Daha cok hayal ettigin tiplerle karsilasiyorsundur. Libido seviyen yuksek oldugu bi zamandan geciyorsundur henuz birsey deneyimlemedigin icin meraktan arzuluyorsunudr. Belkide ilgiye ve sevkate ihtiyacin oldugu bi zamandan geciyorsun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen belirli dönemlerde böyle oluyrum zaten hep böyleyim sürekli. Merakta çoğaldı tabi
Bilgisini sevdigin ilgi duydugun güvendigin bi dost edin tshminimce esine sakliyorsun kendini sanaldan oyle kanki gibi konusa konusa kenddini tatmin et hem ilerleyen zamanlarda kocandan once bi erkegi tanimis olursun zaaflarini vs hemde kadinligini yasamis olursub.
Bi şeyler yaşamissin her seyi yasamamissin🤭 Sadece esine sakliyorsan kendini tecrubeli biri ile bu anlari yasa gercekteki kadar haz alman mumkun degil birde merak oldugu icin hic mumkun degil ama en azindan aklin cikicaktir. Nefesin kesilicektir.
Denemeden bilemezsin ki en fazla ne kaybediceksin? Dost edinmek senin derdine deva olucaktir. İlla sevgili vs olmana gerej yokki sana deger veren senin deger verdigin guvendigin biri ile bu ozel konulari konusup hem erkek gozunden ne seviyor ne ediyor deneyimlersin hemde kendini kesfedersin. Hemde gercek bir konusma oldugu icin isin cok daha icinde cok daha heycaninda olursub.
Benim kızım gitsin cinsellik yaşadın evlenmesin :) nedeni bir insanla mutlu yaşamak şu zamanda zor aynı evde kardeşimde dedim evlenme 21 de evlendi şimdi 1 çocukla ayrıldı. Biliyorum yine koca bulacak. E sürekli evlenip yaprak yiyeceğine evlenmeden yapsında bukadar kalbi kırılmasın
Yani sende haklısın burada pembeli bu suru erkek var güvenmekle haklısın fakat bu bi sorun benim için artık günlük rutinimi bozuyor dengemi altüst ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Daha cok hayal ettigin tiplerle karsilasiyorsundur. Libido seviyen yuksek oldugu bi zamandan geciyorsundur henuz birsey deneyimlemedigin icin meraktan arzuluyorsunudr. Belkide ilgiye ve sevkate ihtiyacin oldugu bi zamandan geciyorsun
Aynen belirli dönemlerde böyle oluyrum zaten hep böyleyim sürekli.
Merakta çoğaldı tabi
Bilgisini sevdigin ilgi duydugun güvendigin bi dost edin tshminimce esine sakliyorsun kendini sanaldan oyle kanki gibi konusa konusa kenddini tatmin et hem ilerleyen zamanlarda kocandan once bi erkegi tanimis olursun zaaflarini vs hemde kadinligini yasamis olursub.
Yaa sanaldan yaşadım bi şeyler artık her şeyi biliyorum oda kesmiyor mastürbasyonda kesmiyor deliricem
Bi şeyler yaşamissin her seyi yasamamissin🤭 Sadece esine sakliyorsan kendini tecrubeli biri ile bu anlari yasa gercekteki kadar haz alman mumkun degil birde merak oldugu icin hic mumkun degil ama en azindan aklin cikicaktir. Nefesin kesilicektir.
Yaa bilmiyorum gerçek bi birliktelik olmadan sanırım hep böyle olucam
Denemeden bilemezsin ki en fazla ne kaybediceksin? Dost edinmek senin derdine deva olucaktir. İlla sevgili vs olmana gerej yokki sana deger veren senin deger verdigin guvendigin biri ile bu ozel konulari konusup hem erkek gozunden ne seviyor ne ediyor deneyimlersin hemde kendini kesfedersin. Hemde gercek bir konusma oldugu icin isin cok daha icinde cok daha heycaninda olursub.
Aynı durum bende de var bendd kızlar dan etkileniyorum 🤦🏻♂️
Aynen valla yakacak bi seyde yok 🥲
Bu aralar libidon ile ilgili çok mu sıkıntın var :)
Alt yollar asiri islanmis ust yolllarda sisme var sanirim 😊
Herkese mi aynı tepki :D
Evet sjsks
O zaman sıkıntı :D
Aynen 🥲
Bize de mi lolo :D
Yok sjsk canlı olanlara
İyi ki ölüyüm o zaman :D
Aynen djsks
Hmm yalnızsan demekki
Evet baya yalnızım
Ondandır
1 kere seks yap isteğin geçer
Olmaz bakireyim ve evlenmeden el ele bile dokunmam bi erkekle
o zaman acil evlen bu şekilde yaşam geçmez.
Zaten evlenemek zorundayım her gün böyle gezmek sürekli 24 saat aklımda evlenmem şart oldu
umarım evlenir rahata hızla kavuşursun
İnşallah sağol
mastürbasyon seni kesmiyor mu
Hayır gece uyumadan 2 3 defa yapıyorum ertesi gün daha istekli oluyorum bende anlamadım gitti
bence evliliği bekleme birisiyle yatağa gir
içine girmesi şart değil oral yapar daha çok zevk alırsın. sonra öpüşme sevişme diye ilerlersiniz. hatta arkadan dener yine zevk alırsın
Haram.
Asla zevkim için zina yapmam 🥲
hımm peki
Gördüğün bütün erkeklermi
Bütün değilde daha çok iri kaslı erkek dikkatimi çekiyor ve biraz yakışıklı
Beni nerden tanıyorsun sen 😂
Tesadüf sjsk
Aşk tesadüleri sever 🤪
Sjsk ne demezsin
Bilemez sin ne olacağını derim
Nasip kader
3 günde bir yazarsan bişi olmaz zaten 😄
zayıfmı kaslımı nasıl olmalı
Normalde yok mu tek bi kisi hoslandigin
Hayır yok hayatımda kimse yok
Neden şu aralar
Oncedende vardı sürekli var aslında artık dayanılmaz bi hal aldı durum
E çok bitince biryerden patlak verir kısa zamanda içindekini çıkart ki yanlış bir şey yapma :) 😘
Evlenmeden olmaz helallim olmadan bi erkekle el ele bile tutusamam
O zaman geçmiş olsun oyuncak tavsiye ederim.
En iyisi evliligi bekliyim ben teşekkürler 🥲🙂
Yaş kaç
20 yaşındayım
5 yıl dediğin nedir hızla geçer :)
5 yılı neden bekleyeckmisim 😊
Nezaman düğün
Henüz aday yok 😄ama bu yaz ya da gelecek yaza evlenirim
:) pişmanlar ordusuna biri daha geliyor gel bebeğim gel aramıza :)
Benden önce pişman olanlar var sen neden pişmanlık yaşıyorsun
Ooo hiç konuya girmem bebiş. Ama etken evlenme bak. Hayatını mahvetme git cinsellik yaşa ama bir adamı beklemek için bunu yapma
Neden bi nedeni olmalı evlilik neden bu kadar kötü algılanıyor, evlenemdende cinsellik yaşayamam ki
Benim kızım gitsin cinsellik yaşadın evlenmesin :) nedeni bir insanla mutlu yaşamak şu zamanda zor aynı evde kardeşimde dedim evlenme 21 de evlendi şimdi 1 çocukla ayrıldı. Biliyorum yine koca bulacak. E sürekli evlenip yaprak yiyeceğine evlenmeden yapsında bukadar kalbi kırılmasın
Ama haram.
Ya*rak yiyersem helal yoldan tercih ederim evlilik ne kadar kötü olursa olsun
Peki sürekli koca değiştirmek ne kadar doğru
Ne diyim ya cinsellik yemek yemek gibi bir ihtiyaç al işte duramıyordum yerinde
Koca değiştireceğimi nerden çıkarttın 🙂
Değiştirmeyeceğini kim garanti etti
4 dörtlük insanim benim tarafımdan bi sorun yok çok anlayışlı çok sorumluluk sahibi biriyim karşı tarafı bilemem tabi
🤣🤣🤣 bb
Pardon?
Güle güle demek istedim. Öyle çocukça düşünüyorsun ki. Ölümü bile hesaba katmıyorsun
Çocukça mı? Çocukça düşündüğümü sanmıyorum.
Sanmıyorsan napıyım kardeş 👋
Nerede görüyorsun ki
Dışarıda
hangi şehrin dışarısı?
Doğu bolgesi diyiyim ben 🥲😄
Yanlızlık
Aynen yalnızım baya
Sosyalleş derim biraz
Sosyalim zaten bugünde disardaydim gene aklımdaydı
O halde duygusal bi boşluktasın
Ee yani
Yanisini ben sordum zaten
Libido artışını mı diyorsun
Bilmiyorum etkilenmemin tek sebebi o
Normal ki bu evlenme çağındasın evlenene kadar sabret mastürbasyon ile yetin
İşte yetmiyor sabredecez artık
Seviş en azından ne diyeyim
En iyisi sabretmek 😊
Sen bilirsin sabret 🤗
Biz buna inanmıyoruz
Sebep
Fake soru fake kullanıcı
Ne alaka yaa.
Çok Alaka çook
Yani sende haklısın burada pembeli bu suru erkek var güvenmekle haklısın fakat bu bi sorun benim için artık günlük rutinimi bozuyor dengemi altüst ediyor
Yağmur yağıyor mu hemen
Hepsinden mi
Hepsine degil biraz iri kaslı ve biraz yakışıklı olana
Kriterin var iyi bari
Herhalde olacak sjdjd
Önemli
Yazabilir misin
Hayır teşekkürler
iyiymiş
Yani pek iyi sayılmaz kötü etkileniyorum çünkü
erkek olarak hoşuma gitti
Hm. Anladım
öyle işte
Mesela
Mesela çok etkileniyorum aklımdan çıkmıyor her şekilde düşünüyorum kötü yönden çok daha etkiliyor beni
Yaşayalım mı