+1 yılyim kutuphaneye gidiyoruum bir kiz oyle giyinmis ki kiz hafif kilolu ve dolgun siktirmis tamamen her yeri salliyor ben de arkadayim gordum ve kendimi alamadim baktim bir ara kendimden gectim yani o derece yalnizim neyse sonra bir anda zoruma gitti sordum kendime Allahim ben yirmni sekiz senedir sabrettim yasamadim bir sey Allahimdayanmiyorum ne olur al canimi yaa da buna oyle dert ver ki ne guzellik kalsin ne de yurek acilara gomulsun. Ben onu nasil isterken o sadece bana aci cektiriyorsa binlercesii ceksin dedim. Suc benim mi giymesine karsmam ama canim cekiyor arkadas hic bir kiz da vermedi gerci param mi oldu ki... Kizlar siz bizim gunahimizi nasil vefeceksiniz? Bakm diyorsunuz bakmak sorun degil ama ben kizi hala aklimdan cikmadi kizlar vebalim boynunuza biriniz. vermedinizzz
05 Yorumla
Soran+1 yılben göze batıcak kadar açık giymiyorum, çekiciliğim sadece yüz güzelliğinden vw masum görünüyormuşum, kimse yaptığım haltları tahmin edemez yani
- +1 yıl
tek isteğim var lütfen evlenelim yaptığın halk fark etmez lütfen. yalvarıyorum sana ben de dayanamıyorum. inan o kadar yürekten istiyorum ki o anı. nasıl anlarsan anla. canım gidiyor. istersen deli de bana. göze batacak kadar giysen de giymesen de günah işlemekten bıktım. her gün kız hayal etmekten bıktım artık ben evlenmek istiyorum. lütfen yaz bana lütfen...
- +1 yıl
gel nikahlı eşim ol. ne olursun bak söz veriyorum ama bana yaşat. sen istiyorsun da ben istemiyor muyum cayır cayır yanmıyor muyum?
Soran+1 yılHOOOŞŞŞTT :D
- +1 yıl
hoşt haaa hoşst. Allaha havale ettim. Allahtan bul en güzelini. by.
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin ruhun o* olmuş
37 Yorumla
Soran+1 yılbunu ben kendime zaten diyorum sende tastiklemiş oldun sağol..
- +1 yıl
Seninle özel konuşma ihtimal olsa terabi ederim seni 😄
Açık konuşmamı ister misin demicem, soru sormuşsun cevap arıyorsun.
Her önüne gelenle elleme öpme şeklinde flörtöz sevişmeleri yaşayıp, bir tek önden vermemiş biri benim gözümde bakire değildir. Allah öylesini oğlumdan uzak kılsın...
Pişman hissediyorsan yapmıcaksın. Azcık kadınlık gururun varsa, tutarsın kendini. Bu kadar basit. Oksijen tüpünü kesmiyorlar sonuçta. Aciz misin de kendini tutamıyon?13 Yorumla
Soran+1 yıleic seçmemiş olsaydım seni seçerdim.. haklısın ne diyim. nefis meselesi bu biraz
+1 yılKendini başka şeylerle oyalamaya çalış mesela kitap oku. Böylece gerçek dünyanın saçmalıklarından beynini arındırırsın.. Aynı yaştayız seninle ve senin o taraklarda bezin olmadığını görenler o konulardan bahsetmeyecektir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Duyguların sana ait bence bu hoşuna gidiyor ve gerçekten zevk alıyorsan devam et ama sadece dediğin gibi evleniceğin insan olsun ciddi bir ilişkinin temeli düzenli seks hayatındadır. demişti birisi bana ve gerçekten haklı he ama dediğin gibi sevmeden etmeden oluyorsa senin yolun yol olmaz bence kendini tutamazsın hep bir daha fazlası derken bir bakmışsın zaman geçmiş ve dönemezsin..
00 YorumlaKendini kullandırma Öncelikle güzel ve Samimi bir Tövbe Et Allaha yönel Şeytani işlerle değil RAHMANİ işlerle ilgilen ölümü sıkca hatırla :)(:
22 Yorumla
Soran+1 yılevet yapıyorum ve dizginleştirdim biraz eskiye göre... allah razı olsun
+1 yılBence kendini bu sekilde kafaya taktigin icin kendince sana zor geldigini dusunuyorsun ve cok bos vaktin var bundan dolayi halbuki az mesgul biri olsan okuluna ilgi goster derslerine ekstra kitaplar al oku kendini gelistir birak bu bos isleri daha iyi olucaksin inan bana
02 Yorumla
Soran+1 yılokadar işim gücüm var yinede buluyor beni bu bela, bence biri bana fena beddua etmiş ve tutmuş
- +1 yıl
O zaman yeterince mesgul degilsin kucuk hanim daha da mesgul olmalisin :))
Daha kucuksun bosver boyle seyleri. Okulunla falan ilgilen. Kendini sartlandir kimse bakmicam bile diye
10 Yorumlabir güncelleme daha yaparsan tüm düşünceler değişir :P
10 Yorumla
+1 yılTek derdiniz bu olsun yahu. Canın ne istiyorsa onu yapmalısın bu hayatta.
10 YorumlaSana sağlam bir koca lazım sabah öğle Aksan seni boşta bırakmayacak biri bulup evlen sen.
017 Yorumla
Soran+1 yılarayışta değilim çünki kısmetim zaten açık nazar değmesin... bide koca arasam halim ne olacak :D
Soran+1 yılokulum bitmeden düşünmüyorum azgınlıktan gebersemde
Soran+1 yılyok bakirelik konusunda eminim :) asla
Soran+1 yıldemiyorum ama öyle yapmış oluyorum sanırım malesef..
Soran+1 yılorası öylede bende sana bir söz söylim: olmuşla ölmüşe çare yok! :/ ne yapim yani en azından yediğim haltları geçmişte bırakıp devam edebilirim ama bakirelik bikere olan bişey ve onu yapmamış gibi gösteremem
Soran+1 yılsanki erkekler sütten cikmis ak kasik. el degmemis erkegi bulabilirmiym sence? ona el degmemis gibi davransam hicte haksizlik olmaz cünki erkeklerin gecmisi benimkinden binkat beter
- +1 yıl
Zihniyete bak senin ğibiler nefsine hakim olamayanlara kuyruk sallarsa elbet ortada ee erkekler yapıyor diye kendine haklılık payı ararsın düğün dernek kıza yapılıyor erkeğe değil kadın erkeğin namusu erkek kadının değil erkek kadının onuru olur sadece sen neyin ğazelini okuyorsun.
Soran+1 yılonla bunla yatıp kalkan erkekler bana namusdan bahsedip beni hor göremez. sende bunu yaz aklının bir köşesine. Eşit şartlar varsa herkese var. namus varsa erkeğede var
Soran+1 yıliki üç kişiyle öpüştüm diyemi? siz buna aşk diyorsunuz masum oluyor. ben buna zevkten diyorum namussuz oluyor. iyimiş ya taktik bende öyle yapim :)
Simdi sen iki erkek sana yavsadi diye kendini guzel saniyirsun canim burasi turrkiye burada esege bile tecavuz ediyorlar sen neyin. kafasini yasiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılben yurtdışında kalıyorum. burada kimse kimseye kolayca yavşamaz
Soran+1 yılkendi görüşün
- +1 yıl
Bu benim. gorusum degil rusya haric hepsi ayni tokyo londra barselona lyon lizbon galler bosna kosova makedonya isvec bak usvec ve isvicre her erkek hem kizlar sapik nereyi sayiyim sana daha turkiye buna gore birazdaha master yapmis o kadar yinede sen. fazla kaptirma kendini
u +1 yılPısman olacagın kesın o nedenler ıradene sahıp cıkmalısın
00 Yorumla
+1 yılBazıları bikere bazıları bakiredir. Kendine hakim olmazsan sana birileri hakim olur.
10 Yorumla
+1 yılBunun için evden dışarı adım atmaman gerekiyor. O da mümkün değil.
Sevişmenin nesi kötü ya00 Yorumlabir laf vardır dişi köpek kuyruk sallamadıkca erkek köpek ona yanaşmazmış. Hani demişsin ya az ilgi görmek için ne yapabilirim ondan dedim
06 Yorumla
Soran+1 yıleskiden kuyruk sallamak hoşuma giderdi şimdi kabus gibi geliyor
Soran+1 yılhahahah :D
Soran+1 yılboşuna gizli yapmıyoruz bide sizin mesajlarınızla uğraşamazdım :D çatla
Bu bonzai kafasi sanirim. Kendince triplere girmis zavalli. Sevisip sevisip kalben istemiyorum. l*n nerenden istiyorsun öyleyse? Havai kuruntular.
11 Yorumla
Soran+1 yılbelki vucüdsal bir istektir bu belki vucüdumun ihtiyacı vardır BEN NE BİLİM ama ben istemiyorum kesinlikle sadece irade sorunu var yardım istedim
+1 yılHer insan ilgi görmek ister fakat senin ilgiden ziyade sekse olan düşkünlüğün sorun demeyelimde zevk meselesi istediğin zevki kimsede bulamıyor olman ve kimsenin seni tatmin edemiyor olması
00 Yorumla
+1 yılElleşip yiyişip flört dönemi oluyorsa kusura bakma ama senin hemen evlenmen gerek en azından eşinle paylaşırsın bu tür şeyleri
00 YorumlaKendine dikkat etmelisin kendini kocana sakla bence.
10 Yorumlaee yani burdakilere demi el atıyım dedin al tüm ks ile sevişsen yine doymazsın sen Kudurmuş ayu :))
01 Yorumla
Soran+1 yılben size istemiyorum diyorum senin ima ettiğine bak aşk olsun, yazdığım biri varsa çıksın söylesin :/
+1 yılNemfomani olabilirsin malesef.
11 Yorumla
Soran+1 yılNemfoman olan kişiler yaşadıkları rastgele ilişkiler sonrası üzüntü veya suçluluk duygusu hissetmez diye biliyorum... ama belki nemfomaniye doğru gidiyor olabilirim :/ sonuçta seks hayatım yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir suru erkege duzulmussun belli istedigin kadar guncellesen ne fayda?
10 Yorumla
+1 yılaslnda bakma insanların çoğunda olan ama kimisinde bastırılmış kimisinde saklanan bir özellik..
00 Yorumlasürekli istiyorum herkesi istiyorum diye bir şey fallikliğe gerek yok
10 YorumlaTipini değiştiremezsin
Ilgi çekici olmaktan sıkılan ilk seni görüyorum :))02 Yorumla
Soran+1 yılmakyaj bile kullanmıyorum artık o derece.. birde yengeç burcuyum, ilgi çekmem ordanda kaynaklanıyor :/
+1 yılKapali ol carsaf giyin
23 Yorumla
Soran+1 yılbunuda düşündüm aslında belki seneye olabilir
- +1 yıl
işte burada kaybettin seneye kadar aynı haltları yicen o zevki tatmışsın bikere
hmmm sen ''çükümisin'' hastalığına yakalanmışın canım yaaa :D
00 Yorumla
+1 yılKendini Sanal Aleme ya da Hobilere Ver. Fazla Düşünmek Beyne Zarar.
00 Yorumlayarın daha çok pişman olmak istemiyorsan hakim olacaksın..
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın..
Her istediğini yapıyorsun yaptıktan donma pişman im kötü hissediyorum kendi mi neyin kafası bu ya
00 Yorumla
+1 yılBir an önce kocaya varman lazım :))
10 Yorumla
+1 yılSevişmek diyorsun sonra yalniş anlaşılmaktadır yakınıyor sun ne ayaksin ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni doyurcak biri lazım gece gündüz lak lak lak oh yapıştır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 yaşındaki kızların ip atladığına şahit olmuştum. Sen nelere atlamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere ilişkiye girdinmi seks kölesi olursun sen :)
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir ruh halidir ya
10 Yorumlao. sluk yapma ben kadın
00 Yorumlakljfkdljşfajklşdfsjklfdskjldfjklşkjdflşs
00 Yorumla
+1 yılAzmışsın sen vuruşman lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılöylemi
- +1 yıl
Öyle tabi kasma kendini.
Tuhafsın, tuhafsınız.
00 Yorumla
+1 yılBen seni korurum kiyamam...
00 Yorumla
+1 yılinan sevişmemek daha zor. sen böyle devam et :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevlencem ben
- +1 yıl
evlenmek iyidir
+1 yılAllah yardım etsin.
#HangimizSevmedikツ00 YorumlaHayatın tadını çıkar belki yarın ölebilirsin
00 YorumlaBKZ: GSX-R 1300 Hayabusa
00 Yorumla
+1 yılahhh bacım dikkatli ol :D:DD:D
00 YorumlaSenin ruhunun bakireligi bozulmus
00 YorumlaYandı gülüm keten helva
.00 Yorumla
+1 yılsevişmeyi seviyorsan duramazsın
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
agır başlı ol gözlerıne siyah lens tak açık gıyme
010 Yorumla
Soran+1 yıllens fikrini sevdim deniycem mutlaka! ela gözlerim var çünki...
Soran+1 yılgüzelliğim bana sorun oluyorsa tabiki saklicam?
Soran+1 yılçekici oluyorum gözlerim yüzünden belkide
Soran+1 yılgüzel olmak hiçte iyi bişey değil, önüne gelsin s*kmek istiyo afedersinde
Soran+1 yılgiydiğimi kim dedi
kara peçe :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire değil misin sen onu söyle?
01 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim
+1 yıleic seçmişisn bide onu baya durum vahim :D
00 YorumlaSeni doyurmak isterim
00 YorumlaBence kendini bırak gitsin
00 YorumlaSarışınmışım peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam azgınlık yaşındasın canın sik istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahhahah çok açık sözlü bunu sevdim
Cevap sahibi+1 yılama öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkinide arzular misin bilegin kalinligi