Bir kızdan hoşlanmışsam ona bakarım sık sık anlasın diye eğer bir elektrik alırsam harekete geçerim. ama kızlar kendilerine bakılmasından hoşlanır mı ne düşünür sizce?
Cevabın nedir?
Hoşlanırlar elbette... Ancak iki şartla hoşlanırlar...
1- Etrafta ona hayranlıkla baktığınızı farkedip kıskanacak, başka kızlarda varsa
( Bunun için gerçekten yakışıklı ve karizmatik olmanız kesinlikle şart )
( Ki öyle bir adamda oturup sağda solda karı kız kesmez avel avel ) neysse :)
2 - Oda sizden gerçekten çok hoşlanmışsa.
Her iki ihtimaldede bu durumdan hoşlandıklarını belli etmezler ama size ama etmelerinide beklemeyin..02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı olmak şart değil bence çünkü kızların yanındaki adamları gördükçe...
En İyi Cevaplar
Ufak ufak göz göze gelelerden çok hoşlanırlar.. hatta içlerinden mutlaka geçirirler "göz göze geliyoruz acaba benden hoşlanıyor mu" diye ve bu bakışmalar arttıkça kendinilerini kaptırırlar yavaştan.. tabi diğer seçenekte "ne bakıyon lan" deyip tokat yapıştırmak olabilir..
10 Yorumla
Kaçamak bakışlarla bakmalari iyi ama öküzün trene baktığı gibi bakarsan kezo kizlarimiz abaza damgasını yapistirir :D
116 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum :)
- +1 yıl
Kezbanlıkla hiç alakası yok bunun. Bön bön bakarsa bir erkek bir kıza, o erkek zaten aç bir abazadır bunu kime sorsan öyle cevap verir.
- +1 yıl
Ktılıyorum sana :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
6Cevap
bir boyle bakis var
www.cut-online.com/.../Yilmaz-Guney.jpg
bide boyle
4.bp.blogspot.com/.../austinvictoria.jpg
cok degisken yani24 Yorumla- +1 yıl
Adam kaslarıyla bakıyor normal tabi.
- +1 yıl
Olabilir.
oda hoslanmissa snden hosuna gider kesmen ve ara sira utanmaktan bakamaz. d
21 Yorumla
Soran+1 yılSevgili arkadaşım yorumun için sonsuz teşekkürler :) ama lütfen o kelime oda değil o da Türkçe öğretmeni olcaz çok hassasım bu kelime de :) ha bide sanırım sen bu durumu yaşıyorsun :)
+1 yılBen sokakta bir yere giderken erkeklerin afedersiniz mal gibi bakmasından nefret ediyorum.. Açık, kapalı her türlüsünü bakıyorlar mübarek.. Nefes alan her kıza bakan tipler yani. E bu da berbat tabi :/ Hoşlanıyorsan ya bence direkt gidip açıl.. Ya da bakacaksan da gizli gizli bak..
10 Yorumla
+1 yılBaktıgın kızin sana olan duygularına göre bu sorunun cevabi degisir. Eger onunda sana bir ilgisi varsa hic rahatsz olmaz hatta o da bakar sana ama hoslanmiyorsa hayattaki en sptal kisisindir onun gözünde
10 Yorumla
+1 yılEğer hoşlandığım kişiyse oracıkta eririm. Kalbim küt küt atar ve hiçbir şeye odaklanamam. Oysa hoşlanmadığım biriyse "Bana mı bakıyo l*n bu? Öküz." diye düşünürüm. Değişiyor yani.
10 Yorumla
+1 yılGozlerini bakarken yakalasin ama gorunce hemen geri cek. Okuz gibide bakma yavsak durumuna dusersin 😃
20 Yorumla
+1 yılAra ara bakıyosa iyi de gözleriyle yiyecek halde bakıyosa genelde tepkimiz;
Niye andaval andaval bakıyo bu mk çocuğu diyoruz.11 Yorumla
Soran+1 yılhaha alemsın :)
+1 yılBakıştan bakışa fark var tabiki.. Ama evliysen veya birine baglıysan başka bir erkegin bakmasından hoşlanmazsın.
Ama genç ve bekarsan o zaman aradaki enerji ve elektrige göre hoşlanabilirsin yinede bakıştan bakışa fark vardır her zaman00 Yorumla
+1 yılKarizmatik bakıcaksın. Öyle aptal aşık gibi "ölüyorum sana" havasında bakarsanız kız kendini geri çeker. Ben bir kız olarak daha çok nadir ama anlamlı bakan erkeklerden rahatsız olmam :) :D
00 Yorumla
+1 yılBirinin bana aşağılayıcı şekilde bakmasındansa hoşuna gittiğim için bakması tabi ki güzel bişey. Her insanın hoşuna gider. Ama abaza gibi bakanları araya katmıyorum tabiki.
00 Yorumla
+1 yılo da senden hoslaniyosa hosuna gider, o senden hoslanmiyosa senin onu begendigini anlar egosu tatmin olur
10 Yorumla
+1 yılCok uzun bakmamakla birlikte kaçamak bakışlar atar ve göz göze geldiğinde gözlerini kaçırırsan. Harika. 😊
10 Yorumla
+1 yılHoşlanır tabii ama abartmamakta fayda var. Ayrıca o bakışmalar birinin hesabı istemesi ile son buluyor. Hiç öyle yanına gelip tanışmak istediğini söyleyen biri ile karşılaşmadım. Başlamadan bitiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Heralde ne kadar rahat olduğunu düşünürum. Ilk defa karşılaştığı birine hemen gelmesi bana pek mantıklı gelmez. Ama beni etkilerse ve gerçekten hoşlandığına inandirirsa bir kahve icebiliriz
- +1 yıl
İyiymis :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam yakışıklı ve rütbe sahibiyse ( kıyafeti ele verir) kesinlikle hoşlanırlar. ama adam yakışıklı değil ve işçiyse çoğu zaman sapık muamelesi yaparlar. üzgünüm ama gerçekler :d
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hem işçiyim hem değilim ne olacak şimdi :) yeri gelince işçide oluyorum ama çoğu zaman rutbe sahibiyim ve ben rutbe sahıbı olduğum için bnmle ilgilenen bir kızın hayatıyla oynarım :) beni sevecek olan fikrim ve kültürüm için sevmeli :)
Cevap sahibi+1 yılben sana görüşümü değil izlenimimi söyledim
Soran+1 yılo zaman eyvallah ne diyeyım ben öyle kızlara en fazla bakarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoslandigm ya da hoslanabilicegim bir erkekse tabii ki hosuma gider. Ortalama bir erkekse sadece egomu oksar. İstemycegim gibi bir erkekse rahatsiz olurum
110 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya sen o kadar güzel misin?
Cevap sahibi+1 yılAşırı ölünüp biticek kadar güzel degilim ama güzelm :)) kızlar da erkekler de bana güzelsin diyo :))
Soran+1 yılBence onlar yanlış demiş benim felsefem güzele güzel demem güzel benim olmayıncadır. kızların dediklerini ciddiye almiyorum sizler her kıza güzel diyorsunuz erkeklerde belki de abazalıktan öyle diyordur. yaa gördün mü belkıde çok güzel değilsin bakış açısı :) haha
Cevap sahibi+1 yılTam bir malsın, profiline bakınca adam sanmstm ama degilmissin
Soran+1 yılyoo mal değilim realistim herkes gibi reel şeyler seni de kastı değil mi? ben alışığım böyle yorumlara peki sence ben niye malım bunu açıklar mısın sana sarkıntılık mı ettim yoo laf mı attım hayır bunu düşündüren şey nedir?
Cevap sahibi+1 yılSoruna cevap verip yardimci olmak isteyen bir insana karsi saygisizsin, önce saygili olmayi ögren, senin bana ne dedigin de zerre kadar umrumda degil, dedigim gibi önce adam ol
Soran+1 yılhayır bak konuşuyoruz burada sen açıklama yapmıyorsun şu an bana şundan hoşlanmadım demiyorsun senin yaşın kaç ki hemen hakaret ediyorsun ben yalnızca ihtımallerden bahsettım yanı sana guzelsın veya değilsin demedim niye böyle düşündüğünü merak ediyorum gerçekten.
