AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
cesaretini topla git söyle beklemeye devam edersen kaybedersin he red ederse bile o an için en azından duygularından haberi olmuş olur ;)
Abes kacmaz nasil ku erkekler tekfil edebiliyorsa kadinlar da teklif edebikir bence.
Çok ta efes değil ama bizim ülkede ender görülen şeyler :-)
Hoşlandığını farkettir o sana gelsin yoksa havalara girer ben havalara giriyorum mesela ;)
sana bu zamana kadar ne deyip de çağırp konuştular sa sen de benzerini yap :)
Kişiliği önemli , dalga da geçebilir , çok hoşuna da gidebilir
Git deki koçum senden hoşlanıyom Var mı bir itirazın :D
ve çocuk koşarak uzaklaşır :))
İlk sıcak bir arkadaşlıkla başlayın , derin bakışmalar falan olsun , çay/kahve aralarına çıkın. Sonra senden hoşlanıyosa zaten kendi koşucaktır peşinden.
Eğer yaparsan sonuçlarına katlanırsın, belki de çok mutlu olursun.
Ama yapmazsan, ömür boyu "neden yapmadım?" diye üzülürsün.
Bence git ve konuş :)
Aynen öyle ilerde pişmanlık duyacağını git konuş en azından denedim konuştum dersin inşallahta olur kalben destekliyorum seni :)
Tesekkür ederim
neden abes olsun ki insan olduktan sonra karşında ki
Dila yapmıştı , ama üstüne gitmedim. bence yapma. benim yerime başkası olsa bu hislerle odlu bir kadını kullanırdı. deneme
Bence yapma bn konustum ve pişman oldum
Ne dedin ne dedi
Once numarsaini istemistim oda vermisti neden istiyorsun dedi bnde tanismak icin tani istemiyorsan vermeye bilirsin dedim. Oda istemez olurmuyum hic dedi. Verdi biz baya bir ay falan muhhabbet ettik. Resmen bni seviyordu haat sanki sevgilisiymisim gib davraniyordu bna derslerde gozunu ayirmiyordu bnden kiskandiriyordu surekli ama bn senden hoslaniyorum diyince bircok sey degisti hmm dedi once sonra biliyordum ztn bni sevdigini dedi eee o zmn dedim malesf dedi neden dedim bna seviyo gibi davraniyordun dedim hatta biliyormusun bn ona birisinden hoslaniyorum ama soylemeye korkuyorum cunku ya o bni sevmiyorsa diyordum sonra onun yaptiklarini anlatiyordum. Oda kesin seni seviyor beklemen hata git konus diyordu. neden boyle yapti bilmiyirum ama soyledim hic bir b*k olmadi afedersin sadece sinifa onun yalanci bir pislik oldugunu gordum. Sonra kavga ettik bnde ona senin gibi birisiyle artik hic bir sekilde bir diyalogum olamaz dedim o da emin misin bidaha hic konusamazsin dedi
Bnde ona sadece byby dedim. O gunden sonra hic birsekilde konusmadim onunla ama suanda obnmle konusabilmek icin elinden geleni yapiyapıyor. Ama nafile bn byby dedigim burine merhaba demem birdaha !!!
tanış arkadaş ol tanımaya çalış duruma göre su akar yolunu bulur pat diye sevıyom aceleye lüzum yok tepkısını bılemezsın
bence olmaz. bende erkeğim ama erkekler kovalar kızlar naz yapar bune mk devir değişti artık kızlar bizi s. kecek yakında
Seviyorsan git konuş kanki kaybedecek bişeyin yok sonuçta
Bende konustum ve iyiki de konusmusum su an nisanliyizz
Olabilir neden olmasın ki oda hisseder, hoşlanır. Sevdiği kişiye açılması kadar normal bir şey yok.
dizginleri erkeğin eline verme sonra o senin eline verir canım :)
erkek ler yıllardır bunu yapıyor abes mı olmus oluor d.. d
ne abest kaçacak be sen git söle ikinci gün bak bakalım kendini nerde buluyorsun :)
Bence git ama deger verilcek kisiyse git yoksa gotu kalkar nasil olsa beni seviyo der onemsemez seni
Hemde son derece :-) not kesin olarak kizlara herzaman teklif eden birisi degilim
Artık hep erkekten beklemeyin sen gidip konuşmalısın.
erkeğine bağlı götünüde kaldırırsın sonra
Soyledigin iyi oldu bunu ;)
@Vanellope böyle ama :))
bir de adam olsun yeter dersiniz işiniz gücünüz yakışıklılık dürüst olun dürüst
Yalniz ken konus, konustuklarinizda aranizda kalsin.
2 ay falan bakistik.. sonra gittim yanina. cok heyecanliydi.. bende tabi. selamlastik numarasini verdi. ve suanda sevgiliyiz))
valla bana böyle duygularını paylaşacak, sevdiğini söyleyecek kadar cesur bir kız gelse ona tapardım ve bırakmazdım..
Kız bana doğru geliyorsa gayet akıllıca, başkasınamı ? sakıhaaa sakınaaa olmaz öyle şey. ;)
tr şartlarında öyle algılanıyor ama bence normal yetiştirilme tarzından hep böyle
yooo tam tersi herşeyi erkeklerden beklememek lazım demi ama :)
duygularının rahatca ifade edebildiğin kadar özgürsündür bence bu dusunce cok yersız geldi bana
erkeğin aklına ilk gelecek olan aha bu kız verecek. uğraşma boşuna burası türkiye
Arkadaslari yanindayken gidip soyleme yoksa alay konusu olursun.
neden abes olsun ehrsey erkektenmi gelmeli ozaman birazcık hep bana hep bana durumu olmuyomu
Elemandan telefonunu iste kendini caldir yeterlidir
Simdi kizlar erkek gibi ya kiz dedigin biraz agir basli olur^^…
Erkeğe bağlı kalkık bir tipse daha çok kaldırırsın totosunu ama iyi bir tipse şanslısın demektir. Risk sana ait :D
Ben 2 defa yaptım neden abes kaçsınki
Olumlu oldu mu
biri olumlu diğeri olumsuz oldu
Olumsuz naptı
intikam alıp aklına kazınmayı tercih ettim :D içinde tutmaktanda söyle gitsin tabi kaybedicek bişeyin yoksa
Tamam tesekkur ederim
bosver soyleme bence sen soylettirmeye bak :)
Nasıl hep bakıyorum ona 1 aydır daha napayım
hoslandigini oda anlamistir ozaman okadar saf degil once o soylesin diyip gurur yapiyodur eminim sen bilirsin yaani :)
Hoşlandıgımı anladida oyle olcağını nerden çıkardın
bilmem dusuncem boyle vala :)
Git derik soyle neyse o en mantiklisi
Ne diyeyim iste
Hoslsndidigimi
Evet
Hadi gazan muberek olsun
Sağolun
Cumlemizden
yok niye abest olsun ki.
Peki napmam gerek
bence fark etmez erkekle kızın demesi hanginizin özgüveni fazla ise o konuşur seviyorsan git konuş bence..
Ben yapmam şahsen. Ama karakter meselesi tabi.
1 ay önce sorsalar bende derdim aynısıni
Bana fikrimi değiştirecek biri çıkmadı şimdiye kadar. Çıkarsa da saygı duyarım zaten
egoist biriyse konuşma bence seni incite bilir.
Huyunu bilmiyorum ki
tatlım onu hareket ve tavırlarına yansıtır bunu görmekte sana kalıyor işte o mütevazı etkileşimi alırsan gidip konuşursun.
Zaten konuscam kararlıyım basarırım insallah
sen bilirsin :)
Sosyal medyadan ekle önce o zaten anlar 😊
Facem falan yok
Daha etkili bakışlar at, dikkatini çek biraz olmadı gider konuşursun
bir kere demiştim. Pişman olmuştum :)
Naptı
Daha dogrusu sen gidip ne dedin
Takmadı bile
Aynı bu şekildeydi. Ama aynı okuldaydık tenefüslerde hep görüyordum hep bakışıyorduk. ben kızarıyordum gülüyordu falan. bir gün arkadaşlarımın gazına geldim. otobüs duragındaydık tam otobüsü geldi tuttum kolundan (cesarete bak :D) dedim ben senden cok hoşlanıyorum dedim ama el ayak hakgetire düşüp bayılacam o derece :D o naptı? sadece tebessüm etti otobüsüne bindi. şoka girdim tabi, sonra okuldada arkadaşlarına beni gösterdi işte bu benden hoşlanıyormuş falan filan dalga geçti takmadı :)
Oha inanmıyorum seninkin götü bulutlardaymış
Malesef. 2 Sene böyle platonik sevdim. Okul bitincede mecbur unuttum :)
Nasıl o seni reddettikten sonrada mı sevdin görünce sen napıyodun o napıyordu
Yani elimde olmayan birşeydi onu sevmem. Yine devam ettim sevmeye. Ben onu görünce utanıyordum kaçıyordum. o gülüyordu
bana oldu bu dediğin :P
Naptın
sordum, neyimi, hangi özelliğimi beğenip yanıma geldiğini.
yani neden ben, başkası değil de.
O ne dedi
vücudumu, tarzımı beğendiğini söyledi
bende tamam tanışabiliriz demiştim.
Okuldami nerde hergun goruyon mu peli
Evet haftasonuda dershanede görmeyw çabalıyorum
He yani napsın kız seviyo git söyle arkadaşım
yok bence söylemesin hayal kırıklığı falan olur :D
sen sus karışma :D @warox
olurmu yaa deneyim konuşuyor burada kıza yazık değilmi tecrübelerimiz aktaralım :D
En azından içinde kalmaz sen bir dur :D
bak soruyu soran kardeşim güzel kardeşim bu üstteki varya öyle dediğine bak söyle içinde kalırmış kalmadıda ne oldu bak bende patladı ondan uyma sen beni dinle :D
ne halin varsa gör :D @warox
haa şöyle aklın yolu bir bak zora geldimi hemen kaçarlar arkadaşım sen unut en iyisi :D
Lütfen tartısmanızı özelden devam ettirin :)
bak rahatsız oldu sana dedim cafede tartışalım diye yüz yüze
Bence cesaretin dibidir :D
sen söyleme bence ona söyletmen daha ii..
Vermeyi düşünüyor musun
Hayır
abes kaçmaz bana da hoşlanıyorum demişlerdi.
Sen ne dedin
kızdan hoşlanmıyordum hayır dedim
Kız naptı
birşey yapmadı unuttu gitti herhalde
Erkek odunsa uygun bir hamle olmus
Bu konuda ben de çok kötüyüm :'(
Kız neyse de erkegin yanina kesin gitmesi gerek diye dusunuyorum bende
ben dedim geçenlerdeee
Tam olarak ne dedin
gittim yanına sohbet etmek istermisin dedim
bana dese abes olur ama normalde sorun yok. s
Hayatında kaç aşık oldun?
Bu 3 ya da 4
Ama öncekiler hoslanti sayilir ilk defa bu kadar
Vay be ne kalp varmış sende
benim bildiğim kızlar hayatında tek bir kişiyi sever.
Asik olma derken hoslantı buda hoslantı aşık olmak cok farklı bir surec