AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Benim onun yediklerini obenim yediklerimi oduyo boylece birbirimize yemek ismarlamis oluyoruz sorun kalmiyo
Bence de çok güzel uygulama tebrikler.
@boramert teşekkür ederim
Benim yanımda hiçbir bayan arkadaşım hesap ödeyemez!!!
Eyvallah iyisin hossun da sana da yazik degil mi :)
Benim kendime has prensiplerim vardır hayata karşı, kendimden küçük erkekde ödeyemez, büyük var ise saygı gereği biraz beklerim ya ortak öderiz ya da maddi durumunu biliyorsam mahçup etmeden lavabo bahanesi ile kalkar hesabı öderim...
aslında erkek öder ama en iyisi yemege çıkaran öder kim davet ettiyse
Yanimizda cok fazla kisi yoksa hesap 15-20tl ise hesabj erkek oder der orada mevzuyu kapatirim :))
Bu kızların hesap ödetme merakı nedir arkadaş ya. Ortak ödenmeli.
erkek her zaman centilmendir ödemelidir böle yaparak belirsizliğe bir sıfır anlam katmış olur
ilk 3e kadar ben öderim sonra işin rengi değişir ortak öderiz ya da alman usulü yaparız :))
Beraber kaçarız oradan atraksiyon yaşarız ilk başta
kızlara ödettiremiyorrum hacı ya.. param yok diyorum yalvar yakar oluyorum yine olmuyorr..
Gittiğim kişiye bağlı. Genel de ben öderim. ya da Alman usülü yapabilirler.
erkek de öder kızda öder takılmaya gerek yok böyle şeylere.
Beraber odenir hesap biz parayi gotumuzle kazanmiyoruz
Bn kiza hesap odetmem ancak eli cantasina bir gitsin o mucadeleyi bir goruyum
Hesabı öderim ama o el bir çantaya uzansın o ruhu bir hissedeyim isterim :D:D
ben yeltenirim ama karşı taraf öder. bende oh yırttm derim :P
Ciddi ciddi arkamızdan böyle söylüyomusunuz?
geneli der :D
bedavası asalaklar ıste gururları yokkı
Bence kadın erkek eşitliği varsa hesap ortak ödenmeli :D
Canım wc ye gidiyomuş ayağına git öde arada bir sende hep erkek hep erkek olmaz ayıp
valla bende az değilim panpiş :D ya el atarım ya atmam ama erkeğin ödemesi daha makbuldur
Ben öderim. Ama bu kişinin nişanlım filan olması lazım
Çok doğru diyorsun hayatında yeri olmayan bir kadının hesabını ödemek zorunda değilsin. Bazı kızlar erkeğin ödemesi zorunlu gibi düşünüyorlar ama içimizden gelen bir şey bu. Yani arkadan enayi diye bahsedecek kişiler için asla hesap ödeme. +
Eyw. Para kolay kazanılmıyo
parası olan öder 2 sinde de yok ise dayak yerler bulaşık yıkar giderler :)
Erkek öder. Sevgili olsun olmasın erkek bu mevzuyu üstlenemiyorsa zaten bu işe kalkışmasın.
Kim tuvaletim var derse hesaptan yırtar ya da kasaya yavas adımlatrla yururse :d
maaşımı aldığım sürece ben ödemek isterim tabiki :) Öbür türlüsü dokanır :)
her sekıl erkek oder kanks
Kanks :D
Hangi erkekle yemek yersem yeyim ne zaman odemek istediysem ters tepti odemiyorum artik illa artislik yapcaklar.
Bayana hesap. odetmem, isterse bos yer. olmayip benim. masama. otursun hic tanimadigim bir. bayan onunkinide. oderim
Tabiki erkek
Hem bidahakini sen odersin deyip ikinci bulusma ayarlanir :)
Çok iyi taktikmiş :D
valla bizim kitapda erkek öder burdakileri bilemem ;)
Bende olduğu zaman asla sorun etmem zaten pek hesap ödetmem
Hesabı erkek öder sadece sevgilin olduğundan değil kızlara ödetilmez
hadı canım nedenmıs o kızların dokunulmazlıgı mı var kız yesın ıcsın sen onun hesabını ode
bir yemek parasından kaçacak adam varsa zaten o yemeğide yemesin dostum
kendi kendime yemek ısmarlıyorum oyle bir yalnızım
Yer
Zaman
Mekan
Farketmez
Centilmen
Erkek
Hesap
Ödetmez
İlişki durumu ne olursa olsun erkeklerin görevidir ileriki safhalarda arakarında hallederler..
Benim hesabımı erkeğin ödemesine sinir olurum mümkünse herkes kendi hesabını ödesin
Memur
Yemege goturecek kadar degeri varsa erkek odemeli hesabi.
valla ilerisini gormedigim br iliski icin para odemem D::D ya kendi oder ya da alman usulu :D
alman uyruklu biri degilseniz ikinizde odeyebilirsiniz :)
yanımdaki bayana hesap ödetmek adetim değil içgüdüsel olarak ben öderim
Param yoksa ödesin ne var eline yapışmaz ya bende olunca ben öderim.:D
Valla kiz erkek farketmio cebimde para oldukca hesabi ben oderim
Oyle bir durumda herkes kendi yedigini oder tabi centilmenlikde yapilabilir
erkek ama kiz bende derse inat ederse kizin hosuna gitmez mecburen alman usulu olur
Ben onlarla iş gereği çıktığım için karşı taraf ödüyo
erkek ödemeli kıza ödetmek biraz kabalık olabilir ilk zamanlarda
hesapla kabalıgın ne alakası var odemek zor mu gelıyo bedavacı
kadın erkek esıt naraları atan kadınlara bakın hele
yok öyle değil bende ödüyorum zor gelmiyo
Surekli odeyemem senden olsun bu sefer diyip cakarim lafi
herkes yiyeceğini yanında getirsin kimse kimseye yük olmaz
Ben herturlu hesabi odeme taraftariyim bayana hesap odetmeyi sevmem sevgilim ya da arkadasim farketmez
Hesap ödemeyi seven biriyim. :)) ilişkinin türü ve derecesi ne olursa olsun. :))
ilişkiyi bilmem ama bu hesab mevzusu yuzunden cok kısıyı cıkardım hayatımdan :D
ben bayana hesap odetmem yakısmaz bana
heee param yoksada soylerım zaten
nıye odetmezsın bırakın bu arabesk lafları kadınlar sızı enayı yerıne koyuyo fark etmıyomusunuz
valla cebımde varsa nıye odeteyımkı mantıken @1907ersan
Ben oderim ama kisiden kisiye gore degisir bu durum
bizde her ne olursa olsun
bayana para ödettirmeyiz
kitabımızda yazmaz bizm
adı olsa da olmasa da erkek kızın elini cebine attırmamalı
hadı canım sen ıt gıbı calısıyosun onu kazanmak ıcın o nıye odemıyomus abı bırakın bu havaları alla askına ya
ne havası kardeşim biz böyle gördük sen nasıl gördün bilmem
Ben allahtan başka kimseye hesap ödemem der kıza ödetirim (eksiler fora)
O ödesin bu ülkede kadın erkek eşitliği var nede olsa :D
Bence ortak ödenmeli sevgili değilse arkadaştırlar onun için ortak ödenmeli...
bu tür hesaplara girmeyecek ilişkiler tercih ediyorum ben (:
Kadınları ödetiyorum Paralarını yiyorum en Güzeli :)
tek gecelik asklarda erkek oder , gel ver bana parani pesin alirsin
Tek gecelik ASK diye bir sey mi varmis? Hic degilse aski basitlestirmeseydin boyle
var tabi anam ben cok yasiyom , seni kandirip oyaliyolar bir kac ay yil , sonucta sende veriyon
Senin icin hayatin anlami tek kelime o da vermek anlasildi :D
ne alaka kasarliginizi kabullenin biraz erdem sahibi olun motorizeler ask lafinin arkasina saklanmayin...