Soran+1 yılaçıkçası üzüldüm böyle düşünmene hepsi bu kadar
Soran+1 yıllütfen açıklama bekliyorum ama
Soran+1 yılvallahı uyuyamam goruyorsan lutfen açıklama yap bn ne yaptım ya sana
+1 yılVall o kişiye göre degişir herkes tipönemli değil der ama önce bakar yakışıklımı diye deilsede sürekli bakışırlar ama olayın aslı şudur erke çirkinse ;
Kız bana bakıyo mu diye bakr
Erkek de ondan hoşlandı sanar.00 Yorumla
+1 yılHoşlanmazlar. Bakılmasını severler ama şunu düşünürler."Bu önüne gelene böyle bön bön bakıp hepsinde şansını deniyodur"
12 Yorumla- +1 yıl
Arada bakış atılmasında sıkıntı yok. Ama bazıları dik dik bakıyor, uyuz oluyorum. Ve ksinlikle yalnız da değilimdir ona eminim
- +1 yıl
Aynen. Gururunu oksar en fazla ama 'ozel' hissetirmek icin yetmez
göz ucuyla falan bakarsa hoşuma gider böyle utanırsa falan ama gözünü ayırmadan öküz gibi bakarsa türlü şeyler düşünülebilir :D
10 YorumlaMeslek lisesi çıkısını bekleyen facacı sahinciler gibi olmazsaa hoşlanır :D
21 Yorumla- +1 yıl
°£√$¥£√π××π√•$¥£=[\¶©®™\[}} gülmekten yarildim, ikiye bolundum, parcalandim. Eğer fake değilsen gerçekten bir bayansan ve bu tespiti yaptiysan bir adres gonderde sana anti şahinciler olarak bir ödül falan verelim :D
+1 yılTipine göre değişir sempatik gülüşü güzelse elbette o kız hoşlanır ama uyuz bir tipse kaçarak uzaklaşır.
00 YorumlaGözünün içine içine bakma aman beni çok rahatsız eder gülümseyip selam falan da ver derim bir yere bağlansın
00 Yorumlaben tiksiniyorum kendimi huzursuz hissediyorum cünkü kızlar begenilmek ister ama her erkek tarafından degil
00 Yorumla
+1 yıler kişi yakışıklıysa evet, şayet değilse aman diyeyim. ne bakıyosun ya gibisinde bir şeyle burun buruna gelmeniz muhtemel.
00 YorumlaBakisina bagli ahlaksiz sekilde bakiyosan hic sansin yok ama severek bakiyorsan kotu niyetli olmadiginida anliyorsa ve sana ilgisi varsa o da velli eder
02 Yorumla- +1 yıl
Askerde bir kanun vardır. Astın üstne bakışı muhabbetle olmalidir ne sert ne yumuşak muhabbetle diye. Askerlik bitti halen o bakisi anlamis değilim :) seninkide ona benzemis :))))
+1 yıltüm erkekler m iaynını yapar yani sinir etmek için değil hoşlandığından mı sürekli bakar?
015 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bazıları kalçana falan bakar o aazalık ama bir erkek hoslanıyorsa gözlerine bakar ve kaçırır bu tamamen bır mesajdr ve coğu da mesajı alır ama daha önceden konsndgn bırıne açılamayız kolay kolay
- +1 yıl
yok gözüme bakıyor sinir olduğumu biliyor ondan yapıyor zaten hep yapmıyor ama bir söre sonra kötü sonuçlar doğurmaz mı insan gözünün içine bakıyor diye sevmiyorsa onu sinir etmek için bu yapılmaz di mi?
Soran+1 yılsenın sınır olduğunu nerden bılecek?
- +1 yıl
biliyor söylemiştim ben onna onunla konuşmuyordum şimdide konuşmuyorum bana bakmıştı ben de ona bakma demiştim oda aynen şunu dedi 'gözler beim değilmi istediğime bakarım demişti yanyanayken gözümün içine bakıyor sevmiyorum öyle çok yakın gibi oluyor sevmiyorum şu an ara sıra bazen yapıyor o da uzaktan nadiren yakındayken yine çok yakın bakıyor ya ben mi yanlış düşünüyorum siz ce de bir insan bir erkek sevgilisine yakındayken öyle bakar sizce? normal mi?
Soran+1 yılçocuk bıraz inatçı ya da senı kur yaptığını düşünüyor nasıl çözülür bilmiyorum
- +1 yıl
BEN Mİ OYUN OYNUYO O BEN DE GÖZLERİMİ KAÇIRMAYACAM BENDE GÖZÜNE BAKACAM ZATEN KAYBEDEN O OLACAK BEN KAZANACAĞIM OYUNU...
Soran+1 yılBEN senin sorununu anlayamdım çucuğu takmazsın olur biter :) kaç yasındasın sen
- +1 yıl
siden küçüğüm onula zaten konuşmuyorum bazen bişeyler diyorum o ayrı havalı kendini bişey sanıyor bence...
Soran+1 yılOLABİLİRDE sende belli kı hoslanmıssın yoksa kafaya nıye takasın kı
- +1 yıl
hoşlandığm yok insan sevmediği şeyleri yapan kişlerden hoşlanmaz benim prensiplerim var o sarışın sarışın sevmemem aptal olurlar...
- +1 yıl
ben böyle şeyleri hep takarım beni tanımıyorsunuz ama teşekkür ederim açık sözlülüğünüze
Soran+1 yılBen hep açık sözlüyümdür ama bu yuzden pek sevılmem :)
- +1 yıl
olsun açık sözlü olun biraz kötü ama insanlara yalan söylemeiş olursunuz onlara başında söylersiniz onları kandırmamış olursunuz iyi tarafı bu bazen bizlerde gerçeklri çekemeyiz bu da ayrı bişey :)
Soran+1 yılhaklısın yorumların için teşekkürler sohbet güzeldi :)
- +1 yıl
rica ederim iyi akşamlar size :)
+1 yılHiç sevmem bakışmalar falan filan bakacağına gelsin soylesin yoksa baktığıyla kalır :D
10 YorumlaBöyle uzun uzun yiyecek gözlerle bakmak değil de, tatlı kaçamak bakışlar her kızı cezbeder
10 Yorumla
+1 yılKız durmadan gözleri etrafa bakıyosa hoşlanır ama bazı kızlar yerden başını kaldırmıyo onlar için iyi değil
10 Yorumla
+1 yılHer yerde bana tip tip bakan insanlar var daha bir tanesi gelip konusmadi bakmayla yetiniyolar anlayamadim gitti gelin yahu yemicezzz cekinmeyinn
19 Yorumla
Soran+1 yılöyle de ya ters tepkı alırsak diye düşünüyor insan bıde kızlarımız sağolsunlar toplu geziyorlar :)
- +1 yıl
Bisi olmaz gelin buyrun:)
Soran+1 yılhaha ben sana gelemem :) çevrendekılere söyle bunu :)
- +1 yıl
Deli yurek olun biraz hayat kisaa fazla takmaaa
Soran+1 yılBen üniverste okuyorum çoğu kızla bakışıyoz pozıtıf etkılesim de oluyor ama gdp söymk çok zor gliyor bıze ya faceden bulmak ya da kızlardan bır sekılde öğrenyoz o da kızın hoşuna gtmyor tabı :)
- +1 yıl
Cunku sizin niyetiniz ciddi degil zaman gecirme dalga gecme pesindesiniz cogunluk boyle
Soran+1 yılYa ciddi şöyle kavun değil ki kimse koklamayla bilinmiyor tanışırsın ciddi düşünürsün ya da soğursun geçen bir kızla tanıştım yüzü güzeldi huyu kötü sigara içen bir kızla asla olamam meselaa bunun gibi
- +1 yıl
Haklisin da iste gunumuze kadar insanlar on yargiyla doluyo duyuyoruz bazi seyleri o zamanda kimse kimseye guvenemiyor dogru insani bulmak zor yani ya bastan olmuyo zorlmaya gerek yok
Soran+1 yılValla bilmiyorum ben tek bildiğim aşık olmadan kımseyle olmak istemediğim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşöyle düşün adamın biri gelip açıkça ne derdi varsa konuşmak yerine seni sürekli dikizlese sen ne düşünürsün derdi ne diye bin türlü şey gelir aklına kızlarda aynı bana sorarsan niyeti ciddiyse baksın öyle boş işler için bakışmalara hiç girmesin
10 YorumlaEger rahatsiz edici degil caktirmamaya çalışıp kesiyorsa evet :)
00 Yorumlane bakiyon diye karıştırırım ortalığı , rahatsız oluyorum dip dip bakanlardan
00 Yorumla
+1 yılEğer bakan kişi yakışıklıysa evet hoşlanırım. Ama kamil tipler bakıyosa küfür ederim içimden.
00 Yorumla
+1 yılTabi ikide ama öyle odun gibi olma. Sevdiği çiçeği sor ve ona ver :D
00 Yorumla
+1 yılkadından kadına degişir bence ben rahatsız olurum şahsen
00 Yorumla
+1 yılHafifce bir gülümseme ile neden olmasın 😊😊😊☺😢😕😯��:)
14 Yorumla
Soran+1 yılbahsettiğim buydu :)
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Bunu yaparsan inan pozitif sonuç alirsin :))
Soran+1 yılBakmakla olmuyor ki konuşmak önemli ya sevgilisi falan varsa diye düşünmüyor değil insan :)
simdi o da sana bakip guluyorsa bakmaya devam et ama oyle tepkisiz bakiyorsa bakmaya devam edersen hakaret edebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBUNUN farkındayım :)
- +1 yıl
Yeni nesil yapıyor @barraquda
Her kız bakışlardan hoşlanır ama sonunu da düşünüp hareket etmeli.
00 YorumlaBakmak yerine yanına gidip açık açık konuş. Kız nakavt. Net.
00 YorumlaBen şahsen hoşlanmam sürekli bakılmasından rahatsızlık duyarım
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmam. Ne derdi varsa gelip söylesin öküz gibi bakmasın.
00 Yorumla
+1 yılErkek kadının gözlerinin içine içine bakıyosa elbet hoşlanır ama diğer öteden gözleri başka taraflşara kayıyorsa o erkekten tiksinir.
00 YorumlaOkuz gibi bakiyosa ne bakiyon l*n it lafini hakeder.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖküz gibi degil tabıkı de
o senı begendıyse ısık yakar oyle aptal aptal bakma:))
00 YorumlaAgir ol bir kere bak. Birak o kontrol etsin senin bakip bakmadigini.
10 Yorumla
+1 yılFazla abartma bence bakarken kim olursa olsun kötü düşünür hakkında kaçamak bakış candır :)
10 YorumlaKimin nasıl baktığına göre değişir. Genelde beğenilmek ve dikkat çekmek hoşuma gider. Tabi çirkin ya da yaşlı bir adamın pis pis bakması değil
00 YorumlaSadece oda hoslandiysa mutlu eder karsidakinin bakisi onun dışında itici gelir bence
01 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklıysa hoşlanır yanı :) bızde guzelse bakıyoz zaten :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoslanmadigim erkek bana bakarsa agzina patlatmak istiyorum
10 YorumlaEger senden hoslanirsa tipini falan begenirse bakislariylacevap verir zaten :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana bakanı keseni direk anlarım ve eğer hoşuma gitmediyse bakışlarından nefret etmeye başlarım... kız sana bir ışık yakmıyorsa bakmaya devam etme sakın
00 Yorumla
+1 yılArada bir göz göze gelicek kadar bakılması hoşuna gidebilir ama yicek gibi bakarsan sapık damgasını yiyebilirsin
30 Yorumla
+1 yılTipini beğenirsem hoşuma gider, hatta belki karşılıklı bakışırız:D Ama öyle öküzün trene baktığı gibi de bakmasın
00 Yorumla
+1 yılBen kimseyi bakışlarım kesmem. Sadece beni kestiğini fark ettiğim kıza beğenirsem bir iki kaçamak yaparım
00 Yorumla
+1 yılTipe de bağlıdır, çok sık bakarsan hakkında iyi düşünmez en iyisi konusmak
00 Yorumlaçok bakıyosa rahatsız olur az bakıyosa hoşuna gider diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılCok dikkatli bakarsa sapık damgası yer ama arada bakisma olabilirr
00 YorumlaBende begendiysem hosuma gider ama begenmediysem hakaret sayarim. Drekt sapik der gecerim
00 Yorumla
+1 yılÇok sürekli bakarsan ayrıyetten rahatsızda edebilrisin ve şansın kalmaya bilir bence gidip konuş yani :)
00 YorumlaBak ama okuz gibi bakma, anlamlı bakıslar at hatta goz kırp
01 Yorumla
Soran+1 yıl;) anladım
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar bakışıyla kendilerini kesen erkeklerden hoşlanır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler