Sevgilisiyle kavga ederken sevgilisini öpen erkek

Geçenlerde sevgilimle ayrıldım, ben istedim ayrılmayı ama esasında çok seviyordum. hala da seviyorum. bi gün sonra arkadaş olmak istediğimi söyledim, o böyle birşeyi kabul etmedi çünkü bana çok kırgındı. bende sakinleşsin bana kırgınlığı geçsin diye sırf gönlünü almak amacıyla büyük ama beyaz bi yalan söyledim. galiba çok yanlış yapmışım ki yalan oldugunu farketti. bana kızdı öfkelendi bagırdı çagırdı hatta hakaret etti. sonra benimla buluşup hesaplaşmak istedi. neyse buluştuk, sen bana nasıl yalan söylersin, ben sana çok deger vermiştim falan filan dedi. dayagı haketmiştim, 4 sefer tokat attı ama suratındaki acı ifade aşırı belliydi. anlaşılan onu terketmem çok zoruna gitmiş ve yalan söylememde tuz biber olmuştu. tam bi tokat daha atar sanıyordum ki öpmeye başladı. kızdım kendisine ben seni istemiyorum sevmiyorum bırak gideyim, çık hayatımdan falan dedim. O da hayır sen benmsin bana aitsin diyerek sarıldı, ben bitti diyene kadar bitmeyecek dedi. şimdi tekrar devam ediyoruz ama aramızda hala sogukluk var eger bu durum geçmezse ve ben hatalarımı düzeltmezsem o beni kendiliğinden bırakacakmış öyle anlaştık. ama bana hala seni seviyorum demedi ve hala kaba davranıyor ve iki güzel lafına şahit olmadım henüz, sizce ben ne yapmalıyım?
Sevgilisiyle kavga ederken sevgilisini öpen erkek