Aşık olduğum kız ... Yardım lazım :(

Ben hep ilk görüşte aşka inanmışımdır . Bu seferkide ilk görüşte oldu . Konuştum numarasını aldım iltifatlar ettim güzel sözler söyledim . O bana tatlısın iyi birisin diyordu her gün üşenmeden yanındaydım . Ama kız çok güzel olduğu için ve biraz da açık giyindiği için neredeyse tüm erkekler onunla tanışmak istiyor .ama kendisi öyle herkesle tanışan biri değil.Arada tartışmalarımız olurdu , şarkılarımız vardı .Çoğu hobimiz aynıydı.Ben buna kendimi çok kaptırıp sonunda yine üzülürüm diye uzak durdum ama ben durdukça o geldi arkadaşları hep beni gösterir onun yanına git derdi buda beni mutlu ederdi.Sütten ağzım yanmıştı bi kere bende tekrar aşık olmak istemiyordum . olmuştum ama zararırın neresinden dönsen kardır .

7 -8 ay böyle geçti abartısız 2-3 ay hiç konuşmadım karşılaştığımız da ise gülüp geçerdik artık o da kalktı aradan bir birimize bile bakmıyorduk . Amacım unutmaktı ama aklımdan zerre kadar çıkmıyordu . Neyse dayanamadım uzun aradan sonra mesaj attım hal hatır sordum fakat soğuk geldi bana neyse onu yumuşatmak için herşeyi yaptım azda olsada yumuşadı sonra seni çok özledim dedim oda bana durduk yere bana mesafe koydun dedi özlediğin içinmi gördüğünde yüzüme bile bakmıyorsun dedi . Bende ahlaksız bi şekilde nazar değdirmekten korkuyordum dedim başka bir şey diyemezdim . Neyse bu tatile gidecekmiş hazırlandı filan bende mesaj atıyorum ama hanfendi cevap vermiyor sonra telefonum bozuldu yazamıyorum dedi . Ama baktım ki face de durum güncelliyor buna çok sinirlendim normalde zaten çok sınırlıyımdır bunu görünce de sınırden oldum neden sinirlendin derseniz madem telefonu bozuldu mesaj atamıyor faceden durum paylaşacağına faceden mesaj at bana devam et benle konuşmaya yanlışmıyım arkadaşlar ? Sonra ona niye cevap vermiyorsun diye çıkıştım bana neyin tavrını yapıyorsun anlamıyormusun telefonum bozuk mesajlarım gitmiyor du sana dedi bende benle düzgün konuş dedim oda tamam dedi . o son kelimesiydi .Aradan 4 hafta geçti bunu diyeli . Sonra bunun yakın arkadaşı var her gün mesaj atar bana sözler filan söyler bana sen onu seviyorsun dimi diye sorduğunda hayır derdim oda sevinirdi . Olay karışık napiçam ben şimdi bir de çok gururluyum hayatta bana anlamıyormusun gibi muamele edipte tekrar onla konuşamam ... :( Çok seviyorum ama herkes ona ilgili kızda çok güzel yaşı 17 ve küçük olgun değil çıkarsam canım yanacak çıkmazsam içim içimi yiyecek nedir benim bu derdimin çaresi ey dostlar ...
Aşık olduğum kız ... Yardım lazım :(