Mutlu olsun benimle istiyorum. ama hep ona yetemiyor yanında sönük kalıyor gibi hissediyorum. Ne yapacağım?

biliyorum çoğu insan çok kızacak bana burada , esseklik ettim. ne yapmalıyım bana yardım edin?

erkek arkadaşıma hiç güvenim yok. ve bu tamamen benim komplekslerim yüzünden.şöyle oldu . ilişkinin başında çocuğun beni gerçekten sevdiğine inanıyordum halbuki çok da sevmiyormuş gerçekten. bir ara benim okul değiştirme durumum oldu bu çocuk mesafelerin aşkı olmaz diye ( ve benim sürekli bu konudan bahsetmemle bıkkın ) benim gideceğim okuldan bir kız buldu ise bak. kıza karşı bir şey hissetmiyordu bildiğim kadarıyla ama kız aşırı güzel bir şeydi.ben değilim.çok kavgalar çıktı ayrılığa kadar gitti ama meğerse çocuk zaten beni şutlamayı kafasına koymuş ve bunu arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatıyormuş.yeni kızı gösteriyormuş filan. sonra kızla saçma salak kuşuştu benim taşınmak işleri iptal oldu , biz barıştık. aylar geçti çocuk bana sonradan aşık oldu ama ben aşırı derecede kompleks yaptım çöpçüğü çok kıskanmaya başladım. sonra o baya değişti düzeldi ( yine de tam güvenemiyorum ) bu sefer de ben yine kompleksimden başka çocuklarla konuşmaya başladım.çocuk delirdi.sonra hepsini defettim yine barıştık. geçenlerde yine bu eskiden bulduğu kızın aşk.fm ini karıştırıyordum bir anonim gelmiş işte kıza ben işte bir dostun , kavgayı sen başlatmıştın , ama olsun ben seni çok seviyorum filan . kız da xx sen misin filan demiş. facebook a geçelim demiş anonim ama fake hesaptan demiş kız neden diyince de öyle gerekiyor demiş ( güven sorunundan şifreleri vermiştik biribirimize ) ben de benim erkek arkadaşım zannnettim sen kızla fake hesaptan konuşuyorsun da bilmemne terk ettim çocuğu. çocuk yalvardı yakardı ailesinin üzerine yeminler etti kurana el başarım ben değilim dedi. aslında onu yazan başka biriymiş ama kız benim sevgilim zannetmiş.ama ben çocuğu affetmedim deli gibi gurur yaptım. o üzüldü. sonra bu sabah kendi mesaj attı naber diye aynı dedim sen ? iyi dedi. iyi . vay . sonra tartıştık tabi hiç üzülmemiş umrunda olmamış gibi konuştu kahrımdan ölecektim yani o derece.sokak ortasında ağlamaya başladım. sonra bunlar blöftu seni kızdırmak içindi ve başardım sanırım dedi.sonra onun yapmadığını söyledi kanıtlamaktan vazgeçtiğini çünkü suyunu çıkardığımı ve yapmadığı bir şey yüzünden üstüne geldiğim için sıkıldığını. ama sevdiğini söyledi.özetle yapmadığı bir şey yüzünden beni seven bir sevgiliyi terkettim çok üzdüm . ve gururumdan ve dış görünüş kompleksimden dolayı sürekli çocuğu terkedip terkedip barışıyorum.çoğu insan burada terk edildi aşk acisi çekiyor belki bana diyeceksiniz ki seni seven bir sevgilin var sen de onu seviyorsun salak mısın? ama yanlış anlaşılma bu ya . siz de olsanız ilk öyle düşünürdünüz.çok pişmanım.çok özlüyorum. ama hala mesajlarda soğuğum.gurur ve kompleksten ölebilirim.ikimiz de birbirimizi seviyoruz ve benim yüzümden bu hale gelen ilişkiyi kurtarmak istiyorum.sevgilim eskisi gibi

mutlu olsun benimle istiyorum. ama hep ona yetemiyor yanında sönük kalıyor gibi hissediyorum.metnin tamamını okumanızı istesem çok şey mi istemiş olurum. onu çok seviyorum o da beni ve ne yapıcam bilmiyorum
Mutlu olsun benimle istiyorum. ama hep ona yetemiyor yanında sönük kalıyor gibi hissediyorum. Ne yapacağım?