Amcamın oğluna aşığım...ne yapacağım, kafam çok karışık?

Ben babam ve baba tarafıyla görüşmem aslında anne tarafındaki akrabağlarlada görüşmüyoruz artık pek.amcam kendi ailesine rest çekti ve bence haklıydıda.fakat beni ve çocuklarını ayırmakta haksızdı.iki erkek kuzenim vardı.birlikte oynardık çok küçükken fakat ayırdılar bizi.sonra yıllarca hayat devam etti öyle bi çok zorluklarla geldi geçti.bense kuzenlerimi yeniden bulmak onlarla görüşmek istiyordum.amcamın bizi görüştürmek istemediğini öğrenmiştim ama yılmamıştım.sonunda kuzenlerimden birisine ulaştım konuşmaya başladık fakat o benim kuzeni olduğumu bilmiyordu.ve bilmeden bana aşık oldu.ben ona çok defa olmaz dememe ve caydırıcı olmaya çalışmama rağmen o devam etti.ki gerçeğide söyleyemiyordum çünkü kuzeni olduğumu öğrendiği an benimle konuşmayı keseceğini biliyordum.çünkü amcam onları yanlış şekilde doldurmuştu.benim kim olduğumu söylemeden onunla konuşma amacım önce kendimi tanıtmak ve nasıl bi insan olduğumu anlamasını sağlamak.tabi bi yandan neden benle görüşmediklerinide bi şekilde öğrendim.daha sonra baktım işler sarpa sarıyo kuzenim bana aşık oluyo.bende açıkladım en sonunda.ama onun sevgisinden tam anlamıyla emin olunca.

Daha sonra olmaz görüşemem konuşamam senle babam duymamalı bunu yapamam falan diyodu.bende ağlıyodum çok kötü dayanamadım en azından bi sesini duyayım nolursun konuşmama izin ver gerçekleri anlatmama izin ver dedim.peki dedi ve konuştuk telefonda tabi ben dayanamamıştım ve hala ağlıyodum.nolur ağlama artık dedi ve benimle gizli gizli görüşmeyi kabul etti.gizli gizli konuşmayı.

sonra biz yine konuşmaya devam ettik belli bi zaman ve buluşmaya karar verdik.ben dedim tamam pazar günü buluşalım o dedi neden yarın olmaz yarın buluşalım pazarı beklemeyelim.ama pazarı bekledi tabi.ki bende ondan hoşlandığımı anlamaya başladığımı farkettim.hatta hoşlanmaktan öte olmuşum ama anca ayıyomuşum bunu anladım.onu düşünmeden edemiyodum.hep o yanımda olsun istiyodum şarkı dinliyodum ve her şarkı onu anlatıyodu sanki falan filan işte..belki buna deniyordur aşk.

Pazar günü buluştuk herşey çok güzeldi.eve geldiğimizde de konuştuk.hatta yarında buluşalım dedi.arkadaşlarıyla buluşçaktı.bende dedim arkadaşlarına söz verdin ama.o da olsun boşver ekerim ben onları dedi.bu sabahta konuştuk işte.çok güzel konuştuk.bugün sabahtan bi arkadaşıyla buluşçaktı bizde öğlen 2 gibi buluşçaktık.arkadaşı onu tercihler konusunda korkutmuş bugün tercih yaptırman şart gibisinden sonra işte okula gitçekti tercih yapmaya.daha sonrasında da babasının yanına gitçekti.orda biraz işlerinin uzayabileceğini söyledi.çarşamba yine buluşuruz olmazsa demişti.ama öğlenden sonra hiç konuşmadık aramadı.faceye de girmedi.msn ye girdi demin ama hiç bişey yazmadı ben yazdım onada cevap vermedi.msn de ki o mu bilmiyorum abiside olabilir.ama o bana mesaj atardı mutlaka. ne olmuş olabilir? ne yapmam gerekli lütfen yardım edin...
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.ben kendi başıma bu işin içinden çıkamazdım ve belki bi hata yapardım herşeyi elime yüzüme bulaştırırdım. bi karar verdim...ona karşı duygularım kuzenden öteye gitmeyinceye kadar ondan uzak durucam konuşmicam görüşmicem.kaybolucam resmen.çok zor olucak ama bu ayrılık bigün olucaktı zaten..en azından daha fazla bağlanmadan daha fazla aşık olmadan bitmeli. imkansız aşk böyle oluyomuş demek...

herkese iyi akşamlar çok teşekkür ederim tekrar
Amcamın oğluna aşığım...ne yapacağım, kafam çok karışık?