Oyleyim ya da degilim demiyorum sadece bu on yargi neden onu merak ediyorum?
on yargi degil gercekler...
Evet uc bes insana bakip butun kadinlari kendi gozunle yargiladigin gercekler hihi evet haklisin
3 5 i namuslu diye hepsinin oyle olmadigi gibi dimi hihi sende cok zekiimissin , bu kafayla yol gecen hani gibisindir ztn )))
Bizi hakir gormek seni mutlu ediyosa hic sorun degil istedigini yapabilirsin herkes kendinden sorumlu iyi ya da kotu insanalrin secimlerine biraz saygi duysan keske
iste sorunda bu ztn , yaptiginiz isin kotu oldugunu bile bile devam ediyorsunuz sora hakir gormeyin aciyin diye yalvariyosunuz , insanlarin hakir gormesini umursuyorsunuz ama geberince vereceginiz hesabi umursamiyorsunuz , bu yuzden her kasarin motorun yuzune vurmak lazim diye dusunuyorum , mumkunse insanlik disi muamele yapilmalii...
Beni tanimiyosun bile umarim disarda da insanlara boyle ithamlarda bulunmuyosundur ktu biri oldugunu dusunmuyorum ama boyle bicok iyi insanin varligindan mahrum kalacagina uzuluyorum
yok ben cok guzel rol yaparim ztn , ilk basta anlayisli erkegi oynuyorum okdr salak degilim... zamani gelince yuzune vuruyorum herseyii o modellerin , sorada kicina tekmeyi vuruyorum)))
Hic mi iyi insan cikmiyo karsina?
Gizli olmasan da boyle kamuya acik tartismasak
bu zamana kdr denk gelmedi... bitmis bizim kizlarda diye dusunuyorum
ne alakasi var ya neyse konu bitsin bence bu kdr yeterli)
Bu yaptiklarin biseylerin intikami gibi degil mi sanki?
ne gibi mesela?
Seninle ciddi ciddi tartismak istiyorum dusuncelerini merak ediyorum sadece o kadar
Ozel bir sey yok madem dusuncelerimiz bu kadar zit hic degilse bana farkli bir goz olur diye dusunmustum ya da dedigin gibi bosver
derdim her halti yiyip askin arkasina saklanan modellerle istee , hic de akillica gelmiyor bahaneleri bu yuzden.. daha sora baskasinla oluyorlar kimi namusluyum ayagina yatiyor , temiz insalara denk gelir bu modeller cevremde sahit oldugum var , kizlar cok yalanci erkekler cok saf hepsi degil tabi :D
Hepimiz bir yerlerde sucluyuz iste :)
Ha askin arkasina siginmak gibi bir niyetim de yoktu hani tek gecelik iliskiye olan yorumun garibime gitti o yani ondan sonra da baska yerlere sardik zaten :D
onu diyorum mesela bir kiza oldugundan dolayi kasar dersen neden terbiyesizlik oluyor , ama kizin yaptigi yanina kar kaliyor bence kabullenmek ve kendini oldugun gibi kabul etmek bir erdemdir... benim hayat kadinlari, na saygim sonsuz onlar ne oldugunu asla inkar etmezler , anliyormusun?
evet tek egcelik askalr da var iste yok mu saniyorsun sanki ertesi gun kimse birbirini tanimiyor birdaha)))
Benim lugatimda sehvettir tutkudur o ne biliyim ask diyince hep cocukluktan beri suregelen o buyulu seyin beklentisi var napiyim:)
kac yasindaydin sormasi ayip?
20 yasindayim
iyi peki seni tanimiyorum ama dedigin gibi biri oldugunu farzederek , cizgini bozma kimseyide uzme diyorum , umarim hakettigin gibi biriyle karsilasirsin zamani gelince...
Bu konusmanin iyi niyetle bitecegi hic akla
Gelmzdi ama sag ol senin icin de gecerli hepsi :)
vay bee nerden nereye goruyormusun)))