• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Para & Ekonomi

Hesabi kim oder?

Cheepsy
Cheepsy Takip Et
Xper 4 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Adini koyamadiginiz bir iliskide (mesela sevgili olacak gibisiniz ama iki tarafinda acik bir beyani yok bu konuda) gittiginiz yerlerde hesabi kim odemeli?
Hesabi kim oder?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• bodybulding
    bodybulding Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Hesabı erkek oder.. olaya. bılımsel yaklasırsak erkek gucludur erkek sahıplenıcıdır ve erkek avlar kadın yemek yapar... bu ılk ınsanlardan bu zamana kadar boyle gelmıstır... o yuzden bılınc altımızdamı bastırılmıs duygular ve genımızde bu ozellık var... ama ben ve sevgılım. olayı astık.. bazen o bazen ben verıyorum.. olay para degıl.. ortak bıseylerı paylasıyoruz.. olay paraya ne kadar ıhtıyacı varsa verırım. evımı arabamı satarım gene verırım.. cımrılık degıl... artık bıseylerı asıp tek vucud. olmak gıbı... hanı. evlı gıbı... o kıvama geldıgınde ısın guzel tarafı baslar.. asktan sonra olan sevgı...

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Şimdi her zaman hesabı her zaman erkek öder mantığını diye bir şey yoktur. Bunu bir kenara koyalım şimdi, Basit bir örnekten yola çıkarsa adil olmadığını hepiniz göreceksiniz..
    Örneğin her gün ya da 3-4 günde bir sevgilin ile yemeğe vs gidiyor mutlaka cepten 50 Tl bir çıkıyor minimum 50 tl hesaplarsak aynı en az 500-600 TL para çıkmış oluyor yemeği saymyorum bile bak yemeği de hesaplarsak 1000 Tl bulur, hani bunun sana kalan kısmı hele bir de kredi ödüyorsa o erkek elektirik internet faturası falan ödüyorsa? Nasıl geçinecek, adil olalım biraz her zaman erkek hesabı ödemez bu adil olmaz..

1
    2 Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Burada cimrilik söz konusu değil, ya da para göz olarak düşünmeyin.. Sizde biliyorsunuz ki her ne kadar kabullenemezsinzde kimileri pembe gözlük ile baksa da hayat pahalı arkadaşlar olgun düşünün biraz..

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Kadın erkek eşit bu konuda da pozitif ayrımcılık olamaz.

Yorumla
  • iştekuzukuzugeldim
    iştekuzukuzugeldim Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 60%
    +1 yıl

Şahsen imkanım ölçüsünde hep teklif ederim, nihaiyetinde o da bir insan ve para gökten zenbil ile inmiyor ona:)) ama gönlümden geçen erkeğin ödemesidir, yani teklşifime karşın "olur mu canım öyle şey, erkek dururken" demelidir:)) bunda babamın ve ağabeyimin koruyucu tavırlarının, her zor durumda ellerinden gelen fedakarlığın en iyisini göstermelerinin, tamam hallolunur dert etme onu deyişlerinin ve hal dillerinin etkisi çok büyük, bana göre erkek koruyan, dimdik ayakta durabilen ve güçlü olmalı...

4
    2 Yorumla
    • mösyömarul
      mösyömarul
      +1 yıl

Merhametlisin
      Ne güzel. ...

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

ole bı dunya yok bedavacılık yok

Yorumla
  • kingssister
    kingssister Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl

Kimin ekonomik özgürlüğü varsa o öder öğrenci iseniz paylaşın Çalışıyor isenizde kız erkek farketmez parası çok olan ödesin :)

2
    5 Yorumla
    • Baho1903
      Baho1903
      +1 yıl

cok güzel özetledın durumu :)

Yorumla
    • kingssister
      kingssister
      +1 yıl

Ben sevgilimle bile çıktığımda ödüyorum Eşitlik diye yırtınan bizler bunda da eşitiz para kazanıyorsan ödemeyi Israr ederek teklif et canım :)

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Erkek olarak içimizdeki koruyucu taraf bizim ödememizi sağlıyor ama burada kızların yazdığı " erkek ödemeli parası yoksa kızla dışarı çıkmasın " ya da " Alman usulü olmalı, herkes kendininkini ödesin " gibi beni sinir ediyor. Çok doğru söylemişsin erkeğin parası yoksa birlikte dışarı çıkılamayacak mı dediğin gibi kim para kazanıyorsa o daha çok inisiyatif alır bedavacılık doğru bir şey değil. Ondan sonra sevgilim bana tokat attı, benle birlikte olmak istiyor vs. gibi şeylerle karşılaşabiliyoruz yani erkeğin üstüne çok yük binince erkek kızın babası / kocası gibi hissedebiliyor. Bu dünya da karşı cinsten beklentisiz bir çok şeyi alabileceğiniz tek kişi babanızdır gerisi öyle olamaz.

Yorumla
    • kingssister
      kingssister
      +1 yıl

Tamda demek istediklerim bunlar işte bu algı Saçma geliyo bana bende para kazanıyosam ve ayaklarım üstünde duruyosam saf saf hesap geldiğinde bakmanın anlamı yok ödenir kardeşim bir sen ödersin bir o öder o an kimin imkanı dahilindeyse o öder inanın ödüyorumda ama eve gelince ne salağım bana hesap ödetti demiyorum doğru olanı yapmanın rahatlığını hissediyorum yıkılsın tabular

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Hayır senin yaptığın yorumu doğru olduğunu göstermek için yazdım. Örnek veriyorum sende evleneceğin erkeğin geçmişte parasını diğer kızlara harcamış olmasını ister miydin? Sonuçta onlar senin hakkında çünkü evleneceğin için yükünü sen çekmiş olacaksın. Kızlarda bunu anlamıyorum işte. Bir erkeğin sevgisi ya da eşi oldukları zaman gelin öncelikli olmalı derler. Yaşlanırlar oğulları olur. Sevgiliye , eşe karşı erkek annesini tutmalı derler. Yani sürekli bir bencillik var kadınlarda anlamış değilim.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

114

Cevap

250

Cevap

• minnacikk
    minnacikk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 75%
    +1 yıl

Erkek hesabi odemezse karizmasi yerlebir olur, dillere duser demeyin sakin. Ben bir kiz olarak sahsen paylasmaktan yana olurum. Ister zengin olsun ister orta halli olsun bu benim icin fark etmez. Eger bir yemege cikarsak odesin sorun degil ama mesela yolda yururken ya da bir banka otururken dondurmayi ben alirim. Itiraz istemiyorum :) Hem hersey paylastikca guzeldir. Erkekligine laf gider, kiza rezil olursun, karizman cizilir gibi basit sozler paylasmaya, kucuk mutluluklara engel olmamali bence. Bugun bendenysek yarin sendeniz.

1
    4 Yorumla
    • DüzÇizgi
      DüzÇizgi
      +1 yıl

Haklisin. Bazi kizlar odemeyi yapan erkekleri genelde kullaniyolar :/

Yorumla
    • minnacikk
      minnacikk
      +1 yıl

Hic hos degil. Para makinesi gibi ne o oyle. Ben herhangi bisey istedigim halde bile cekinen bir insanim. Lukse, fazla savurmaya gerek yok ki... Kullanilmak kendini kullandirtmak gercekten kotu bir durum.

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Zaten bunu erkeğin görevi olarak gören, parası yoksa buluşmasın diyen değilde senin gibi hayatın müşterek olduğu düşünen kız sevilir. Erkekler senin gibi iyi niyetli biri için parası varsa tüm hesabı da öder.

Yorumla
    • minnacikk
      minnacikk
      +1 yıl

Parasi yoksa bulasmasin diyenler basta zaten sevginin karin doyuramayacagina inanmayan kisilerdir. Dusun sevdigin yaninda ve sen dunyanin en sansli insaniyken, o seni basina tac etmisken, kiymetlinken baska ne istenilir ki... zaten istedigin en degerli seyi aldin ki. Parasizlik gercekten zor. Surada kit kanaat gecinsen hosuna mi gider diyebilirsiniz ama careler tukenmez. Calisir alnimizin akiyla helal para yeriz be :))

Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

adam yanındakı bayana hesap odettırmez ıster sevgılısı ıster mısafırı ısterse... yakışıklı bır durum degıl bu.. adam otursun veya kapıdan cıksın bayan hesap odesın! dusman basına bir sey..

13
    7 Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

@greeneyes geç o masalsı hikayeleri kardeşim, er zaman hesabı erkek ödeyecek diye bir şey yok atıyorum her hafta yemeğe gidiyorsunuz ya da bir yerlere hesabı sürekli erkek ödüyor diyelim her çıktğınızda 50 -100 TLden hesaplarsa ayda bu ücretin haddi hesabı olmaz.. Her zaman erkek ödemez. Yok öyle bir dünya burada bana delikanlı adam yanında kıza hesap ödetmez hikayesini anlatma.;)

Yorumla
    • Muzikalite
      Muzikalite
      +1 yıl

@asilturk katılıyorum kardeşim :)

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

@asilturk biz oyle gorduk oyle yasadık oylede olecegız ınsallah.. calış kazan taşı kadınını... bugunde sen ode dıyene delıkanlı denmedıgıne emınım... sen bıldıgın gıbı ben bıldıgım gıbı...

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

greeneyes ole bı dunya yok nıye erkek odemelıymıs ole bı kural mı var anayasada

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

odemekle delıkanlı olunmuyo karakterle olunuyo kımse kımsenın yedıgını odemek zorunda deıl

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

kadınların gotu bolelerı yuzunden kalktı zaten

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

@ersan_baslar ben boyle yapıyorum boyle dusunuyorum var mı otesı... bıldıgınız yoldan gıdın gencler ama baskasına karısmayın

Yorumla
  • blacksmurf
    blacksmurf Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl

ben erkek arkadaşımın cebinden para gitmesin diye sabahtan akşama kadar aç gezmiştim sonra onun evine gidip ona patates kızartmıştım akşam 3 gün sonra buluştuğumuzda yine parası yoktur diye ikimizede adana dürüm almıştım :)

bence ortak ödenebilir :)

4
    3 Yorumla
    • cobanavcısı
      cobanavcısı
      +1 yıl

tebrikler işte gerçek bir hanımefendi

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Kadınsın gibi kadınsın ; tebrik ediyorum. +

Yorumla
    • blacksmurf
      blacksmurf
      +1 yıl

teşekkürler abartıcak bişey yok :)

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 763 cevap paylaştı.

Ben öderim, ama karşı taraf da teklif etse ve hatta biraz ısrar etse hoş olur..
    Gözümde onurlu-gururlu bir kız mertebesine yükselir..

Yiyip içtikten ve sohbet ettikten sonra "ben bir lavaboya gideyim" diyen, dönünce de direkt "kalkalım" deyip hesabın ne olduğunu sorma zahmetine bile girmeyen kız direkt eksi puanı alır benden..

1
    0 Yorumla
  • moistmucxback
    moistmucxback Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Alman usulü iyidir ya da sırasıyla bir sen bir o öder, ilişkinin boyutuyla da ilgisi yok her türlü durumda böyle olmalı bence. Ama şu ana kadar bunu yapamadım maalesef:) Her seferinde yerin dibine geçtim. Arkadaşlarım çok düzgün, fazla karakterli insanlar bazen bu zor durumda bırakıyor beni:) Yine de seviyorum onları:) İyi ki varlar:) Özledim sanırım:)
    -Gecen bol olsun.-

0
    0 Yorumla
  • 4adrenalin
    4adrenalin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

Çok saçma soru eğer kız ödemiş olsa ilişki de acele de edilmiyor flört etme falan daha başlamamış 1-0 geriden geliyor hiç naz niyaz dinlemez :))) olcağı varsa da olmaz bence erkek ödemeli suyun akışı gibi her şey normal gelir parası yoksa buluşmayın bir zahmet erkeği ezmeyelim

0
    0 Yorumla
  • tartaruss
    tartaruss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

Ben davet ettiysem erkek kadın farketmez ben öderim. Ben davet edildiysem kadında yine ben öderim erkekte hesabi bolusmeyi teklif ederim ama fazla ısrar etmem. Hayatımda bir kez bir kizin hesabi ödemesine izin verdim çok ısrar etmişti sonradan baya bir rahatsız hissettim kendimi.

0
    0 Yorumla
  • 0Fuzuli
    0Fuzuli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Ben hesabın her zaman erkek tarafından ödenmesi taraftarıyım ama tabii ki hepimiz insanız para açısından sıkıntıda olduğumuz bir döneme denk gelmiş olabilir. 1-2 Seferliğine bayanın ödemesinde bir sakınca yok benim gözümde fakat onun dışında dediğim gibi her zaman erkeğin ödemesi taraftarıyım.

0
    0 Yorumla
  • uykucusylvia
    uykucusylvia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 60%
    +1 yıl

Genelde ilk buluşmada hesabı ödemeye ya da ortak olmaya yeltendigimde çok arıza çıkarıyor erkekler. O yüzden ilk buluşmada hiç ugrasmam. Ufacık hesabı deve yapıp kavga ettiğine değmez. Sonrasında bazen o öder, bazen ben.
    Illa hesabı ben ödeyeceğim her zaman diye direten erkekle buluşmam zaten.

0
    0 Yorumla
  • mervepmkkk
    mervepmkkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Eger ikinizde de bir sevgiliik dusuncesi varsa kimi zaman bayan odeyebilir bir jest yapip kimi zaman erkek odemeli. 3kere cikiyorlarsa 2sini erkek birini bayan odemeli. Erkegin bayani kotu tanimamasi acisindan ve ayni sekilde bayaninda erkegi. Ama alman usulu herkesi yedigini ictigini odemesi bence cok itici

1
    0 Yorumla
  • evoler
    evoler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Şahsen erkek olsaydım asla bir bayana hesap ödettirmezdim.
    Farklı yorumlayanlar illa ki çıkacaktır lakin benim düşüncem bir erkek hesabı ödemelidir. İncelik göstergesidir.
    Paradan değil, buluştuğum yeni tanıştığım erkekleri denerim. Hesabı ödemek için ısrar ederim. Kabul eden sınıfta kalır. Bayanların, erkekleri etkilemek için kendi çaplarında bir takım rolleri olduğu gibi erkeklerinde rolleri vardır. Günümüzde yerleşmiş fikir ise erkeğin hesabı ödemesi gerektiği fikridir.

2
    8 Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

hesap odemekle ıncelık olunmaz bırakın bu ayakları sız hesap odeyemez mısınız

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

erkek de odemek zorunda deıl zaten sızın yedıgınız ıctıgınız seylerı nıye odesın artı bırısıne odetmek hosunuza mı gıdıyo

Yorumla
    • evoler
      evoler
      +1 yıl

Arkadaşım öyle düşünüyorsan kıza; ''hesabını kendin öde'' dersin. Bir daha seninle görüşürse onunla evlenmeni tavsiye ederim. Aksi halde kız bulman zor iş. Her neyse sana yazdığım son cevaptır.

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Merak etme erkeklerde senini gibi biriyle evlenme meraklısı olmazlar. Erkek kullanmayı çok seven kız seni.

Yorumla
    • evoler
      evoler
      +1 yıl

@boramert Kendi çapında haklısın, polemiğe dahi girmeyeceğim. Edepsizlik etmenden seviyen belli oluyor zaten. Herkes gibi buraya bende düşüncelerimi paylaştım. Yeteri kadar seviyene düştüğüm yeterli.

Yorumla
    • PARAKARSILIGI
      PARAKARSILIGI
      +1 yıl

@boramert Beynin güzelmş kardeş :Dd kıza erkek kullanmayı çok seven kız seni demş. FAKİR olduğunu anlamış oldk ahahah :Dd @evoler tespitin anası seviliyorsun :*

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

ama ben de kız bulmaya cok meraklıyım sız ıyı alısmıssınız hazır yemeye belescı asalaklar sıze yedırende hata zaten

Yorumla
    • evoler
      evoler
      +1 yıl

@ersan_baslar zavallı gidip baska hesap acmıs bıde ahahahahahaha DdDDDDDDDD

Yorumla
  • bens63
    bens63 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Turkiye de genelde erkek oder, yani kadinin hesap odemesini kendine yediremez.
    Ama Ingiltere de bir zenci cocuk ile bir beyaz kiz sevgiliyse, hesabi hep beyaz kiz oduyor. Zenci cocuk hic eline cebine atmiyor.
    Bir zenci kiz ile bir beyaz erkek beraberlerse hesabi zenci kiz oduyor. Beyaz erkek elini cebine koymuyor.
    Ingiltere de % 90 boyle :)

0
    0 Yorumla
  • Doğaçlama
    Doğaçlama Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bizde biliriz kıza hesap ödetmemesini lakin aç idik yedik hesap ödeme parasını... demek isterdim ama demiyorum. Enayice olacak ama hesabı bayana ödetmem. Zaten kişilikli biriyse ödediğiniz hesabın peşinde olmazsınız. Değilse de onunla son yemeğiniz olur. Diğer taraftan kişilikli biriyse bir sonraki yemeğe çıkmadan önce hesaplar benden itiraz kabul etmem diye emrivaki yapar sizde bir şey diyemezsiniz...

0
    0 Yorumla
  • nonPua
    nonPua Takip Et
    +1 yıl

eğer kendinizi erkeklerden daha aşağıda görüyorsanız ve ataerkil toplum yapısını benimsemişseniz öderiz sıkıntı olmaz. Fakat hesabı erkeğin ödemesi çok ilkel bir davranıştır. Maalesef bizler bu tip görüşe sahip bir toplumda büyüdüğümüz için bize garip gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • dayda2403
    dayda2403 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir erkegi nasil alistirirsan oyle gider.. Basta herseye sen atlarsan ileridede sen kaybedersin bunu unutma, birak o odesin. Zaten adamsa o oder. bir kac defa boyle devam etsin sonra sen kibarlik acisindan bu sefer benden gibi bisey dersin, o da zaten kabul etmez muhtemelen :)
    Benim bir arkadasim var herseylerini kiz oduyo. Senelerdir cikiyolar ve kiz essek gibi calisiyo adama bildigin para yediriyo.. Bu duruma dusme sakin...

0
    19 Yorumla
    • birşeyolmasın
      birşeyolmasın
      +1 yıl

yanlış düşünüyosun

Yorumla
    • birşeyolmasın
      birşeyolmasın
      +1 yıl

ama son paragrafına sonuna kadar katılıyorum

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

Yanlis dusundugum nedir peki? Onu soyle bizde bilelim yanlis yapiyosak..

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

He sunuda belirtmek istiyorum, illa erkek oduyo diye herseye atlayipta onu istiyorum bunu istiyorum olmamali. Simarik olmicaksin. Yani her durumu dusunmen gerekir. Parasi olmayabilir, veya fazla parasi olmayabilir, pahali pahali lokantalara gitmek yerine daha uygun biseyler yapabilirsin. Ama bunu ona hissettirmemen ve onu eziyo durumuna dusmemen gerekir. Bu tabi benim fikrim. Sevgilim benim elimi cebime attirmaz, ama bende ona fazla para harcatmamak icin elimden geleni yaparim..

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Bir erkeğin adam gibi adam olması sürekli hesapları ödemesine mi bağlı?

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

Hayir kesinlikle degil, ama eger ikinci paragrafdaki belirttigim durumdaki gibi herseyi kiza kilitliyosa, asaga bir arkadasin dedigi gibi etek giyinip gezsin.

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Erkek olarak içimizdeki koruyucu taraf bizim ödememizi sağlıyor ama burada kızların yazdığı " erkek ödemeli parası yoksa kızla dışarı çıkmasın " ya da " Alman usulü olmalı, herkes kendininkini ödesin " gibi beni sinir ediyor. Erkeğin parası yoksa birlikte dışarı çıkılamayacak mı dediğin gibi kim para kazanıyorsa o daha çok inisiyatif alır bedavacılık doğru bir şey değil. Ondan sonra sevgilim bana tokat attı, benle birlikte olmak istiyor vs. gibi şeylerle karşılaşabiliyoruz yani erkeğin üstüne çok yük binince erkek kızın babası / kocası gibi hissedebiliyor. Bu dünya da karşı cinsten beklentisiz bir çok şeyi alabileceğiniz tek kişi babanızdır gerisi öyle olamaz.

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

Kesinlikle katiliyorum. Deminde soyledim, Simarilmamasi gerekir vey akarsi tarafin kullanilmamasi gerekir. Yani sonucta sen o adamla birlikteysen onu dusunmen gerekir. Sevidigin adami zaten dusunursun. Bak ben mesela bir kurus harcamiyorum ama cimrilikde yapmiyorum, onu kullanmiyorum. Disariya ciktigimizda herseye saldirmiyorum. Gecenlerde disardaydik karnim acikti dedi nereye gidelim dedi bende eve gidelim biseyler yapariz dedim mesela.. istesem benimde kolayima gelir disarda en luks yere gotuttururum kendimi, gitmisligimiz var cunku, ama ne gerek var buna. Bu biraz daha ciddiye gittiginde zaten ayri gayri olmaz, ama şu an icin bu ayar iyi benim acimdan diye dusunuyorum. Ve sunuda belirtmek isterimki, para harcamadanda cok sey yapilabilinir yani, eger sen gercekten o adami seviyosan, parasina degil yuregine bakarsin..

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Ben kızımın olmasını çok istiyorum. Kızım olursa ona öyle bir eğitim vereceğim ki kendide olmayan hiçbir şeyi karşısındakinden beklemeyecek. Asla bir erkeği kullanıyor gibi bir düşüncesi olmayacak. Asla karşısındakine hesabı ödetmeyecek her zaman ben vericem o günkü parasını. Sadece karşındaki adamın sevgisine bakacak ve öyle babişkosunu terkedeceği adamı belirleyecek. Zengin adamın parasını yedirirken karşılığında paradan çok daha değerli şeyler beklendiğini bilecek ve durumu babasından daha iyi olan bir adamla olmayacak.

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

Allah gonlune gore versin kardesim, zaten kizlar sevgisine ilgisine muhtac olduklari icin genelde disarda ariyolar bunu.. Kararinla cok iyi bisey yaparsin bence

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

baba sevgisine ilgisine muhtac olduklari icin * demek istedim :)

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Çocuk, kadın-erkek psikolojisiyle ilgili şeyler okuyorum. Kadınların ne kadar ilgiye ihtiyaçları olduğunu bilirim. Küçükken en yakınlarındaki erkekten, yani ilk aşkları babalarından göremedikleri sevgiyi ileride yaşlı adamlara aşık olmalarına neden oluyor. Bende bir baba olarak çok sevgi ve ilgi göstericem ve onu şımartıcam. Sırf bendeki bu sevgiyi kaybetmemek için kırmızı çizgileri aşmayacağını biliyorum. Bu konuda hassaslığımda erkekleri enayi yerine koyan sonra bunu bir de söyleyen , arkadaşının sevgilisine dahi yanlarında giderek hesap ödeten amca kızından kaynaklanıyor. Yoksa ben de sevdiğim insana karşı öderim onun aklında beni kullanma düşüncesi olmadıktan sonra sorun etmem.

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

dayda2403 guzel yazmıssın da aynısını sen yapmıyo musun sen odemıyo mussun hıcbı zaman ya sen de herseyı erkege kıtlıyosun bu ne oluyo pekı erkek senın sponsorun mu ben bu koruma duygusunu da anlamıyorum ne alaka maddıyatla korumanın cok sınır oluyorum bole dusunen erkeklere de kadınlara da

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

hayır herseyı kız odeyınce adam olunmuyo da sızın hesabınız odenınce mı adam oluyo erkek bu nasıl bencıllıktır

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

Ben kendimi ifade edemedim sanirim. Benim vurgulamak istedigim nokta su:Bazi erkekler kizlari cok guzel kullanmayi basariyolar bu maddiyat konusunda. Dusunce su, "bu kiz bana asik nasilsa herseyi yapicak." Bu hersey kavraminin icine parayida sokuyolar tabiki. Ben bir genelleme yapmis gibi gorunebilirim ama bu sadece bu tur erkek olupta adam olmayanlar icin gecerli bir yaziydi. Bazi erkekler boyle rahata alisiklar. Ben demiyorum illa herseyi erkek yapicak diye. Sadece bu kendini kullandirtma ve bu duruma dusme dedim..

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

. Benim iliskimede gelince, ben sevgilimle ilk tanistigimizda ne yalan soyleyim o hep odedi bir yerlere gittigimizde. Sonradan ben ona bugun sinema benden veya yemekler benden dedigimde kabul etmedi. Hayir bidaha duymayim bunu dedi. Benim eger kullanmak gibi bir amacim olsa evlenmek istemem bu adamla. Bana odetmeyecegini bildigim icin bende daha dikkatli harcamaya calisiyorum, pahali veya uzak yerlere gitmekten kaciniyorum, onun arabasi yerine benim arabamla gidelim diyorum vs.. Bu erkege kilitlemek olmuyo, herkesin farkli karakteri vardir, bu adam yanindaki kiza elini cebine attirmiyo, e bende ona yuk olmamak icin ona hissettirmeden farkli yonlerde tasarruf yapamaya calisiyorum.. umarim yeterince aciklayici olmusumdur..

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

erkeklerı kullanan kızlara laf et sen

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

artı kusura bakma sen de baskın degılsın bu ılıskıde ve ısıne gelıyo hesabı onun odemesı kusura bakma ben esıtlıkten yanayım bı tarafa hesabın yıkılmasından yana deılım

Yorumla
    • dayda2403
      dayda2403
      +1 yıl

Benim işime geliyo diye bişey yok. Bende çalışıyorum ve benimde param var, çok şükür kimseyede muhtaç değilim, ama adam izin vermiyo ben ne yapabilirim.. Bu konu çok uzadı ya valla bak. Yani ben sadece erkeklerin kızları kullanmasından bahsettim. Yani kızların erkekleri nasıl kullandığından bahsetsem sorun kalmıcak ortada ama sırf ters tarafı savundum diyemi sıkıntı oldu. Siz ne düşünürseniz düşünün, ben sevgilimi zor duruma sokucak şekilde davranmam, ona göre hareket etmeyi gayet iyi biliyorum. Siz kızlara ödettirin sorun yok benim için. Yeri gelirse bende öderim tabiki. Ama konunun sapıtılması rahatsız etti beni.

Yorumla
  • Shateiel
    Shateiel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Özel davetlerde eğer iş le alakalı ise alman tarzı ödeme yapmaktan yanayım.
    Kişiler çok yakınsa atıyorum kuzen. kardeş. çok yakın arkadaş vs.. kimin ödeme yaptığınn çok bir önemi yoktur bugün ben ona yarın o bana misali..
    Ama eğer duygusal bir ilişki varsa özellikle adı aşksa bence olağan üstü durumlar dışında erkeğin ödemesi daha uygundur.
    Olağan üstü durumdan kastım cüzdanım ı unutmuşsam ya da yanımda bir sebepten para yoksa.

0
    0 Yorumla
  • Erşan_Kuneri
    Erşan_Kuneri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Ödemek sorun değilde sonrasında kızlar şöyle geçirdim , böyle ödettim salağa muhabbeti yapıyor. Yok falan demeyin yanımda yaptılar çocuk gelince de nasıl yüzüne gülüyorlar.

Salak yerine konulacak bir insan değilim ondan helalim demediğim bir kadın olmadığı sürece ortaya sallarım üç beş bir şey veya ödetirim.

1
    1 Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Helalin olan kadının parasını kevaşelere yedirtmemen alkışlanacak bir davranış. +

Yorumla
  • MMERVEMM
    MMERVEMM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

ben kesinlikle surekli erkege hesap odetemem rahat olamam sinema ya gkdiosak. ben oderim yemek yersek o oder yani hersey yuklenmez bir erkege yani bazen karsimdakine bile veririm. parayi yine o odemis olsun diye ama bence sadece erkegin odemesi ancak kocan olursa olur ki zaten eger bir erkege her hesabi odetirsen oda senden bisiler almasini bilir

0
    0 Yorumla
  • RomantikAdammm
    RomantikAdammm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Eğer böyle bir durumdaysak ve bir yere gitmemiz gerekiyorsa ona özel plan yapar ve en romantik ortamı hazırlar en güzel teklifi yaparım ve bütün herşeyi ben öderim her zaman her yerde ama tabi şöyle bir durumlar olabilir ara sıra kız arkım bugün sana bişeyler ısmarlamak istiyorum gidelim dese tabi ki hayır demem öyle egolarım yok...

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 32%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 733 cevap paylaştı.

Arada ciddi kazanç farkı varsa ben ödemeyi teklif ederim... Benzer bir ekonomik durumdaysak ortak ödenebilir. Ama kızın ödemesini pek istemem genelde. Aslında hu durum erkek arkadaşlarım için de benzerdir...

1
    0 Yorumla
  • serenaaaa
    serenaaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 68%
    +1 yıl

Erkek ödemeli. Ama ödemediği durumlarda var. ben karşılaştım. olağan karşılasamda içimden bir yuh dedim. Alman usulünün olmaması gerektiği anlar ilişkilerdir. yani sevgili olduktan sonra bunun lafı olmaz ama o ayrı

1
    5 Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

nıye erkek odemelı bole bı kural mı var sen odesen olur musun

Yorumla
    • serenaaaa
      serenaaaa
      +1 yıl

alakasız. tabii ki de bende öderim. ama bir erkek bir kızla ilgileniyorsa hesabı ödemeli.

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

yav allah askına sız nıye bolesınız erkegı somurmeye calısıyosunuz seven ınsan bunu yapar mı

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

ılgılenmesı suc mu erkegın kızla nasıl dusuncenız var sızın ya ona bakarsan bı erkekle ılgılenen kız da erkege bısı alsın sevdıgıne bısı almak zor mu gelıyo

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

erkekler hesap odemek ıcın mı varlar allah askına tam tersı sıze yapılsa hosunuza gıder mıydı empatı kurun bıraz

Yorumla
  • LawyerBarbie
    LawyerBarbie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

ödeyemeyecek erkek varsa, yanına hatun alıp da dışarı çıkmasın bir zahmet. bizim yorumlamamızı bırakın gelen giden garsonlar bile adamdan saymaz bir daha gitseniz aynı yere

3
    14 Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Normalde öderim ama baştan bu kafa yapısına sahip olan bir kıza hiçbir şey yapmam. Hayırdır biz senin baban mıyız seni çekeceğiz. Babişkondan para alamadın mı !

Yorumla
    • aloss
      aloss
      +1 yıl

boramert +1

Yorumla
    • Erşan_Kuneri
      Erşan_Kuneri
      +1 yıl

Görün erkekler hesabını ödediğiniz kızlar sizi adam yerine değil cüzdan yerine koyuyor. Siz hala hesabı ben ödedim adamım diye dolaşın , arkanızdan yemediğiniz hakaret kalmıyor.

Yorumla
    • LawyerBarbie
      LawyerBarbie
      +1 yıl

babişkomdan para almama gerek yok kendim kazanıyorum fazlasıyla, ancak sizin henüz yeni üniversiteye başlama çağında olduğunuz için bu konuda bencil olmanız normal çünkü siz de harçlıklarla geçiniyorsunuz. benim sözüm kendi parasını kazanan erkeklere idi. öğrencilik yıllarında size tavsiyem siz özverinizi gosterirseniz kız da size yardımcı olur o da sizi seviyorsa tabi.

Yorumla
    • mösyömarul
      mösyömarul
      +1 yıl

@LawyerBarbie bizahmet* bir... değil
      Na ve bir ekleri dilimize Farsçadan geçen ve menfi mana veren eklerdir.
      Haberdar-Bihaberdar
      mert-NAmert gibi

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Üniversiteye hazırlanan biri olduğumu iddia etmişsin. Ben lisansımı yeni bitirdim. Allah ileride de beni enayi yerine koyacak bir kıza karşı gözümü kör etmesin. Bence yanlışların yine çok. Benim sana tavsiyem ileride başka bir kadının eşi olacak adamın parasını yeme senin de eşinin yemesinler.

Yorumla
    • LawyerBarbie
      LawyerBarbie
      +1 yıl

sen evleneceğin kadının senin karşında hesap ödemesini uygun buluyorsan, karar senin. demekki gayet rahat bir erkeksin. ancak kadınları tanımıyorsun. bu düşünce ile devam edersen de hiçbir kadına karşı ağırlığını koyamazsın. bilgine...

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Ben kendi değerli hissediyorum. Bir kadınla ilk buluşmamda bile hesabı ödeyebilir. Çünkü ben bunu hakettiğime inanıyorum. Kadınlar eski kadınlarımız değil. Eski kadınlarımız kapıdan göz ucu ile bakmazdı. Bir erkekle hiçbir şey yaşamazdı. Şimdi kadınlarımız öyle değil evlenen kadar cinse açıdan kendilerini tatmin ediyorlar. Başka bir çok şey de de eşitlik diye bağırıyorlar. Ben de modern hatta postmodern bir insan olarak bunu kabul ediyorum, saygı duyuyorum. Dolayısıyla bu durumlar kadınların korunması ihtiyacını gerektirmiyor. Ben de hala aşırı dominantlık ve koruma isteği var ama günümüzdeki kadınlar zaten bunu haketmiyor. Ben evimde "gak gız bana bir çay koy " dediğimde " az ye de uşak tut" diyecek bir kadın için bunları yapmam, istersem hesapta ödemem. Ben sadece evleneceğim kadın olarak gördüğüm kızın hesabını da öderim, hediyelerde alırım. Kadınlar pozitif ayrımcılıktada kadına eşitlik diye bağırdığında kadınlar özgürleşecek , erkekle eşit hale gelecek.

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Kadınlar işine gelince eşitlik diye bağırıyor. Ondan sonra evleneceği zaman ev soruyor. Benim evim var sen ne getiriyorsun dediğim de bakalım ne diyecekler. "Ben geliyorum daha ne istiyorsun" "benim güzelliğim yeter " gibi gerzek bir cevap vermeseler bari. Hemcinslerime acıyorum gerçekten.

Yorumla
    • LawyerBarbie
      LawyerBarbie
      +1 yıl

bu kadar içine batmasın, tecrübe eder anlarsın daha küçüksün

Yorumla
    • boramert
      boramert
      +1 yıl

Valla gerekirse evlenmeyiz biz sizin gibi sevgi ilgi beklemiyoruz. Ben evlenmeden özgür cinsel hayatımı her türlü yaşarım ama bir kadın yaşayamaz. Bana göre hava hoş o açıdan siz başınıza koyulacak omuz bulamayınca ne yapacaksınız bakalım. Bizim salak erkeklermiz ülkedeki kızların kıçlarını kaldırmasalar böyle olmazdı. Yurtdışında her şey ortak olurken burada nedense erkekler sömürülüyor.

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

bunlar ınsan deıl kı bı de kızın hesabını erkek oder dıye nutuk atıyolar hadı ln ordan

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

boramert kardesım adamın hammaddesısın helal olsun sana

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

hesap odemekle mı adam olunuyo lawyerbarbıe denen sahıs artı kadın hesap odemez dıye bı kural mı var erkek senın sponsorun mu pekı sana bısı daha sorucam bır baskasının sırtından gecınmek mıdır kadınlık bırakın bu ıslerı sızın paranız yendıgınde ay o adam mı demesını bılıyosunuz sız ınsan mısınız pekı neden karısı bısı ısmarlayamaz mı erkegıne

Yorumla
  • marmakine
    marmakine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Kız olsam ben öderdim, erkeü, m ve yine ben öderim yani iki durumda da ben öderim dediin durumda. İlişki ilerleyince parası varsa da her türlü hesabı ödetirim, bilet al kız konsere götür beni, sinemaya götür derim, onun da demesini beklerim. Doğrusu budur.

0
    0 Yorumla
  • OnlinePsikolog
    OnlinePsikolog Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 46%
    +1 yıl

Ben yanımdaki sadece arkadaşım bile olsa kendim öderim ;-) Huyum değildir yanımdaki kıza para ödetmek. Bazen yanımdaki kız çok isterse ödetirim, ya da üzerimde para kalmamışsa vb durumlarda genelde ben öderim. Kolay kolay ödetmem ;-)

0
    1 Yorumla
    • OnlinePsikolog
      OnlinePsikolog
      +1 yıl

Hoşlandığım kızda kaçarı yok ben öderim ;-) Ancak aksilik olur param biter vs o durumlarda o öder ama en kısa zamanda geri vermek koşulu ile alırım ;-)

Yorumla
  • gizem5
    gizem5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Eğer ilk bulusmaysa mutlaka cuzdanimi cikarir hesap ödeme teklifinde bulunurum ana erkeğin ödemiş olması benim için bir partidir sadece ilk buluşmaiiçin söylüyorum onun dişinda kimin ödediği farketmez ben de oderim o da öder

0
    0 Yorumla
  • sewimlidely
    sewimlidely Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

sevgili bile olsam elimi illa ki atarım cüzdana. bazen bağırır çağırır yoksa yemek yemem diye tehditler savurup zorla ödediğim olur. bunun dışında o ödese bile mutlaka bende bir hamle yaparım ödetmezse de keyfi bilir :)

0
    0 Yorumla
  • baysahte
    baysahte Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

Ben öderim. Sevgilim olmasına gerek yok, arkadaşlarımla gittiğimde de ben ödüyorum. Enayilik diyebilirsiniz ama sevmiyorum yani başkasının ödemesini.

*iç ses* Param yoksa gitmem zaten.

1
    0 Yorumla
  • nükleerbşlıklıterlik
    nükleerbşlıklıterlik Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

adını koymasak bile yanımda bir kadın varsa hesabı ben öderim isterse arkadaşım olsun isterse tanımadığım biri benimleyse o hesabı ben öderim

2
    0 Yorumla
  • 00hera
    00hera Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

karşındaki kişiye ve davet şekline bağlı bir durum. eğer o bir yere gitmeyi teklif ettiyse kadının ödemeye kalkması hoş olmayabilir. ama sürekli bir yerlere gidiliyorsa ara sıra kadında ödesin.

0
    1 Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

nıyeymıs o ya sacmasapan konusmayın ısınıze gelmıyo odemenız aman sızın paranız gıtmesın haysıyetsızler sızı gurur olsa karsınızdakıne hesap odetmezsınız zaten erkek ısmarlattıgında aman o erkek mı dersınız bencılsınız cunku

Yorumla
  • dostane88
    dostane88 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

neden hesap konusuna takıldın ki? sana sanırsam kendi hesabına ödetti bu adam sevgilim oluncada benim hesabıma ödemez diye mi bakıyorsun.

0
    1 Yorumla
    • Cheepsy
      Cheepsy
      +1 yıl

Soru sadece bir varsayim ve sizin cevaplarinizi merak ettim o kadar

Yorumla
  • oLdness07
    oLdness07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Parası olan öder. Bu muhabbet erkeklerin sahiplenme ve koruma içgüsünden dolayı bazı kadınlar tarafından sömürülen bir zaaf. Sorsam eşitiz tabiki der ama erkek hesabı ödesin. Bütün boktan işkeri erkeklerin üzerine yıkmaktan vazgeçin bence.

0
    0 Yorumla
  • kubraakk
    kubraakk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Erkek teklif etmeli ama kızda anlayışlı davranarak alman usulu ödenmeli gidipte tamam sen öde denmez ayıp olur

1
    0 Yorumla
  • sherloc
    sherloc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

tarafların neyle meşgul olduklarına bağlı ikiside öğrenciyse bir gün o bir gün diğeri ödeyebilir biri öğrenciyse çalışan öder tabiki ki bu genelde erkek olur

0
    0 Yorumla
  • birsahsiyet
    birsahsiyet Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

erkek biraz ayrımcı ama günümüzde kızın gözüne girebilme düşüncesi. kızımız biraz değişik ise karşıdakinin güç gösterisi olarak algılayıp ters köşe olabilir

0
    0 Yorumla
  • Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

Tuhaf bir takıntım var kim olursa olsun anne abla kuzen hala teyze sevgili eş dost kanka eğer kadınsa hesabı öderse gece uyku tutmaz.

1
    3 Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

bak sen ya bırakın bu ıslerı ısınız gucunuz kadınlara yalakalık yapmak o 250gram ıcın yapıyosunuz bılmıyoruz sankı

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

Rsme bak bakıyım yalakalığa ihtiyacımn var mı hödük

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

karı kızın parasını yiyen tip işte ne beklersin ki hesap zamanı lavaboya kalkan ya da telefonla numara yapanlar @1907ersan

Yorumla
  • pinkshhh
    pinkshhh Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Kim daha çok yediyse ödesin işte :))
    ya da kızlar ödesin böylece kadın erkek eşitliğinin sözde olmadığını anlasn. (Tabi yerine göre eşitlik istemiyorsa)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bugün tutturmus benim zaten 8 tl lik hesabım var sonradan geldi içtiği bir çayın parasını ödemeye çalışıyor allahım ya
    bir de yemek yicez arkada baska yerde onun parasını vermeye çalışıyor
    Tamam hepsini ben odemek istemem bir limitimiz var ama sen de ödeme Alman en iyisi :)
    Tabi küçük hesapları ben öderim

0
    0 Yorumla
  • Deli_Oğlan
    Deli_Oğlan Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Sevgili olacak gibiysek ve o hesabı ben ödemessem akşamına açık bir beyan duyabilirim o kızdan :)) 'Olmayacak'

1
    0 Yorumla
  • charest
    charest Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

ben öderim! 15 tl lik hesap olsun kız illede öderim derse 10 tl yi ortaya atar 5 ini gönlü olsun diye ödetirim. ama genelde tamamını ben öderim...

0
    0 Yorumla
  • PcKolog
    PcKolog Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 33%
    +1 yıl

Ulan ne sevgilisi...
    Sürekli ben ödüyorum... Herkes kızsa da sevdiğim insanların hesaplarını ödemekten kendimi alamıyorum :)

0
    0 Yorumla
  • hry07
    hry07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

farketmez kimin ödediği... ben illa erkek ödesin gibi düşüncelere karşıyım... bir gün ben öderim bir gün o ama sürekli benden olursa bu adam beni tırtıklıyo derim soğurum yani :)...

0
    3 Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

sureklı erkekten gecınenler ne oluyo pekı

Yorumla
    • hry07
      hry07
      +1 yıl

yorumsuzum... benim içim rahat etmez mesela her seferinde erkekten beklemem

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

keske herkes senın gıbı olsa

Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı.

Erkek veya kadın ödeyebilir ama erkekler bunu gurur yaptığından başlar da erkek sonra samimiyet arttıkça ortak ödemek istiyorum denebilir

0
    0 Yorumla
  • arsiz_belayim
    arsiz_belayim Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

Ruh halime göre değişir :)) Genelde ben öderim sonra arkamdan bırbır hesap geçirdi demesin bir de :D

0
    0 Yorumla
  • Child
    Child Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Özellikle böyle durumda Erkek öder. Sevgiliyseniz ve baya samimi olduysanız isterse 1-2 defada olsa kız ödeyebilir bunda sakınca yok ama adı olmayan bir ilişkide kesinlikle kız ödemez.

0
    0 Yorumla
  • mrtkvnç
    mrtkvnç Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

valla aklı başında bir kızın kendi ödemesi gerekir aklı başında değil erkeğe hesap ödetiyorsa erkekte kıza şaplak atmakta haklı. ödesin kardeşim kızlar hesabını hesap kitlemek de nedir pavyon kadınları gibi

0
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sevgili olma ihtimali %50 üzerindeyse ben öderim. Yok değil de daha az bir ihtimal varsa tuvalet penceresinden kaçar, koşarak şehri terk ederim.

0
    0 Yorumla
  • AnlsCnr
    AnlsCnr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

Hiç bir bayana hesap ödetmem ama kendimi de kullandırtmam.

1
    0 Yorumla
  • DoubleTakıntılı
    DoubleTakıntılı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Erkekler derler. Ama bence çok saçma ve bir kız için rahatsız edici bir durum. Misal bir sinema yaptıysanız onu erkek yemeği de kız ödese tamamdır :) Bence böyle olmalı.

0
    0 Yorumla
  • morayakkabı
    morayakkabı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Henüz karşılaşmadım öyle bir durumla.. Minnet eden bir insan değilim kimseye , ne yediysem içtiysem öderim problem yapmam. Ama karşımdaki de adamsa zaten bana ödetmez orası ayrı.

1
    4 Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

adamlık hesap odetmeyle mı olculuyo sen kendı yedıgını ıctıgını baskasına kılıtlıyosan asıl senın ınsanlıgını sorgulamak lazım

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

senın zıkkımlandıgın seylerı erkek odemek zorunda deıl bıtın artık ya

Yorumla
    • morayakkabı
      morayakkabı
      +1 yıl

Hastamısın oğlum bana sarmışsın bir * git işine.

Yorumla
    • morayakkabı
      morayakkabı
      +1 yıl

@ersan_baslar

Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=Dlp0FdBYubw

Sarı çizmeli Mehmet Ağa

1
    0 Yorumla
  • themarmarasea
    themarmarasea Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkeğin olduğu yerde bayan elini cebine atamaz erkek parası yoksa bile bayandan rica eder parayı yanına alır kalkarken hesabı yine kendisi öder bayanla daha sonra kendi arasında hesaplaşır...

0
    0 Yorumla
  • yodostum
    yodostum Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Karşımdaki hesap odediginde rahat rahat yiyip icemiyorum ben veya sinemada biletleri karsi taraf alirsa eksik hissediyorum kendimi o yuzden genelde odeyen tarafim :d

1
    0 Yorumla
  • welder
    welder Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

davet eden kişi öder çünkü davet edilen misafirdir ama bunun kesin bir kuralı yoktur normalde biz erkekler hesap işini bayanların halletmesini pek sevmeyiz

0
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

fark etmez yanımda bir hanım varsa kendım öderim

Erkek üstündür
    Erkek egemendir.

5
    1 Yorumla
    • Sabata16
      Sabata16
      +1 yıl

Abi bu adam niye eksi alıyor anlamıyorum adam doğru demiş :)

Yorumla
  • occator1
    occator1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Tabikide erkek ödemeli ama her zamanda değil tabi bazen kızda ödemeli bence.

1
    6 Yorumla
    • zenginimeklekızlar
      zenginimeklekızlar
      +1 yıl

İyi sakso çekiyorsan gel ödeyeceğim

Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

tabıkı de erkek dıyor ulan dınden ımandan cıkartmayın benı ya delı oluyorum ya her zaman tek taraf oder mı ya

Yorumla
    • occator1
      occator1
      +1 yıl

Uşağı mı var karşısında sanki ödese incilerimi eksilir :DD:D hep erkek öderse para biter sıkılır :DD

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

sen ode o zaman zor mu gelıyo sevdıgıne bısı ısmarlamak sız erkeklerı sevmıyosunuz paraları sevıyosunuz somuruculer

Yorumla
    • ersan_baslar
      ersan_baslar
      +1 yıl

sızde gurur olsa zaten bole demezsınız

Yorumla
    • occator1
      occator1
      +1 yıl

ya zaten bende sürekli erkekler ödesin demedim ki niye bu atar :Dd:D

Yorumla
  • Taşçaynar
    Taşçaynar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Adı yoksa ortak ödenir, adı varsa para kimdeyse o öder.

1
    0 Yorumla
  • beyazatlipremses
    beyazatlipremses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Alman hesabı, herkes kendi hesabını kendi ödesin ne gerek var polemiğe girmeye

0
    0 Yorumla
  • Erhane55
    Erhane55 Takip Et
    +1 yıl

büyüklerimiz bize kim olursa olsun önce sen davranacaksın diye öğretti.. kız konusu ayrı çalış kazan kadınını taşı ama paran yoksa yanındaki öder..

1
    0 Yorumla
  • lolo35
    lolo35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben yanımda erkek arkadaşlarımın elini cebine atması hoşuma gitmezken kaldı ki sevdiğim kıza para ödeticem. Kendime kafa atarım

0
    0 Yorumla
  • Silvao
    Silvao Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

Ben ödemekten çekinmem sonuçta o bir bayan... Sevgilim olsun olmasın..

0
    2 Yorumla
    • 1907ersan
      1907ersan
      +1 yıl

bayan dıye hesabı odemez dıye bı kural mı var ne sacma dusunuyosunuz

Yorumla
    • Silvao
      Silvao
      +1 yıl

zaten ben ödemekten çekinmem yazdım ha ortaklaşada hesap ödenebilir mi evet ona lafım yok.. Hani ama sesini çıkarmazsa ben öderim tabikide.

Yorumla
  • Devamını Gör (304)
Devamını Gör(349)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Hesabi kim oder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kimler yay burcu? 7 cevap verildi
Ktu ic mimarlik? 5 cevap verildi
Hatun kime denir? 26 cevap verildi
Kimler sahurcu? 4 cevap verildi
Ülkücü kimdir kime nedir? 5 cevap verildi
Kim bu elalem ya kim? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seçme şansın olsa tek başına mı yoksa ailenle birlikte mi yaşamak isterdin?
  • Browni sever misiniz?
  • Soğuk kahve içmeyi sever misiniz?
  • Burcuna göre hangi kahvesin?
  • Yarın hava 10 derece düşücek bu gömlek giyilir mi?
  • Sevdiğiniz ile var mı bir hayaliniz?
  • En rahat uyku pozisyonu hangisi/kaçıncı?
  • Mısırın en sevdiğiniz hali hangisi?
  • Gıda satışı yapılan yerlere giremeyecekler! Köfteci Yusuf'un astığı yazı sizce haklı mı?
  • İnsan kendini öyle boş bir eve ait hisseder mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