a) Gerçekten sevmiyor :(
b) Karşıdaki kız ilgi çekici giyinmiştir :/
c) Suç karşıdaki kızda :)
b) Karşıdaki kız ilgi çekici giyinmiştir :/
c) Suç karşıdaki kızda :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaslar bakıs acınızaa baglı saten sevmesem ona deger vermesem onunla çıkıp gezmem bu bir karsıdan gelen kız ilgi çekiciyse sagdece bakarsın bukadar basit çünkü ilgi çekici yanımdaki saten sevdigim kolumda duran sevdigim birisi salakmı okadar anlamıcak kadar saten onunla bakısırız göz göze sonra ikimiz birden ona bakarız eminim buna
yani sorun bakmak mı onu anlamadım ben bakınca ne degişiyo sevmiyormu oluyo erkek simdi ne alaka ya simdi bakmayı bırakında kızlar artık süzmeye baslıyo erkekleri siz bakmaktan bahsediyorsunuz ben çıkınca dısarı neden süzerler onu bilmem ama yemin ediyorum çok denk geldim buna ben...resmen süzüyorlar yaa
harem kurcam ben tek hareketle ülkeyi 90 yıl geriye götürücem
d) yanindaki kiz körmüdür?
cok dikkatimi cekti bu tür konulari sadece kizlar aciyor. böyle bir soru gördügümde aklima gelen ilk sey, o erkegin yanindaki kiz körmüdür?
bütün kizlar samimi cevap versin, hangi kiz karsidan gelen bir hatuna sevgilisinin gözünü ayirmadan o kisiye bakmasi karsisinda sessiz kalabilir?
dolayisyla burdan söyle bir sonuc cikiyor, erkek gayet normal ve dogal bir bicimde bakmistir (kör degil sonucta)
karsidan gelen sahis paranoyaktir ''aaa erkek bana bakio! hemde sevgilisinin yaninda! demekki gözü bende!"
sevmediğinden değil, hepsi bakıo.. ama nasıl ve nerelerine baktığı önemli:D
Kanka benim kocam alanyada gemi turunda tangalı karıya baktı rezillik çıkmasın diye sustum 5 saatlik bi gemi turu karı dediğimde ben diyim 22 sen de 23 suratımı astım artık noldu falan yapıyor bilmiyormuş gibi ama ikinizde farkındayız bu hayatta tek olacan bu devirde daha doğru olur 2 ay geçti hala yediremiyorum bize hakerttir bu yanlarındayız 5 saatlik ya 5 saatlik gemi turu içim acıdı üzüldüm bişey yapsam kendini alta vermiş olacaksın sanki ayıbı ben yapmışım gibi rezillik çıkıcam sustum
Cevap
14Cevap
Bakarız arkadaşım sevgilimiz olsada olmasada bakıyoruz başka kadınlara çünkü bunun sebebi biyolojinin ve bunun temelinde üst yapısı oluşan psikolojinin erkeklere verdiği çok eşliliğe meyilli olan fizyolojik yapıdır buda doğurgan yapısıyla tek eşliliğe uygun kadın yapısı için büyük bir çelişki ve derin bir üzüntü kaynağıdır maalesef bu sıkıntılı durumun önüne insan sadece irade gücüyle geçebilir diye bir yorum yapabilirim...
bu göz da kayabilir yani ilk bakış lehine ikinci bakış aleyhine :D
a:olabilir
b:oda olabilir
c:evet yada hayır
burdan yanlış anlaşılma çıkarma ,burda ne niyetle baktığıda önemli ne amaçla baktı yada nasıl baktı ..bakışlarıyka süzerek mi yda sadece dikkatini çektiği için ufak bi bakışmı..hayvanca diye tabir edilen şekilde bakmadıkça sorun olmaz .başka kız dikkatini çekip baktı diye hemen sevmiyor anlamı yüklemeyin ...düşünce kapasiteniz geniş olsun her şekilde ele alın olayı..not :lafın sana değil yablış anlama hoşçakal
ben tesekkür edrim ...seni eleştirmek için söylemdim zaten...ben kimseyi kolay kolay eleştirmem zatenn..kendime yakıştırmam
Bu şarkı o öküzleşen erkeklere gelsin..
dd Lay lay lom galiba sana göre sevmeler, hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler.. dd
+1 :)
Sevgiyle alakası olmayan birşey.
Eger cesaretin varsa onunla kimsenin olmadıgı biryere git orada yaşa. Bunu yapabilir misin? hiç başka insan görmeden yapabilirsen ok. Ama o yapamıyor
Bir erkeğin kadınlara zafı varsa yapacak birşey yok... Bakar ama bunu abazalıkla karşılamayın adamın doğasında vardır.
gözü kaymıştır yiyecek gibi bakmıyorsa abartmayalım :)
önce ısırma ve çimdiklemeyle kibarca uyarırım daha sonra eve döndüğümüz de hesabını sorarım sürekli böyleyse anlaşabilmek zordur dayanamıdığım yer de bırakırım
Not=büyük harf kullanımı yasak yorum ve cevap yazarken küçük harf kullanırsan iyi olur
rica ederim :)
Sevgili eldedir diğeri bi kaç günlük eğlence.
Sonra karşıda ki kız fena bişey çıkarsa sevgili bardak olur bi kaç günlük eğlence de sevgili.
bazen kızlar da karşıdan gelen birini süzebiliyo o yüzden pek önemsencek bişiy olmayabilir
bakmak var görmek var :) sadece bakıyosa b;görüyosa a dır..
suç sende bence benimki de öyle ama yola getirdim yani şimdi bi kız görünce başını eğiyo:D
;) İmana getirdim diyorsun.
kadınların bakma sebebiyle aynı , farklı kaynaktan içmek ister:)
Bir nevi alışkanlık ve göz kayması (tamamen iyi niyetler içeren)
Insanoglu iste gozunu toprak doyurur demisler
Bence hepside neden olabilir.
kendisine olan saygısını yitirdiği için bakar
Allah cezasını versin emiii :)
bakmıyor...gözü kayıyor...:D
huyumuzkurusun, erkeğiz
d şıkkı edepsiz ve doyumsuzdur
Hepside olabilir bence
A 'da olabilir B ' De
d- suç sevgilisinde
d) sapik oldugu icin
b.