Ne desem ne söylesem ters tepki veriyor nedeni daha önce bazı konularda şart koşmam onu zorlamam ...
Bu durumda düzelmesi için ne yapabilirim?
Bu durumda düzelmesi için ne yapabilirim?
aranızda cinsel münasebet geçtiyse bi bok yapamazsın... köprüyü geçince müsait bir yerde ineyim dayı demiş sana...
ha öyle bir şey olmamış ama uzun zaman geçmişse ilişkinizin üzerinden sıkılmıştır senden kaprislerinden
yine olmamış ve kısa bir zaman geçmişse çocuğu boğma bırak sigara içsin alkol alsın veren kızlarla takılsın (adım gibi eminim son söylediğim 3 şeyden biri bir kaçı belki üçü de tutuyordur)
rahat bıraktım
hepsi olabilir aslında ben rahat bıraktım üçüde tutuyor.
cinsellik var ama o öyle bu muhabbetlere takılacak bir çocuk değil , 3 yıllık bir ilişki,onu en çok işinden dolayı sıktım,kıskançlık yaptım ve evlilik şart koştum sürekli...
kısasa kısas sacmalık olur. iletişim sıkıntısını düzeltmeye calış. Alttan alıp tamam hayatım gibi konuşmaya başla. daha sonralardan sorunu konusarak hallet.
bana benziyo demek ki. insanların bana karşı beklenti içersinde olmasından hiç hoşlanmam. benden bişey istemeyeceksin. kendiliğimden yapıcam herşeyi.
bise sordgnda tamam askm yapmam gitmem flan de. o düzelir.. ama o ters tepki verdkce sende verme...
Cevap
5Cevap
kız birşey istediğinde asıl istemediğin şeyi söyle yapması için, o bu sefer istediğin şeyi yapıcak dediğinden bunu anladım:)
ya şartları kaldır, yada yapmasını istediğin tersini söyle
Sen de o bir şey dediğin de ona ters davran o kadar basit
sende tersini iste düzünü yapsın az kafan çalışsın
tersini söyle düzünü yapsın :DD
Üzerine bir süre fazla düşme bakalım değişebilir
yapmak istediğin şeyin tersini söyle o da yapsın:)
Ugrasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar