kızlar neden hesap ödeme zamanı 2 adım geride durup hesabı erkeğe yıkarlar
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıleger hesabı ben ödeyeceksem yanımda erkek olmasın erkek varsa da erkek olsun ödesin ben eski kafalı kızlardanım erkek calısır kazanır dogası geregi anasına bacısına veya esine bakar kimseye muhtac etmez zaten kadınlar kendi paralarını kazanmaya basladıktan sonra egoları tavan yapmaya basladı ben öyle degilim kadınım gücsüzüm ve erkegin gücüne bana kol kanat germesine beni koruyup kollamasına ihtiyacım var cevremde büyük olan kadınlar hala teyze filan hep eslerinin kazancıyla ayakta duruyorlar hepsi ev hanımı ve bundan ne utanıyorlar ne gocunuyorlar onlar cocuk doguruyor anne oluyor yemek yapıyor ahcı oluyor esleri cocukları hasta olunca doktor oluyor bakıyor ve aklınıza gelen ne kadar ev işi varsa kadının üzerinde erkeklerde bu tür işler oldugunda ben anlamam deyipte bir adım geri cekiliyorlar biz birsey diyor muyuz herkes görevini bilecek calısan kadın parasına güvenen kadın varsın ödetmesin diyecegim yok hatta evlenince isterse erkegini evde oturtsun ev işi yaptırsın kendi calısıp kazansın evi gecindirsin biz büyüklerimizden ne gördüysek o ben yanımda erkek varken hesap ödemem ama ben davet ettiysem o baska..
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman haklı olabilirsin o zaman kızın da arada bu kez de ben ödeyim diye düsünmesi hadi içimden gelmiyor davet edeyim o zaman ödemek zorunlulugu hissederim demesi gerekir bence..
- +1 yıl
10 NUMARA YORUM. HELAL OLSUN SANA YA.
En İyi Cevaplar
bu zamana kadar hiç yapmadım erkeklerin cüzdanıyla ilgilenmedim. hatta ilişkileirmde daha çok ödediğim olmuştur hesabı. ama erkekler genelde onları sömüren kızlardan hoşlanırlar. çünkü ben hiç başarıyı yakalayamadım. cefayı ben çektim sefayı başkası sürdü.
65 Yorumla- +1 yıl
aynen canım sömürenler daha kıymetli maalesef bizim kıymetimiz yok
- +1 yıl
sefayı sürelim shutup ne dersin ?
Yeni tanıştığım kişiye planı ben yapayım, gelecek mi gelmeyecek mi diye strese gireyim, gidip alayım, hesabı ödeyeyim, eve bırakayım, sonra kız bir sebeple uygun değiliz diye düşünürse bütün bu yaptıklarım içime oturmayacak mı? Tüm bunları düşününce biz bunları yapmak istemiyoruz, bir daha görüşmezsiniz diye bunları yapıyoruz. Ancak yine de yetmiyor çoğu zaman. En azından hesabı yarı yarıya paylaşmayı önerin, zaten kabul edemeyeceğiz, yine de sonradan nefret etmememizi sağlayacak. Bu sebeplerle iyi tanımadıklarıma hiç emek harcamıyorum, kız yemeğe gidiyorum derse ona katılarak gittiği yere gidiyorum, zaten ben çağırmadığımdan yalnızca kendi hesabımı ödüyorum.
00 Yorumla
+1 yılçünkü erkek her zaman enayi yerine konur verci hep erkektir kadınlar alıcıdır.kadınlar bulunmaz hint kumaşıdır burası türkiye
165 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler arkadaşım birde beni bir artılayıver bir zahmet
- +1 yıl
yemege alışmışlar :) biryere gidersiniz . paran varmıda demez ve düşünmezler . canının cekipde istedigi şeyleri kendi kıyamaz alamaz ama sende yer içer . helali hoş olsun :)) hani yenilenin içilenin haddi hesabı olmaz ama :)) sen bişey istesen yandıgının resmi :)) marula gelince hışır ,hışır . hıyarı görünce bu ne diye sana soran tipler :)))
- +1 yıl
teşekkürler iphone
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
26Cevap
Yahu çıt kadar bişey yiyiyorlar zaten. Kaç kuruşuk şey yiyebiliyorlar ki zaten ne ödeyecekler? Ben öderim. Yanımda takılsın, arkadaşlık etsin yeter...
Sanırım sorun bayanlarda fazla para olmaması... Onca makyaj malzemesi, parfümler, ayakkabılar, çantalar derken kalmıyor gariplerde, fakire bağlıyorlar bütçeyi. Bir de erkeğin ailede "doyurma" işini üstlenmesi geleneğinden yararlanarak çakala yatıyorlar. Bir nevi "beni gezdirdi" havasına büründürüyorlar işi... Ha çok istiyorsa bir iki sefer de o ödesin, içinde kalmasın...10 Yorumlareis erkeğin ödemesi lazım ama şöyle bir mevzu da var kız gerçekten içinden hep bu enayiyi ödetirim ayağıyla davranması yalnıştır yoksa hayatımda hep hesabı ben ödemiştimdir.Çünkü kadınlar da az acı çekmiyor be dayı bende eskiden kızlarla çok çok para yedim ama dedim ki lan oğlum bir kadının doğumda çektiği acı sadece ona 100 milyarlık hesap ödemene değer çünkü kadınlar doğururken ölüm acısı çekerler ondan biz getiririz onlar da kendi işlerini yapar.Hesap bizim işimiz ama kızın gözlerinden anlarsın enayi yerine koyuyorsa ona ödet ama tatlı tatlı gülüyorsa 300 liralıkta hesap öde çünkü o aslında ödemek ister ama kızacaksın diye diyemez bu kadar başkan
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin paragözünden korkun kızlar. hiç karşılık beklemeden cebimdekini paylaştığım zamanlar oldu. bütün kız arkadaşlarım bana ağzı açık baktılar. sen kızsın neden sürekli ödüyorsun diye. ne yapim sevgilimin parası yok diyordum. ama yanlış yapmışım ya onu anladım. ne yaparsan yap erkek pislik ve paragözse aşktan eser kalmıyor. zaten şu da var ki, ben kimsenin bana ısmarlayacağı bişeye muhtaç değilim ama eski sevgilim bir bardak çay bile ısmarlasa dünyalar benim olurdu. onun benim için küçücük bişey yapması bile benim için büyük bişeydi o zamanlar. ama işte yanılmışım! onun bencil bir paragöz olduğunu görememişim. artık şöyle düşünmekteyim ki, ikisi de öğrenciyse beraber öderler, kadın ve erkek çalışıyorsa erkek 4 öderse kadın 1 öder, kadın çalışmıyorsa zaten erkek öder. benim gibi enayiler kalmamış işte. bütün arkadaşlarım uyardı dinlemedim salaklığımdan. valla helal bile etmem. haram zıkkım olsun bütün hakkım ona.
12 Yorumla- +1 yıl
yok cicim artık yemezler
Ama şunuda unutma erkeğin gurur okşansın diyede kimi zaman hatun teklif etmez. Bazen sen bazen o ne farkederki keyif ortakta bedelimi tek taraflı. O kızlar dediğin para kazanmanın en demek olduğunu bilmeyenler. Şu para kadın yakıştırmasından nefret ediyorum. Param kadar yer içer gezerim bunun için erkeğe ihtiyacım yok.
01 Yorumlao kıza bağlı yaa mesela biz pazar günü sabahtan çıkıyorz akşam karanlığına kadar beraberiz. Bu zaman diliminde hep ona yük olmaz vcdansızlık oda çalışıyo snuçta mesela yemek yiyorsak o ödüyor üstüne tatlıyı yda içeceği ben ödüyorum yada kentkartm doludur otobste wapurda metroda ben basıyormm gibi..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabı nedır hesap ya :D yanı bunu tartısmak bıle komık 3 -5 kurusun hesabını yapan erkekten soguyorum zaten sevgılımın maddı sıkıntısı varsa o hıc bırseyı odemesın ben hepsını oderım sorun degıl.. maddı durumun cok kotu herhalde 3 5 kurusun hesabını yapıyorsan :D maddı durumu ıyı olan bır erkek kadına hesap ödetmezzzz..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbılmıyorum genelde cıktıgım erkeklerın altında son model arabaları bardı maddı durumları cok ıyıdı .. öyle bırıyle cıkınca dur hesabı ben odeyeyım dıyemıyorsun :D bu hesap olayı bana komık gelıyor 200 250 mılyonu tek bır ayakkabıya veren bır ınsanım .. 3 5 kurus hesap nedır yaa maddı durumu kotuyse hepsını ben oderım sorun degıl.. ama ınan erkekler asla kabul etmıyor bır kac denedım erkek arkadaslarım ne hesabıya ben varken dedıler
Cevap sahibi+1 yılne demek yanı kendı paramı ben kazanıyorum tabıkıde.. ayrıca baba parası yıyen bır erkekle ne ısım var
Kadın erkek eşittir lafa gelince ama sinema,cafe v.s. v.s. yerlerde hesap ödeme zamanında eşitlik bozuluyor her nedense!
"Bu söylediklerim kadın erkek eşittir deyip bu şekilde davranan kişilere herkesi itham etmiyorum bilgilerinize"10 Yorumla
+1 yılsende işi gücü olan kadınlarla gez takıl, bunu hep söylüyorum işsiz bir kızla arkadaşlık bile edeceğime yalnız kalmak daha hayırlıdır...
20 YorumlaKadınların asla hesap odemesini istemem ve kabullenemem kadın kadınlıgını bılıcek erkek erkeklıgını bir kız benim yediğimi içtiğimi ödüyorsa sonra o kız kendini benden üstün görmeye cenesi açılmaya başlar kadın erkegine sahip cıksın erkek kadınını her turlu doyurur benım prensıbım budur ... Eskilerin dediği gibi cok bilmiş kadınla değil evine erine sahip olan kadınla birlikte olacaksın
00 Yorumlavallahı ben hıc durmam ama hesap ödemeyı genelde ben yapmaya calısıırım ama bakarım adam hıc oralı olmuyosa kı o bneden once davrannması lazım cımrı olan erkekten nefret ederım
11 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar erkeklerden bekliyor genelde iste:-) erkeklern cimri olmasina bile izin verilmiyor.p saka bi yana cimri olmamak lazim ama adil olmali bence
Biraz ortamla alakalı, hiç öyle yapan kızı görmediğim gibi hepsi de kendi yediklerini kendileri ödemek konusunda çok ısrarcıydılar.
20 Yorumlane ayarsız adamlarsınız ya ödemeye kalkıyoruz resmen kavga ediyorsunuz, geride duruyoruz hesabı yıkıyor diyorsunuz.. zaten sizin şu ne istediğinizi bilmez halleriniz kadınların ayarlarını bozan..
11 Yorumla- +1 yıl
Niyet onemli,anlasiliyor emin ol:-)
Ben yıkmam ama elimi cebime atınca karşı taraf kızıyor. İşte burada ben dururken sen niye ödüyorsun falan. Bence bu biraz erkeklerin egosuyla da ilgili.
10 Yorumla
+1 yılMukemmel soru arkadasim:-) kullanmayi seviyorlar cunu,paranin hesabi olmaz da cebinde akrep varsa ben bunda art niyet ararim:-)
20 Yorumla
+1 yılYemeğe gitme teklifini kimin yaptığına bağlı bu durum...
Hem ayrıca ortak ödeyecekseniz bunu baştan konuşacaksınız..Erkekliğe bokh sürmemek için parasız olduğunu söylemezsen bilemem artık..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kız arkadaşımdan yana bi sıkıntım olmadı hiç hep anca beraber kanca beraber demişizdir maxat birlikte olmak öyle hesap falan aramızda hiç sorun olmadı bende olmadığında o onda olmadığında ben öderdim.ama genelde ben ödemişimdir fakat onun ödedikleride küçümsenecek cinsten değildi tabiki
00 YorumlaBu b.ktan adet bir tek Turkiyede var.Resmen kerizlik başka hiçbir manası yok.Hesap ödemekle erkeklik olmaz toplumun cahilliğini delikanliliğa bağlama şeklidir bu laf.
00 Yorumla
+1 yılyoo ben öyle yapmıyorum.ikimizde kasaya gideriz yetmezse ben eklerim yada dur bakimm sen ben ödicem derim yani... :))
10 Yorumlailişkilerde 3-5 kuruşun hesabı yapıldı mı iğreniyorum bn kendi adıma çok fazla hesap ödedim geri durmasının bir sebebi de gururunu incitmemek
10 Yorumla
+1 yılHiç öyle birşey yapmadım. Arkadaşımsa kendi hesabımı kendim öderim ama erkek arkadaşım karşı çıkardı birtek. Yada parasızsa hayatım sen öde derdi bende öderdim.
00 Yorumlayok ben yıkmam...ama bir o bir ben öderimde..dün arkadaşım kahve ısmarladı...biraz dediğin gibi oldu..utandım şimdi.
28 Yorumla- +1 yıl
cici kız
+1 yılaslında en kötüsü hesap ödetmesi değil. en kötüsü kızların tepkilerinin öngörülemez olmasıdır. mesela hesap ödemeye kalktığında da ters tepki verebiliyorlar. an geliyor ödesem mi daha kötü tepki görürüm ödemesem mi diye düşünüyor insan.
10 Yorumla
+1 yıldelikanlı kız her zaman elini çantasına atar ama delikanlı adam da heytt bir adım geride dur der...
30 Yorumla
+1 yılben hep ödemek isterim hatta erkek ödeyince icim kötü olur ama her defasinda hep kavga cikar -.- biktim artik :D hep ayni seneryo -.-
11 Yorumla- +1 yıl
aşağılık kompleksi mi yaşıyorsunuz
+1 yılçünkü kız hesabı öderse küçük düşmüş gibi hisseden erkekler var kimsenin onurunu zedelemek istemeyiz.
10 YorumlaBen de aynısını erkekler için düşünüyorum. O kadar alışmamışım ki, biri hesaba yeltenince şaşırıyorum...
13 Yorumla- +1 yıl
hiç mi?
+1 yılÇünkü hesabı erkek öder kadına hesap ödeten erkeğe erkek demem.ilişkimin bitme nedeni bile olabilir
11 YorumlaAsla öyle bir şey yapmam.Rujumu tazelemeye gitmişimdir tesadüfen:)
40 Yorumla
+1 yılilk hesabı her zaman erkek öder,ben ilk hesabı öderim diğer hesaplarda biraz geri durmaya çalışırım .ama bazende erkekler üzerinden geçinen kızlar var . 2 hamburger 1 kolaya yatan kızlar gibi
10 YorumlaHiç açma bu konuyuuu lise çağımı hatırlatıyo ulan param olmayınca kızlarla takılamıyodum ulan butun paramı karı kız yiyodu hep sömürdüler beni her hafta 50 tl ne lan lisede :D
00 Yorumla
+1 yılbaşka zaman kadın erkek eşittir derler iş butür şeylere gelince erkek dediğin hesap ödetmez, erkek dediğin güçlü olur, şöyle olur böyle olur gibi gaz verirler...
10 Yorumlaen mantıklısı olduğu için ne yani biz kızlar mı ödeyelim erkek ödeyecek tabii
12 Yorumlaeee sözde eşitiz ama maddiyata gelince erkek yapmalıymış...
hayret bu sitedeki bütün kılar kendi hesabını kendi ödüyormuş...bizim gördüklerimiz uzaydan gelmemi acaba:)00 Yorumlaerkekler maldırda ondan...
hayatın tüm yükü erkekte değil mi sanki.31 Yorumla- +1 yıl
malın önde gideni sonrada erkekler salak oluyor derler
sevabı erkeklerin almasına izin vererek cömertliklerini göstermek için..
10 Yorumla
+1 yılherkes kendisi ödesin ne erkek kızınkini ne de kız erkeğinkini
10 YorumlaArada ödeyenlerde var :) ama ilk başlarda erkeğin sonra ortaklaşa ödenmesi daha uygun gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgecen ıılk kez bır cocukla bulustum görücüden sonra bırbırımızı tanımak ıcın su aldıgım ıcın hıc hesabı ödemeye yeltenmedım ayıp mı ettım
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederım bırden vıcdan azabı duydum hadı su degılde mesrubat alsaydım ödemeye yeltenecektım bırde görücü için tanımak ıcın dıe kendıne yedıremez falan dıe dusundum ...
bunu hic düsünmedim bilemiyorum o kizlardan degilim :-)
10 Yorumla
+1 yılsen onu davet etmissen mecbur sen ödiyeceksin bide hesabı ona bırakıcak kadar acizmisin ? :)
10 YorumlaHeralde cimri olduklarından veya erkeği test ettiklerinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuvalete kac kanka ben denedim sıkıstım dedim sonradan kızlara mesaj attım aslında sıkısmadım annem aradı yanınızda konusamadım size de soyleyemedim acil isim cıktı filan de ittir :D
00 Yorumlane qerıde durması yarıdan fazla ben ödemısımdır :D
10 YorumlaBana kalsa ben öderim ama benimki istemiyor yoksa illa erkek ödesin diye bi düşüncem yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç de öyle huylarım yok. kasada pogo yapıyorum ben.
14 Yorumla- +1 yıl
sen yapmasan şaşardım
Cevap sahibi+1 yıldo you know pogo?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz hesabı yıkarız sonra onlarda bizi yıkar bu işler böyle
12 YorumlaYediğimi içtiğimi kimseye ödetmedim. Ödetmem.
10 Yorumlacebine parayı sıkıstırırken kimse gormesin diye ;)
10 Yorumlaöyle birşey yok kendi hesabımı kendim öderim.
10 YorumlaÖdemeye kalkınca da gururlu erkek kesiliyorsunuz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılbayana hesap ödetmek bizim kitabımızda yok çünkü
10 Yorumla Hep alman usulü ödemişizdir<3
12 Yorumlayok üniversitede Alman usülü:d
10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun hesabı erkek ödemelidir
00 Yorumlaerkekler neden hep ödemek için can atar?
01 YorumlaHEsapta eşitlikten yanayım
30 Yorumlacentilmenlik diye bir şey duymadınız mı?
03 Yorumla- +1 yıl
eşitlik diye birşey duymadın mı?
Eee kız kendini yedirir erkekte parasını...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumluluk sahibi olduklarını görmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü erkeklerin babası zengin zannediliyor :)
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar neden hesap ödeme zamanı 2 adım geride durup hesabı erkeğe yıkarlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler