Soru gayet açık, kültürlü, kitap okumayı seven ve genel anlamda ilimden irfandan konuşan erkekler hakkındaki düşünceleriniz?
Evet iticidir
Hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Entellektüel erkek iticidir lakin entelektüel erkek gayet çekicidir benim nazarımda. Zaten, aradığım kişiyle kütüphane kütüphane, sahaf sahaf gezebilmeliyiz. Oturup iki çift laf edemeyeceğin, yalnızca baklavalarına bakacağın erkekle de olmaz.
fazla L göz çıkarmaz :)
O kadar türkçeye dikkat edeceksek cümleye büyük harfle başlamaya ne dersin?
Demek ki hata yapılabiliyormuş. Konu başlığını düzeltme vardı da biz mi yapmadık :)
Çekiciligi entellektüellik tek başına tamamlamaz, okuyan bilgili bireyler topluma artıdır
Haklısın, zaten entelektüel olmanın çekiciliğinden çok itici bir yanı var mı diye merak ettim.
Bilgilidir bu yüzdende statü sahibi olur örnegin ögretmen, doktorlar çekicilikten çok bir yeri vardır itici ya da çekici degildir
entelektüelin doğru yazılışını bilmiyorsa itici gelebilir. gerçi kimse bilmiyor boşver.
bir L harfi için kırmalayım birbirimizi :D
kırılma karşim. ama aklında bulunsun.
İki L ile yazılır.
fransızcasından mı bahsediyorsun. evet o iki l ile yazılır.
karşıdaki onun seviyesine yakın değilse itici görür o entellektüel kişiyi.
Evet haklı olabilirsin. Sonuçta aynı dili konuşmuyor gibi bir durum olur.
yanii entelektüel kişinin çekici olabilmesi için aşırı sempatik alçakgönüllü herkesle muhabbeti olabilmesi gerekiyor :)
Cevap
1Cevap
entelektüel olduğunu iddşa edip entellektüel yazmayacaksa sorun yok. kültürlü bir adam entellektüel yazmaz.
*iddia
Bunu iddia ettiğim yok zaten. her şeyin doğru yazılışını bilmemek gayet normal.
Ayrıca cümleye büyük harfle başlanır bilgin olsun. :)
fdfghjklşi mükemmel dilbilgini konuşturdun bravo. ben büyük harfle başlandığını biliyor ve başlamıyorum. sense bir kelimenin nasıl yazıldığını bilmeyip yanlış yazıyorsun. tartışman konusuz kaldı şu an.
İşte bu tür detaylara takılmanın kıllık olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
kılım zaten.
her konuda bilgili bir erkek Elbetteki çekicidir
zekidir anlayışlıdır
kitap okuyorsa + dır tabi
Hayır, değildir hatta bir adım önde olan nadide insanlardır "Entellektüel" olanlar.
Tabii her şeyin bir yeri yurdu vardır ama bir kızla konuşacak bir şey kalmadığında mesela kültürden sanattan ya da kitaptı, sinemaydı, filmdi konuştuğumuzda acaba içlerinden "amma da kafa açtı." diye düşünüyor mudur? Bu konu sürekli kafamı kurcalıyor. Malum insanımız pek bu konuları sevmez, aynı şekilde erkekler içinde de mevcut.
teşekkürler
Hayır, neden itici olsun ki. Aksine bu tür erkekler el üstünde tutulmalı bence, Türkiye'de ki erkeklerin %90'ı eline kitap dahi almamış insanlar...
O kadar bilgili insan çekici olmayı da bilir zaten, sıkıntı yok.
Bana denk gelmiyorki böyle erkekler zaten bundan dolayi yalnizim
Sadece erkekler değil bayanlarda azınlıkta, hani konuşacak birşey kalmadığında kitaptı sinemaydı konuşalım diyoruz muhtemelen kafa açtığımı düşünüyorlar gibi geliyor :)
Ben o konulara giremiyorum bile ay tamam tamam sıkıcı konulara girme deyip susturuyorlar
Neden itici olsun, daha iyidir tabi..
Bana göre çekici
Hayır değildir
Evet iticidir
Bir sebebi var mı?
Hayır değildir
Hayır değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar