herkese iyi akşamlar çok teşekkür ederim tekrar
Amcamın oğluna aşığım...ne yapacağım, kafam çok karışık?
herkese iyi akşamlar çok teşekkür ederim tekrar
Tatlım yazdığım her hecesini okudum şimdi beni dinle: Bende halamın oğluna aşık oldum hiç sorun olmaz savaştıkca bırleşiriz demiştik. Ama aileden araya girenler oldu ve oda bana zamaaaaanlaaa ailesi yüzünden çook çektrmeye başlamıştı ve şimdi resmen onunla düşman gbi olduk nasıl aşık oldum nasıl sevdim bn bıle anlayamamştım lakın pişman oldum şimdi onun ailesi kuzenlerımden sadece 1 kişi ile konusuyrm oda öğretmen ve çook açık görüşlü birisi, Pişman olmamın sebebi ise sevmem değildi ben gerçek sevmiştim onu pişman olmamın sebebi neden kuzenımı sevdım hadi sevdim neden vaz geçmedim ondan da şu anda onun kardşlerı olan kuzenlerimle düşman gibiyim ewet hatalı değiliz sevmekte ama en azından senın yazdıklarını okudum ve senıınde benim gıbı kesın bi çözüm bulman ımkansız lutfen ama lutfen yol yakınken dön ... ve şuna inan kii karşına daha çook kişiler çıkacak sevebıleceğinn..
onu unutamam belki ama en azından vazgeçebilirim ondan.ben onun için değil ondan vazgeçmek için savaşıcam bu günden sonra...canım çok acıyo gerçekten...öyle mükemmel bir insanki o anlatamam sana...keşke kuzenim olmasaydı...çok seviyorum onu...offff...
valla üşenmeden okudum ama yazmaya üşeniyorum diyebilirim arkadaşım tek kelime sen ona aşık olabilrsn aşkından ölüyor olabilrsin dünya umrunda olmayabilr kimse umrunda olmaya bilr hayatı umurasayada bilirsin vs vs vs aşk bu ama bazı şeyler yasaktır olmaz sen vazgeçmek zorunda kalabilrsin ve bence zorundasında çok engel var ama çook hatada yapmışsın kuzenini aşık etmen gerekmiyordu seni dinlemesi için konuşması için seni sevmesine kadar beklemek zorunda değildin şimdi ne mi olacak peki zmana bırakılacak zaman geçeçek aşk bitecek çnkü amcanın oğlu kanın kan can ya bazı davranışlarını bunu göz önünde bulundurarak yapmalıydın yanlış yapmışsın ama hayırlısı olsun
yok ben ona olduğum gibi konuştum.kendime aşık etmeye çalışmadım hiç.yanlışlıkla oldu da diyebiliriz...ama evet ondan uzakalşmak en iyisi... en doğru karar.. iyi ki sormuşum bu soruyu yoksa bi hata yapabilirdim..kötü olabilirdi..
ama karar senin yinede biz dışarıdan böyle düşünüyorum hatta kesnlikle böle düşünüyorum ama sen kuzenin gibi görüşebileceksen ki sanmıyorum görüşebilrsn ama bu iş iyiye gitmez gibi geliyor bana ama karar senin tabiki hayat senin hayatın Allah yardımcın olsun
çok teşekkür ederim canım.ben ondan uzaklaşıcam ve eğer kalbimden silebilirsem o zaman kuzence devam edebiliriz diye düşünüyorum.hayırlısı ne ise o olsun diyelim
rica ederim canım inş hayırlısı olsun iyi geceler
Açıkçası sorun çok uzun olduğu için hepsini okumadım fakat genel anlamıyla ne sormak istediğini anladım. Aynı durumun bir benzeri benim başımada gelmişti. Teyzemin kızını sevdim ve içime bazı şeyleri sindirdikten ve kendime söz geçiremeyeciğimi anladıktan sonra bunu onada anlattım izah ettim. Zaman geçtikçe oda bana böyle bişey olamayacağını izah etmeye çalışsada gel gelelim aynı duyguları oda bana karşı hissetmeye başladı ve tam 6 yıllık bir ilişkimiz oldu . Fakat şuan ayrıyız ama bu demek değilki akrabalar beraber olamaz pek tabide olur. Önemli olan karşılıklı anlaşma ve bazı şeylere dayanabilme ve göğüs gerebilme kudreti. İki insan birbirini seviyosa şayet bütün söylenenleri sineye çekip sevdasının arkasından gidebilmeli herzaman. Aynı durumları yaşadığım için biliyorum çok zor bi durum rabbim yar ve yardımcın olsun..
çok teşekkür ederim bu güzel cevabın için.o kadar kötü ki içim.ya ben anlamadım bile nasıl oldu bu..onu çok seviyorum.fakat dediğin gibi ne olursa olsun onun yeri bende ayrı kalacak.o da beni seviyo fakat doğru yoldamıyız bundan emin olamadım.hem kuzen olmaya çalışıyoruz hem de seviyoruz birbirimizi..çok karışık bişeymiş bu ve çok zor.. bugün babasının yanına gittikten sonra beni aramadı..acaba babası bişey mi söyledi ona bişey mi oldu korkuyorum doğrusu..
sanırım bu durumu bitirmek gerek tamamen...yanlış çok yanlış olur..bu olmamalı.ne zaman ki duygularım tamamen silinir ona karşı,o zaman tekrar görüşürüz.tam bi kuzen olarak.
bilmiyorum.silinmezse o zaman hiçbi zaman görüşmem onla.ya da başkasını bulurum unutmaya çalışırım bilmiyorum ama çözümsüz kalmicam.
Benim Yorumumda uzun oldu belki ama sen oku
Yazdıkların Çok uzundu okumadım ama okusamda yapacağım yorum değişmeyecekti derhal bu sevdadan vazgeç bence yoksa senin başın çok ağrır o ayrı konu annen ile babanıda düşün çünkü bu şekilden bi olayla karşılaştım köyden karşı komşumuz vardı arzu isminde bir kız senin gibi amcasının oğluna aşık olup kaçıyor evleniyor sonra ailenin arası bozluyor ve kızın annesine yüklendiler senin suçun diyerek annesi intihar etti yani demem o ki yanlış karar verme daha uzun bi ömür var önünde
ya ben evlilik falan düşünmedim bile.sadece yanımda olsun istedim hep...hep...ama hep olsun istedim ben...başka bişey istemedim inan bana..onu unutmak için ne yapmam gerek onu da bilmiyorum...
hep yanında olmasının sonu oraya doğru gider anlamazsın bile de neyse
onula ilgili ne varsa hepsini yok et numara mesaj vb kendine bi meşgale bul hobin varsa onlara yönel ve kendini ona karşı soğut aile durumunu düşün ailenin düşeceği zor durumu düşün bunlar yeterli olur sanırım ama şunu aklından çıkarma yaptığın iş yanlış sadece sevmek te olsa yanlış ve devam edersen bu sevdaya gerçekten çok ciddi bir şekilde başın ağrıyacaktır hepsini işin dini boyutunu düşün araştır o zaman soğursun zaten.
çok doğru söylüyosun yaa...ondan bi şekilde kopmam lazım yoksa olmicak bu böyle...bunun devamı dipsiz bi kuyu resmen.. :/
bugünden itibaren uzaklaşma işlemi başlamıştır öyleyse...
inşallah..hayırlısı ne ise o olsun diyelim
Cevap
6Cevap
Bence olmaması gereken bir durum, çok yakın akraba..Artık günümüzde bu derece yakın akraba evlilikleri olmamalı, bilinçliyiz hepimiz artık..Zaten sizin iş baştan sorunlu, olmayacak gibi geliyor, fazla boşa kürek çekme derim..
evet haklısınnn... :(( ama ben ömrümde öyle bi erkek tanımadım ya..çok çok çok iyi biri...çok karakterli.. böyle olmamalıydı...
bu öyle ha denince son verilcek bişey olsa keşke.sen birine aşık olsan.a dur benim sana aşık olmamam lazım vazgeçtim diyip içindekileri durdurabilirmisin? ben yapamıyorum.ama duygularımızı bastırmaya çalışıyoruz ikimizde..
çok teşekkür ederimmm..
hepsini okudum:s cevap veriyorum öncelikle karşıyım sadece bayağı uzun zamandır görüşmemişsin ve bir şekilde etkilenmişsin ama kesinlikle devam etme kuzen gibi görüşebiliceksen görüş onun dışında umutlanma hiç he banane dersen aranızdaki bağlardan zaten olmaz o iş düşman gibisiniz
öncelikle teşekkür ederim hepsini okuyarak beni anlamaya çalışarak cevap verdiğin için.bir kuzen bilinci oluşmadı aramızda.iki yabancı gibi birbirimize aşık olduk aslında.sonrada dış bi ses kuzensiniz dedi acımasızca...birden karardı işte herşey.aydınlatmak isterken karardı.bu kadar çok seveceğimizi bilemezdik birbirimizi.Allah kimsenin başına böle bişey vwermesin çok zor..
akraba evliliği sakıncalıdır kardeşim. bu düşünceyi kafandan derhal söküp atmalısın...
Gerçekten hepsini okudun mu? Merak ettim
akrabağ evliliği falan hiç düşünmedim zaten.ama yeterki yanımda o olsun hep.başka bişey istemedim hiç..
ama bu yanında isteme durumu farklılaştı...ya aslında ben ona hiç öyle bakmıyodum..fakat o bana aşık olunca kur yaptı doğal olarak bende öyle harika bi insana farkında olmadan ilgi duymaya başlamışım...aşık olduğumu bile anlamadan oldum..
başlığa yorum : amca baba yarısıdır.oğlu da kuzzy'dir nokta.
öyle nokta koymakla olmuyo ama işte..yaşamadan kimse anlayamicak sanırım beni.
soru detayını gördükten sonra cevap vermekten vaz geçtim destan yazmışsın
bilmiyorum ben burda birilerine gerçekten yardım etmek isteyen insanlar olduğunu düşündüğümden uzun yazmakta sakınca görmedim.çünkü gerçekten birilerine yardım etmek isteyen insan okur anlar ve öyle yorum yapar.ama yinede teşekkür ederim :/
Başlığa yorum : amca baba yarısıdır.oğlu da KARDEŞ YARISI'dır nokta.
ikiz miyiz acaba senle :))
niye kuzzy'i beğenmedin mi :)) ben kuzyy ,kuzişim derim hep :))
biz hiç kardeşlik olayını gerçekleştiremedikki.en son 3-4 yaşımızdayken oynamışız birlikte.öyle demeyle olmuyo işte.ben aptalmıyım bilerek isteyerek aşık olayım.elimde olmayan bişey sonuçta bu.
ben dik dik cevap vermemiştim.ama siz büyük ihtimalle çok dik konuşan birisiniz ki benimde sizin gibi olduğumu sandığınız.kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.ama biraz daha saygılı konuşmanızı rica ederim sizden.iyi akşamlar.ayrıca bu kadar kanınıza dokunduysa yorum yazmasaydınızda olurdu.zaten zor bi zaman geçiriyorum.üstüme gelmezseniz sevinirim.
@soran: çark etmeden diyalog kuranlara yeterince hümanistim ben. Derdim burada birilerine bağırıp ego tatmin etmek de değil. Bir soru sordun,yanıtını verdim bana "bizde biliyoruz" falan filan dersen yanlış anlarım kimsede kusura bakmasın.
Benim dik yanıtım olmadı şimdiye kadar kimseye kolay kolay. Kalp kırmayı seven biride değilim üstelik.Yardım istemek ayrı "ukalalık yapmak" apayrı.
yok bunun fake hesaplarıdır huzzy beni eksilememişler beni de eksileyin ;)
basacaksın engeli böylesine ;)
bunu kım okuyacak acaba..
amca oglu olmaz karsıyım bu tur ılıskılere.
Yuh destan yazmışsın. Kimse okumicak emin ol.
bi umut işte... :( zor durumdayım çünkü..
illa birine verceksen , tanıdık biri olsun . bence dogru yoldasın
ayıptır yahu !
Oha karekter desteğini buldun yazda yaz :(
zor durumdayım...bi fikre ihtiyacım var en azından...kimseyede diyememki gerçek hayatta,ben amcamın oğluna aşık oldum diye...
Fazilet senmisin kiz?
ensest iliskiye karsiyim. okumadim.
bende karşıyım :S ama kalbe söz geçmiyoki.. bazen düşünüyorum acaba birlikte büyüseydik yine böyle mi olurdu diye.belki o zaman kuzenliğimizin adaha bi bilincinde olurduk paylaştıklarımız vs. ama böyle iki yabancı gibi birbirimizi sevdik sadece.sonra dış bi ses siz kuzensiniz diyo.kuzen gibi büyümediğimiz halde.
gayet de geciyor. bas frene.
cekil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar