Genelde erkek vücudunda kız vücuduna göre daha fazla kıl çıkar bazı erkekler bu kıllardan lazere giderek kurtuluyor bazı erkekte erkek dediğinin vücudunda kıl olması normaldir kız gibi kılsız bir vücut bana göre değil anlayışıyla dokunmuyor benim şahsi fikrimde o yönde kız vücudu gibi sıfır kıllı erkek itici geliyor bana erkeğin vücudunda kıl olması normaldir ve bakımsız olduğu anlamınada gelmez bi erkeğin bakımlı olduğu elinden yüzünden anlaşılır zaten adama vücudunda kıl var diye bakımsız gözüyle bakmak garip olur
08 Yorumla- +1 yıl
Ekleme yapıyorum vücudum da kıl var fakat düzenli saçlarımı sakallarımı kestirir cildime de dikkat ederim en önemlisi de vücut hijyenime özen gösteren biriyim temizlik benim için önemli şimdi ben bakımsız olarak mı nitelendirilmeliyim bunlardan ziyade de kızları anlamakta zorlanıyorum gerçekten zamane kızları şimdiki erkeklerde eril enerjisi hiç yok diye yakınıyorlar ama kız gibi lazere gidip kılsız olmalarını istiyorlar makyaj yapan erkeğe vov çok bakımlı diyorlar ne istediğinizi anlamak mümkün değil ya erkek adam kıllı olur arkadaş😄😄
- +1 yıl
Bence yazdıklarımı bir daha oku ben kızlarda kıl çıkmıyor demedim erkeklerde kızlara nazaran daha fazla kıl çıkar dedim kızlarda vücutta kıl olmaması güzel bir şey ben kıllı bir kızı hayal bile edemiyorum ama erkekte şahsi fikrim hiç kıl olmaması kötü duruyor erkeğin vücudunda belli oranda kıl olması daha hoş erkeksi bişi anlatabiliyor muyum bizim kızın aksine bizim yaradılışımıza uygun tabii bu göreceli bir şey ben böyle beğeniyor düşünüyorsam sen öylesini beğenmiyor olabilirsin
- +1 yıl
Bak sana göre kızlarda kıl olmaması güzel bir şey ama bize göre erkekte kıl olması kötü. Senin yaradılışınla alakası yok. Kadının yaratılışında kıl olduğu ve aldığı gibi seninde alman gayet doğal olurdu. Hayal edememen sizin kızları buna zorlamaniz, güzellik algısı. Oysa erkekte uymak zorunda bu hijyen algısına bak sen güzellik için istiyorsun bizler hijyen için.
- +1 yıl
Bize göre derken? Bence kendi adına konuşmalısın çünkü erkeğin vücudunda kıl bulunmasından hoşlanan kızlarda var evet erkekte kız gibi kıllarını alabilir ya da lazere gidebilir fakat ben şahsım adına bunu tercih etmiyorum çünkü ben erkeğin vücudunda kıl bulunmasını beğeniyorum seksi buluyorum maskülen bi görüntü kızlarda kıllarını alıp kılsız vücutla gezmelerini beğeniyorum dememin sebebi de iki cinsiyetin görüntüsünün bir birinden farklı olmasıdır kızda kıl güzel durmaz ayrıca kıllı bir vücutla hijyenliğin alakası yok vücutta kıl olunca vücudun pis olduğunu mu düşünüyorsun ben üstte yorumumda belirttiğim gibi vücut hijyenime titiz birisiyim erkeğinin vücudunun pis olmasının sebebi kıl değildir özen gösterip göstermemesidir..
- +1 yıl
Erkeğin vucunda kıl olmasından hoşlanan kızların bakımından şüphe et. Çünkü tam anlamıyla asla bakım yapmazlar, bir yerlerinde bakım yetersizliği olduğundan kıllı erkeği tolere etmek zorunda kalıyorlar. Sen hiç temiz vücutlu mankenlerin yanında kıllı erkek gördün mü. Göremezsin hepsi temiz ve kaslı erkeklerle olurlar. Sen beğeniyorsun erkeğin vücudunda kıl olmasını kızlar beğenmiyor. Yani senin beğenmen kızlar için hicbirsey ifade etmez, istediğin kadar beğen kızlar begenmedikten sonra. Kıllar gidince erkekle kızın vücudu birbirine mi benziyor yani 😂😂 o kadar kaslı erkek görüyorum hicbiride kıza benzemiyor kıllı erkeklerden daha çok meskulen, erkeksiler ve bütün kızlarda kaslı temiz, bakımlı erkek görünce kıllı erkeğe bakmaz bile. Sosyal medyada kıllı erkeklerin takipçileri olmaz, temiz ve bakımlı, tüysüz, kaslı erkekleri kızlar takip eder sen gizli kıllı kızların seni kandirmasina inan 😉 bu arada yaz ayrılarinda vücut terler ve sen eve gidene kadar o kıllara bakteriler tutunur ve neticede kötü korkarsın. Oysa temiz erkekle akşama kadar dolaşabilirsin. Gün sonuna doğru senin kıllarına yapışmış ter kokuna hiçbir kız tahammül etmez, tüylü kızlarımız bile.
- +1 yıl
Erkeğin vücudunda kıllı maskülen görüntüyü seven kızın bakımsız olmasıyla ne alakası var benim konuştuğum kızların çoğu maskülen erkek seviyordu çokta bakımlılardı dediklerimin çoğunu bile algılayamamışsın hala erkek kılını alınca vücudu kıza mı benziyor diyorsun bide yaz aylarında vücut terler kıla bakteri tutunur demiş vücut kılını almayan erkeği dezavantajlı gibi göstermiş s*lak mısın kızım bakteri deriyede tutunuyor vücudundaki kılları alan erkek terlemiyor mu sanıyorsun ben sana diyorum ki kıllı vücut pis vücut demek değildir vücut temizliğini sağlayıp sağlayamamak özen göstermek önemli vücudunda istediğin kadar kıl olmasın temizliğine dikkat etmezsen pis kokarsın pislenirsin vücudunda istediğin kadar kıl olsa bile temizliğine dikkat ettiğin taktirde pis kokmazsın ben 22 yaşımda genç bir bireyim vücudumda belli oranda kıl var kıllarımı almaya tercih etmiyorum ama hayatım boyunca vücudumun koktuğunu ne ben kendim gördüm nede bi karşı cinsim söyledi sabah akşam duş alan bir insanım titizim kılla ne alakası var temizliğin ya
- +1 yıl
Ekleme yapıyorum kıllı erkek diyince senin hayal dünyanda nasıl bişi canlandı bilemem ama ben Recep İvediğin vücudu gibi kıllı erkekten bahsetmiyorum kol bacak ve göğüs kısmından söz ediyorum sırt asla dahil değil zaten hormonel bozukluklardan olağan dışı kılı çıkıyorsa o erkek tedavi olsun zaten ve lazere gidip kıllarını seyrelttirsin ona bişi demiyorum ben başından beri belli bir orandan bahsettim ve daha bişi de yazmıycam pek fazla tartışmaya değecek bi konu değil..
En İyi Cevaplar
+1 yılBakımlımı değilmi bilmem ama bı erkek olarak kendi dusuncem Ave huyumdur nasıl kadında kıl tüy istemezsen aynı şekilde kendimde de dikkat ederim o konuya sonuçta vücutta birçok öpülecek ve emilecek yer ağza ve ellere kıl geomesinden hoşnut olmam partnerimde aynı şekilde hoşnut olmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKokar kıllı erkek yazın bana göre. Bakımsızlık evet bir tüy dökücü krem sürmek ölüm değil ayda bir yapsınlar. Özellikle o koltuk altında kıl bırakanlar çok çok korkunç
00 Yorumla
+1 yılBiz boşuna mı lazere gidiyoruz onlar da temizlensin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bakımsızdır. çünkü insan kendisine saygısı olduğu için bakımlı olmalı.. zaten tüy veya kıl da sevmem bu yüzden de dikkat ederim mutlaka..
00 Yorumla
+1 yılKıllı erkek bakımsız değildir bence
Kılsız erkek ekstra bakımlıdır
Bakım dediğimiz şey sadece kıl tüy meselesi değil sonuçta. Hijyenine özen gösteriyorsa ağzı dişi tırnağı saçı bakımlıysa giyimi kuşamı temizse kıl tüy mesele olmaz41 Yorumla
+1 yılYoo. Yani kılsız da olabilir temiz ama ben erkekte göğüs ve bacakta kıl seviyorum ya orta derecede olmak kaydıyla..
20 YorumlaYani kıl bu, ister istemez terler kötü kokar. Ben kıl, tüy sevmem itici geliyor. Tabii normal derecedeyse problem yok da.
17 Yorumla- +1 yıl
ben vücudundaki kildan dolayi terleyip koktugumu görmedim hic bakimli olmak bambaska bir şey koltuk alti kilini almazsan ozel bögendeki kili olmazsan kendine bakmazsan gunde en az iki kere dus almazsan ic çamaşırı degistirmezsen sende kokarsin bunun kil ile alakasi yok yani kadinlarda kil yok ama hicmi kokan kadin yok
- +1 yıl
@jsena ben kolumdaki bacagimdaki ve göğsümdeki killardan bu zaman kadar kokmadim çünkü kendime bakiyorum. Ve daha bu zamana kadar çok kötü kokuyorsun diyen bir kadinda çıkmadı karsima aksine kendi oz kokuma güveniyorum kokmak kişilerin kendi oz bakımı ile alakali kil ile değil sana bunu anlatmaya çalışıyorum.
+1 yılerkek dediğin kıllı olur epilasyon ya da ağda yaptıran potansiyel kerimcan'dır
414 Yorumla
+1 yılFizyolojik hormonal yapıyla alakalı
Bence
Kadınlar da nasıl menopoz hamilelik regl dönemleri farklılık doğuruyor erkekde de olur
Bu bakimsizlik olarak gorulmemeli018 Yorumla- +1 yıl
Bayanlarda da menapoz döneminde hormonal dengeler kullanma yapıyor ne yazık ki
- +1 yıl
Beni yanlış anlamayın ama ben 45. yasindayim ve bekarım annem benim herseyim 61. yaşında onda menopoz sonrası bu tarz durumlar oldu
Ondan biliyorum tabi ki tüm annelere hanımefendilere sonsuz saygim var
Ama bu bir gerçek yoksa bayanların hijyen kurallarına ne kadar uyduguna asla şüphem yok
Ne olur beni yanlış anlamayın - +1 yıl
Bende de vardı o sıkıntı bütçeden ciddi anlamda bir mevla ayırmaya lazer epilasyon gitmemeye rağmen bir sonuç alamadım param uçtu gitti neylersiniz
- +1 yıl
Bazen olmayınca olmuyor lazer ya da başka yontemlerde fayda etmiyor
- +1 yıl
Esmerim
- +1 yıl
Kıl yapısıyla alakalı ben kartal yakacikta oturuyorum
Pendik de olgumed diye bir kliniğe gitmiştim ama sonuç tek kelimeyle fiyasko olunca biraktim - +1 yıl
Sizin gibi hoş ve güzel bir bayan değilim sonuçta
- +1 yıl
Gitmedim de dusunmedim de artık bu olayla yaşamayı ogrendim
Evet bir görüntü kirliliği söz konusu ama yapılacak bir şey yok - +1 yıl
Çünkü şu an daha önemli önceliklerim var kıldan tuyden öte
Vefa gibi
Özveri gibi aile olmak gibi vb - +1 yıl
Kıl bizim yapimizda var
- +1 yıl
Bu bir bakış açısı bana naçizane saygı duymak düşer size ve yorumunuz da saygı duymak düşer bana
+1 yılÇok kıllı bir insansa bir yerden sonra yetişemiyor insan ama yapabildiği kadar alsın bence illa kız gibi pürüzsüz bir teni olacak değil ama bakim şart
00 Yorumla
+1 yılKıllı erkek bakımsız değil. Temizlik olmadığı müddetçe ister kıllı olsun isterse kılsız. Hiç farketmez önemli temizlik. Bu kadın için erkek için de geçerli.
00 YorumlaBence bakımsızdır.
Bir de, artık bu kıl konusunda insanların kadın-erkek ayrımını bırakmaları lazım,
Erkekler kıllı gezebilirse kadınlar da kıllı gezebilir. Bana göre bakımsızlık olsa da, kimse kimsenin bedenine ve seçimlerine karışamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki herkes istediği gibi gezebilir buna kimse karışamaz. Ama genel olarak insanlarin gozune bu sekilde bir kadin/ erkek profili olusmus. Bunun disinda kalanlara kotu gozle bakilmasi cok normal. Ama bu demek degildir ki bu insanlar bunu yapamaz.
+1 yılKazak giymiş gibi aşırı kıllı olmadıkça bakımsız gelmez bana
30 Yorumla
+1 yılBen erkekte kıl olmasını tercih ediyorum, bana göre daha erkeksi bir görünüm kazandırıyor. Pürüzsüz bir görünüm bana itici geliyor erkekte
15 Yorumla- +1 yıl
Helal sana ndjf
- +1 yıl
@AskeriiMühendissss bir ara kıllarımı alsam mi diye soru sormuştun KS de bende alma demiştim 😄
- +1 yıl
Evet hatırlıyorum millet kılıma laf ediyor 😒😃ama ben seviyorum jdjf
- +1 yıl
@AskeriiMühendissss erkekleri kadınsılaştırıyorlar... Böyle bir moda başladı 🤦♀️
- +1 yıl
Bencede 😃çok iyi
+1 yılYok ne alakası var bazı insanlar göğüste bacak kıllarını almak istemesin şahsen ben olmak istemiyorum bunun bakımsız olmayla ilgisi yok
00 YorumlaBilemem. Herkesin hayatı kendine. Epilasyona bile gerek duymuyorum çünkü bende yok. Rahat bakımı oluyor. 😃
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılKıldan kıla fark ver bence aşırı olmadığı sürece göz ardı edilebilir bir şey temiz ve bakımlı ise kılsız hergün kendini yolan erkekte iticidir
00 Yorumla Neresinde ne kadar kil olduguna bagli bu bide fizik durumuna gobekli ve killiysa baya itici oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, kıl maskülen bir şey. Bir testosteron göstergesi. Kirli erkek bakımsızdır. Kıl kadın ve erkeği birbirinden ayıran bir şeydir. Tercihen kılsız olunabilir ya da erkekler de lazere gidebilir ama kıllı erkeğe bakımsız denilemez.
00 YorumlaLazer yaptırdım bebek poposu gibi tüm vücudum 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılErkeğin makbulu döşünde gıl olandır diyorum ve konuyu kapatıyorum.
10 YorumlaAlakasi yok bence bakımsızlık ile kıllı olamanin😅
10 YorumlaBakimsizdir, üşengeç ve tembeldir. Canı tatlıdır ve hijyenik değildir.
00 Yorumla
+1 yıltercihtir. kıl erkeklere özgü genelde ama ben vajinada seviyorum. daha Seksi oluyor vajina.
00 YorumlaBakımsızdır kadın ne kadar önem gösteriyorsa temiz olmaya erkekte olmalı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılEpilasyon olabilir, bu da erkeğin titiz olduğunun farklı bir açıklaması gibi algılanabilir.
00 Yorumla
+1 yılkadın dilini cok kullanmak ıstıosa sorun oluyo agzına kıl gelıo ama yoksa guzel bence
00 YorumlaAşırı ise evt. Onlar da biraz baksın kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSordum. Alma boş ver dedi. Kıl sevmiyor ama alayım deyince de boş ver kalsın diyor
00 Yorumla
+1 yılBence erkek dedin abartmadan az tuy olablr
60 YorumlaBenim ki tüysüz... gerekli hijyen olursa sorun olmaz ama özel bölgeler tüysüz olmali
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki kıllı erkeklere bayılırım onlar bilerek yapıyo gökhan alkan kıllı ama gözlerine kalem bile sürüyor bakımsız değil seksi
00 YorumlaYooo gayet bağımlıyım arada deri değişimi yapsakta😁😁
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. valla kıl takıntısı olan bence kızlar 😁
00 Yorumla
+1 yılYok ben buna yorum yapmayacam ya
00 YorumlaSeksi olacak kadar kıl yeterli
00 YorumlaKıllı olmak bakımsız olmak sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılAlakasız soru
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ay erkek dediğin kıllı olur be
00 Yorumla
+1 yılNa alakası var toprağm🤨
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakmak isterse bakar aslında üşengeç değilse
00 Yorumla
+1 yılerkekte goguste kolda bacakta kıl olmalı
00 Yorumla
+1 yılErkeğin döşü kullı olur
00 YorumlaEvet. Goril gibi olmalarına gerek yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste kotu duruyor. Almalı bence
00 Yorumla Bence bakımsız değildir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkıllarımı seviyorum ve bakımsız değilim
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTüm vücut epilasyonlu erkek nasıl sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıllı göğsümde uyu saçlarını okşarım öper koklarim
00 Yorumla
+1 yılHayır. Tamamen yapısıyla ilgili.
00 YorumlaHayır
20 Yorumla
+1 yılAlakasi yok ki bakımla
00 Yorumla
+1 yılİnşallah değildir sjsjs
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılKıllı erkekk. Erkektir. Bakımsızlıkla alakası yok.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bencede
00 Yorumla
+1 yılEvet pistir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle
00 YorumlaAşırı olmasın yeter
00 Yorumla
+1 yılBiraz öyle
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir
00 Yorumla
+1 yılLazere gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl sevdiğin onemli
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem