Çirkin ya da güzel kısaya da uzun hangi erkeği görsem etkileniyorum
tek miyim
tek miyim
Arkadaslar lutfen kiza biraz anlayisli yaklasin. Olabilir boyle seyler. Dalga gecmeyelim lutfen.
Teşekkür ederim
Ne demek. Millet yasamadigi bir seyi olaganustu olarak algiliyor. Ben de gordugum bircok kizdan etkilenmisimdir. Halini anlayabiliyorum. Gercekten zor bir durum.
o zaman benle ol tatlım :D
Benim cevabimin altina yazdiginiza gore bana "tatlim" diye hitap ediyorsunuz fakat ben ecinsel degilim. İsterseniz travesti olun isiniz kolaylasir.
Herkes sizin gibi düşünmüyor ne yazık ki sanki kendi elimde olan bir şeymis gibi
Sizde de cekingenlik var mi? Belki ondan kaynaklaniyordur.
Al sana tezini yok etcek bir kanıt :
www.google.com.tr/search
Tamam gel hadi sizi evlendirelim😂😂
https://i.hizliresim.com/Ml7mkQ.jpg
bana al nur bana al al bana nur al bana
Mert fotonu paylaştim kanka kusura bakma 😂😂 @mertcanpolata adına sana talibim soran kızım 😂 yarın bır kahvenizi içmeye gelcez @BayanProf_ ile 😂😂(merte kısmet çıktı eda 😂)
önemli değil nur görsün karizmamı
@mertcanpolata haklısın ama sonra herkes aşık oluyor sana şimdiden 500 mesaj geldi talibin olan 😂😂 bize de gel diyolar kahve içmeye 😂 senin için en hamaratını bulcam 😂😂 bol bol helva yapsın 😂
kahve içmeye bana gönder ya sen yorulma :d :d
Olmaz biliyorsun sana pek güvenemiyorum 😂😂
@mertcanpolata
tamam nur ya güvenme sen bana
Tamam mert ya kızma 33 kız göndercem yarın evine hepsi kahve içmeye gelcek git kahve stokla 😂 @mertcanpolata
33 mü :D yok ya okadarıda fazla 😁
Çok geç adresi verdim bile 😂😂 sen beni davet etme ama al sana intikam! tam 33 kız hem de analariyla gelcekler tembihledim 😂😂 @mertcanpolata
analarını ne yapayım nur ya
Allah Cezanı :/
Öyle deme geçenkinin anasıyla çok iyi gecinmistin 😂😂😂 @mertcanpolata
Mert eda ks hesabını mi kapatmış bana mı oyle geliyor ! @mertcanpolata
onu hiç karıştırma :/
kapatmış
Al o zaman gülüm doya doya etkilen https://i.hizliresim.com/R6M2nR.jpg
Cevap
263Cevap
Ben de her gordugum kızdan etklieniyorum mesela cirkin kız gorsem ana ne cirkin kızmış derim. guzel kız gorsem vay su guzelliğe bak maşallah derim. yani her iki durumda da ben de bir etki bırakır kızlar. guzel bir sığır gorunce de etkilenirim l*n bunun ne guzel eti olur derim icimden.
Konuyu tersten anlamışsın:D
Etki merkezin gerçekle dolmadıgı için herşeyden etkilenmen normal, Etkisiz yaşamaya çalış hayatta bir gerçek hedefin olsun olsun ki o hedefe amaçlı yaşayasın yoksa amaçsızlık dalından düşen yaprak gibi heryere savurur insanı
Yanılıyorsam affola. Ama muhtemelen dikkat çekmeyen bir kızsın. Bu yüzden açsın. Böyle hissettim, seni tanımıyorum yanılıyor olabilirim. Genelde yoksunluk çeken ya da ergenliğe yeni girmiş kızlar böyle oluyor
ilahi sen çok yaşa emi :) ne de cok güldürdün beni :)) etkilenirsin kötü değil bu. bir gün illa seninde karşına çıkar her yerde yüzünü yegane göreceğin kişi. o zaman biter bu durumun :)
Ruhsal ihtiyac bu yadirganacak birseyi yok doyman gerekli dostum boyle duygulara ondan sonra yani doyma isleminin suresini bilemeyiz o sana kalmis ileriki yillarda saglikli kararlar alabilmen icin bu gerekli
farm9.staticflickr.com/.../...178_608e8d0cac_z.jpg
Buda benim durumum.
duygusal bir dönemde olabilirsin istersen hayatındaki bütün erkekleri bir süreliğine çıkar doğru kişiyi bulmaya çalış tek
bzim arkadaşta her gördüğü kıza aşık oluyor geçer zamanla
Çirkin kızlara da mı
Aynı ben
sevgilimiz yok ama daha her erkekten etkilenecek kadar azmadık çok şükür :D bizimde kriterlerimiz var :)))
Ahahaha yaş kaç onuda soyle bakalım, benden de etkılendın mı walla merakımdan sordum gercekten hereksten etkılenıyor musun ayakmı yapıyorsun dıye
kötü bir durum.. erkeklerin özgüvenini yükseltmeye değmez
zihniyete bak
@Nağmağlup_Tēmür öyle bir zihniyetim egon tatmin olmadı sanırım... önüme gelen dengesizi beğenmek zorunda değilim herkes haddini bilecek.. bu benim düşüncem zihniyetim beni ilgilendirir seni değil..
senin zihniyette sanırım hep hakaret var..! muhattabım olamazsın.. yarası olan gocunur..
Nasıl bir etkilenmeye maruz kalıyorsun. Aşk boyutlarına varıyor mu? Eğer hal öyle ise , en kısa zamanda bir psikiyatriste gitmeni öneririm.
https://i.hizliresim.com/b437m8.jpg Etkilendin mi?
:))
Etkilenmediğin güne kadar evet belkide teksin guiness bile olabilir :)
Hormonlar karşılıklı maç yapıyor galiba. Her erkekten nasıl etkileniyorsun ki? İlk defa duydum
benim bir arkadaşım var erkek ismi muhammet oda gördüğü her kızdan etkileniyor sende onun kız versiyonusun :D
Çirkin kızlardan da mı
Aynen öyle ya bir kız var yaprak diye kız çok çok çok çirkin ama muhammet o kızdan çok etkileniyo ya.
Neden Biz Böyleyiz ya
hiç arkadaşına sordun mu
yoo sormadım ama arkadaşım çok abaza hep hoşlandığı kzılarla değişik değişik hayaller kuruyor.
Ben onu kurmuyorum zaman olmuyor diğerinden hoşlanıyorum
oda öyle bir kızdan en fazla 1 gün hoşlanıyo hayal kuruyo sonra başka kızdan hoşlanmaya başlıyo.
O çocuk tam benim kafam da :-D:-D:-D beni anlat ona bakalım hastalığımız ne
:D yarın okulda anlatcam birde çocuk hergün bir kızla çıkıyo ya en fazla ilişkisi 3 gün sürüyo.
Benim bir sevgilim var 2 yıl oldu :-D
Sadece etkileniyoum o anda ama diğerleri hani tanışmak istiyor heves kaçıyor
3 günde bir sevgili yuh
valla hızına yetişmek zor benim 16 yılda doğru dürüst 1 sevgilim olmadı çocuğun 3 günde 1 sevgilisi oluyor.
Kızlar hep böylelerine bakıyor
kap ondan bir şey
aman eksik kalsın onun gibi kısa ilişkisi olan abaza bir erkek olmak istemiyorum.
Haklısın gerçekten
takdir ettim seni
Benden demi ya ve ne anlamda etkilenion cinsellik olarak sevgi olarakmi?
Yok artik :D ben soguk duran cool takilandan etkilenirim :D sende bir kategori yap kendine :D
Bence bir tür boşluktasın. Gerçek sevgiyi bulduğunda birşeyciğin kalmaz merak etme :)
Haketen bende son aylar böyle oldum çirkinde olsa tavır ve davranısları beni etkileyen ķizlar oluyor seviyoruuum
Hormonların aşırı çalışıyordur. Evlenince daha beter olcaksın dikkat et
Ne diyorsun ya
hastaneye gideyim mi
Yok hastaneye gitmene gerek yok. Sadece kendini dizginlemeyi başar o kadar
Seni doğal karşılıyorum biz erkekler sağlam kalçalı ya da olsun olmasın her her kadını arzuluyor isek senin böyle düşünmen gayet normal bu arada yaş kaç?
Derdinin dermanı bu bence
www.efervesan.net/.../Ay%C4%B1n-H%C4%B1yar.png
Oha benden etkilenen bir kadin cikacak ha. inanmam mk
ya abartıyosun recep ivedik dende etkileniyor musunn
Degilsin ama cirkin degil yas bakimindan degisiyor bende sipsevdiyim hepsinden hoslaniyorum
Bekar olan her erkekten etkilenebilirsin ilişkisi olanları ayartma canım
kendini yalnız hissediyorsundur sahiplenilmek istiyorsundur o yüzden
Senin mideni seveyim :) Benden etkilenme ne olur :))
keşke her kız senin gibi olsa da hiç bir erkek yanlız kalmasa dimi:) bence kötü durum değil bende her kızdan etkileniyorum normal bişey geçer belki :D
Allah yardımcın olsun :/ Psikolojik tedavi görmeyi denedin mi?
Hastaneye gidecem
Haklısın :/
hiç sanmam niyetim ciddiydi ki bir ömür çekilmez öyle kısa tipsiz gönül eylendirmekse amaç bişey diyemicem ki o bile zor :)
niye alındın bn genel konuşmuştum :)
bana bir bak bakalım ne yorum yapıcan merak ettim valla
Etkilendim
Sakın bundanda etkilendim deme
galeri2. uludagsozluk. com/381/facebook-tan-mesaj-atan-%C3%A7irkin-erkek_338479. jpg
galeri2. uludagsozluk. com/381/facebook-tan-mesaj-atan-%C3%A7irkin-erkek_338479. jpg
200 lere yaklaşacak erkek yorumları, sahte olduğunu bildiği halde hesabın bir ümitle yazı yazmak bu olsa gerek
Senin sağlam sıkı bir sexe ihtiyacın var benim gibi biri karşına çıkacak hakkını vercek senin ozamn her erkekten etkilenmezsin.
Ahah aynen öyle kardeşim. Bir gün biri senin bu etkilenmeni kötü emeller için kullanacak ve o günden sonra erkeklerden nefret edicek bence :D
Abaza kavramını üzerine iyi otururdum da , sen ondan da etkilenirsin şimdi üzerine oturdu diye neyse oturtmuyorum :D
https://imageshack.com/f/p5aMES7Yj bidaha düşün
Yokluktan ve Hormonal olabilir. Kendini dizginle sonu hayır olmaz ;)
benimle evlenirmisin , ben senin gibi kadınlardan hoşlanıyorum
Bende kıvanc tatlıtugdan etkileniyorum nolcak simdi
Tedavi amaçlı benimle görüş :D
Çünkü şu ana kadar kimse benden etkilenmedi
durum kötü... yani ne bilim az secici ol... herseyin de bir gururu var.. herkesden hoslanırsan cnaın cok yanar
Iyi güldüm çokda güzel güldüm sayende sağol. Yalnız sanırım bu durumdan şikayetçi değilsin
Şikayetçiyim
Abazanlik diz boyu. Etrafinizabakinmadan yuruyun kosar adimlarla olmasada hizli hareket edin. Yuzlere bakmayin. Bunu devam ettirin duzelirsin.
benide görsen vazgecersin
@göksue la topram ne diyon sen. D
Senle bir görüşelim kaçmazsan en adiyim @göksue
Resim at bakak
buraya atarsan herkes görür ama kimse konuşmaz sonra :)
sadece etkileniyorsan iyi, bazı kızlar her gördüğü erkeğe vurduruyo :D
Çirkin erkek görmemişsindir. Gerçekten her erkek çekici geliyor olamaz, hep mi böylesin
Evet öyleyim malesef
Sen öyle misin peki
öyle miyim derken? Çirkin değilim. Ama her kadından etkilenmiyorum. Senin durumun biraz enteresan. Kaç yaş erkek olsa etkilemez mesela 50li yaş?
Hayır 19 yaşındayım 20 30 0arası
Anladım. Sevgilin varken etkilenmen de enteresan. Çocuğa söyleme bari :)
Evlenince geçer belki cinsel istekle ilgilidir
Yok söylemiyorum söylesem ayrılık nedeni
Sevgilini aklına getir hayallerini ona yönlendir. Yabancı erkekleri kardeşin kuzenin veya en yakın arkadaşının eşi/sevgilisi gibi düşün
Denerim
tek misin bilmem ama yokluktasın orasını bilirim :D
Yorumlara şöyle bir baktım da harbiden tekmişsin * :D
hepsinin ortak tek bir yanı olduğununa göre senin neden etkilendiğin belli:(
daha önce hiç bir erkekle birlikte olmadıysan cinsel açlığın yol açtığı bir durum olabilir.
ben de her gördüğüm kızdan etkileniyorum. ne büyük yokluk
Sen duvarlara tirmanip, tavandan soruyosundur bu soruyu bize:)
koca ıstıyom dıyen kadın geldı aklıma qwerdhjhsdfjh
bende her gördüğüm kızdan hoşlanıyorum nolucak şimdi
Yakısikli oldugu zaman neysede tipsizse nesinden etkileniyosun mesela
Senin bence ruh kimyan bozulmuş :) bendende etkilenirmisin profil fotoğrafıma bakarak :) şaka bir yana yalnızlıktan olmalı bu durum
uffff kötü durumdasın sakın evlenme çoçuğun başını yakar katil edersin
Evlenmeden olurmu:-(:-(:-(
Amasevgilim var aldatmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar