4 temmuz 1997'ydi. İntihar etmişti, sorum şu neden intihar etmiş olabilir, eşi türkiye'nin en iyi golcüsüydü o dönem, yeni havuzlu ev almışlardı yakında yerleşiyorlardı, para desen var kocası çocukluk aşkıydı, neden böyle bir insan 5 aylık çocuğunu ve çocukluk aşkını geride bırakıp intihar eder sizce ?
Cevabın nedir?
Bazen para herşey değildir.
Televizyonda yüzü mutluluk saçan çooook ünlü görüyoruz? Ama kim bilir kaçının içi kan ağlıyor?
Yansıtmıyorlar? Bir ustalık bu bence?
Demek ki intihar eden bayanın böyle sıkıntıları,kimseye anlatamadığı dertleri varmış...04 Yorumla- Soran+1 yıl
Herkes onalri hep sarmas dolas goruyormus taa evin muteahitine kadar, neden bunlari diyorum cunku olum haberini alinca o kadar uzulmustum ki kuçuktum ama hiç unutamiyorum Oktay'in cigliklarini
- Soran+1 yıl
AYnen ALLAH rahmet eylesin..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Bazı insanlar ömürlerinde pek büyük sorun yaşamamışlardır. Sorun yaşadıklarında da ciddi anlamda yıkılırlar. Bence o güne kadar huzurluydu, o dönem ise ciddi bir sorun yaşadı ve bunu atlamadı. Ta hangi yıllara gittim bir soruyla?
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet yazdigin mantikli
- +1 yıl
sonrasında adam kendine epey gelemedi zaten, bak artık ne oldu, ben oktay yüzünden eşinin kendisini öldüreceğini tahmin etmiyorum, kadınla ilgili bi durumdur oktaydan kaynaklanan bi durumdan değildir diye düşünüyorum link
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben de Oktay'dan kaynaklandigini dusunmuyorum zaten birbirmerini çok sevdiklerine herkes sahitmis
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen nerelere kadar gittin be ya hey gidi
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Ben de çok üzülmüştüm çok severek izliyordum magazin programında bence lohusalık depresyonuna girdi durup dururken niye öldürür insan kendini keşke böyle olmasaydı çocuğun annesiz kalmasına çok üzüldüm
10 Yorumla Çocukluk aşkıydı doğru ama çocukluk yeşim unuttu oktay unutmadı... şöyle diyim para huzur verir diye adım atılıyor sonradan huzurun parada olmadığı belli oluyor.. onu depresyon bu duruma getirdi.. bekarken cook rahat yaşantisi vardı.. evlilk cocuk ağır geldi ve geçmişte olan bazı şeyler sanırım bu duruma itti.. ALLAH rahmet eylesin.. cok genc ve güzeldi..
10 Yorumla- +1 yıl
Çok para insanı boşluğa düşürür yanlız her istediği olursa bi kişinin amacı, ideali olmaz ve bunalıma girer sonrada acı son ..
01 Yorumla- Soran+1 yıl
:(
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. para her şey demek değildir sorunları varmış demek ki ama intihar etmekte çözüm değildir neyse diyebileceğimiz tek şey Allah rahmet eylesin.
00 Yorumlabende bilmiyorum ama oktay gibi büyük bir topçunun futbol hayatına bitmesine sebep oldu bir yıldızı kaybettik
10 Yorumla- +1 yıl
İnsan bu ne yapcagı belli olmaz,para insanı vezirde eder ajdar'da...
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Insan kendi kendine soruyor nasil intihar edebilir ki herseyi var para mutluluk ardindan nur topu gibi bir erkek çocuk, kariyerinin zirvesinde bir es, yeni bir ev ama içine daha yerlesmeden canina kiy, çok tuhaf hayat yaa
- +1 yıl
Aynen Katılıyorum...
15 sene sonra mı çözücez olayın akıbetini.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Pff çozulsun denmiyor, fikri olan var mi neden intihar etmis olabilir diye sordum, biri baris akarsu'nun olumunu sordu ayni tarihte vefat ettiler ayni sene degil tabi ki bu yuzden aklima geldi sordum baska bir amaci yok yani
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Oktay Derelioğlu'nun ilk eşi vefat etmişti hatırlayan var mı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar