynen. 27 ya da 28 10 sene falan oldu.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsteyen filan çıkmıyor mu görücüye karşı mısın
07 Yorumla
Soran+1 yılBizde görücü pek olmaz yani o kültür yok bizde
Cevap sahibi+1 yılYeni birileriyle tanışacak bir ortamın var mı ünideyken bu daha kolay ama bitince ne oluyo bilmiyorum
Soran+1 yılTabii ki üniversitedeyken çok beğenilen bir kızdım, bu yüzden biraz ukalaydım şimdi de herhâlde beddualari tuttu
Cevap sahibi+1 yılTamam şimdi iş hayatın var mı veya katıldığın gruplar yani yeni birileriyle tanışacak bir çevre olması gerekiyor önce eğer başkası tanıştırmıyorsa
Soran+1 yılişlerden dolayı şehir dışında yaşıyorum o yüzden pek çevrem yok
Cevap sahibi+1 yılDevlette zorunlu hizmet mi yapıyosun şu an şehir dışında oradan biriyle tanışmak istemiyorsan birileri seni tanıştırmayacaksa nasıl olacak ben dua ederim tabi senin için ama bunları da düşünmek gerek
Soran+1 yılYok zorunlu hizmet değil işler şehir dışında olduğundan dolayı ben de şehir dışındayım, İstanbul'da değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılyok mu isteyeniniz hiç?
01 Yorumla
Soran+1 yılKısmetim kapalı, önceden çok teptim şimdi de yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin univle işle ilgisi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında her şey kısmet Allah ne yazdıysa, onu yaşayacağız
Acele etme zamani gelince olur o
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dualarınızı bekliyorum
+1 yılBelki güzel değilsin yüz ve fizik olarak
00 Yorumla
+1 yılMevzun olduğun için belki de
00 YorumlaDaha yaşınız çok genç
00 Yorumla
+1 yılBenim Yaş 35 Hala Bekarım
00 Yorumla
+1 yılHangi bölüm mevzusunun
00 Yorumla
+1 yılDüzgün insan yokta ondan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşınız genç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de hayırlı olanı bekliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel evlenelim
02 Yorumla
Soran+1 yılBuradan istemiyorum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBurdan nikah kilacaz değiliz ya insan kısmeti nerden çıkar kişi bunu bilemez
+1 yılbulamamışsındır birisini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ne mezunusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemi var mı?
- +1 yıl
yazında belirttiğin için ögrenmek istedim önemi yoksa sende belirtmezdin... hayatına alacağın erkegin mesleginin önemi yokmu sence?
+1 yılyanlış yerlerde arıyor olabilirsin belki
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir canim
+1 yılyok mu teklif eden
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Ettim gitti😋
+1 yılNe iş yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTekstil ticareti
+1 yılGerçekten istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama buradan olmasın lütfen
- +1 yıl
Neden 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalk evlenelim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen burada derdimi anlatıyorum
Nasip.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn hayırlısı olur inşallah
+1 yılSen bak Bir sağa sola vardit birileri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCunki akillisin
00 Yorumla Bu soruyu sorduğun için evlenemiyorsun
00 Yorumla28 ben kiz sen erkekmi bulamıyor n
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka sevişmek istesen bir ton bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılYok kalsın sağ ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğretmensen evlenirdin şimdiye kadar
00 Yorumla
+1 yıldualar sizinle
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🤍