AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
o anki duruma göre değişebiliyor. normalde karşı tarafa ödetmem ama ani bir kalkışla kasaya gidince birşey diyemedim. yani bu kızada bağlı biraz. genelde ödetmek istemezler
Ortak odenmeli karsimdakiyle kavga bile ederim bu yuzden yok oyle ben erkegm ben oderim felan..
kesınlıkle ben oderım benım yanımda hıc bır kadın para odeyemez bana ters gelır cunku
Bu durumda kesinlikle erkek öder. Kız işe karışırsa "seni normal arkadaş gibi görüyorum" mesajı verir. Adama "abi" demekle eşdeğer. Ama ilişkinin adı konsa farklı olur.
ben öderim sıkıntı yok ama karşıdaki olmaz bn ödeyeceğim diye ısrar ederse yarı yarıya ödemeyi kabul ederim belki ya da kızı kovarım yine de ben öderim kıza göre değişir
Tabikide Erkek öder hesabı... Bir erkek yakın gördüğü yani arkadaştan öte dost olabilir kanka olabilir bu tarz kişilerle bir mekana giderse erkek hesabı öder bizde böyle :)
Tabiki erkek öder.
Ben elimi cebime atarım tabiki ama teknik olarak onun ödemesi gerekir.
nıyeymıs sen belescı mısın asalak mısın
1907ersan akşamına adama veriyor , sıkıntı yok. Orspnun karnını doyurup basıyorsun.
o adamda da kadında da karakter yokkı
bir keresinde bir cafeye gitmiştim bir kızla, bu lavaboya gidiyorum bahanesiyle gitti geldi neyse çıkıcaz, hesabı ödemeye kasaya gittim, kız çoktan ödemiş. Çok kötü oluyo insan. O yüzden erkek ödemeli.
ya bı yuru gıt allah askına senın gıbı erkekler yuzunden kızlar bole zaten hazırcılar
İki taraf da eşit şekilde ödemeli bence.
Ben kaldıramam sürekli bir erkeğin hesabımı ödemesini.
Her türlü bize girer, biz girilmek için yaratılmışız :D
kıza da ödettiğim oldu tabiki de
Erkek oder. Maddi duruma gore en kotu ihtimalle beraber odenir.
ben ödemem ya sevgilide değilsiniz niye ödemeli ki erkek?
Bence bir yerde yemek yiyip baska bir yerde kahve icilicekse yemegi erkek kahveyi kiz ismarlamali ama ben para odetemiyorum kizlara :/
Alman usülü , milyardermiyim çalışanmıyım kardeşim kim ne yediyse içtiyse ödesin hani aşk birşeyi paylaşmaktı herşeyi paylaşıyoruz eşit şekilde işte
Artık ilişkilerim tek bir hedefe odaklı olduğu için başta da sonda da ben öderim. Bu önceden de böyle idi şimdide böyle.
Daveti yapan öder ama davet yoksa herkes eşit öder ama benim yanımda sevgili adayı gördüğüm hatuna hesap ödetmeyi sevmem.
Erkek nezaketen teklifte bulunmalı diye düşünüyorum ama şahsen ben öyle bir durumda olsam kendi payıma düşeni öyle ya da böyle ödemek isterdim.
bu hesabı erkek öder Türkiye de mi sadece, kanun mu bu? lafı olmaz ama zorunluluk hissetmek kötü, gün gelir metelik olmaz rezil oldun
Henüz ödeten denk gelmedi bu sefer ben ödiyim dediğimde susarmısın gibi cevaplar alıyorum:d bir gün ödicem inşallah çok rahatsız oluyorum :)
Türk kızlarının çoğu çalışmıyor bu yuzdende paraları pek yok o yuzden böyle buluşmalara cebi boş gidiyorla r erkek nasılsa öder düşüncesiyle o yuzden hesabı erkek ödemelı
calıssınlar o zaman alla alla
aaa bak ölümü gör ben ödiycem , tatlıyı da sen ısmarlarsın D:
ben kendim öderim. kardesimle gidiyosam kardeşim öder ya da berabeer öderiz öyle.
erkek öder. he kız isterse katılır. ama erkek kıza özellikle ödetiyosa o erkek etek giysin dolaşsın bir de makyaj yapsın.
afferim kız
hadı canım nedenmıs o zorunuza mı gıdıyo hesap odemek
bedavacılıgı bırakın be
sizde cimriliği çakallığı bırakın. gelenekseldir bu. hesabı erkek öder
sen nıye cımrısın pekı sevdıgıne bısı odemek zor mu gelıyo cakal belescı hem nerden cıktı o gelenektır falan sen onun parasıyla mı kendısıyle mı cıkıyosun ınsan sevdıgını somurur mu
asıl cakal kım bız mıyız sız mısınız her kosulda kadın erkek esıt dıyen sızsınız burada ne hıkmetse geleneksel olarak erkek odermıs hesabı bak bak bole bı kural mı var asalak karı
Erkeğin ödemesi daha şık olur tabi ama yine de en azından hesabı ödemeyi teklif edebilirsin.
İster sevgili ister aarkadaş ya da tanımadığı bile olsa fark etmez hesabı erkek öder. (nokta)
ole bı kural yok
Kesinlikle ben oderim. karis tarafa yiyormus mantigi ile izlenim vermem. Hassas bir konu
karnım acıkmıştı :DD
;))) ama senden hoslanmiyorum ne yazikki o zaman sen ismarlayacaksin ;))
Biz erkekler niye variz kizlarimizin % 90 ina sponsor lazım :) akla takilan soruya bak kızlar bir kere odeyince comert saniyoruz yazık bize :)))
Duruma bağlı..
İlla erkek ödeycek diye bir kavram yok bakma burada Ahkam kesenlere sorsan hepsi hergün cafede kızlar yiyor onlar ödüyor : D
bazen ben bazen o yani eğer yemeği o verdiyse o zaman bir de tatlı yeemeye gidelim dersin onu da sen ödersin :)
Ben genellikle oderim biseyim olmasına gerek yok mesela tanimiorumdur ortamimdadir yine odetmem ama gurur meselesi yapiodur ayri mesele
Bana kalsa ikimiz ödeyelim ama işin içine centilmenlik kibarlik girmeli o yuzden tabiki erkek ödemeli
kıbarlıkla hesabın ne alakası var allah askına hesap odemek zor mu gelıyo
Odemeye yeltenirim ama erkeklerimiz centilmen oldugundan sanmıyorum odetsinler. Fazla da gururuyla oynamamak adina odemesine musade ederim :)
sevgili ya da arkadaş benim davetlimse ben öderim ama misafirsem karslıklı ödenmesi daha hoş olur ama tanışma ve flörtse kesinlikle ben
erkek hamle yapar belki birkaçkez öder ama ortak ödemek her zaman en iyisidir tabi erkeğin onurunu kırmadan
La bebe Türkiye'de yaşıyorsun la erkek adamdan baska kim öder ben kız çıkartıp para verse bir daha o kızla görüşmem
sevgılı olmayı cok ıstıyorsam ben oderım. yok olsada olur olmasada olur ayagı ıse o oder veya ben para durumuma gore degişir.
kim davet ettiyse o ödemeli
ama gönlün razı değilse sende at cebine elini
Birincisi soru bir varsayimda ibaret :) ikincisi de ben odemem diye bisey yok ben de odeme konusunda israrciyimdir o da sorun oluyo o yuzden isin dogrusunu ogrenmeye calisiyorum
fifti fifti ödemeli o zaman hesabı
Bence böyle durumlarda öylece sahilde yürüyüp bir yere gidip oturmayın böyle araftada kalmayın
Daima ben kendim öderim bugüne dek hiç bir kıza hesap ödetirmedim
Benim Olduğum yerde kimse Hesap ödeyemez okadar :DD
herkes kendi yediğinin, içtiğinin parasını öderse daha makbule geçer...
İlk buluşmada erkek ödesin. Sonraki buluşmalarda bir sen bir o ya da ikinizde
masada ben varsam benden başka kimse hesap ödeyemez
Haberimiz olmadan aşk kanunları da mı cıktı ya erkek öder diye :)
Katılıyorum. Özgüvensiz erkekler kendilerini ancak hesap ödeyerek var ediyorlar. Bir de erkeğim diyorsa ödemeli diyerek genelleme yapıyorlar. O zaman kızlar hesabı ödeyerek var olmaya çalışan https://d.haberform.com/news/57563.jpg
bu tipteki erkeklerle sevgili olmaya çalışsınlar.
Ben öderim tabi çok ısrar ederse yarı yarıyada olabilir.
Kimseye yedigim ictigim biseyi ödetmem huyum degil ben öderim ne olursa olsun
Vala hoşlandığım kızsa ben öderim onun dışında Alman usulü pampa :D
Eğer Bayanla bir yere gittiysem can düşmanımsa bile asla hesap ödetmem kendime yakıştırmam...
Eğer erkek sadece arkadaşsa herkes kendi payına düşeni ödemeli.
Erkek adam hesap ödetmez diye bir kural yok. Davet eden Hesabı öder. Oldu bitti..
hep biz ödedik de ne oldu gitti başkasıyla evlendi...
Ilk zamanlarda ben öderım bulusma sıklasırsa karsılıklı eğer paramız yoksa kacarız
İlk defa bir bulusmaysa, ya da erkek çağıdıysa biryere gidelim diye erkek ödemeli, ama planlanmıs birşeyse, kızda ödeyebilir :)
Erkek ödemeli ya da ikisi.. benim basima geldiği gibi 14 lira tutan hesabın 10 lirasini kıza ödeten bir erkek olmasin lütfen
Hesabı erkek ödemeli akşama da sana gömmeli , ekle beni para çok bende. Türbanı takmış para mülk peşinde , tanrın para olmuş türbanlı sürtük.
hee erkek odeyınce sorun yok kız odeyınce mı sorun oluyo belescı
ben öderim. ama o iş olmuyorsa arkadaşsak genelde ortak ödenir. ama arada gene jest yaparım o ayrı :)
centilmen erkek herzaman öder. lakin parası yoksa yapıcak birşey yok, beraber ödeyin. fakirlik ayıp değil.
Sadece sevgilim oalcak kişiyle değil herhangi bir arkadaşımla bir yere gidince -param olduğu sürece- hesabı ben ödemeye çalışıyorum.
samimi olarak hesaba ortak olmak isteyen bir kadınla ciddi bir ilişki düşünebilirim. gerisiyle one night stand.
mazadan en son kim cıkarsa o oder veya ben alırım arkadaş oder :D
şaka bence her zaman erkek oder sevgili oldukları zaman :)