Beni insanlar ona yakıştırmıyor, ne yapmalıyım?

herşeyi eksiksiz anlatacağım size.. erkek arkadaşım benimle aynı boyda 1 2 cm uzun belki .1.68 civarı kilolu biraz hafif göbekli bunları söylüyorum cnku eksiksik anlatayımki destek olabilesiniz.bana olan sevgisinden en ufak bir kuşkum yok her konuda bana fikir verebiliyor deste koluyor birlikteyken hep yüzüm gülüyor atışıyoruz falan ama eğleniyoruz 1 buçuk yıldır birlikteyiz aylar önce annemle ayak üstü tanıştılar annem bana ağır konuştu yakışmıyosunuz bunu mu buldun falan dedi arkadaşıda kızın güzel nerden bulmuş bunu dln diyip doldurmuş baya.ama banada suan diyorki güveniyorum ona gözüm arkada değil mutlusunda diyor iyi bi işi olsun yeter senin hayatın diyor ve erkek arkadaşım çok nadir olarak kekeliyor yani ben ilk tanıştığımda anlamamıştım o kdr az yani... ve şimdi erkek arkadaşım annenle biyerde oturalım bi gün öncekinde ayak üstü olmuştu diyor bende onun annesi ve kardeşiyle tanışmıştım annem görüşelim isterseniz tabi dedi ama ben mutlu değilim korkuyorum olumsuz bişey duymaktan bu olanlar o kadar usmuştuki beni insanlar yakıştırmıyor diye bunalıma girdim gerçekten bi ara ne yapmalıyım sizce bu düşüncelerim yanlış mı doğrumu saçma gelebilir ama insan çok etkileniyor
Güncellemeler
+1 yıl
bende yakışıklı olmadığının farkındayım ama mutluyum çevremdekıler o kdr mutsuz ettılerkı benı artık benide olumsuz etkılıyorlar mutlu olmam gerekırken resmen mutsuzum erkek arkadaşım annemle tanışcak ve ben mutlu değilim
Beni insanlar ona yakıştırmıyor, ne yapmalıyım?