- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılSenin konunla alakası var mı tam olarak bilmiyorum ama bu klibe bakınız. Kadına 10 saatte 100 erkekten fazla New York sokaklarında laf atıyor hatta birleri yanında yürüyüp rahatsız ediyor.
https://www.youtube.com/watch?v=MhzhhYJPFEg
Bunu bilinki dünyanın her yerinde erkek erkektir. Bazen bu sitede erkekler kızlara kezbanlar sizi kim ister diye kızlara laf atıyorlar ve büyük ihtimalle o erkekler yurt dışına gezmeye gitmemiş ve avrupalı, rus vs erkeklerin nasıl kızlara laf attığını, tacız ettiğini, sarktığını görmediklerini düşünüyorum,71 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılturk erkeklerinin b*kunu ye sen :d yurtdisindakilerin hepsi her aksam farkli kizla en azindan turklerde karakter seref diye bisey var sevgili ol da iki gun sonra goriyim seni cocugu baska kizlarla s*visirken gorunce :ddd torkoyoyo donocom boooon diye aglarsin :ddd
714 Yorumla
Soran+1 yılSadece türkler insan gerisi hayvan zaten siz boyle düşünmeye devam edin
- +1 yıl
sen de o kategoriye giriyorsun ozaman beyinsiz :D
Soran+1 yılNeyse senin adin soyadin resmin falan var rezil etmeyeyim :))) karsinda senin gibi bir insan yok sanslisin
- +1 yıl
ahahahah rezil etsene nolur cok korktum :D
Soran+1 yılAllah bilir fakesindir
- +1 yıl
instagram/ilgiyurter :D zavalli seni
Soran+1 yılTamam bakicam sonra ama zaten tipin guzel diye söylemedim :)) allah karakter de vermemiş tip de
- +1 yıl
allah sana beyin, tip, karakter hicbirini vermemis yavrucum :D o yuzden gizli hesap olarak kaliyosun yazik :D ayrica sana tipim nasil demedim kiskancligindan nereye saldiricagini sasirdin lord of the kezban seni :D
Soran+1 yılYok fake olabilirsiniz dedim diye kendini guzel sanma diye dedim. ayrıca sitede gizli sorma diye bir seçenek var kullanip kullanmamam bana kalmis olgun olup adam gibi yorumlar yapmani tavsiye ederim
- +1 yıl
ben sana fikrini belirtmen gerekirse soylerim tatlim onun disinda tavsiyelerini kendine sakla
- +1 yıl
+1'i çaktım kanka ;)
- +1 yıl
optum bebegiim @Akşamüstüsevmeler
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Dünyada ki tüm erkekler aynı mayadan tek farkları yetişme ve kültür... Böyle modern toplumlarda erkek kız ilişkisi hemen yatağa gitme şeklinde olduğu için evlilik sorunu da olmadan aynı evi paylaşma şeklinde olmaktadır.. Bıkınca ev ayrılır ilişki biter seks bittiği anda her şey biter..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu bir ingiliz sorsa anlarım da sana ne oluyo demek istemiyorum
627 Yorumla- +1 yıl
@erkeksihayvan hahaha basariliydi :)
- +1 yıl
+1 eksi ceren kim
Soran+1 yılkomik falan değil şimdi. ömrünüzde espri görmemişsiniz
- +1 yıl
Ona espri degil kapak derler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Ya yorumlara bakıyrumda ne degşk insanlarsznz Türkiye de erkekler iyidir diğer ülkelere bakarak... TM kardeşim de biz türküz dinimzcede dürst ahlakli olmamz önde gelir kz erkek olmasi gerektgi gbi erkegin kadına el kaldırmasi aldatmak günah yolda kızlara laf atyrlarmşta onlara özenmkten bu haldeyz zaten niye daha iyi olmaylm ki onlardan ırkçılk ayrım iyi değildir biz türküz ona göre erkelerimz kızlarmz bizene yabancilardan türkler arasında ilk önce insan olsunlar türk kürt ayrımni da geçin
32 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum imzaladim altini
- +1 yıl
Ayneeen super yoruum :)
Onlara ozendiimiz icin :)
Onlarda herşey serbest kardeşim. Mesela Türk erkekler d3 misin. Türkiyede aile akraba ilişkileri bağladı çok önemlidir. Namus şeref vesaire ama mesela ingiltere adamın biri evlenmiş ve Gerdek gecesinden sonra mahkemeye boşanma k için beyanda bulunmuş gerekçe ise kızın bakire olması. Ve inanmıyorsun ama hakim tek celsede boşanmış. Tecrübesi bulunmuş kız. Oysa biz Türkler İçin bekaret çok önemli. Mesela Türk erkekleri için Abaza tabiri var. Neden kızlarımız aile yapısından kendi terbiyesinde dolayı kolay kimseye kılığına vermez. Ama git bir ingiltereye 16 yanında kutlamaları bakireliģe bir veren bir millete sahip. İngiliz erkeği neden Abaza olsun. Dimi ama. Yani Türk ün dost türktür saygılar
14 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamissin kismen. Kültür konusunda sikintim yok ama bunu dert etmeli gerektirecek biseyde yok
Soran+1 yılBakirelik mevzusu falan abarti. Onlar da bakire severler insanlar internette bekaretini uçuk rakamlara satiyor boşuna mi saniyosun? Ama rutinde 20 yi falan gectiysen ve bakireysen neden bir hastaligin mi var gibi bir muhabbete girilebilir. Ayrıca hikayen saçma çünkü evlenmeden birlikte oluyorlar zaten
türk erkekleri kadar kafana taş düşsün. dünyada türk erkekleri kadar kadınını sahiplenen bir millet var mı? anca yobaz damgası vurun işiniz gücünüz bu. dönüp kendinize bakmazsınız. (sözüm her bayana değil. sürekli olarak türk erkeklerini aşağılamaya çalışan ama kendini sorgulamaktan aciz kişilere... :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuven olmaz vallaha. Neyin nesidiir hiic belli olmaz. Seni oralara goturup Allah bilir neler planliyor oyle gormekle asikmi olunurms? Oyle olsa okuz trene asik olur diye bir soz var. Bu adamin niyeti bozuk senide saf bellemis. Belki hani turksun diye Ingiliz biirinden iltifatlar alinca sende ona asiik olacaksin diye dusunmstur
Sen cameradada gorusme bence belli olmaz foto ceker fotoshop yapar snra sapiktir fila02 Yorumla
Soran+1 yıl:))))) oyyy oyy
Cevap sahibi+1 yılHahhaahaah bayaa ic kararticii cevaap oldu galibaa. Eskiden "7 numara " diye bir dizi vardi ordaki zelihaya benzediim :)
+1 yılSen ne sandın? Türk erkeklerini sevin ya türk erkeği gibisi varmı? O yabancı cool erkek gibi görünenlerin hepsi pislik yahu ! Milletinizi sevin kardeşim bırakın yabancı adam/hatun ayaklarını ne varsa bizde var 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Kız bu işi biliyor :D
- +1 yıl
Bencede yaaa!!
Varmii Turk gibisiii Beeaaa!!!
+1 yıltürktür o. ya da amerikalıdır. ingilizler bu kadar sıcak olmuyo. oluyo ama böle değil. bunun tarzı türk ya da afroamerikalı gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende sasirdim
- +1 yıl
öyle ingiliz kılığına girip kızlara şantaj yapan türkler var. aman dikkat. engelle gitsin
+1 yılAmerika bizden daha abaza haberiniz yok. Siz Türkiye'de yaşadığınız için sadece Türk erkeklerini görüyorsunuz. Açın az gözünüzü :)
04 Yorumla
Soran+1 yılingiliz amerikalı değil
- +1 yıl
Biliyorum ama ben Amerika dedim en gelişmiş ülke olduğu için sözde modern ülke. Diğer ülkeler içinde geçerli bu. Ve güncellemeyi gördüm adam Türk erkeklerden daha tehlikeli (:
Soran+1 yılamerikalılar cahil avrupalılar daha kültürlü. ne yapabilir ki tehlikesi o uzaklıktan bana sökmez
- +1 yıl
Evet şu an öyle (:
Belki çok etkilenmiştir çünkü yabancı erkeklerin bir kızı elde etmek için türk erkekleri gibi yalana ihtiyaçları yoktur, kadına aç değiller.
06 Yorumla
Soran+1 yılo da doğru
Soran+1 yılorta doğulu suriyelileri de çok seviyolar. evlenmek içina rayan çok gördüm. etkilendikleri şeyler tek bir insana bağlı olmamız tek bir evlilik yanlısı olmamız özel hissettirmemiz çok ilgili olmamız temiz olmamız gibi şeyler
Soran+1 yılresimdeki arkadaş galiba mutluluğunuzun devamını temenni ederim canım :)
Kendi milletimizin insanını kötülemekte üstünüze yok anasını satıhım kızlar çok normal ya :d her insan bir değildir bunu öğrenin artık artı senin o dediğini türk erkekleri değil T. C yasayan kekolar yapar karıştırmayalım lütfen
08 Yorumla
Soran+1 yılBence gayet homojensiniz
Soran+1 yılAranizdan duzgun az cikiyor
Soran+1 yılFlemenkce
Soran+1 yılgugıl transleyt
ola biz size kezban desek kızıyonuz Türkün abazası varda ingilizin yok mu sanki hanımefendiciğim Türk iyidir iyi sünnetsiz falandır o tüysüz.. maikıllı boşver gitsin sen döşükıllıya bak:))
00 YorumlaOnunla evlenirsen dinden cikarsin islama giremessin biedaha butun sevaplarin gider kabulu seviosun galiba Tabi sizin icin din onemli degil Allaha inaniosun o yeter dimi
00 Yorumla
+1 yılİngiliz erkekler b*k yesin bence.
Türk erkeği candır.
Gerisi de heyecan bebeğim.21 Yorumla
+1 yılhoop hopp orda dur :D ne demek bir Türk denese de falan.. siz diğer milletlerden erkeklerin çok cool falan olduklarını mı düşünüyorsunuz. ben bir yurt dışı yapmanızı öneririm, görün bakalım abaza nasıl olunur =))
10 Yorumla''NEfes Alsın Yeter Ciler '' Londra Seferine çıkmışlardı
Demekki zafer KAzanmışlar :DDD Ordakileri de asimile etmişler...10 YorumlaAtes bacayi sarmis hayir sunuda unutma turk erkegi gibisini bulamazsin elin yabancilari turk erkegi diye yirtiniyo bizim ki begenmiyo:)
00 YorumlaDünyayı geziyomuş her ülkeden bir kız yapmanın peşinde ya da bir kaç.
02 Yorumla
Soran+1 yılşöyle bir durum eğer cidden bir ilişki hoşlanma falan olursa başka kızı gözü görebilmesi mümkün değil zaten ama ben bile kendime güvenemem adam orda ingilterede durucak ben burada yalnız... aldatabilirim açıkçası o yüzden online falan ters
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatladim artık Türk erkekleri amnza kosun. Yeter ula Türk erkekleri napmiş size
41 Yorumla
Soran+1 yılSakin
Genelde konuştuğu kadınlar kendisi kadar basit olduğu için senide onlardan sanmış seviyeni kendin belirle
00 YorumlaBu arada ingilizce bilgine hayran kaldim vallahi helal 😆😆
02 Yorumla
Soran+1 yılAdvenced
kapitalist bunlar inanma türkiye pazarına senle gircek :D
10 Yorumlaerkekler tüm dünyada aynı, türkü, ingilizi fark etmiyor
00 Yorumlaİngilizlerin bokunu yiyorsunuz ama kabul etmiyorsunuz vay anasını avradını
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Elalem armudu sapıyla götürme derdinde siz kendimilletinizi kötülemeye devam edin
20 YorumlaDünyanın her yerinde sanaldan tanışma olayı var. Bunun Türk veya başka bir milletin erkeği olmakla alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılniye konusuyosun elin cocuguyla birde cam acmis yuh yani kasarlardan farkin yok
00 YorumlaBence sen kendini beğenmiş bir peynirsin. Türk erkeği yapsa anlarım ne l*n :) Götünü gökyüzüne kaldırmışlar senin :D Bayan gizli.
00 Yorumla
+1 yılunutmayın erkeklerin iki kafası vardır !!! bu yüzden ikisini birden kullandıklarında arkanıza bakmadan koşmaya devam edin...
00 Yorumlagörende sanıcak sadece türkler abaza ne demek ''Bunu bir türk erkeği denese anlarım da ingiliz erkeklerine ne oluyor?''
10 YorumlaSiz sadece turk erkeklerimi abaza zannediyorsunuz haa yasasin abaza gucu yupii 😄😄😄
02 Yorumla
Soran+1 yılhintliler rezalet zaten ama türk erkeklerinin de adı çıkmış.
+1 yılAdam haklı fake taksi ingiltere de kız bırakmadı ki :D
30 Yorumlaİngilterde kızmı kalmamış seni ne yapcak o da ingilterenin kekosuymuş
00 Yorumlasen tanımadıgın insana cam acmışsın adam seni kaşar sanmış binecekti sana aklı sıra işte bunu anlamayacak kadar kücük mü beynin :d
10 Yorumlaya bırakın şu ımansızları gelıp geçici heves peşindeler
02 Yorumla
Soran+1 yılimansızz?
kesin oda TÜRK tür ozaman Seni yiyodur, Sende Onu yiyorum diye Uçmuşun işte :))
00 Yorumla
+1 yılhadi onu anladık o odun. senin o sitede ne işin var e be kızım :)
00 Yorumla
+1 yılMadem oyle sen neden konususn tanımadığın adamla netde camda
02 Yorumla
Soran+1 yılCan sikintisi
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılDelikanlı, Dinine Milletine Bağlı Türk Erkeklerini Öpün Başınızın Üstüne Koyun!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Yawru Türk Erkeğiile İngiliz Erkeğini bir tutma !
00 YorumlaIngilizce sinavina tabi tutucam seni :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltut beybi
+1 yılGercekten gelicegini falan dusunmuyorsun dimi?
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D sakanmisiniz konuşmam bile belki tekrar
+1 yılAman saf insan ariyolar hic muhattap olma ya
02 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemeye ihtiyaçları yok aslında sokakta tek gecelik kız çok orada
- +1 yıl
Aman erkek milleti işte onlarda mantik aramaya gerek yok :Ddd
+1 yılAbazanın ırkı vatanı yokmuş demek ki :D
20 Yorumla
+1 yılOo. İngilizcesi iyi olan bi' Türk ozaman :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz bir de Türk erkeklerini beğenmezsiniz. Hıh!!!
00 Yorumla Hay seni ingilizler kovalasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılneden ingilizin pipisi yok mu?
00 Yorumla İngiliz herifinin yoklukta olanina denk gelmissin.
40 Yorumla
+1 yılKafa bakmıyo kafa idrak yolları meselesi
00 Yorumla
+1 yıltürk erkekleri çöp zaten dimi =))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbunun Türkü İngilizi Almanı yok hepsi erkek. s
00 Yorumla Saf sanıyolar heralde
00 Yorumla
+1 yılTüm dünya böyle ki :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyoklukta mısınız :D
- +1 yıl
Beni katma kardeş benim sevgilim var
Soran+1 yılpardon
+1 yılAlış-veriş amaclidir belki
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğmez o kadar mili tepmeye :D
- +1 yıl
Dunyayi geziomus sonucta :)
O turk erkeyi seni sulu gonderir susuz getirttir
10 Yorumla
+1 yılYoklu ta doruk noktasında galiba
10 YorumlaBobrek mafyasi olmasin o?
00 YorumlaHoşuna gitse gideceksin yani?
00 Yorumla
+1 yılHosmussun ulan varya :)
00 YorumlaSende havaya girip o heycanla buraya yazdın.
00 Yorumlaerkek işte bir * için dağları deleriz :D
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne