Göz kayabilir. Normal bence... Nasıl baktığın önemi sonuçta.. Aşk, cinsellik ile bakıyorsan sıkıntı, onun dışında normal öylesine baktıysan bir sıkıntı olmamalı
Ne alakası var usta. Millet kesmiş asmış ya. Yuh yorum kızlar. Sanki siz sokakta at gözlüğüyle mi gezionuz sağınıza solunuza bakmıyormusunuz. Bu zamana kadar sevgiliniz dışında hiç erkek yüzü görmediniz. Madem erkeklere bakmıyorsunuz ozamab sevgiliyi nasıl yaptın
Kadınlar da sevgilisinin eşinin yanında iken bakıyor.. Erkekler de.. Hacı ben de anlamıyorum her insan bir tablo gibi vesselam her bakan farklı bişey görüyor diğerinde..
Ha bir de kaş ile göz arsında halt karıştıran canlıya "erkek" Durumu anlayıp yakalayınca kaşıyla gözünü yer değiştiren canlıya da "kadın" denir dikkat beyler..
Valla erkekler kadınlar diye ayırmadan söylüyorum sevgilisinin yanında başka erkeğe kıza bakan karaktersizdir ha yanında sevgilin yoksa bak hatta tanış seviş ama sevgilin yanındayken bakma 😁
Bence kişiliksizliklerinden. olgun bir erkek kendini bilen asla bunu yapmaz. kendini geliştirmemiş doğru yanlış bilmeyen biri ile çıktığında bu ve bir çok durum başına gelmesi kaçınılmazdır
Dogru. Ben de kapali giyinirken benim disimda her kiza bakardi, sonunda super miniyi ve dar gomlegi giyip bulustum, arkamiz resmen ordu olmustu. :D Sal. k herifin aglamakli hali hala gozumun onundedir. :D Akli basina geldi o anda.
Arkadaşım sen baya ciddiye aldın bu işi.. bu soranla sakalastigimiz bir mevzu.. Gerçekten böyle düşüneceğim düşünmüyorsun heralde.. Ve keşke ilk görüşte hakaret etmeseydin tanımadığın birine.. cunku insan tanımadığı birinin zekasını ve düşüncesini bilemez Ama dediğin gibi zekayla alakalı bişey sana da kızmıyorum..
En İyi Cevaplar